Elmira' ya telefon uzerinden fal baktirdim.
Telefonda sesi cocuk gibi geldi. Bu kadin dogru duzgun fal bakamaz diye dusundum.
Ama cok kotu bir durumdaydim ve hadi parayi yatirayim dedim.
Oyle pat diye anlatmaya baslamadi bir seyleri. Benden soru sormami istedi.
Maddi sikintilar ile ilgili kafam karisikti. Elmira direk hemen maddi kartlar acildi, maddi konuda sikinti ne diye sordu.
Durumu acikladim. Kotu seyler olmayacagini soyledi, hepsinin kafamda kuruntu oldugunu soyledi.
Ama bana o kadar saf ve cocuk gibi geldi ki, dediklerinin cikacagina inanmadim. Hatta icimden gulmek geldi.
Sonra baska bazi sikintilari bildi.
Hep olacak iyi seyleri soyledi. Ben inanmayinca da, bak benim falarim cikar dedi.
Ben 2 hafta sonra taisnacaktim, tasinmayla ilgili soru sordum, tasinma gozukmuyor dedi; ama tasindim. Bu noktada yanildi.
1 yil icinde tum korkularini yeneceksin ve her sey cok guzel olacak senin hayatinda oyle buyuk bir sikinti yok dedi. Gercekten de dedigi gibi oldu.
Maddi anlamda kafamdakiler gercekten kuruntuymus, dedigi gibi Elmira' nin her sey cok guzel oldu.
---
Bu arada Nazli Eraslan ve Selma Toprak arar aramaz anlatmaya basladilar. Hatta Selma Toprak ben telefonu acinca, sen iflas edip intahar edeceksin, bunu sakin yapma diye bagirdi.
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kadin, kafami kotu dusunclerle doldurdu ama hicbiri olmadi.
Nazli Eraslan da aynisi.
---
Tamilla Mailova diye bir kadin var.
Nasil baktigini kendi de bilmiyor. Gozlerini kapadiginda, gozunun onune resimler geliyormus.
Mesela bir soru sordugunda, sana gozunun onune gelen resmi anlatiyor cevap olarak.
Su konuda basarili olacak miyim diyorsun, kutlama resmi geldi gozumuun onune diyor.
Ne zamana kadar olacak diyorsun, 5 sayisi geldi, 5. ay ya da 5 vakte kadar diyor.
Bu arada zihin okuyabiliyor.
Ben cok sevdim. Cunku felsefesi olumlu dusunmek uzerine idi.
---
Iste boyle
bende hem telefonda baktırdım hemde yuz yuze 2nden de baya memnun oldum butun soyledığı tarıhler bır bır çıktı ama malesef ozellıkle benım umutla bekleyıpte sorduğum tarıhler boşa umutlanma olacana bırak demıştı he bıde kurşun dokturdum kı baya rahatladım bu aralar yıne baktırmak ıstıyorum ama şirinevlerde baya uzak bana msnde memnun kaldın mı sen yanı frekans olayı aynı mı bende msnde baktırsam mı acaba??
:18:
Inan ben de emin olamadim ama aradaki farklari da Mercan hanimin soyledigi sekliyle aktarayim. Suya karistirilan murekkep ile bakiliyor ve iyi kotu hersey cikiyor falda. Bir de suya soru soramiyor. Fal bitiminde sorularin olursa tarot aciyor. Boyle yani. Ben yakin zamanda tarot baktirdigim icin dedigim gibi murekkep fakinda soyledikleri hemen hemen ayni seylerdi. Sadece tarihler daha kesin cikiyor ve kendinden daha emin konusuyor falda. Gidince nasil oldugunu siz de paylsin lutfen. Ben memnun kaldim ama insanlari yanlis yere yonlendirmek istemem tabi. Dedigin gibi fiyati biraz pahali ama ben helal ediyorum, sohbeti ve beni rahatlatmasi icin bile degdi cidden. Umarim dedikleri de cikar
destanımmm msj geldi mi.... :44:
Rica ederim canim. Umarim hepimiz icin hayirlisi olur ama soylenenlere kendimizi cok kaptirmamak en iyisi. Cok kotu seyler soyleyenlerden de uzak durmali cunku bir arkadasin dedigi gibi ya kendilerine baglamak icin boyle yapiyorlar ya da karsilarindaki insanin durumu hali super olsa zaten fal baktirmayacagindan bi haberlerPatavatsizlar yani...
Bu arada Elmira bana onun hayatina birinin girmis oldugunu soyleyen ilk kisiydi ama tutturamadigi tek sey o kizin hala hayatinda olduguydu2 gun sonra arayip falda hayatinda kimse yok demistiniz ama varmis, gordunuz de uzmemek icin mi soylemediniz dedim. Hayir gorsem soylerdim ama ben oyle bir sey gormedim dedi. Belki arkadasidir dedi ama degil maalesef... Bunun disinda kisileri tanimlamasi vs gayet basariliydi. Birlikte gittigimiz arkadasa sevgilisinden ayrilcagini soyledi. Sanirim hep pozitif seyler soylemiyor. Ne diyeyim hakkimizda hayirlisi insallah. Bir de o ufak kagida sorulari yazma olayini yapmasa keske. Cunku yirtip elinize verdigi kagit, yazdiginiz kismin cerceve kismi. Asil kismi okudugunu dusunuyorum ama gunahina girmeyeyim simdi. Bu olaya da arkadasim dikkatimi cekmisti. Kagidi dorde katlatiyor ve dis kisimlarini yirtip asil yazilarin oldugu kagidi alip abdest almaya gidiyorum diyor. Sonra sizin elinizde aslinda uzerinde hicbir sey yazmayan kagidi yakiyor diye dusunuyordu arkadasim. Bana da mantikli geldi soyledikleri. Bu nedenle biraz guvenimi yitirdim ona karsi ama bir cok cafe falcisindan daha iyi oldugu kesin. Belki bunu bizi daha da etkilemek icin yapiyordur. Yoksa fala da uzun ve detayli bakiyor ve telefonda baktiran arkadaslarin da yorumlari olumlu.
AA aa bu ne şimdi? ne sorusu yazdırıp neyi yırtıyo kagıttan neyi anlams olablrki cnm anlyamadım :S hadi diyelim yüz yüze o dediğini yapıyo ne kadar anlamams olsamda:) telfnda msn de flan nasl yapıyo:S bak kafam yine acayip karıstı :S
Elmira'da beni en cok etkileyen sey, fala bakmadan once sorularini yaz diye kucuk bir kagit vermesi, sonra o kagidi yirtip yakmasina ragmen sorduklarini falda soylemesiydi. Ama kagidin sadece dis kisimlarini yakiyor, asil sorularin yazdigi kismi okudugunu dusunuyorum karsisindakini etkilemek icin. Bunu bir tur gosteri gibi kabul ediyorum yoksa dedigin gibi telefonda da bakiyor canim ve memnun olan bir suru arkadas var. Bakalim soyledikleri cikacak mi cunku bana verdigi tarih aslinda Mercan hanimin verdigi tarihle hemen hemen ayni...
Cok sevindim senin adina
Cikan kisilere devamli cikiyor gibi bi izlenim aldim.. fal'ini begenmeyenler tutmadigini dusunenlerinkisi ise tumden cikmiyor sanirim. Onun pozitif enerjisini alip, inanmakta cok onemli.. o yuzden Elmira hep ozel biri olarak kalicak benim icin. Iyi niyetli birisi, allah hep karsisina boyle kisiler cikarir insallah.
Elmira'da beni en cok etkileyen sey, fala bakmadan once sorularini yaz diye kucuk bir kagit vermesi, sonra o kagidi yirtip yakmasina ragmen sorduklarini falda soylemesiydi. Ama kagidin sadece dis kisimlarini yakiyor, asil sorularin yazdigi kismi okudugunu dusunuyorum karsisindakini etkilemek icin. Bunu bir tur gosteri gibi kabul ediyorum yoksa dedigin gibi telefonda da bakiyor canim ve memnun olan bir suru arkadas var. Bakalim soyledikleri cikacak mi cunku bana verdigi tarih aslinda Mercan hanimin verdigi tarihle hemen hemen ayni...
Kusura bakma, yazarken dusunemedim. Anlamaman gayet normal cunku soyledigim seyi sadece Elmira'ya yuzyuze fal baktiranlar biliyordur :)
3 kere yüzyüze baktırdım dediğin şovu bana yapmadı :)
senin adına çok sevindim tatlım...ne kadar güzel bir haber verdin böyle... bu arada bu çıkan fal hani senle özelden konuşmuştuk elmira nın söylediği ve senin benim için olması imkansız dediğin şey mi acaba...
3 kere yüzyüze baktırdım dediğin şovu bana yapmadı :)
Dogrudur. Arkadasima ve bana yapinca ben herkese yapiyordur diye dusundum.
Bana da kağıda sorularımı yazdırmıştı ama ben sadece bir soru yazmıştım o bana resmen hayatımı anlattı.o kağıdı da yakmadı ya da bir yere götürmedi.Üstelik o sırada olmayan ve birkaç gün içinde olacağını söylediği çok önemli bir olay da oldu.
Kusura bakma, yazarken dusunemedim. Anlamaman gayet normal cunku soyledigim seyi sadece Elmira'ya yuzyuze fal baktiranlar biliyordur :)
Çok tuhaf, Elmira'ya çook fal baktırdım, hiç bir şeye hiç bir şey yazdırmadı, hatta her defasında "ben bitireyim öyle sor istersen" der.
???
Belki bunu yeni yapiyordur bilmiyorum veya daha once baktiranlarin sorularina asinadir ve boyle bir seye gerek duymuyordur. Ama yine tekrarlayayim, kagida sadece 'onunla durumumuz ne olacak' yazmistim ama Elmira onun karakterini cok iyi analiz etti. Diger sorular is ve ailevi bir seyle ilgiliydi. Sirayla hepsine cevap verdi. Beni en cok bu etkilemisti. Arkadasimin soyledigi de mantikli geldigi icin isin bu kisminin sov oldugunu dusundum.
Bu arada, Pilav kafe Biriz hanima da baktirdim. Cok guzel seyler soyledi, icimden gecenleri soyledi ama ileriye yonelik soyledikleri olur mu bilemem. Bana onunla barismayacagimi ve hayatima baska birinin girecegini nedense hep erkek falcilar soyledi :))) Kadinlar kirmak mi istemiyorlar acaba? Daha duygusallar belki, ondandir. Bayanlarin hepsi barisacaksin geri donecek sana dedi. Verdikleri tarihe var daha. En yakin tarihi Elmira ve Mercan Hanim verdi. Yine de kendimi cok kaptirip uzulmek istemiyorum. Isin garibi bu barisma olayina kafayi takip sanki tek sorunumuz buymus gibi hissediyor insan. Tekrar birlikte olsak bu kadar kirilmisken iliskiyi devam ettirebilir miyim acaba diye de dusunmuyor degilim bazen...
Merak ettim bu kağıt yakma işini, ben ilk telefonda baktırmıştım. Başlarken "ben geçmişten başlayacağım için kesmemeye çalış, sorularını sonunda sorarsın" demişti. Ve sonuna soru soramamıştım, çünkü aklımaki herşeyi cevaplamıştı.
Yaptığı şov ise de etkileyici olmalı, bir sonraki gidişte bana da yapmasını isteyeceğim.
Tarihlere hiç takılmamanı tavsiye ederim, çünkü tarihe ve kişiye odaklanığında enerjinle besliyorsun ve eksikliğini hissetmediği için seni arama ihtiyacı bile hissetmiyor. Rahat ol, nasıl olsa olacak de ve gününü güzel yaşa, bak gör neler olacak...
Herkese yapmamasi enteresan cidden. Bir de arkadasima gozlerini kapa demis ama bana gozlerini kapamana gerek yok demisti :)))
Haklisin, zamana takilmamak lazim. Hersey olacagina varir ama iste bu konuda cidden saplantiliyim. Ask bana iyi gelmiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?