3 kere yüzyüze baktırdım dediğin şovu bana yapmadı :)
Merak ettim bu kağıt yakma işini, ben ilk telefonda baktırmıştım. Başlarken "ben geçmişten başlayacağım için kesmemeye çalış, sorularını sonunda sorarsın" demişti. Ve sonuna soru soramamıştım, çünkü aklımaki herşeyi cevaplamıştı.
Yaptığı şov ise de etkileyici olmalı, bir sonraki gidişte bana da yapmasını isteyeceğim.
Tarihlere hiç takılmamanı tavsiye ederim, çünkü tarihe ve kişiye odaklanığında enerjinle besliyorsun ve eksikliğini hissetmediği için seni arama ihtiyacı bile hissetmiyor. Rahat ol, nasıl olsa olacak de ve gününü güzel yaşa, bak gör neler olacak...
bende elmiranin telini ve adresini istiyorum lutfen yollarmisiniz ozelime:2:
Bu enerjinle besleme olayına gıcık oluyorum ya...Enerjim sayesinde onu ne kadar çok istediğimi anlayıp gelse mesela ne güzel olur. şaka bir yana kişiye ve tarihe odaklandığımızda istediğimizin olmadığını defalarca test ettim.Kesinlikle doğru.Umurumda olmayan hatta unuttuğum herşey oluyor.Şaşırıyorum.
Kafama balyozla vurmalari lazim su unutma isi icin. Civi civiyi soker derler ya, kesinlikle ask acisini sadece yeni bir ask tedavi ediyor. Yine de dediginiz gibi dusunmemeye calisiyorum, baska da ne yapabilirim ki. Sirf neler yapiyor vs bakmayayim diye facebooktan bile ciktim. O kadar dusunmemeye calisiom yani, olmuyor offff
bende elmiranin telini ve adresini istiyorum lutfen yollarmisiniz ozelime:2:
Facebook a medyum elmira yazinca numarasi cikiyor orada. Mesaj hakkim olmadigi icin gonderemiyorum.
Az once su msn den fal bakan kisiden randevu aldim. Baktirdiktan sonra yorum yaparim burada. Yine ay basinda tum maasimi falcilara dokmeye basladim, yok ben akillanmam ya...
Gönderdim canım
Kafama balyozla vurmalari lazim su unutma isi icin. Civi civiyi soker derler ya, kesinlikle ask acisini sadece yeni bir ask tedavi ediyor. Yine de dediginiz gibi dusunmemeye calisiyorum, baska da ne yapabilirim ki. Sirf neler yapiyor vs bakmayayim diye facebooktan bile ciktim. O kadar dusunmemeye calisiom yani, olmuyor offff
Kim canım o msn den fal bakan
destannn melise gittin mi canım sen ?? :)
Çivi çiviyi söker mi sökmez mi bilemem ama.:44::44:Bana yeni birini tanımak ,alışmak o kadar zor geliyor ki.Hem zor geliyor hem de istemiyorum,içim el vermiyor buna. Aslında ben kör kütük aşık falan da değilim.Neden bu kadar saplantı haline getirdiğimi bilmiyorum.İşimiz dolayısıyla sürekli görüşmek durumundayız ve bazen sevmediğim huylarını gördüğümde iyi ki kurtulmuşum diyorum kendi kendime .O kadar yani ama.Yine de gelsin istiyorum.
edi de dejavuda mu ? bide geleceğe dair bişi tutturdu mu
Kadınlar Kahvesi Pelin, Beşiktaş Symbol Nihal'e baktırdım, olumluydu falları ama çıkmadılar, belki aradan zaman geçtikten sonra olurlar bilemiyorum. Artık baktırmamaya karar verdim, Fulya dedin memnun musun? Ben artık umut tacirlerinden sıkıldım çünkü, olacak olacak diye yemin etmeler. Evet eğlencesine baktırıyorum çoğu kez etkilenmemeye çalışıyorum ama olacak ısrarı moral bozuyor bazen.
ben memnunum.özellikle ilk gidişlerimde çok memnundum.artık beni tanıyor.çok ara verdim yine bildi.burdan 2 arkadaş gitmiş onlarda beğenmiş yani birşeyleri tutturmuş sanırsam.bunun hayatında biri var isminde şu var.şöyle böyle herşeyi dedi.ben biliyordum zaten kim olduğunu teyit etti ben sormadan.daha önceleri ne zaman barışacağımızı da söylemişti tuttu.yalnız bu sefer bir karşılaşmamız olacaktı onuda tarihiyle bildi ama bilemediği şey o senle konuşacak kavga çıkarma sakin ol dedi.ama karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık.bilmiyorum her zaman herşey tutmuyor ya da bir karşılaşma daha olabilir. ben bu kadar basit biriyle gezen bu çocuktan iyice soğudum.bu kadar fal baktırmaya,para harcamaya değmez ne hali varsa görsün diyorum.aslında kızın yaptırdığı büyüler işe yaramış.bunları yazmıştı utanmadan bir senesi profilinde.onun falcısı kimse ona gitmek lazımmış
ya kızlar dediğiniz gibi erkek falcılar hep bize kısmet bulurlar,çocuğu beğenmezler.vazgeç derler.dediklerinin hiçbiride çıkmaz.bazı bayan falcılarda bu sana yakışmıyor vazgeç neleri bulursun demiyormu sinir oluyorum hepsine.yahu sizene.gönül benim.belki ondan başkasını gönlüm beynim kabul etmiyor.kolaydı daldan dala atlamak.
enerji enerji deniyor.denedim bende.olumlu düşündüm hani gelen giden yok? yok benim isteklerim evrenin yasasına aykırıymış.bana dönsün demek iyi değilmiş.benden her türlü hile hurda ile adamı alırken ,şu anda bile halen beni kötülerken evren onların lehine çalışıyorda banamı gıcıklığı var anlamış değilim.
çok çok haklısın özellikle de son söylediklerine katılıyorum. yok başkası, yok şu olacak, başkası yok ki, başkasının olması için de ortam yok, 40 yılda bir yeni biriyle tanışırım ben, o da binbir zorlukla, istemem, sonradan neler olacakları hissederim, korkarım. büyü olayına hiç girmiyorum zaten, allah korusun öylelerinden. senin için en iyisi, en hayırlısı olsun canım. fal baktırmaya para harcamaya kesinlikle değmez ama dayanamayıp baktırıyoruz işte, ben bir süre tutacağım kendimi. eğer çok fal fal diye tutturursam giderim bu fulya'ya. nerde bakıyordu bu arada?
ve de evet o enerji olayı, enerjimi yükselttim, gün içinde aklımdan geçenler akşamına oluyor ama bir tek o olmuyor. evren dönsünün neresi ters anlıyor acaba?
nişantaşında symbol kafede bakıyor.pazartesileri hariç.
Amin canım hepimizin dilekleri kabul olsun.evrene olumsuz bir istek ve enerji yolluyormuşum dönsün,onu bıraksın bana gelsin demekle.ya elalem benim sevdiğim kişiye göz dikip isterken taa başka bir şehirden internetten adamı ayartırken iyiydi de ben geri dönmesini isteyincemi kötü oluyor anlamıyorum.bu arada biz bunla ayrılalı çok oldu.ayrılık dönemi dönüşler oldu ama ailesi de bir felaket.tatamen bitince yokluktan bu kıza gitti onu belirteyim aldatmadı beni.ama kız benle evlilik aşamasında iken piyasaya çıktı yırttı kendini.arkadaş ayakları ile peşini bırakmadı.çok borç para verdi.dert dinler göründü.şiirler yazdı.bu şehire kadar geldi.telefonla,msnle her gece rahat bırakmadı.hediyeler falan cabası.sırlarımızı dost olup öğrendikten sonra adamın zayıf noktalarını yakalayıp beni sürekli sürekli kötüledi.iyice açıldık.şimdi elde ettikten sonra tırnaklarını çıkardı adamı tüm dünyadan soyutladı.üstelik kızın adıda benimkiyle aynıher iki tarafta ilişkiyi inkar ediyorlarmış neden bilmem.bir sürü erkekle geçmişi olan marjinal yaşantısı olan biri şimdi namuslu görünüyor buda garip.bu çocuğun ve ailesinin hayatta istemeyeceği birisi büyü ile etki altına almış.kadında çok çirkin ya.geçtiğimiz aylarda içip bir arkadaşa sarkmış çocuk anlatıyor zor kaçtım diyor.çok çirkindi diyor.üstelik bizimkinide aldatmış oldu.beren saati bile beğenmeyen bir adam bunun yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum.çocuk bunla kafa bulurdu bana anlatırdı çok garip.biz bayanlar daha sağlamız galiba.nedeni; bize şu anki durumumuzda derdini anlat,dost görüneyim seni götüreyim ayağı ile biri yaklaşsa şahsen ben kimseyi istemem mesafe koyarım ama erkekler çok zayıf.hemen kayıveriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?