nişantaşında symbol kafede bakıyor.pazartesileri hariç.
Amin canım hepimizin dilekleri kabul olsun.evrene olumsuz bir istek ve enerji yolluyormuşum dönsün,onu bıraksın bana gelsin demekle.ya elalem benim sevdiğim kişiye göz dikip isterken taa başka bir şehirden internetten adamı ayartırken iyiydi de ben geri dönmesini isteyincemi kötü oluyor anlamıyorum.bu arada biz bunla ayrılalı çok oldu.ayrılık dönemi dönüşler oldu ama ailesi de bir felaket.tatamen bitince yokluktan bu kıza gitti onu belirteyim aldatmadı beni.ama kız benle evlilik aşamasında iken piyasaya çıktı yırttı kendini.arkadaş ayakları ile peşini bırakmadı.çok borç para verdi.dert dinler göründü.şiirler yazdı.bu şehire kadar geldi.telefonla,msnle her gece rahat bırakmadı.hediyeler falan cabası.sırlarımızı dost olup öğrendikten sonra adamın zayıf noktalarını yakalayıp beni sürekli sürekli kötüledi.iyice açıldık.şimdi elde ettikten sonra tırnaklarını çıkardı adamı tüm dünyadan soyutladı.üstelik kızın adıda benimkiyle aynıher iki tarafta ilişkiyi inkar ediyorlarmış neden bilmem.bir sürü erkekle geçmişi olan marjinal yaşantısı olan biri şimdi namuslu görünüyor buda garip.bu çocuğun ve ailesinin hayatta istemeyeceği birisi büyü ile etki altına almış.kadında çok çirkin ya.geçtiğimiz aylarda içip bir arkadaşa sarkmış çocuk anlatıyor zor kaçtım diyor.çok çirkindi diyor.üstelik bizimkinide aldatmış oldu.beren saati bile beğenmeyen bir adam bunun yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum.çocuk bunla kafa bulurdu bana anlatırdı çok garip.biz bayanlar daha sağlamız galiba.nedeni; bize şu anki durumumuzda derdini anlat,dost görüneyim seni götüreyim ayağı ile biri yaklaşsa şahsen ben kimseyi istemem mesafe koyarım ama erkekler çok zayıf.hemen kayıveriyorlar.
Allah bildiği gibi yapsın ya, en kötüsü de bu herhalde, dost gözükmek. Dedin ya elalem benim sevdiğim kişiye göz dikip başka şehirlerden ayartsın, işte onu ben de anlayamıyorum. Bizim istediğimiz kötü değil ki? Neresi olumsuz bunun? Ben son zamanlarda hep bunu demeye başladım, kötüler sanırım hep kazanıyor, olan iyilere oluyor.
Beren Saat'i bile beğenmeyen adamı büyülemiş işte, yedirmiş içirmiş okutmuştur. Hey Allah'ım ya böyle şeylere çıldırıyorum işte. Allah korusun ya, of( Allah yardımcın olsun canım, bazen adalet yerini bulmuyor filan diyorum kızgınlıkla ama Allah büyük, o görüyor. Fulya'ya kriz anında gidebilirim, ama bir müddet gitmeyeceğim.
insan bazen isyankar oalbiliyor adaletsizlikler karşısında.bir falcı bana demiştiki sevin işte dinsizin hakkından imansız gelir belasını bulmuş bu adam dedi.nesine sevineyim? bu adam birde sadıktır çok.birlikte olduğu kişiyide aldatmaz ayrıca kız bırakmadan. bana karşı höt zöt olan kişi nasıl bir adaletsizlikse kadına karşı kılıbık.tabi kadın tecrübeli.biz tecrübesizlikten hataları yaptık. benim anlamadığım nokta iki tarafta hayır sevgili değiliz diyor.biriniz bana bunu açıklarmı? kızın ailesine durum çıtlatılıp sorunca hayır sevgilim değil demiş.oğlanda sevgilim yok benim demiş ama bilen biliyor. ilerde bişi olsa ailesi neden yalan söylediniz demiyecekmi? neden inkar ediyorlar sanatçı değiller biş idğeiller.gerçi onların aileleri bilir sadece kamuoyundan saklarlar.bendenmi çekiniyorlar anlamadım? tam ilişkinin oturmasınımı bekliyorlar yoksa niyetlerimi ciddi değil? benim ailemle hemen tanışmıştı ,kendi ailesine götürmüştü ve aileleri tanıştırmıştı! şimdi değişmiş olabilir ama bu inkarın nedenini merak ediyorum.
kadına karşı kılıbıktır çünkü büyünin etkisi altında, büyü insanın benliğini, düşünmesini elinden alan bir şey. insanı kukla yapıyor yani. iki tarafta hayır sevgili değiliz mi diyor? nasıl yani? sadece arkadaşız havasında mı takılıyorlar? anlayamadım ben de canım. niyetleri ciddi mi değil mi bilemem ama saklamaları tuhaf.
Çivi çiviyi söker mi sökmez mi bilemem ama.:44::44:Bana yeni birini tanımak ,alışmak o kadar zor geliyor ki.Hem zor geliyor hem de istemiyorum,içim el vermiyor buna. Aslında ben kör kütük aşık falan da değilim.Neden bu kadar saplantı haline getirdiğimi bilmiyorum.İşimiz dolayısıyla sürekli görüşmek durumundayız ve bazen sevmediğim huylarını gördüğümde iyi ki kurtulmuşum diyorum kendi kendime .O kadar yani ama.Yine de gelsin istiyorum.
özelden mesaj atamıyorum cnm :S ama mutlaka yazcam sen merak etme :)
Forumda baslik acmislar ya, kadin msn den bakiyormus. Facebook a `falim guzel ciksin` yazinca cikiyor (Ben de tum falcilari facebook tan bulmusum!) Hemen atladim mevzuya sazan gibi :)) Memnun kalirsam buraya da yazarim mutlaka. 50 TL sanirim ucreti, az once msn den ekledim, randevu aldim. Ona baktiran var mi?
evet her iki tarafta sevgili değiliz diyor.bizi yiyorlar yani.şifreli konuşmalar vs.her ikiside aileleri sorunca değiliz diyormuş.bari aileden saklamasa.kız babasına söyleyemedi diyelim ama serbest yetişmiş marjinal biri.çocuk her haltını derken niye inkar etti ayrı bir muamma.belkide aile aynı isimli 2 kızı kaldıramayacağı için süre geçsin diyorlardır.sebebini merak ediyorum bende.hatta daha öncede yazmıştım,kız yüzsüzlük yapıp başka bir çocuğa iftira atmıştı bunla sevgiliyiz demişti.çocuğun haberi bile yoktur.maksat bunu gizlesin.inşallah sonsuza dek ayrılırlar.
evet her iki tarafta sevgili değiliz diyor.bizi yiyorlar yani.şifreli konuşmalar vs.her ikiside aileleri sorunca değiliz diyormuş.bari aileden saklamasa.kız babasına söyleyemedi diyelim ama serbest yetişmiş marjinal biri.çocuk her haltını derken niye inkar etti ayrı bir muamma.belkide aile aynı isimli 2 kızı kaldıramayacağı için süre geçsin diyorlardır.sebebini merak ediyorum bende.hatta daha öncede yazmıştım,kız yüzsüzlük yapıp başka bir çocuğa iftira atmıştı bunla sevgiliyiz demişti.çocuğun haberi bile yoktur.maksat bunu gizlesin.inşallah sonsuza dek ayrılırlar.
bu işte bir iş var bence, çıkar yakında kokusu. şifreli konuşmalar, saklamalar filan bir şeyler dönüyor bence. bekle ve gör canım. ben gayet hissediyorum bu işte bir şeyler olduğunu.
ya tatlım yemeyle içmeyle çocuğa bişi yaptıysa zaten o yüzden beraberlerse saklamak istiyordur kız çünkü yemeyle içmeyle yapılanlar geçici oluyor ,isyan etme, bol bol dua et nas felak ayetel kürsi 41 kere oku iyi gelir.
ne hissediyorsun canım merak etttim?
güya dile düşmemek sakız olmamak için gizleniyolardır yada benden korktular.insan karşısındakinide kendisi gibi bilirmiş ya.yinede aileye niye yok diyo kız.belki sonra açıklayacak çocuk gidip bilinmez.bekleyip görmek lazım.
onun da facebook sayfasi vartamilla mailova kim tanıdıklara filan mı bakıyor sadece yoksa biz de gidebiliyor muyuz
onun da facebook sayfasi var
Oha intiharmi edicegini soyledi.. ucmus kadin ya! Bana oyle birsey soylese ben degil sen geber diye bagirir kapardim teli! Insanin bilinc altina boyle birsey yerlestirilirmi?! Yaptigi kesinlikle suc! Etkisinde birakmak icin sacmalamis, allah bilir islerini duzeltmen icin daha kac kere aramak zorunda birakicakti.. boylelerinin stratejisi bu genelde! Ondan olumlu birsey duyana kadar aramani saglatirlar sonrada arazi olurlar.
Evet, selma toprak intahar edeceksin dedi. Islerin kotu gidecek, yapamayacaksin, basaramayacaksin, ne yapiyim gordugumu soyluyorum dedi.
Beni o kadar kotu hem de o kadar kotu etkiledi ki, bilemezsin.
Nazli Eraslan da aynisi. Bu sekilde beni kendine baglatip, ikinci kez aratti ve tekrar para odememi istedi. Ben de bu sefer suratina kapattim.
Elmira' yi ise iki uc ayda bir ariyorum. Elmira bana olacak guzel seylerden tekar bahseder misin diyorum. Para istemeden benimle 10 dakika konusuyor telefonda, iyi seyler anlatiyor. Rahatliyorum. Musterilerim benim dostum diyor, bana her seyini anlatabilirsin diyor.
Tamilla Mailova nerede ve kaça bakıyor ?
Facebook ta sayfasi var. Profilinde en alta inince, telefon umarasi cikiyor.
Sanirim ameliyat olmus ve bir sure bakmiyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?