Tamam çok teşekkür ederim canım
En azından aklımdan çıkmış olur. Merak ediyorum çünkü..
Baktırdığımda yorum yazacağım :)
cevabın için teşekkürler canım... Evet an da ve geçmişte çok iyi gelecekle ilgili bazıları cıktı ama asıl olay ıcın verdıgı tarıh geçti o yuzden dedım sonrasında da cıkıyor mu dıye. Elmıra banada demıstı tarıhlere cok takılma dıye.. ama işte insan kafada sabıtledımı bazı seylerı yınede sormak ıstıyor :)))
gittim iki kere. . ama geçmiş mesajlarımda ayrıntılı anlatmıştım. aklınıza takılan, atladığım bi şey varsa tabi sorabilirsin
şöyle söyliyeyim: anne-kız değiller. anne yani elif hanım bakıyor fala :) kızı öyle küçük etrafta dolanan biri değil. baya eğitim gören okuluna giden biri.
yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum. anne kız deyince benim aklıma ciyaklayan uyuz bi kız çocuğu geldi çünkü :)
onun dışında iskambil falı bakıyor. ben oldukça memnun kaldım.
klasik kafe falı gibi düşünmeyin ama. tarih filan vermiyor mesela. yklaşık bi saat ayırıyor size. bende daha çıkan olmadı ama zaten benimki pek o şekilde bi fal değildi. daha çok terapi gibi geldi bana. ben elif hanımın sohbetini de çok sevdim. iyi niyetli bi bayan. yardımcı olmak istiyor.
onun dışında sorun varsa yardımcı olmaya çalışayım.
öncelikle yardımın için çok sağol.
ben forumda o bayanla ilgili bilgi aradım ama mesaj sayısı çok olduğu için bulamadım. anne kız olduklarını da bir mesajda okumuştum, ordan aklımda kalanı yazmışım
küçükyalı'nın neresinde bu elif hanım? burdan ben hariç 2 arkadaş daha yerini merak ediyordu.
elmiranın telefonunu verebilirmisiniz. tesekkurler
merkezde. minibüs yolundan gidilirse çok rahat ulaşımı. onun dışında buradan fazla bilgi vermeyeyim ben. ilgilenirsen numarası var. mesaj atarım sen konuşursun kendisiyle.
aklına yatarsa gidersin.
evinde bakıyor yalnız. ama çok yardımsever, misafirperver bi hanım. kızıyla da sohbet etmiştik. o da öyle
ev konusunda tedirgin olmana gerek yok yani. falı konusunda garanti veremem tabi ki ama insanlığı konusunda içim çok rahat bi şekilde gidebilrsiniz derim.
@fakirinekmeği
yeni üye olduğum için yazdığım mesaj sayısı 100'e ulaşmadan özel mesaj atamıyorum.
umarım hepimizin beklentileri en hayırlısıyla gerçekleşir.
sevgiler...
umarım :)
gidersen paylaş lütfen izlenimlerini. her şey gönlümüzce olsun
Ortada bırakılmak çok çok berbat birşey, düşün son ana kadar herşey mükemmel. Asla olumsuzluk yok, asla problem yok ve asla kavga veya herhangi bir başka şey yok. Elinize yüzük takılmış, tüm eşyalarınız alınmış ve artık aile ve tüm dostlar ile tanıştırıldın. İş sadece evlenmede ve bir gün bir uyanıyorsunuz ki, artık aile sizi istemiyor. Sonra asla evlenmem dediği ve göya ayrıldığı kız arkadaşı ile pat nisanlanıyor. Siz başkasından duyuyorsunuz. Sonra yeminler ediliyor, kesinlikle zorunda bırakıldım ve sensiz asla yaşayamam bile. Bu arada sizin kendi özelinizin her türlüsüne tecavüz etmiş oluyor, düzeninizi ona göre ayarlıyorsunuz. Ve kişi sürekli sadece seninle evlilik olacak diye sabah akşam yemin ediyor. Sadece sana aittim, asla başkasına değil diyor. Sizi her türlü kandırıyor, her türlü yanında tutuyor, her türlü hileye başvuruyor ve siz yaz tatiline giderken arkanızdan hançerleyip, o göya ayrıldığı, asla sevmediği kadınla evleniyor ve bunu yine başkasından öğreniyorsunuz. Bunun üzerine tekrar yeminlere başlıyor, 6 ay sonra ayrılacağım, ben o kadınla yapamiyorum ve bunun üzerine 4 yıl geçti. İlk bir yılı görüşmeye devam edildi, çünkü 6 ay sonra kesin ayrılık olacak yemini verdi. Ama baktık olmuyor, görüşmeleri kestik. Sonra üzerine çocuk yaptığını öğrendik, hiç sevmediği, mutlu olmadığı bir kadından, ama yine başkasından öğrendik. O esnada bir kaç falcıya gidildi. 2 tanesi hariç hepside asla bir daha birleşme yok dedi. Asla görüşme dahi yok dedi. Sadece Şaşkınbakkal Nostradamus tan ayrılan Mine bize (o zaman olayın üzerinden 2 yıl geçmişti) ene sonunda o adam döncek ve sabır gösterilirse istekleriniz yerine gelecek demişti. Yuh artık demiştim ve pat 2 ay önce görüşme istedi. (gerçeği en ufak bir söz verilmedi, vermeyecek de) ama 4 tür görüşülülyor ve hala aşık (her nekadar da bu kadın benim kaderim ayrılmam desede)...........Eh hangi falcılara inanacaksın şimdi.......
Günaydın Herkese ,
Bugün olandan sonra Arzuhal cafe Yiğit i tek geçiyorum iş hayatımla ilgili bir tek o bildi ileriye dönük ,işallah özelde dediği gibi olur ama yinede fal elektrik meselesi
Elmira 75 tlye telde yada evinde bakıyor ilgilenen arkadaslar google a medyum elmira yazarsa sanırım orda numarası vardı..Bende 1 kere baktırdım soyledıklerınden 1 tanesı gerceklstı beklıyorum..Ama tekrar gıdıcem sanırım ama brz zaman gecsın 1 ay oldu ben gıdelı..
Ella galıba bırılerıne bılıyor bırılerıne bılemıyor soyledıklerınıze gore cıkanlarda var..
Mercan Saylana baktırmadım cok pahalıydı hatırladıgım Murekkep falıda neymıs ya bıraz acıklarmısınız bu mercan hanımın ofısımı var nerede bakıyor?
nişantaşı sembol cafedeki fulya hanım'ın falı çıkıyor mu? deneyip de yorum yapabilecek olan var mı?
Ben ona 2 kere fal baktırdım ama geleceğe yönelik ana maddeye yönelik bir yorum yaptı onu bekliyorum kısa vadede tutturduğu bişi yok,an ve karakter tahlilinde iyi .
Ben olsam başkalarını denerdim çünkü kahve ve tarota ayrı ayrı bakıp 2 fal gibi ücret alıyor artık yani sadece kahve bakarsa 20 tarotta bakarsa 40 lira şeklinde
Ben ona 2 kere fal baktırdım ama geleceğe yönelik ana maddeye yönelik bir yorum yaptı onu bekliyorum kısa vadede tutturduğu bişi yok,an ve karakter tahlilinde iyi .
Ben olsam başkalarını denerdim çünkü kahve ve tarota ayrı ayrı bakıp 2 fal gibi ücret alıyor artık yani sadece kahve bakarsa 20 tarotta bakarsa 40 lira şeklinde
Mercan sayhan a telefondan baktırdım cok etkilendim ve arkadasımı götürdüm yüz yüze hem ask falı hemde mürekkep baktı aynı fiata cok iyi niyetli birisi. bize cıkıyor saati dakikası desem abartmamış olurum.çok farklı bir anlatım tarzı var 1.5 saat sürdü ikimiznkide. bir arkadas R nickli arkadas da özelden sormuş ama özelden msj atamıyorum. umarım sizede cevap olmustur sizde baktırmışsınız ve cok begendiginizi yazmışsınız. umarım sizinde hersey gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?