İstanbul'da Fal - Falcılar

Tamam çok teşekkür ederim canım
En azından aklımdan çıkmış olur. Merak ediyorum çünkü..
Baktırdığımda yorum yazacağım :)

gidilebilecek isimler ikisi de bence. yani en azından bende çuvallamadılar. geleceği çıkan isimler de oldu. denenebilir yani :)
her şey gönlünce olsun

elmiranın telefonunu verebilirmisiniz. tesekkurler

öncelikle yardımın için çok sağol.

ben forumda o bayanla ilgili bilgi aradım ama mesaj sayısı çok olduğu için bulamadım. anne kız olduklarını da bir mesajda okumuştum, ordan aklımda kalanı yazmışım

küçükyalı'nın neresinde bu elif hanım? burdan ben hariç 2 arkadaş daha yerini merak ediyordu.

merkezde. minibüs yolundan gidilirse çok rahat ulaşımı. onun dışında buradan fazla bilgi vermeyeyim ben. ilgilenirsen numarası var. mesaj atarım sen konuşursun kendisiyle.
aklına yatarsa gidersin.
evinde bakıyor yalnız. ama çok yardımsever, misafirperver bi hanım. kızıyla da sohbet etmiştik. o da öyle
ev konusunda tedirgin olmana gerek yok yani. falı konusunda garanti veremem tabi ki ama insanlığı konusunda içim çok rahat bi şekilde gidebilrsiniz derim.

numarasını mesaj atarsan çok sevinirim.
tekrar teşekkürler...

@fakirinekmeği

yeni üye olduğum için yazdığım mesaj sayısı 100'e ulaşmadan özel mesaj atamıyorum.

umarım hepimizin beklentileri en hayırlısıyla gerçekleşir.

sevgiler...

ne diyim canım sana. :2:
sana böylesine zarar vereni hayatına almandaki ısrarı anlamakta zorlanıyorum.
farkındamısın kendi özeline kenin tecavuz ettirmissin.

falcılara inanıp/inanmama degil senin olayıun kişinin karakteri ortada.

Günaydın Herkese ,

Bugün olandan sonra Arzuhal cafe Yiğit i tek geçiyorum iş hayatımla ilgili bir tek o bildi ileriye dönük ,işallah özelde dediği gibi olur ama yinede fal elektrik meselesi

Günaydın Herkese ,

Bugün olandan sonra Arzuhal cafe Yiğit i tek geçiyorum iş hayatımla ilgili bir tek o bildi ileriye dönük ,işallah özelde dediği gibi olur ama yinede fal elektrik meselesi

tedaş gidip bana trafo bağlamalarını rica edicem
yiğit sevilesi bişi. falda beni cok güldürdü, tebi bende onu güldürdüm

fal ışı sanırım elektriktik olayı heralde telofondan ziyade yuzyuze baktırmak daha ıyı bence ben mercan hanıma telefonda baktırdım hıç bışey bılemedı bıde çok pahalı 100 tl ella hanıma yuzyuze baktırdım dedıklerını yaşadım ve çıktı soyledıklerı

Arkadaşlar elmira şirinevlerde mi tam adresini bilen varmı? Bugün aramayı düşünüyorum mail attım cevap dönmediler. Gidenler memmun kaldı mı?

nişantaşı sembol cafedeki fulya hanım'ın falı çıkıyor mu? deneyip de yorum yapabilecek olan var mı?

Ben ona 2 kere fal baktırdım ama geleceğe yönelik ana maddeye yönelik bir yorum yaptı onu bekliyorum kısa vadede tutturduğu bişi yok,an ve karakter tahlilinde iyi .

Ben olsam başkalarını denerdim çünkü kahve ve tarota ayrı ayrı bakıp 2 fal gibi ücret alıyor artık yani sadece kahve bakarsa 20 tarotta bakarsa 40 lira şeklinde

kısa vadede bi şey söyledide o mu çıkmadı yoksa zaten yorum mu yapmamıştı

Sana kesinlikle katılıyorum fulyanın yerine başka birilerinin denenmesi konusunda..Fulya yı son bir kaç senedir tanırım ve süreklide giderdim..yanlız bu sene içinde gittiğim 2 falda da başarılı değildi..söylemiş olduklarının hiç biri gerçekleşmedi..özellikle diyebilirim tersi durumlarda yaşadım...
taksimde 2 tane cafe önerebilirim..Biri damlalar burda çok duyuyorum falcıları iyi diye..bir de uçurtma cafe dekileri tavsiye edebilirim....uçurtmadakiler gayet başarılı.demiş oldukları çoğu şeyi yaşadım...birde damlaları denemedim ama denemek çok istiyorum..burda çok duydum.başarılılar diye.

Son düzenleme:

ben 2 kere tarot baktırmıştım.

Mürekkep falında daha mı net tarih veriyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…