İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba.Ben yeni üyeyim ama uzun süredir siteyi takip ediyorum.Gittiğim falcilarin hattı hesabı yok .Hemen hemen kafe falcilarinin hepsini bilirim.Bu kadar zamandır yorumuna hayran kaldığım hiç kimse olmadı.Buna özel falcılarda dahil.En son bir ay önce Elmira ya gittim.İçinde olduğun durum için gerçekten başarılı fakat gelecekler ilgili söyledikleri sanırım olmayacak.Ne yazık üstelik emindi ama çok küçük bı olasılık gibi geliyor bana.Umarım bi mucize gerçekleşir ve ben yanılırım.SOn günlerde Ella nın adı çok geçiyor nosunu yollarmısınız bana.Gittiğim falcilarin nasıl olduklarını yazarım artık .Herkese güzel yorumların gerçekleştiği fallar dilerim...

Hosgeldin aramiza, valla tatlim hic olumsuz dusunme. Ben gecen sene, pilimi pirtimi toplayip ailemin yanina geri donuyodum, sevgilimlede birdaha olmayacagini dusunmustum. Ama zamanla isin rengi degismeye basladi. O cok imkansiz dedigim seyler ard arda olmaya basladi, 2,5 hafta kaldim ailemle sonra bir sebep bulup yine solugu Istanbul'da buldum hemde sevgilimle barisarak. Dilerim senin falin da cikar, ama biraz beklemeni tavsiye ederim..

Hosbulduk Keryneia beni tekrar umutlandirdin beklemenden başka yapılacak ne varki canım.Bu arada Meryem'in falı cıkmıyor.

Arkadaşlar büyük bir azimle havva hanımın tellini buldum...
Kendisi kafeyi bırakmış..çok daraltmışlar orda...
Diyor ki kahve isterseniz bir kafeye,tarot derseniz bir arkadaşın yerine davet ediyorum dedi..kadıköy de...zaten kendisi hep bu şekilde çalışıyormuş..kafe işini ilk defa denemek istemiş ama sevmemiş..Fiyatta kahve 20 tl,taro 20tl..diyor aynı para yani...
Yanlız 2 gün yokmuş cuma dan sonra burda olucakmış..
Bilginize...
Telini isteyen arkadaşlara gönderebilirim

canım ya bulduguna cok sevındımmm :) bana gönderebılırmısın numarasını ve tavsıyen varmı kahve yda tarot konusunda.hangısınde ıyı sence

10 dakika bekleme moduna takıldım.mesaj için:)Paylaşacağım isteyen arkadaşlarla...
Bana bu Bayanı bu forumdan arkadaşım Eddie tavsiye etmişti..Sagolsun.
Ben çok memnun kaldım..Bayanın tarzı çok iyi...Oturum pembe tablo çizmiyor..atmıyor..sallamıyor...Fal konusunda bilgi birikimi çok fazla..Çocukluğundan beri ilgileniyormuş merakı varmış..yaşıda sanırım 40 ın üzerinde....Bence denemekte fayda vardır diye düşünüyorum.Fiyatı da makul olunca..Ama ben kahve diyorum..kahve de ki şekillere göre yorum yapıyor..Daha başarılı bence...

Bana Ellanın nosunu yollayacak hayırsever biri yokmu?Bİrde ELmira yi deneyenler gelecekle ilgili dedikleri çikiyormu?

ben yolladım havvanın telini
aksanacım sağol

minikdepresif ve aksana ıkınızde yollamıssınız havva hanımın telını cok tesekkur edıyorum.karlar erıdıgınde ılk ısım havva hanımı arayıp gorusmek olacak.gelişmeleri yazarım buradan

bi süre düşünmüyorum ben canım
ama gitmicemde demiyorum
bi arkadaşlar gitsin yorumlasın, bende eski ilişkimden iyice kopim :)
yeni ufuklar içi baktırırım belki

Ben de bu bayandan sonra kestim fal işini...O kadar yeterli geldi ki bir şeyler...
Artık bakarım çok daraldım...Kafa dağıtmaya giderim:)

Sevgili Aksana21, Havva hn telini banada gönderebilirmisiniz? Çok teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…