kartal ,maltepe civarında önereceğiniz varmı
Ella'ya face'den ulaşamadım, rita'nın ve ella'nın telini verebilecek olan var mıdır?
Merhaba Arkadaşlar, umarım herkes iyidir...
Yaklaşık 6 ay öncesine kadar böyle bir topic olduğundan haberim yoktu. Malum sebepler, 6 aydır yorumlarınızı okuyorum ve bazı onerilen kişileri de denedim. Epeydir üye olup sizlerle paylaşmak istiyordum, kısmet bugüneymiş. Anadolu yakasından başlayalım;
Kadınlar kahvesi Isıl Hanım :tarot baktı, en kötüsüydü diyebilirim. ne geçmiş, ne gelecek, tamamen başarısız
Kadınlar kahvesi Zeynep hanım: kahve baktı, mevcut durumda fena değildi, gelecek de bir dediği çıktı (belki tesadüf) ancak bi daha gideceğimi sanmam
Angels Burcu: yaklaşık 3-4 ay önce iki kez gittim, mevcut durumu bildi, iki falı tutarlı idi, dediklerinin bazılarını (verdiği süreler sapmakla birlikte) yaşadım, henüz vakti gelmeyenler var, o yüzden gelecek ile ilgili dedikleri hakkında kesin yorum yapamıyorum.
Yelkovan cafe Handan: tarot falı detaylı, geçmiş ve şimdi ki zamanı çok iyi yorumluyor. Gelecek için dediklerinin bazılarını yaşadım, işle ilgili bir konu tamda ddediği gibi oldu, şaşırdım. ancak aşk konusunda dediklerini bekliyorum, henüz vakti var. Kahve falı yakın gelecek için baktırılabilir, ancak fincana bağlı yorum yapıyor ve bazen kafanızda olanlar fincanda çıkmayınca faldan tatmin olunmuyor. O yüzden mevcut durum analizi isteyenler tarotu deneyebilir.
Kadıköy çarşı Gönül Hanım (cafenin adını unuttum): tarot bakıyor, 50 yaşlarında bir kadın, samimi, müşterisine değer veriyor, mevcut durumu düzgün tespit ediyor, karakter analizi başarılı, herkesten farklı şeyler söyledi, gelecek ile ilgili dediklerinin daha zamanı var, o yüzden yorum yapamıyorum.
Mulla: tarot bakıyor, eskiden Taksim'de idi, mevcut durum tespitinde yanıldığını görmedim (ben ve arkadaşlarımda) ancak gelecek için dedikleri arkadaslarımda çıkmadı, bana bazı dedikleri oldu, bazıları olmadı. sağlık sorunlarını çok iyi bilir, ancak aşk konularında gelecek tahminleri arkadaşlarıma çıkmadı. Hatta çok attığını söyleyen arkadaşım da oldu. Ancak bana dediği çıktı, o yüzden belki bi daha yılda bir giderim.
Nurten Hanım: tarot danışmanı, evlere gelip bakıyor, kesin olup olmayacak değilde bu senin için hayırlı, bu değil gibi yorumlar yapıyor. Benim için önemli konuda nokta atışı yapamadı. ama kimbilir belki gelecek günler onu haklı çıkarır. olursa tavsiye ederim ama şimdi değil.
şimdilik bu kadar, taksim maceralarını da daha sonra yazacağım.
Bu arada minik depresif nasılsın? umarım iyisindir, değilsen de lütfen iyi olur.
Kalbi acıyan tüm kadınlara sesleniyorum, ne kadar zor olduğunu biliyorum ama lütfen kendimizi sevip hayata tutunalım, kimbilir daha yaşayacağımız ne güzel günler vardır. Kanımca fal baktırma nedenimiz de ilerde güzel bir şey olabileceği ihtimalini duymak.
Herkese iyi akşamlar, sevgiler
Saskibakkal nostradamusda ankayi tek gecerim manyak bakiyor ve cok gercekci ssoyledikleri cnmu cok yakti ama mukkemmel hU
benim favori falcılarımda narçil cafe olgu ve eskiden pilav cafede çalışan şimdi nerde bilmediğim biriz hanım.çok falcıya gittim lakin bana en iyi tutturanlar onlar oldu.ama ellanın iletişim bilgilerini alabilirim.elimde bulunsun :)
cok reklam kokuyodu yazdıgın yorum.araştırdım..zaten yenı uyesın hemde toplamda 2 mesaj yazmıssın ıkısıde nostradamustakı ankayı ovuyo baskada bısey yok.gerek yok böyle reklamlara bence.senın gıbılerıde cok gorduk bu forumda.maalesef o kısıye cekmeye calısırken daha beter sogutuyosun.etkısını tersıne cevırıyo yanı.bılgın olsun...
Arkadaşlar bir konu hakkında;
Symbol Fulya Nokta atısı yapmıs ve olayın ıcerıgını anlatmıstı tamda dedıgı gıbı gerceklestı.şaşırdım:)
Chakra Sevgi,Olayla ılgılı cok net mekan bılgısı tarıf etmıstı hakıkaten haklı cıktı sasırdım:)
Kadınlar Kahvesı Pelın;Nokta atısı yapmıs tarıhte ve olayın gıdısatından en son baktırdıgım falda..benı sasırttı:)
Kadınlar Kahvesı Dılek;Tarıhte nokta atısı yapmıs cok net soylemıs olayı bayag olmustu baktıralı Allahtan not almısım:)
Damlalar Tugba: Bu olayı tutturmuş,bilmiş ve tarıhte tutmuş.
Damlalar Barış:Olayı degıl cok net sonucu soylemıs ve tarıhı tutturmus.
Bilginize:)
Bu arada minik depresif nasılsın? umarım iyisindir, değilsen de lütfen iyi olur.
Dün akşamdan beri oldukça iyiyim.
Ne baktırdığım fallar, ne sevdiğim adam artık umrumda değil.
Olduğu kadar , olmadığı kader ..
Ben elimden gelenin fazlasını yaptım.
Kadınlık gururumu,onurumu herşeyi bi tarafa attım sadece o dedim.
Ben aşk dedikçe, o zorlaştırdı.
Olmuyorsa olmuyor dedim ve dün akşam vazgeçtim.
O beni kaybetti ..
Yolu bahtı açık olsun..
Acı çektiğim ,ağladığım yeter ..
Hayatı akışına bıraktım , kendimle ilgileniyorum ve kendimi çok seviyorum.
Sanırım psikologumunda yardımı oluyor güçlenmeme.
Hayata açığım artık ..
Vereceklerine , benden alacaklarına ..
Yeni birisi olması gerekiyorsa olsun, mutluluğu hak ediyorum , belirsizliği değil ..
Bu saydığım sebeplerden dolayı ben o adamı geçmişte bıraktım.
Benim nazarımda bi yabancı. Sorunları varmış , hallettiğinde etrafına bakma ben yokum dedim.
Falada ihtiyacım kalmadı artık, tarih takip etmeyeceğim.
Umarım kalbi acıyan herkes çaresini bulur.
Beni düşündüğün içinde çok çok teşekkürler ..
Genede bi gelişme olur, falı cıkan falcı olursa ve ben hatırlarsam yazarım.
Sevgiyle ve aşkla kalın
Merhaba ,
Chakra Sevgi nin falı ,Nostradamus Anka,Symbol nesil,fulya,asiye,angels burcu ,arzuhal yiğit ,Fincan Melis,dejavu Edi nin fallarının yanından bile geçemez ssz:
Sevgi çok genel anlatıyor şu olmuş bu olmuş uzun uzun aynı şeyleri anlatıyor.Önce sordu bu ne burcu benim öküs için y burcu hımmm bişiler anlattı sonra bu y burcu bundan adam olmaz kadının öngörüsü yok .
Sadece açtığı kartları okuyor kenliğinden bişi bildiği yok yani .
Ama bunların dışında falını çok da detaylı bulmadığım taksimde bakttırdığımız bir arkadaş bile 5 basar bu ablanın falına çünkü direk fincanı açıp senin kalbindeki y burcu şudur budur diye anlattı .
Sevgi Abla eğlenceli ama kıyaslamaya gidince diğerlerine oranla çokda süper değil
Yaşasın! Minikdepresif senin adına çok sevindim.Aynen bende senin gibi düşünüyorum.Onca Sene emek ver,resmen adamı olgunlaştır,herşeyiyle ilgilen çocuk gibi,sev,çok Sev,Herşeyinle tüm hayatını ona göre yaşa,Oda gelsin yok bahanelerle yada hayatımda halletmem gereken sorunlar var larla senden uzaklassın kafasına gore bagırsın cagırsın,kufur bıle etsın..Yok öyle Yavma!! Bunları bir daha asla kendime yaşatmamaya yemin ettim.Hadı bakalım,Şimdi çıksın karşıma,Beni Bıraktığı kişiden Eser YOK!..
O nedenle;HAYATI AKIŞINA BIRAKIN..BEKLEMEYİN YAŞAYIN YA,BU DÖNEMDE KENDİNİZ İÇİN SİZİ EN MUTLU EDECEK NE İSE ONLARI YAPIN..KENDİNİZLE İLGİLENİN SADECE,BU HOSUNUZA GIDEN HERSEY OLABILIR..Ben hep şunu derim;HAYAT BENİ YORDUN!!BUNU BANA YASATTIN YA SIMDI ACISINI SENDEN ALMA ZAMANIVee Gerçekten işe yarıyor
Cok sevindimmm.. ah hasret kaldik cikan fallara =).. hadi bakalim allah tamamini erdirir insallah.
Bu iclerinden Pelin, Dilek ve sanirim bu Baris o zamanlar kadinlar kahvesindeydi onada baktirmistim. Baris eh diyebilicegim nitelikte, sonucu digerleriyle bir tutmustu, ama nasil desem.. gelecegimi o kadar parlak cizdiki, parasal olarak nereye elimi atsam para ile donucemm, benimkide iyi bi is adami olcak, bilmem bende is kadini olcam.. anam anam.. o senin holding bu benim holding ahaha abartmiyimde oyle guzel bir gelecek cizmisti ki icimden (hadiii leynnn) diyip sagol diyip ayrilmistim. Ama diger soyledikleri ciktimi? cikti. Ha olurda kazara is kadini olursam, gunahini aldigim icin ozur dilemesinide bilirim[/
QUOTE]
Canım teşekkür ederim yorumun için:) Bu Damlalar Barıs daha once nerdeydı bılmıyorum boyle Minyon Sarışın cok İçten bir çocuk,Bana fal bakarken sanki Benım senelerdır arkadasımmıs gıbı bır hava vardı,Samımı benım kanım ısındı barısa.Tarıh Tutturmuş 30 Ocak demıs evet 30 ocakta oldu Şu bahsettıgım konu:) Haydı bakalım..Gerısı cıksın İnşallahhhhhhh!!
canım benim
beni ikilemde bırakan hep şuydu ;
bırak hakareti , sesini dahi yükseltmedi bana. irtibatı asla koparmadı.
dibimden ayrılmadı. hep sevdi çok sevdi, ama sorunları halledecek gücü bulamadı kendinde , benden destek almak istedi.
ama hayat o kadar yordu ki beni destek olamadım. inadına bende sorun oldum ona.
yıprattık birbirimizi hemde çok. evet hayatında ki bi çok sorunu çözdüm onun ama en elzem şey olan huzuru veremedim.
çünkü kendi içimde huzursuzdum ve kendimden nefret ediyordum.
hayatı sevmiyordum.
ondan önce o kadar yıpranmış hayal kırıklığına uğramıştım ki , faturasını cogunlukla ona çıkardım.
özgür bırakmadım onu , gider dönmez korkusu ile ..
oysa ki hep dedi bana , korkma senden başka gidecek yerim yok ..
şimdi onu özgür bıraktım.
kendimide.
evet zevk aldığım şeyleri yapacağım, hayatı ve en çokta kendimi seveceğim.
sorunları büyüten belkide bendim.
karmaşalar içindeyim , psikologum çok işe yarıyor.
zekamı , gücümü ve yapabileceklerimi öğreniyorum tekrar.
dedim ya onu özgür bıraktım, artık hayatın benden alacaklarınada, bana vereceklerinede hazırım.
fal baktırmayacağım saplantı oluyor, zaten yarın itibariyle spora baslıyorum, bol bol okuyorum :)
havalar ısınınca gezmelere bile başlarım.
iş kovalıyorum zira Türkiye standartlarında oldukça kalifiye bi çalışanım :)
veeeeeeeeeee ales'e hazırlanıcam..
işte böle ..
Canım teşekkür ederim yorumun için:) Bu Damlalar Barıs daha once nerdeydı bılmıyorum boyle Minyon Sarışın cok İçten bir çocuk,Bana fal bakarken sanki Benım senelerdır arkadasımmıs gıbı bır hava vardı,Samımı benım kanım ısındı barısa.Tarıh Tutturmuş 30 Ocak demıs evet 30 ocakta oldu Şu bahsettıgım konu:) Haydı bakalım..Gerısı cıksın İnşallahhhhhhh!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?