özelden detay versene , nokta atışımı yaptı , naptı ?
merak ettim :)
Yaaa ben ozelden yazamiyorumm amaben de merak ettim.. Minikcim sen de ozelden memnun kaldiklarindan bana bahsedermisin azicik ?
canım benim klavye bozuk zor yazıyom :)Yaaa ben ozelden yazamiyorumm amaben de merak ettim.. Minikcim sen de ozelden memnun kaldiklarindan bana bahsedermisin azicik ?
Ben de edirne kiyikli melahat diyorum baska bisey demiyorum minik.. Ne nokta atislar.. Fal defterini buna baktirmadan kapatma arkadasim.. Yani aklinda olsun bi kere dene :) amaa taaaa edirnede
10 dakika bekleme moduna takıldım.mesaj için:)Paylaşacağım isteyen arkadaşlarla...
Bana bu Bayanı bu forumdan arkadaşım Eddie tavsiye etmişti..Sagolsun.
Ben çok memnun kaldım..Bayanın tarzı çok iyi...Oturum pembe tablo çizmiyor..atmıyor..sallamıyor...Fal konusunda bilgi birikimi çok fazla..Çocukluğundan beri ilgileniyormuş merakı varmış..yaşıda sanırım 40 ın üzerinde....Bence denemekte fayda vardır diye düşünüyorum.Fiyatı da makul olunca..Ama ben kahve diyorum..kahve de ki şekillere göre yorum yapıyor..Daha başarılı bence...
Merhaba,
Havva Hanım'ın telefonunu ben de rica edebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
ritaya gitmedim ben.nasip olmadı.
artık falcıda önermem bu topiçte , çıkıp çıkmadığını yazarım sadece
Siz gitmediyseniz ben de numarayi aramak istemem, tek gitmeyi dusunuyorum ne olacagi belli olmaz. Zaten karsi tarafta oturuyorum. Forumdan takip ettigim kadariyla Havva hanim cok iyiymis. Eger ona gittiyseniz, no.sunu alabilir miyim?
Tesekkurler.
Nasi gectigini daha sonra buraya yazacagim. Bu arada hanimlar, sizce tarot fallari mi yoksa kahve fallari mi daha iyi cikiyor? Sanki bana kahve fallari biraz sallamasyon geliyor bilmiyorum, belki de benim baktırdıklarim oyleydi
Istanbuldan hic bursadaki umutu deneyen oldu mu
benim bundan haberim yok ,bi diyin bakem bana
bi tanesinide es gec :)
kar tatili bugün bana nası degerlendirsem acep
benim bundan haberim yok ,bi diyin bakem bana
Kar dolayisi ile toplu ulasimda surekli forum okudugumdan gordum. Ebru gundesin falcisiymis, bursada yasarmis. Daga gidersen ugriim dedim ama ayda sadece 1 gun telefonu acarak randevulari toparliyormus.. O da her ayin 20 si :)
Arkadaşlar merhaba;uzun zamandır yazmıyorum ama en son denediğim falcaıyı yazmak istiyorum
1-Nostradamus cafenin bağdat caddesindeki şubesinde emele düzrenlig idiyordum fakat ayrılmış ordan nerde olduğunu bilen varmı??
2-Geçenlerde gittim emelin yerine bir kadın gelemiş ama inanın adını hatırlamıyorum acaba bu bahsedilen rita omudur bilmiyorum onunda rita gibi değişik bir adı var esmer kilolu bir kadın;100 liraya su falı bakıyor ben tarot baktırdım xxxxxxxxx bütün enrjimi aldı tavsiye eden çoktu hazır gitmişken bir deneyeyim dedim ama hiç bukadar kötü fal baktırmamıştım;giden ve memnun kalan varmı?çok müşterisi var seans falan yapıyor düzenli gelenlerin konuştuklarından anladığım kadarıyla;söylediklerinin hiç biri çıkmadı üstüne üstlük birde felaket tellalı gibi hiç tavsiye etmiyorum aranızda gidipte menun olan varsa paylaşa bilirmi lütfen
3-kafe fincandaki melise de denedim hatta 2 kere gittim hiçbiri çıkmadı :/
4- havva hanımdan memnun herhalde gidenler banada biri özelden mesaj atarsa numarasını memnun olurum gitmek isterim
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?