İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaaa ben ozelden yazamiyorumm ama ben de merak ettim.. Minikcim sen de ozelden memnun kaldiklarindan bana bahsedermisin azicik ?

Ben de edirne kiyikli melahat diyorum baska bisey demiyorum minik.. Ne nokta atislar.. Fal defterini buna baktirmadan kapatma arkadasim.. Yani aklinda olsun bi kere dene :) amaa taaaa edirnede

Arkadaşalr geçen ağustos kadıköy nostrdamusta aliye adında bir hanıma fal baktırdıydım , o hanımın nerede olduğunu bilen var mı acep

Yaaa ben ozelden yazamiyorumm ama ben de merak ettim.. Minikcim sen de ozelden memnun kaldiklarindan bana bahsedermisin azicik ?
canım benim klavye bozuk zor yazıyom :)
işyerinden vaktim olunca yazam sana :)

Ben de edirne kiyikli melahat diyorum baska bisey demiyorum minik.. Ne nokta atislar.. Fal defterini buna baktirmadan kapatma arkadasim.. Yani aklinda olsun bi kere dene :) amaa taaaa edirnede

edirneyi özlemedim desem yalan olur ..
en güzel yıllarım ..
ilk aşkım
ilk heyecanlar ..
ilk terk ediliş ..
ah edirne ah ..

Merhaba,
Havva Hanım'ın telefonunu ben de rica edebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.

ritaya gitmedim ben.nasip olmadı.
artık falcıda önermem bu topiçte , çıkıp çıkmadığını yazarım sadece

Siz gitmediyseniz ben de numarayi aramak istemem, tek gitmeyi dusunuyorum ne olacagi belli olmaz. Zaten karsi tarafta oturuyorum. Forumdan takip ettigim kadariyla Havva hanim cok iyiymis. Eger ona gittiyseniz, no.sunu alabilir miyim?

Tesekkurler.

Nasi gectigini daha sonra buraya yazacagim. Bu arada hanimlar, sizce tarot fallari mi yoksa kahve fallari mi daha iyi cikiyor? Sanki bana kahve fallari biraz sallamasyon geliyor bilmiyorum, belki de benim baktırdıklarim oyleydi

havva hanımın numarasını yolluyorum.
ama onada henüz gitmedim, gider miyim hiç bilmiyorum.

Kar dolayisi ile toplu ulasimda surekli forum okudugumdan gordum. Ebru gundesin falcisiymis, bursada yasarmis. Daga gidersen ugriim dedim ama ayda sadece 1 gun telefonu acarak randevulari toparliyormus.. O da her ayin 20 si :)

Bursa da ki Umutta ne umutmuş ya her ayın 20 sinde arıyoruz

Arkadaşlar, ben çok uzun süredir Bursalı Umut'un telefonunu bulmaya çalışıyorum.... Bilen varsa, bana lütfen gönderebilir mi?
Baktıran oldu mu hiç? Ebru Gündeş'in kendisine BMW hediye ettiği yazıyodu gazetelerde.....
Telefonu varsa, bana lütfen verir misiniz?

Kızlar uzun zamandır giremiyordum işlerim dolayısıyla. 2 haftadır fal baktıramıyodum dün Bakırköy Dejavu kafedeki Edi'nin yanına gittim yine. Gerçekten çok iyi tahminlerde bulundu altıncı hissi çok yüksek. 1 ay önce söylediği işim oldu ve çok mutluyum :)

Arkadaşlar merhaba;uzun zamandır yazmıyorum ama en son denediğim falcaıyı yazmak istiyorum
1-Nostradamus cafenin bağdat caddesindeki şubesinde emele düzrenlig idiyordum fakat ayrılmış ordan nerde olduğunu bilen varmı??
2-Geçenlerde gittim emelin yerine bir kadın gelemiş ama inanın adını hatırlamıyorum acaba bu bahsedilen rita omudur bilmiyorum onunda rita gibi değişik bir adı var esmer kilolu bir kadın;100 liraya su falı bakıyor ben tarot baktırdım xxxxxxxxxx bütün enrjimi aldı tavsiye eden çoktu hazır gitmişken bir deneyeyim dedim ama hiç bukadar kötü fal baktırmamıştım;giden ve memnun kalan varmı?çok müşterisi var seans falan yapıyor düzenli gelenlerin konuştuklarından anladığım kadarıyla;söylediklerinin hiç biri çıkmadı üstüne üstlük birde felaket tellalı gibi hiç tavsiye etmiyorum aranızda gidipte menun olan varsa paylaşa bilirmi lütfen
3-kafe fincandaki melise de denedim hatta 2 kere gittim hiçbiri çıkmadı :/
4- havva hanımdan memnun herhalde gidenler banada biri özelden mesaj atarsa numarasını memnun olurum gitmek isterim
sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana bu fincan melis bir salladı bir salladı..Bir ara etrafıma bakmaya başlamıştım..Başkasına mı bakıyor bu kadın fal diye 3 ay önceydi...Hatta bayram günüydü..Gittiğimde
Havva yı da atarım telini sana...Ben memnun kaldım..Umarım sende gidersen memnun kalırsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…