tatlım bnd sen gibiydimm,anne babası ölmüş yazık incitme,kıyma dedim.ama bana ne dese beğenirsin,sen çok hanımefendisin.bana karşı çok şefkatlisin o üzden sana böle yapıyorum,bana karşı anlayışlı olmasan sana böle yapamazdım.sana acımayana sen hiçç acıma.parmağıma yüzüğü tktı.bi gün öncesinde cok özledim yarın yanına glcem dedi ama birdaha ne tlf actı ne başka bişey.profil smini bile değiştirmeye vakit buluyodu,bana ayıramadı aylarca,ameliyat oldum,atandım,doğum günüm,iki bayram geçti aramadı,üstelik başka bir kızın doğum günü kutlamasında fotosunu yakaladm.sen olsan affedermisin.gayet hoş ve alımlı bir kızım.kısmetimde fazlasıla kabarık,hiççç dönüp bakmıycam,duygularıma yenik düşmücem.falcılara inat evlenmicem onla
tatlım bnd sen gibiydimm,anne babası ölmüş yazık incitme,kıyma dedim.ama bana ne dese beğenirsin,sen çok hanımefendisin.bana karşı çok şefkatlisin o üzden sana böle yapıyorum,bana karşı anlayışlı olmasan sana böle yapamazdım.sana acımayana sen hiçç acıma.parmağıma yüzüğü tktı.bi gün öncesinde cok özledim yarın yanına glcem dedi ama birdaha ne tlf actı ne başka bişey.profil smini bile değiştirmeye vakit buluyodu,bana ayıramadı aylarca,ameliyat oldum,atandım,doğum günüm,iki bayram geçti aramadı,üstelik başka bir kızın doğum günü kutlamasında fotosunu yakaladm.sen olsan affedermisin.gayet hoş ve alımlı bir kızım.kısmetimde fazlasıla kabarık,hiççç dönüp bakmıycam,duygularıma yenik düşmücem.falcılara inat evlenmicem onla
kadıköyde farklı falcılar arıyorum.artık ısımlerı eskıyenlerden bıktım gercekten.duyan bılen baktıran varsa cok rıca edıyorum yazsın.mesela burda kadıkoydekı tıryakı cafenın adı cok gecmıyor ancak ben 3kez baktırdım ıkı falcısıda ısabetlı acıklamalar yaptılar bana.denenebılır dıyorum.bende farklı ısımlerı kesfetmek ıstıyorum yardım edın
canım nerde bu tiryaki kace tam olarak ?
ve fiyatı ne kadar?
kadıkoyde balıkçılar çarşısının ara sokaklarından bırınde.tam adres veremıyorum.ınan her gıdısımde karıstırıyorum sokakların hepsı bırbırıne benzıyor.ama sorsan gosterırler balıkcılara gırdıkten sonra.ıkı bayan var bırının adı aslı o genç,dıgerının adını bılmıyorum ama yaslıca bır bayan.yaşlı bayan daha cok hosuma gıdıyor ona kahve baktırıyorum.fıyatı yanlıs hatrlamıyorsam en son 20ydı.bır kac aydır gıtmıyorum artmısta olabılır.
Rita'nin numarasini soranlarla ozelden paylasabilir misiniz o zman?????
rita bir daha gitmeyeceklerimin arasında olduğu için numarasını silmiştim. maalesef yok.
ritanın teli varmış bende soran iki arkadaşada yolladım.
Burası karışmış ama ben gene de yazayım:
Pelin'in bana söylediği tarihe 2 gün var ve dediği çıkarsa gerçekten mucize olur, o kadar tersine gidiyo ki herşey, neyse bekleyip görücez, o kadar Pelin Pelin diye gittim işallah hayalkırıklığı yaşatmaz bana
gunaydın bu aralar favori falcım ella hanım ben beyendim hayatımı anlattı.inş verdiği zamanlarda tutar
Memnun kaldın mı ? bende baktryorum sık sık sende nasıldı ?? bu arada bende son dediği şeyde gerçekleşti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?