İstanbul'da Fal - Falcılar



Merhaba Arkadaslar,

Bi haftadir falan yaziyorum sanirim, formun dinamigini hala cozemedim bi suru bi seyler yaziliyor ama hepsi tek tarafli:)))

Rita'yla ilgili deneyimlerini paylasan arkadaslar Rita'nin iletisim bilgilerini ozelden paylasabilir mi acaba?????

Benden baska soranlar da olmustu sanirim, eger bana gelirse memnuniyetle paylasmak isterim; ama sorun su ki yeni uye oldugum icin ozelden mesaj atamiyorum.

İyi aksamlar

 
Son düzenleme:

Gerçekten şu yazınızdan ötürü sizi tebrik etmek istedim.Bence Mantıklı ve olması gereken bır secım..Sizin vazgectıgınızı düşündüğü için geri gelmeye çalışmıştır.Okuyunca dedımkı bırtek benmı boyle düşünüyorum.Arkadaşlar bende bır farklılıklar oldu,son 2 haftadır ben kopuyorum galba ıyıce eskıden..Yanı o oyle delı gıbı beklıycem onu fallar cıkıcak mı nolucakderdı yok,olursa olur olmazsa haydee güle güle modundayım:) acaıp kendılıgınden gelısen degısıklıkler keyfıme bakıyorum anlayacagınız bırde sızın gıbı bende bu ara bolbol yenı ınsanlarla tanıstım tesadufen..karsıma cıktılar yanı ben bırsey yapmadım.Hayat bu ne getırecegı bellı olmuyor sımdı sadece korkularımı yenmek kaldı benım problemım..Ilıskı fobısı olustu bende resmen:) onla ugrasıyorum sımdıde:)
 

Anladim canim, benimkide simarik filan ama aramamazlik yada bana gelmemezlik etmiyor. Zaten isinden dolayi arkadaslarina ayiracak zamani yok, bos zamani oldugunda bende.. ama fazla karisiyor hayatima. Neyse onu da gectik, iste ailevi SIKINTILAR islerinin oturmamasi vs bi turlu hallolmadi gitti, hani duzelicekte bize sira gelicek.. cok uzak gozukuyor bana acikcasi. Neyse gorucez.. Onun disinda benimde etrafimda cok kisi var, hani ona karsi sevgim bitse sanirim artik hic sansi yok.. ama seviyorum keratayi
 
Kızlar buarada ben bugün Symbol cafe Fulya'ya ilk kez tarot baktırdım.Şuanı super bildi,Daha kartları acmadan hıcbırsey yapmadan yorumlar yaptı ve hepsı dogruydu sen buraya sunun ıcın gelmıssın dedı.Gercekten onun ıcın gıtmıstım.Yakın zamanda yaşadığım, Imkansız bunu bılemez dedıgım birseyi çatır çatır soyledı.İsmi şu şöyle bir cocuk dedı soyle dusunuyorsun soyle hıssedıyorsun soyle olcak dedı.Ben sok oldum.Bilginize..Fulya yı kesınlıkle tavsıye ederim.Ben aralıklı olarak gıtmeye karar verdim.
 
kadıköyde farklı falcılar arıyorum.artık ısımlerı eskıyenlerden bıktım gercekten.duyan bılen baktıran varsa cok rıca edıyorum yazsın.mesela burda kadıkoydekı tıryakı cafenın adı cok gecmıyor ancak ben 3kez baktırdım ıkı falcısıda ısabetlı acıklamalar yaptılar bana.denenebılır dıyorum.bende farklı ısımlerı kesfetmek ıstıyorum yardım edın
 

canım nerde bu tiryaki kace tam olarak ?
ve fiyatı ne kadar?
 
canım nerde bu tiryaki kace tam olarak ?
ve fiyatı ne kadar?

kadıkoyde balıkçılar çarşısının ara sokaklarından bırınde.tam adres veremıyorum.ınan her gıdısımde karıstırıyorum sokakların hepsı bırbırıne benzıyor.ama sorsan gosterırler balıkcılara gırdıkten sonra.ıkı bayan var bırının adı aslı o genç,dıgerının adını bılmıyorum ama yaslıca bır bayan.yaşlı bayan daha cok hosuma gıdıyor ona kahve baktırıyorum.fıyatı yanlıs hatrlamıyorsam en son 20ydı.bır kac aydır gıtmıyorum artmısta olabılır.
 

teşekkür ederim canım.
 
ritaya gitmedim ben.nasip olmadı.
artık falcıda önermem bu topiçte , çıkıp çıkmadığını yazarım sadece
 

tatlım peline iki kez baktırdım,söledikleri çıktı,farklı detaylar yakalıyo,ameliyat olcaksın eylülde demişti,hiç hesapta yoktu,gerçekten aniden oldum ameliyat,bu sefer gittiğimde bir ay gecikmeyle çıktı tarihi,zamana takılma derim ben,biraz geniş düşün zamanı,bende çıkmıcak bu sefer dedim,ama çıktı.fakatt ısrarla evleneceğimi sölediği şahısla evlenmicemmmmm,her nekadar her falcı onu göstersede bunu tutturamıyolarrr
 
cumartesi rezene cafeye gittim bi gün önce ayrılmış havva hanım, ışıl diye biri vardı travesti.. gitmişken deneyim dedim, ama boş çıktı maalesef çok şey söyledi çok tarih verdi ama çok alakasız, nokta tarihler veriyor 5 gün önce ayrıldın sen diyo hayır diyorum o zaman 5 gün önce kafanda bitirdin diyor yine hayır diyorum yok kesin 5 gün önce :)) mesleğimle yakından uzaktan ilgisi olmayan şeylerde iddia etti benimle bi de ısrarcı böyle olmazsa bende çocuk doğururum diyo :) garip bi deneyimdi tavsiye etmem
 
Son düzenleme:
gunaydın bu aralar favori falcım ella hanım ben beyendim hayatımı anlattı.inş verdiği zamanlarda tutar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…