Havva hanımın telini gönderebilir misiniz?
yolladım canım
baktırırsan yorum yap olur mu
havva hanım randevulu bakıyormuş.bugün bakamam dedi(
havva hnm kaca bakiyo ve tel no riva edebirmiyimhavva hanım randevulu bakıyormuş.bugün bakamam dedi(
benim kreyzim aşağıda bakıyomuş
uzun zamandır gelmiyo zati formaaa
kayıptın fıstıkım
Arkadaşlar, Melis'in verdiği tarihte dediği olay gerçekleşmedi. Zaten geneli de çok iyi yorumlayamamıştı.
Havva Hanım ve Anka Hanım'da aynı olay için ocak sonu en geç şubat sonu demişti. Havva Hanım'ın ocak ortası olacak dediği şey olmadı.
Havva Hanım şu anı da çok iyi yorumlayamamıştı. Bazı şeylerde yanılmıştı. Gitmek isteyen arkadaşlara duyurulur...
Kızlar uzun zamandır giremiyordum işlerim dolayısıyla. 2 haftadır fal baktıramıyodum dün Bakırköy Dejavu kafedeki Edi'nin yanına gittim yine. Gerçekten çok iyi tahminlerde bulundu altıncı hissi çok yüksek. 1 ay önce söylediği işim oldu ve çok mutluyum :)
Arkadaşlar, Melis'in verdiği tarihte dediği olay gerçekleşmedi. Zaten geneli de çok iyi yorumlayamamıştı.
Havva Hanım ve Anka Hanım'da aynı olay için ocak sonu en geç şubat sonu demişti. Havva Hanım'ın ocak ortası olacak dediği şey olmadı.
Havva Hanım şu anı da çok iyi yorumlayamamıştı. Bazı şeylerde yanılmıştı. Gitmek isteyen arkadaşlara duyurulur...
Bana bu fincan melis bir salladı bir salladı..Bir ara etrafıma bakmaya başlamıştım..Başkasına mı bakıyor bu kadın fal diye3 ay önceydi...Hatta bayram günüydü..Gittiğimde
Havva yı da atarım telini sana...Ben memnun kaldım..Umarım sende gidersen memnun kalırsın...
ayy yine sinirim bozuldu
melise veridiğim paraya yandım bir kez daha
sallamak ki ne sallamak
ne saçmalıyorsun diyesim geldi kadına o derece
birini tarif ediyor diyor ki:
-yapılı biri
*hayır değil
-senin gibi
*yoo benden zayıf
-o zaman kilo alacak senden yapılı görünecek !!!!(salladı aklı sıra bu cümleyle toparlıyor)
-senden uzun ama
*hayır değil
-yani öyle çok uzun değil senin boylarında
bunun gibi bir sürü saçmalık
sözüm ona fal baktı
inanılmaz sinir oldum
yazık verdiğim paraya
Bana da aynen böyle masaya oturur oturmaz...
-Sen çalışıyorsun ve işyerinde mutlusun sadece parasal olarak iyi kazanmıyon..
*Allah Allah ben aylardır boşuna iş arıyormuşum..Meğer ben çalışıyormuşum bak sen..
Bir sürü kıvırmalar...
-Sen zamanın da yurt dışına gitmek istemişsin ama olmamış gerçekleşmemiş..
*Hayır efendim gittim.1 senede yaşadım Yurt dışında...
Bir sürü kıvırmalar....
-Sen anne ve babanla yaşıyorsun.
Hayatımda 1 gün babamla yaşamamışım
Bir sürü kıvırmalar....
Bir fal bu kadar güzel ve eğlenceli olamazdı yani...Dediğim gibi bir ara döndüm etrafa bakmaya başladım.Bu hatun kime fal bakıyor böyle diye
bu konuda birsel cok iyiydi
sen evlisin
ben mi ?
çocukların var
bi tanede değilmiş bak sen
boşanmışsın
ben hiç evlenmedim
haberim olmadan yaptıysam aferin bana
Bu da iyiymiş
Arada böyle denk geliyorlar ya...
Dişimi kırasım geliyor..bekliyom 1 tane tuttursunlar diye...
Bende dişimi kırayım diye
Biraz kafa dağıtayım diyorum..Tamamen dağıtıyorlar Maşallah..Çıkınca kim olduğumu sapıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?