İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba
Hemen hemen bır senedır bu foruma yazmadım ama oncesınde derdımı cok paylastım burda.
Bu aralar yıne kotu bır donem gecırıyorum. Hanı bazen olur ya hayatınızdakı tek bır sey kotu gıder, benım oyle degıl, aynı anda hersey kotu gıdıyor.
Son 10 sayfada bahsedılen havva ve ella hangısınde sansımı deneyeyım?
Ne onerırsınız varsa telefonlarını da atarmısınız
Teşekkürler

Arkadaşlar ,

Bir ara Bakırköy de su falı bakan birinden söz ediliyordu ama kimdi nedi hatrılayan var mı acep :18:

havva nerdeymış ella facete medyum ella yaz ulaşabılırsın havva nerde bakıyor acaba

Kızlar bende fal deneyimlerimi yazmak istiyorum.
seymbol serkan : çok kısa baktı isim bildi analiz geçmiş iyiydi. Gelecek tarihine daha var
Seymbol tarık : bence iyi bi falcı şuanki durumu cok basarılıydı gelecek icin bi dedigi çıktı
seymbol toprak : o konuya hic girmiyim hic begenmedim
Iranli meryem : hic bisey bilemedi
olgu : iki kere gittim ilk falı cok basarılıydı ikincisi berbattı
tiryaki aslı : sakın gitmeyin kötü
tiryaki nevin : o iyiydi baya begenmistim
Angels ayfer : hiç iyi değildi
Angels naz : berbat nerseyse bırak diyicektim
Angels burcu : beğendim baya iyiydi söylediği bikaç seyi yasadım
nostradamusda iki tane falcıya gitmiştim beğenmedim ama bi zeynep vardı orda hala var mi bilmiyorum beğenmiştim kendisini
Fincan melis : abartılı olmasada iyiydi eh yani

Ya bide bi serkan vardi canga cafemiydi neydi eskiden cevizli angelsdsydi ona bi arkadasimla gitmistim bana bilemedi sana bakamiyirum dedi ama arkadasim onun her dediğini yasadı valla.. buda benim şansım ya :/

Angels burcu nerdeydi? Tarif edermisiniz?

gamze hanım ile ilgili msn isteyen arkadaşlarımız var çok fazla coğuna adres yolladım ama bu 10 dk bekleme mesajı yüzünden karışıklık olmuş olabilir yollamadığım kişiler bana dönebilir ise yine yardımcı olmak isterim çok da merak ediyorum msn sini verdiğim gamze hanma baktıran başka kaç kişi var

minikk :) eliften sonra konuşmadık yahu senle :)minikkk naptınn ellaya baktıracağını okumuştum da genel bilgi alayım memnun kaldın mı ?? ben burda bayağa övdüm yanlış anlaşıyo diye artık susyorum bazen :) bana çıkıyo dedikleri hep :s sende nasıldı memnun kaldın mı canım ??

narin maalesef ..
elif gibi kötü değildi ama ağzım açık kalmadı.
bu adamı beklemem gerektiğni sölei
bildiği ayrıntılarda oldu ama ortlama bi faldı..

tubili 34 teşekkür ederim mesajın için.önceki yazılarında göztepe gülsün'ün dediklerinin çıktığını yazmışsın.o yüzden onu merak ediyorum.ben de göztepeye yakın oturuyorum.adresini özelden yazarsan çok sevinirim.teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…