ben kızmıyom falcılara ,beni falcı kapılarına düşüren sözde beni çok sevmiş o adama kızıyorum..
her faldan sonra ona sövüyorum..
son zamanlarda o kadar bencil ki
kendi açtığı yaraları kendi bile tamir edemicek.
gel git akıllı bişe oldum onun sayesinde
dengesiz,tutarsız oldum çıktım ..
Çok doğru söylüyorsun canım..
İnsanı kafasında soru işaretleriyle bırakınca sevdikleri..Daha doğrusu değer verdikleri şahsiyetler.
Başlıyon cevap'ı nerelerde kimler de aramaya...
Sağlık olsun diyorum...Ne diyelim...
öyle sağlık olsun ..
ben vazgecmeye hazırım ama bi şekilde kopmuyo -du
çok yakında sıkı bi konuşmayla kopucak.
elladan haber çıkmadı , bakmıcak herhal
Bırak inceldiği yerden kopsun..
Hakkında hayırlısı olsun..
Gönlündeki tüm güzellikler seninle olsun
Rica etsem havva hanımın numarasını alabilir miyim ? Bende havva hanımı denemek istiyorum. Tesrkkür ederim şimdiden :)
Attım canım.Umarım memnun kalırsın...
Bana bu fincan melis bir salladı bir salladı..Bir ara etrafıma bakmaya başlamıştım..Başkasına mı bakıyor bu kadın fal diye3 ay önceydi...Hatta bayram günüydü..Gittiğimde
Havva yı da atarım telini sana...Ben memnun kaldım..Umarım sende gidersen memnun kalırsın...
bahsettiğim bakırköydeki esra ablada yaşı 50nin üzerinde ve katina bakıyor.zamanında çok sanatçı ve ünlüye bakmış inanılmaz hikayelerle dolu biri.
ellada aynı şeyleri söledi
oy çatlıcam.
ellanın falı ile ilgili sadece o şahsa yönelik baktı
ama ben onu istemiyodum :2:
genel bi faldı , evet bildikleri oldu ama ağzımı açık bırakmadı.
ama tatlı bi bayan.
tavsiye eder misiniz diye sorarsanız
minik prensip gereği kimseyi tavsiye etmiyo artık
Arkadaşlar büyük bir azimle havva hanımın tellini buldum...
Kendisi kafeyi bırakmış..çok daraltmışlar orda...
Diyor ki kahve isterseniz bir kafeye,tarot derseniz bir arkadaşın yerine davet ediyorum dedi..kadıköy de...zaten kendisi hep bu şekilde çalışıyormuş..kafe işini ilk defa denemek istemiş ama sevmemiş..Fiyatta kahve 20 tl,taro 20tl..diyor aynı para yani...
Yanlız 2 gün yokmuş cuma dan sonra burda olucakmış..
Bilginize...
Telini isteyen arkadaşlara gönderebilirim
Ella Hanım kaça bakıyor, sadece telefonda mı bakıyor, yeri nerededir acaba?
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa ve telefon nosunu gönderebilirlerse çok memnun olurum.
arkadaşlar kafeye gidip baktırma imkanım olmadığı için diğer forumlarda bulduğum online gamze hanıma ulaştım bugün bu yazıyı yazmamım sebebi ise bugün itibari ile gamze hanım söyediklerinin hepsinin harfiyen çıkmasıdır insancıl tarzı süper muhabbeti ve gelecekle ilgili söyediklerinin doğru çıkması ona karşı bende minnettarlık oluşturdu bende kendisinden izin alarak forma bunu yazmak istedim kendisi msn üzerinden bakım yapıyor sadece isim soyisim doğum tarihi ve 3 net soru istiyor bunun üzerine yaklaşık40-45 dk bakım yapıyor şahsen diğer medium adı altında çoğu kişiye baktırdım 100 tl veriyordum çoğuna ama gamze hanıma 50 tl yatırdım hesabına kendisi ile tanıştığım için çok memnunum
diğer fal online fal bölümünde kendisinden çok bahsedilmiş bende şahsen forumdaki bir arkadaş sayesinde kendisine ulaştım arkadaşa ne zaman ev alacağını sölemiş ben bunu duyduğumda çok fazla itibar etmemiştim ama bugün benimle ilgili öle bir tarihi bildi ki bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim
telefon numarasını bende bilmiyorum kendisi msn üzerinden bakıyor
msn yi nasıl bulurum derseniz facebook sayfasına ....falınız güzel çıksın...yazarsanız karşınıza çıkacaktır ordan msn sine ulaşabilirsniz burdan paylaşmak yasak... bende
aynı forum üzerinden'' ben böyle onlien fal bakan görmedim'' konusu başlığı altında baktıran çok kişi var...ve ben ordaki bir arkadaşın tavsiyesiyle baktırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?