İstanbul'da Fal - Falcılar

adresi tarif etmeye çalıştım ama
trouzendy adlı kullanıcı gitmişti belki telefonu hala onda vardır bir de ona sor istersen

Göztepe gülsün 'ne fal baktıran ve çıkan kaç kişi var

Merhaba arkadaşlar,

Ben de fala çok meraklı biriyim. Anadolu ve Avrupa yakasında bir çok falcı ve medyum denedim. En son 1 ay önce bir tanıdık tavsiyesiyle bir bayana gittim ve çok memnun kaldım. İlgilenenlere özel mesajla nasıl irtibata geçeceğini söyleyebilirim.

arkadaşlar biri bana kartalda bahsettiğiniz emine hanımın numarasını verir misiniz ? cevap verirseniz çok sevinirim kızlar şimdiden çok teşekkür ederim

handekuka, sen maltepede evinde bakan yasemine gitmiştin.memnun kaldıysan ve çıktıysa bana da verir misin telini?

Kızlar Bakırköyde Ermenı kılısesının orda ASk cafemı askım cafemı oyle bır yer varmıs dejavunun yakınında..Orda Medyum Bırgül mü,Binnur mu öyle bırı varmış, gıden arkadaslar cok memnun kaldık dıyıp duruyor..gıdenınız bılenınız varsa yazabılır mı??

tşk ederim ellanın numarasını gönderen arkadaşlara gerçi face' te buldum kendısını msj hakkım olmadığı için burdan yazdım

Kızlar merhaba uzun zamandır girmemiştim foruma.. bi kadın varmış resmen deliymiş!! ama, herseyi görüyormuş yanında yardımcısı varmış O herseyi sükoya anlatıyormuş yani üç harflisi o an transa gecip a dan z ye insanın hayatını anlatıyormuş baktıranınız varmı çok merak ettim. zaten yanına almıyormuş kimseyi dövebiliyormuş.. telefonda bakıyormuş kardeşi ayarlıyormuş randevularını.. sizlerden baktıran varmı merak ettim? ben salı günü için randevu aldım çok yoğunmuş. baktıracagım deneyimlerimi paylaşırım.

Merhaba Samar, bu bahsettiğiniz hanım ne kadara bakıyormuş? Teşekkürler hoşçakalın.

Gecen gun sasknbkkalda anka diye bi bayana fal bktrdm..bndn ailemin ismlerni aldi ve basladi evimzde olan kotu kvglari ve kyiplarmzi o evdyms gbi anlttmaya ve sok oldum...bna biryle is ypma plnlarn var dedi ...evet bildi bana sakn is ypma ypcsgn kisi sni skntiya sokuck dedi inanmadim ve bugun is ypacagm kisi polsler tarafndan evi bsldi ve tutuklandi suan kredikarti dolandiriciligindan icerde tabi 2.bi sok ve hmen anka hanimi aradm titriyerek konustm keslkle tvsiye ediyorum ustelk:) cok sirin ve cok tatli bi bayan 10 uzernden10 dyeblirm herseyi biliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…