tubili 34 teşekkür ederim mesajın için.önceki yazılarında göztepe gülsün'ün dediklerinin çıktığını yazmışsın.o yüzden onu merak ediyorum.ben de göztepeye yakın oturuyorum.adresini özelden yazarsan çok sevinirim.teşekkürler...
adresi tarif etmeye çalıştım ama
trouzendy adlı kullanıcı gitmişti belki telefonu hala onda vardır bir de ona sor istersen
tubili 34 teşekkür ederim mesajın için.önceki yazılarında göztepe gülsün'ün dediklerinin çıktığını yazmışsın.o yüzden onu merak ediyorum.ben de göztepeye yakın oturuyorum.adresini özelden yazarsan çok sevinirim.teşekkürler...
gunaydın bu aralar favori falcım ella hanım ben beyendim hayatımı anlattı.inş verdiği zamanlarda tutar
,bakırköy arzuhal cafe
yiğit
kadıköy demişsin.
kadıköyde bilmiyorum
Kızlar merhaba uzun zamandır girmemiştim foruma.. bi kadın varmış resmen deliymiş!! ama, herseyi görüyormuş yanında yardımcısı varmış O herseyi sükoya anlatıyormuş yani üç harflisi o an transa gecip a dan z ye insanın hayatını anlatıyormuş baktıranınız varmı çok merak ettim. zaten yanına almıyormuş kimseyi dövebiliyormuş.. telefonda bakıyormuş kardeşi ayarlıyormuş randevularını.. sizlerden baktıran varmı merak ettim? ben salı günü için randevu aldım çok yoğunmuş. baktıracagım deneyimlerimi paylaşırım.
an itibariyle damlalar barışın da falı yalan oldu((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?