elif çıktı diyodun , her detayı bildi diyodun ?
elif saçmaladı dersen çok sevinicem :)
lütfen öyle de
canım şöyle bir durum var elifde benim bildi dediği şey oldu ama ondan sonraki baktıkları saçmaladı hiçbiri olmadı sonra bıraktım bidaha aramdım ondan ella tamamdır diyorum kaçıncı denemem bu :)) hiç sekmedi byle oluncada elif falan hak getire yani :9 ama elifte hakkını yemem çıkmıştı ama sonra saçmaldığını görünce bıraktım raat ol minik :)) ama ella çıkıyo ne dediyse oluyo ne diyim şimdi bişey diyemiyorum yok dersem yalan oluyo dersem övüyo reklam oluyo ama okadar döktüğüm paralardan sonra 40 tlye 1 saat bakıp çıkınca mutlu oluyorum :))
rahat rahat yorum yapabilirim bktırdım ellaya
benim nazarımda çok ortalama bi falcı
kötü demem ama bi dahada gitmem.
sen begendiysen sorun yok ben bi daha gidicek kadar beğenmedim.
zira kimse kimsenin begendiğini begenmek zorunda değil , ya da sen begendin diye kimse seni taşlayamaz.
eğer söyledikleri senin istediklerinse devamıda çıkar umarım.
elif bende baştan sona saçmalamıştı giden 100 tl me acıdım şahsen.
hayırlısı herşeyin.
ya vallahi artık neye inanaıp neye inanmıycamızı şaşrdık herkes bişey diyo reklam olan belli bn bile eski üyeyim korkuyorum bişey yazmaya ama bariz belli reklamlar varki cevap bile vermiyin boşver hiç muhattap olmayın.. ben bazen bikaç gün girmiyorum sonra bi bakıyorum neler oluyo :)) ya ne paralar döktük ondan artık adam gbi şeyler duymak tam olsun artık demek istyoruz ben elifi burda bangır bangır övdüm neden muazzam dedim çıktı dedim çıktyı ama 2 .de 3.de batırdı şimdi bidaha ne diye elif diyeyim demem asla.. ben burda tavsiye edilen bir çok kişiye gittim olmayan okadar çoktuki neyse işin özü biryle frekans tutyosa gerçekten çıkıyosa yakasını bırakma yapış :)) ama Allah aşkına artık bu topic tartışma topiği olmasın ne kadar güzeldi yahu
fakirinekmeği özel mesajına bak kuzum acil cevap bekliyorum.
ayrıca c.tesine havva hanıma randevu aldım
arkadaşım nasıl oluyorkı bende çok meıl attım kendısıne tık yok donmedı telefonu yok bışeyı yok sesını bıle duyamıyoruz bırak gormeyı telı dahı yok nasıl ış bu çok enterasan bışeyler yazıyo kıtap gıbı okuyoruzgamze hanıma bende baktırdım oturduğun yerden msn de cam falan açmadan hayatımı okudu böyle bişi yok :) gelecek için söyledikleride inşallah çıkar :)
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
arkadaşım sana zahmet tel verirmisin
arkadaşım sana zahmet tel verirmisin
Mercan in telini bende istiyorum ve kaça bakıyor acaba? Ya ona giderim ya Ella ya artık.
Gittiğim falcılarla ilgili yorumları paylaşmak isterim...
Kurtuluş Rita en kötüsüydü
Aranızda giden varmı bilemiyorum ama Kurtuluş'da Anna iyidir ama çok sık gitmemek gerektiği kanısındayım, her gün günde 4-5 defa gitmek isteseniz gel der !!! Ama iyi bilir hatta karşınızdaki kişi şu cümleyi kuracak demişti ve aynı cümleyi o kişiden duymuştum!! inanılmazdı.
Dilek çok bilmez.
Geçen gün Selma Toprak'a ben de baktırdım memnun kaldım genelde ama telefonda olduğu için sanırım gerçekten dinlerken uzun geldi ve dağıldım.
Erenköy'de Şebnem müthiştir, isimleri ve telefon numaralarını olduğu gibi söyler, tipleri tarif eder falı uzun solukludur, aralardaki detaylardan çok sonuç odaklıdır. Bunu algılayabilmem geç oldu çünkü söylediği şeylerin tersini yaşadığımı ve bilemediğini düşündüğüm zamanlar çok olmuştur ama sonuç her zaman Şebnem'in dediği gibi çıkar şaşırtıcı şekilde, falın çıkmadı desende ona o söylediği şeyin altını ısrarla çizer söylediği tarihler 3-4 ay kadar atabilir ama mutlaka olayı yaşarsınız. Yalnız her dakika gitmenizi istemez, söylediklerim çıkmadan gelme der. Şu ana kadar baktırdıklarımın içinde en iyisi diyebilirim. Ümraniye'de Sevim de iyidir. Özellikle ilk baktığı fal ve gece yazarak baktığı fallar çok iyidir o da zaman zaman isim verir. Şu ana kadar batırdığım en iyiler ve en kötü bu isimlerden oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?