İstanbul'da Fal - Falcılar

elif çıktı diyodun , her detayı bildi diyodun ?
elif saçmaladı dersen çok sevinicem :)
lütfen öyle de

canım şöyle bir durum var elifde benim bildi dediği şey oldu ama ondan sonraki baktıkları saçmaladı hiçbiri olmadı sonra bıraktım bidaha aramdım ondan ella tamamdır diyorum kaçıncı denemem bu :)) hiç sekmedi byle oluncada elif falan hak getire yani :9 ama elifte hakkını yemem çıkmıştı ama sonra saçmaldığını görünce bıraktım raat ol minik :)) ama ella çıkıyo ne dediyse oluyo ne diyim şimdi bişey diyemiyorum yok dersem yalan oluyo dersem övüyo reklam oluyo ama okadar döktüğüm paralardan sonra 40 tlye 1 saat bakıp çıkınca mutlu oluyorum :))

rahat rahat yorum yapabilirim bktırdım ellaya
benim nazarımda çok ortalama bi falcı
kötü demem ama bi dahada gitmem.
sen begendiysen sorun yok ben bi daha gidicek kadar beğenmedim.
zira kimse kimsenin begendiğini begenmek zorunda değil , ya da sen begendin diye kimse seni taşlayamaz.
eğer söyledikleri senin istediklerinse devamıda çıkar umarım.
elif bende baştan sona saçmalamıştı giden 100 tl me acıdım şahsen.
hayırlısı herşeyin.

ya vallahi artık neye inanaıp neye inanmıycamızı şaşrdık herkes bişey diyo reklam olan belli bn bile eski üyeyim korkuyorum bişey yazmaya ama bariz belli reklamlar varki cevap bile vermiyin boşver hiç muhattap olmayın.. ben bazen bikaç gün girmiyorum sonra bi bakıyorum neler oluyo :)) ya ne paralar döktük ondan artık adam gbi şeyler duymak tam olsun artık demek istyoruz ben elifi burda bangır bangır övdüm neden muazzam dedim çıktı dedim çıktyı ama 2 .de 3.de batırdı şimdi bidaha ne diye elif diyeyim demem asla.. ben burda tavsiye edilen bir çok kişiye gittim olmayan okadar çoktuki neyse işin özü biryle frekans tutyosa gerçekten çıkıyosa yakasını bırakma yapış :)) ama Allah aşkına artık bu topic tartışma topiği olmasın ne kadar güzeldi yahu

bunu dedim diye yanlış anlamyın beni ama ben diyorum ya burda övdüm çnkü ben ilk gttiğimde korktum yok artık herşeyi mi bildi bide 3 harfilieryle konuşuyo eyvah eyvah dedim biliyo çıktı da bide sonra öyle bişey olduki dedim yazık ya inan bana bende üzüldüm o paraya sonra.. ya tabiki öyle kimse kimseyi taşıyalamz diyorum ya ben memnunum ama sen beğenmeğezsin 20 kişi baktrrır 19u tutar olurya bana tutmaz yani benim üzüldüğüm şey bazen tedirgin oluyorum yazarekn çnkü tartışma çıkıyo ve ben tartışmadan nefret ederim o bakımdan demiştim tabiki hepimiz için hayırlısı olsun inş. cnm

Aman aman sakın kimse reklam yapıyor demeyin tü kaka oluyorsunuz. Bende ellayı çok şok olacak biri olarak bulmadım ama ilginç gelen o da telefon edip gelen ayhan gibi tatil dedi ki bu pek ihtimal dahilinde görünmüyor gerçi ayhanın verdiği tarih çokta geçti. Ellanınkiler için mart nisan bekleyecegim. Aklımda sembol fulya ve elmira var.

Arkadaşlar Fincan kafe Nurdan hanım ayrılmış , çok iyi diyen arkadaşlarım oldu...

nerde olduğunu bilen varmı ?

gamze hanıma bende baktırdım oturduğun yerden msn de cam falan açmadan hayatımı okudu böyle bişi yok :) gelecek için söyledikleride inşallah çıkar :)

Ella hanım'ın iletişim bilgilerini bulamadım hangikafede çalışıyor acaba? Bu hafta sonu gitmeyi planlıyorum.[/QUOTE]

facete medyum ella dıye var ordan ulaşabılırsın ben ordan buldum

gamze hanıma bende baktırdım oturduğun yerden msn de cam falan açmadan hayatımı okudu böyle bişi yok :) gelecek için söyledikleride inşallah çıkar :)
arkadaşım nasıl oluyorkı bende çok meıl attım kendısıne tık yok donmedı telefonu yok bışeyı yok sesını bıle duyamıyoruz bırak gormeyı telı dahı yok nasıl ış bu çok enterasan bışeyler yazıyo kıtap gıbı okuyoruz

arkadaşım sana zahmet tel verirmisin

arkadaşım sana zahmet tel verirmisin

bende mercan hanıma 3 sene once baktırdım ışın guzel devam demıştı oysakı ben çalışmıyordum 1 sene ışssız kaldım ben çalışmıyorum dedım ışe gırceksın dedı değiştırdı hemen lafı çok alakasız şeyler soylemıştı hatta hayatında bırı varmı dıyede sormuştu :) 100 tl me yazık olmuştu sen bılırsın yınede ama yazık olur yanı 100 tl ne

Mercan in telini bende istiyorum ve kaça bakıyor acaba? Ya ona giderim ya Ella ya artık.

mercan hanım 100 tl cik benım şahsı fıkrım dedıklerının hıç bırı olmadı kızlar o andakı durumumu bıle bılemedı mercan kız arkadaşım çok süslüydu ona dedıkı 3 sene sonra çok zengın bı adamla evlenceksın dedı oysakı 6 ay sonra çok fakır bı adamla evlendı :) yazık olur 100 tl ye karar sizin

Merhaba, Şebnem hanım' ve sevim hanım'a nasıl ulaşabilirim bende ümraniyede ikamet ediyorum ve ücret konusunda bilgi verirseniz sevinirim...teşekkür ederim..saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…