İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar....şuan itibariyle hangi semtlerde hangi falcı medyum var bilgi verirseniz sevinirim.....üzerimde çok ağır büyüler var..çözdürmem lazım....

merhaba bende ayfer hanmmın telini arıyorum bulabildiysen banada gönderirmisin...

özelden telefonunu yazabilirmisin?

arkadaşlar yeniyim...özelden .mesaj atma hakkım yok....arkadaşlar bana iyi tesbit ettikleri kişilerin isim ve telefonlarını bana özelden iletirlerse çok minnettar kalırım....selamlarımla..aybike..

arkadaşlar yeniyim...özelden .mesaj atma hakkım yok....arkadaşlar bana iyi tesbit ettikleri kişilerin isim ve telefonlarını bana özelden iletirlerse çok minnettar kalırım..özellikle rahman hoca....kartal emine abla....cemile...ve..aydan....ın telefonlarını almak istiyorum.....selamlarımla..aybike

Selamlar benimde özelden yazma hakkım yok..bana özellikle deli şükonun ve mennun oldugunuz falcıların telefonunu özelden yazarsanız cok sevınırım..sevgıler

Arkadaşlar selam,

Herkes büyük bir hevesle deli Şüko'nun telefonunu istiyor gördüğüm kadarı ile de...
Giden ve yorum yapan bir kişi dışında göremedim. Acaba ben mi göremedim?
Değer mi o kadar para vermeye? Yorumlarınızı bekliyorum:)

Sevgiler...

arkadaşlar----mercan----deli şüko---cemile---ayhan---elmira---rahman
şu anda hengi semtte ,, hangi kafedeler........yazarsanız seviniriğm...birde benim özel mesaj atma hakkım yok..
bunların tellerini özelden bana gönderenlere minnettar kalırım....aybike..

mercan ve elmira avrupa yakasinda , internetten iletisim detaylarini bulabilirsin.

digerleri konusunda bir bilgim yok malesf :)

Kızlar Kadıköy Altıyolda zeynep adında bir falcı varmış, fal bilim merkezi diye bi yerde bakıyomuş,çok iyi olduğunu söylüyorlar, ben hiç duymadım, duyan var mı sizlerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…