hafta sonu 3ten sonra geliyo diye biliyorum ama ben de hafta içi gitmek istiyorum hafta içi baktıranlar varsa saat kaçta geliyo acaba?Arkadaşlar burcu hangi saatlerde cafede bilen var mı ?
hafta sonu 3ten sonra geliyo diye biliyorum ama ben de hafta içi gitmek istiyorum hafta içi baktıranlar varsa saat kaçta geliyo acaba?
Selam arkadaşlar
ben hala angelsdan ayrılan ayfer hn.telini arıyorum.telini bilen varmı yada şuan hangi cafede çalıştığını? Bana yaklaşık 1 ay önce bir tarih zaman verdi ve tuttu zaten falıda çok etkileemişti tekrar ona fal bakmak istiyorum ama ulaşamıyorum bilen varsa lütfen telini bana göndersin....
ben uzun zamandır istanbul da çeşitli yerlerde fal baktırdım. az çok bilende oldu sallayanda oldu. ağustos ayında arkadaşım beni taksimde evinde bakan cemile adında bir kadına götürdü. tarot kahve ve isim falını bir arada bakıyor yaklaşık 40 dakika sürüyor. ilk baktırdığımda bana güncel durumumu söylemiş ve ileri tarihli bazı şeyler söylemişti. özellikle 13 ekime dikkat et bir anlık öfkeyle işini bırakma sakın demişti. bend ciddiye almamıştım ve 13 ekimde bir anlık sinirle işden ayrıldım. sonra tekrar gittim hep verdiği tarihlerde söylediği şeyler çıktı. sevdiğim insanla olan gelişecek durumlar dahi tutturuyor. onun dışında başka yerlerede gidiyorum. ama özellikle ona gidiyorum. 1 ay sonrası için çok güzel şeyler söyledi. gerçekleşmesi için bekliyorum. genelde falları çıktıktan sonra gidiyorumki yeni gelişmeler neler olacak diye. arkadaşlar tavsiye ederim. taksimde evinde bakıyor. ismi cemile. burdan telefon veriliyormu bilmiyorum. yasakdır diye veremiyorum. eğer yasak değilse yazarım isterseniz. bu arada 30 liraya bakıyor.
özelden telefonunu yazabilirmisin?
banada cemilenin telini özelden yazarsanız sevinirim..
özelden mesaj yazma hakkım yok maalesef özelden mail adresini yazarsan sana mail atarım telefon numarasını. eğer gidersen yorumlarını yazarsan sevinirim.tavsiye ettiğim için memnun kaldınmı bilmek isterim.
tabikine gönderirim
bekliyorum yorumlarını :)
benim çok pis burcuya gidesim var ama hep engel çıkıyosonada gel-git oluyo boşver ne falı diyom.
offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?