İstanbul'da Fal - Falcılar

havva hanımın telefonunu banada özelden atabilirmisin?bir de nerede ,kaça bakıyor bilgi verebilirmisin?

havva hanımın telefonunu banada özelden atabilirmisin?bir de nerede ,kaça bakıyor bilgi verebilirmisin?

Attım özelden numarasını..Bunu herkez soruyor burdan belirteyim...Karşıda oturuyor kendisi..Sanırım bir yerlere kafe gibi davet ediyor.Dışardan çalıştığı için.bilemiyorum belkide başlamıştır bir yerlere..Aradığında konuşursun..fiyatı kahve 20tl,tarot 20tl..ne istiyorsan artık..

canım bugün aradım arzu hanım ne zamanları orda diye sordum h.sonuda olduğunu söyledi.2 tane arzu varsa hangisi olduğunu nasıl anlayacağım.telefona çıkan kişi 2 tane arzu var demedi.

teşekkürler.Avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı?

teşekkürler.Avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı?
Anadolu yakasında..Sanırım kadıköyde bir yerlere çağırıyor..Ben orda bir kafede tanımıştım..
Çok pardon bu arada..sanki herkez avrupa yakasında oturuyor gibi düşünüp karşı yazmışım..:)

Son düzenleme:

tahmin ettim olsun:)bende kadıköy tarafındayım yarın arasam c.tesiye alabilirmiyim randevu?

bana da çıksın artık şu fal... elmiranın dediği gibi gerçekleşiyor bazı şeyler ama net sonuç henüz çıkmadı... başımdaki öküzcanla uğraşırken , başka bir öküzcan da aradan kaynak yapmaya başladı :))) ama yok kafamın karışmasına izin vermicem :))

merhaba arkadaşlar dejavu yiğit faciasından sonra yenı başlayan taneri denedim bence çok iyiydi geçmişle ilgili söledıklerı birebir nerdeyse ve şimdiki zamanda öle ama gelecekle ilgili söledıklerının nasıl olacagını merak edıyorum daha önce baktıran varsa bana yardım edebılırmı deneyen varmı taneri?

Günaydın,

forumda adı geçen cemile hanıma giden oldu mu ?

merhaba bende fıncan cafede melıs senaya ve arzuya baktırdım ayrı gunlerde hepsının soledıgı asagı yukarı aynı seylerdı sız sanırım senayla melıse gıtmısınız gelecekle ılgılı tahmınlerı nasıldı ben verdıgı tarıhlerı beklıyorum hala :))

uzun zamandır takip ediyorum bu formu ve kesinlikle gitmediğim falcı kalmadı öncelikle onlardan bahsedicem :)

duygu ; ilk gttiğim falcıydı bundan 3 sene önce o zaman deja vu da bakıyodu ve sok olmuştum 3 gun sonra bu bu olucak demişti ne sallıyo bu kadın diye düşünmüştüm imkansız bişeydi cunkü ama 3 gun sonra aynısını yaşadım ama sadece o olay oldu devamı gelmedi ondan sonrada duygum cafe ye gittim ama ordaki baktığı falıda begenmedım sadece isim biliyo artık

burcu angels; arada sırada giderim bu kızı enerjisini seviyorum ve soyedıklerıde cıkıyor

melekler selda ; selda anlık durumları ıyı bılıyoo cıkan bı kac seyıde oldu

arzuhal yiğit ; söylediklerinin bazıları cıktı ama cok tatlı bı cocuk sevdim elektiriğini

arzuhal arzu ; benım yurt dışına gıtme durumumu bı tek bu bayan bıldı ama diğer soyledıklerı pek cıktı diyemem

emelim emel ; ben gıttiğimde mesguldu galıba bı makyaj yapma durumu vardı bıseylerle ılgılenıyo pek hoşuma gitmedi acıkcası

la porta ayhan , ben genel olarak begendım ama ıkı kere gıttın ılk soylediğiyle ikinci söylediklerinin alakası yok

damlalar barış ; bi kere gittim arkadaşımın tavsiyesiyle anlık durumu bıldı ama bana biraz itici geldi cunku gittiğim arkadaşıma sana kursun dokıyım 100 tl yok nazar var kolye yapıyım 100 tl diyip duruyodu hoşlanmadım

en sonda cafenın adını su anda hatırlamıyorum ama ıkı tane arzu hanım calışyo caddebostan sahil yolunda orayı denedim buyuk olan arzu hanıma baktırdım onceden nostradamusta bakıyomuş anlık olarak ıyı bıldı 2 hafta verdı bakalım cıkıcak mı

ama bunların içide benm favorı falcım symbol handeydi oda yurt dısına yerleşmiş onun soyledıklerını bırebır yaşadığım olmuştu

kızlar benm denedıklerim bu kadar sımdı sizden havva hanımın numarasını ıstıyorum cok methını duydum ve denemek ıstıyorum ..
herkesın soyledıklerı bı sekılde oldu ama su aralar hersey ters gidiyor

14 subatta sevgılım ayrılmak ıstedı ve sok gecırdım halada o soktayım hemde sorun sende değil bende gibi basit saçma bı cumleyle kufur etse daha ıyıdı o yuzde su anda bıraz ıhtıyacım var morale mı artık yalan duymayamı bılmıyorum ama ınslh dedikleri cıkar .

X cafe nerede ?

bıde angels burcunun yerı nerde hangı cafe ?

kadiköyde angels cafede bakıyo hafta sonları 4 gıbı orda hafta içide 7 de gelıyo ama bazen gec kalıyo bellı olmuyo yanı saatleri :)) cemal sürreyya sok diye gecıyo akmarı bılıyosan onun bıraz ılersınde zaten bulursun kadiköyde cok kolay bı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…