Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Ben de kendisiyle ocak ortası tanıştım sağ olsun bu forumdan bir arkadaşım tavsiye etmişti..Zaten şu ana kadar ki süreçte söylemiş olduğu ve yaşamış olduklarım yeter...Kendisi bir konuda beni uyarmıştı..Bu beni büyük bir üzüntüden çevirdi.Sağ olsun eksik olmasın.
Çok kibar çok bilgili bir bayan.Kafe den ayrıldığını duyunca numarasını almak için çok uğraş verdim..Kafedekiler verme taraftarı değillerdi..Kendisiyle telefonda konuştum nerdesiniz şu an diye..Dışardan bakıyorum deyince..Bur dan telefonunu dağıtmaya başladım ama çok rahatsız oldum sonra kendisine sormadan numarasını dağıtıyor olduğumdan.Gittiğimde özürümü dileyeceğim..:26: umarım anlayışla karşılar..
havva hanımın telefonunu banada özelden atabilirmisin?bir de nerede ,kaça bakıyor bilgi verebilirmisin?
caddebostan mado'nun tam arka sokağına girince sırdaş cafe diye hemen görünüyo, 30'a bakıyo içerde 2 tane arzu diye bayan var ama benim favorim daha genç olan bayan :) sanırım haftasonları izinli diye biliyorum ben 3 4 kere gittim geçen seneden beri genelde hayatında önemli bi konu varsa ona odaklanıp onun hakkında konuşuo ve uzun bakıo bazen 40 dakika falan bile sürüyo, çok arkadaşımı götürdüm ve onlara da dedikleri genelde çıktı ben özellikle erkek arkadaşım için gidiyordum kişilik tasvirlerini çok iyi biliyo ne düşündüğünü niye böyle olduğunu söylüyo ve olumsuz bi durum görüyorsa umut vermemek için onu da söylüyo hem tarot hem kahve ikisini beraber bakıyo
Attım özelden numarasını..Bunu herkez soruyor burdan belirteyim...Karşıda oturuyor kendisi..Sanırım bir yerlere kafe gibi davet ediyor.Dışardan çalıştığı için.bilemiyorum belkide başlamıştır bir yerlere..Aradığında konuşursun..fiyatı kahve 20tl,tarot 20tl..ne istiyorsan artık..
Anadolu yakasında..Sanırım kadıköyde bir yerlere çağırıyor..Ben orda bir kafede tanımıştım..teşekkürler.Avrupa yakasında mı anadolu yakasında mı?
Anadolu yakasında..Sanırım kadıköyde bir yerlere çağırıyor..Ben orda bir kafede tanımıştım..
Çok pardon bu arada..sanki herkez avrupa yakasında oturuyor gibi düşünüp karşı yazmışım..:)
tahmin ettim olsun:)bende kadıköy tarafındayım yarın arasam c.tesiye alabilirmiyim randevu?
havva hanımın telefonunu banada özelden atabilirmisin?bir de nerede ,kaça bakıyor bilgi verebilirmisin?
eşlik edebilirim
yazsam mı yazmasam mı bilemedim ..
sabah xena001'e söyledim .
sizede yazim madem ki , 14 şubatta yiğitin söylediği bişi oldu , bugünde elmiranın detayını verdiği olay gerçekleşti.
tamam gün sarktı normalde 20 gün felan geçti ama tamda dediği gibi oldu
tabi bu daha başlangıc, ilk ayağı işin , devamını merakla bekliyorum
arkadaşlar baktırdığım falla göre puan verıyorum belkı fıkır olur sızın için...
yeşilköy tilbe cafe:7
taksim melekler kahvesi:ahmet:6
bakırköy almira cafe enfal:4
duygum cafe duygu:3
arzuhal cafe arzu:2
bakırköy laf cafe halil:6
laf cafe çiğdem:7
yeşilköy stons gül:4
bakırköy fincan cafe melis:7
fincan cafe şenay:9
aklıma gelenler bunlar şimdilikkkkk he bide avcılar düş cafe nesibe:7
bana da havva haımın nosunu aratmısn cnm yarın gitmeyi planlıyorum eğer hemen atarsan
x-cafe'de ki Rana ise ona ben fal baktirdim. Tutarliydi, her ayrildigimda ona giderdim.. biraz anne sefkati veriyor kadin.. arabamizin rengini filan bilmisti , cok detayli bakmiyor, ne icin gittiyseniz soruyor onun disinda da uzatmiyor.. Ben boyle olmasi imkansiz dedigimde azar bile yedim ahaha.. ama dedigi ufak tefek seyler cikti bende, severim kendisini. Birde soylenir, genc kizlar neden bu kadar cok parasini fal'a harciyorlar diye, gitsinler sinemaya tiyatroya der.. bu yuzdendir suratsiz olusu
bıde angels burcunun yerı nerde hangı cafe ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?