elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar
Falinin cikmasina sevindim.. fal cikana kadar imkansiz, asla cikmaz, hep keryneia'ya cikiyor bizi kandiriyor.. tarzi seyler dusunuluyodu.. benimkiler kisa vadede olucak seylerdi ve cikiyodu, burda yok yere bi cok kisiden azar isitim, gerci sallamadim.. gayet mutluydum cunku her ciktiginda.. ne diyim dilerim herkesin fali cikarda rahata erer.
Rica etsem banada Havva hanimin cep nosunu özelden mesaj atarmisin? arkadasim.
elmira nerede fal bakıyor ayrıca face tende baktım bulamadın ben elmirayı
Bugün Havva Telefon dağıtma günü..
Hafta sonu da ziyaret günü olsun bana
eşlik edebilirim
yazsam mı yazmasam mı bilemedim ..
sabah xena001'e söyledim .
sizede yazim madem ki , 14 şubatta yiğitin söylediği bişi oldu , bugünde elmiranın detayını verdiği olay gerçekleşti.
tamam gün sarktı normalde 20 gün felan geçti ama tamda dediği gibi oldu
tabi bu daha başlangıc, ilk ayağı işin , devamını merakla bekliyorum
Memnuniyetle şekerim
Ay hadi İnşallah tamamı da gelir..
Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler duydukça Bana da umut oluyor
sabahtan beri şoktayım daha çıkamadım valla bi anda oldu, devamı için ümit etmiyorum.
akışına bırakıyorum hayatı ve yaşıyorum.
tabi katkılarından dolayı psikologumada teşekkür ediyorum.
ve burda ki bi çok arkadaşın bi uzmana gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar
Elmira sirinevlerde fal bakiyor, dilersen telefondada.. facebook'a gir medyum Elmira yaz bilgilerine ulasirsin
bahsettiğim olgu nostradamus'daki oldu evet.Acıbadem caddesinde Kahve keyfi adında çok şirin bir cafe de bakıyor.Cafe'nin internette yazan numarası değişmiş.ben gittiğimde sorumlusundan rezervasyon numarası aldım.xxxxxxxxxxxxxxxxxx.35 tl'ye bakıyor.
ben uzun zamandır istanbul da çeşitli yerlerde fal baktırdım. az çok bilende oldu sallayanda oldu. ağustos ayında arkadaşım beni taksimde evinde bakan cemile adında bir kadına götürdü. tarot kahve ve isim falını bir arada bakıyor yaklaşık 40 dakika sürüyor. ilk baktırdığımda bana güncel durumumu söylemiş ve ileri tarihli bazı şeyler söylemişti. özellikle 13 ekime dikkat et bir anlık öfkeyle işini bırakma sakın demişti. bend ciddiye almamıştım ve 13 ekimde bir anlık sinirle işden ayrıldım. sonra tekrar gittim hep verdiği tarihlerde söylediği şeyler çıktı. sevdiğim insanla olan gelişecek durumlar dahi tutturuyor. onun dışında başka yerlerede gidiyorum. ama özellikle ona gidiyorum. 1 ay sonrası için çok güzel şeyler söyledi. gerçekleşmesi için bekliyorum. genelde falları çıktıktan sonra gidiyorumki yeni gelişmeler neler olacak diye. arkadaşlar tavsiye ederim. taksimde evinde bakıyor. ismi cemile. burdan telefon veriliyormu bilmiyorum. yasakdır diye veremiyorum. eğer yasak değilse yazarım isterseniz. bu arada 30 liraya bakıyor.
Ne demek canım..Ben de 2 ay oluyor kahve baktırmıştım kendisine..Çoğu şeyi gerçekleşti..Bir olay kaldı..O da olursa herhalde bende bir şok yaşarım..İnşallah bana da o şok nasip olur...
sevgili aksana21 ben normalde fala hiç baktırmam fakat 2,5 ay önce bi arkadaşıma söylemiştim oda havva hanımı tavsıye etmişti iyikede etmiş diyorum ,size gelince ben 2,5 ay sonra bazı şeyleri yaşadım hersey zamanla oluyor sevgili aksanacım sevgilerde öyle değilmidir zaten merak etmeyin beklediğiniz şey olacaktır ,ben şok oldum sizinde şok olmanızı isterim iyi bi şekilde tabikide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?