İstanbul'da Fal - Falcılar

elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar

Falinin cikmasina sevindim.. fal cikana kadar imkansiz, asla cikmaz, hep keryneia'ya cikiyor bizi kandiriyor.. tarzi seyler dusunuluyodu.. benimkiler kisa vadede olucak seylerdi ve cikiyodu, burda yok yere bi cok kisiden azar isitim, gerci sallamadim.. gayet mutluydum cunku her ciktiginda .. ne diyim dilerim herkesin fali cikarda rahata erer.

elmira nerede fal bakıyor ayrıca face tende baktım bulamadın ben elmirayı

Bugün Havva Telefon dağıtma günü..
Hafta sonu da ziyaret günü olsun bana

eşlik edebilirim

yazsam mı yazmasam mı bilemedim ..
sabah xena001'e söyledim .
sizede yazim madem ki , 14 şubatta yiğitin söylediği bişi oldu , bugünde elmiranın detayını verdiği olay gerçekleşti.
tamam gün sarktı normalde 20 gün felan geçti ama tamda dediği gibi oldu
tabi bu daha başlangıc, ilk ayağı işin , devamını merakla bekliyorum

Memnuniyetle şekerim
Ay hadi İnşallah tamamı da gelir..
Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler duydukça Bana da umut oluyor

Memnuniyetle şekerim
Ay hadi İnşallah tamamı da gelir..
Çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler duydukça Bana da umut oluyor

sabahtan beri şoktayım daha çıkamadım valla bi anda oldu, devamı için ümit etmiyorum.
akışına bırakıyorum hayatı ve yaşıyorum.
tabi katkılarından dolayı psikologumada teşekkür ediyorum.
ve burda ki bi çok arkadaşın bi uzmana gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim

Süper süper süperrrr
Senin adına sevindim çok
En güzeli hayatı akışına bırakıp olduğu gibi yaşamak
Umarım herkez tez vakitte umut ettiği tüm güzeliklere kavuşur...

ay bir grip olup yattım kimler kimler çıkmış gene ya. deli şüko kim? cemile kim? ay biri bir şey desin merak ettım çok. ben cumartesi birine gittim, facia yaşadım, olumluluk faciası, siniriniz bozulmasın diye adresini filan söylemeyeceğim.

kafenin yeri tam nerde? madem acıbadem'de, olgu'yu da severim zaten. 2 kere baktırmıştım, dedikleri olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:

cemile hanım nerededir? nasıldır? 30 liraya iyiymiş denenebilir.

Ne demek canım..Ben de 2 ay oluyor kahve baktırmıştım kendisine..Çoğu şeyi gerçekleşti..Bir olay kaldı..O da olursa herhalde bende bir şok yaşarım..İnşallah bana da o şok nasip olur...

sevgili aksana21 ben normalde fala hiç baktırmam fakat 2,5 ay önce bi arkadaşıma söylemiştim oda havva hanımı tavsıye etmişti iyikede etmiş diyorum ,size gelince ben 2,5 ay sonra bazı şeyleri yaşadım hersey zamanla oluyor sevgili aksanacım sevgilerde öyle değilmidir zaten merak etmeyin beklediğiniz şey olacaktır ,ben şok oldum sizinde şok olmanızı isterim iyi bi şekilde tabikide:)

arkadaşlar şu deli şukonun telefonunu vericek kimse yok mu bana ya 3 dür yazıyorum ama kimse ilgilenmiyor benimle

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Ben de kendisiyle ocak ortası tanıştım sağ olsun bu forumdan bir arkadaşım tavsiye etmişti..Zaten şu ana kadar ki süreçte söylemiş olduğu ve yaşamış olduklarım yeter...Kendisi bir konuda beni uyarmıştı..Bu beni büyük bir üzüntüden çevirdi.Sağ olsun eksik olmasın.
Çok kibar çok bilgili bir bayan.Kafe den ayrıldığını duyunca numarasını almak için çok uğraş verdim..Kafedekiler verme taraftarı değillerdi..Kendisiyle telefonda konuştum nerdesiniz şu an diye..Dışardan bakıyorum deyince..Bur dan telefonunu dağıtmaya başladım ama çok rahatsız oldum sonra kendisine sormadan numarasını dağıtıyor olduğumdan.Gittiğimde özürümü dileyeceğim..:26: umarım anlayışla karşılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…