İstanbul'da Fal - Falcılar

aslında uzun zamandır bu sitedeyim daha çok zayıflama başlıklarındaydım ve zayıfladımda çok şükür gezerken falcı başlığını gördüm..hayatımda iki defa fal baktırdım ikisinide zeytinburnundaki bir bayana baktırdım ve hepsi çıktı geçmişten çok geleceği söylüyor ve oluyor..şimdi bakırköyde fal evi açıyormuş kafe değil ama sadece fal evi yanlış duymadıysam ebuziyacaddesinin arka sokağında dejavu kafenin karşısında sebanın fal evi diye ilgilenenlere duyurulur.

buarada ben burda çok uzun zamandan beri bütün falcıları takip ettim. hepsi fosss cıktı bende.stones gül'den arzu melis yigit barış tugba hiçbirinin falı çıkmadı normal analizleri iyi ama gelecekle ilgili verilen tarihlerde bir şey olmadı... bir elmira biraz yaklaştı ama sonucu çıkmadı....öylesine baktırıyorum artık motive olmak için bir nevi psikolojik terapi olsun diye.... ama su havvayı merak ettim doğrusu...
numarası varsa gönderirseniz çok sevinirim..

kesinlikle sebanın fal evini öneririm hatun bakıyor valla bakırköyde dejavunun karşısında aslında serbest çalışıyordu şimdi kendisine yer açıyormuş ama kafe değil sadece fal evi benim gelecekle ilgili her şeyimi bildi..erkek arkadaşımla ayrıydım evleneceksiniz kızınız olacak dedi aynende oldu daha bir çok şey bence deneyin..

Sevgili Arkadaşlar, nette falcı sitelerinde gezinirken Hande diye bir falcı bayanın çok methedildiğin igördüm. Eskiden Botanik cafedeymiş şimdi oradan ayrılmış, telefonundan ulaşılıyormuş kendisine. Bu bayana fal baktıran yada ismini duyan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

bende bu siteye yeni üyeyim ve bu zamana kadar çok fal baktırdım ama şöyle güzel denk getiren bir falcı bulamadım varmı tavsiyeler??? bakırköyde gülden var o güzel baktı çingene falı bkıo varmı aranızda deneyen??

yarın burcu'ya gideceğim. çok müşterisi oluyor mu yani çok bekler miyim. 3-4 gibi cafede oluyormuş benim saat 6dan sonra yetişmem gereken bi yer var. ona baktıramazsam aynı cafede başka kimlere baktırıyorsunuz ? angels da onun kadar iyi biri var mı?

valla haftaya açılıyomuş ben serbest baktırdım ama hakikatten iskambi ve tarotu çook iyi ki ben pek inanmam ama bana ve arkadaşıma dedikleri bir bir çıktı..xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ..buradan tel yaılmıyor değilmi?

Son düzenleyen: Moderatör:

sebanın fal evinin nosu xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba banada ella hanımın numarasını verirmisiniz vardı bulamadım meilimde

canım özele numarasını atıyorum ve ella bence bu aralar bir numara bana söylediği şeyler çıkıyor ve cana yakın bir insan mennun kalacağını umarım söylediği öbür tarihleri bekliyorum gelişme olduğunda yazacağımm

ismin üzerine tıklayıp sol tarafta özel mesaj gönder butonu var....ne demek olsun ama dediğiniz falcı haftaya başlıo değil mi orada

gerçekten çıkıyor tarot ve iskambil süper 20 yıldır bakıyormuş beni bir arkadaşım götürdü çok mutsuzdum şu anki eşimle ayrıydık bana evleneceksiniz ve bir kızınız olacak dedi arkasından bu sene daha bir hafta önce ikinci kez gittim oğluunla ilgili eğitim sıkıntısı yaşaıyorsun ama korkma çok iyi olacak dedi iki gün önce oğlum üniversite denem sınavından 430 aldı çok mutllu oldum üstelik insana ruhen yardımcı oluyor arkadaş gibi dediğine göre vergi levhası önümüzdeki salı çıkıyor o zaman açacakmış..aslında bir çok şey dedi yazdım ama kağıdı bulamıyorum valla çözüm öneriside sunuyor yanımda gelen bayanın aşk acısı çektiğini söyledi sonra seansı tek yapmaya karar verdile dinleyemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…