İstanbul'da Fal - Falcılar

caddebostanda nerede kaça bakıyor ve ne zamanları orada,dedikleri çıkıyor mu bilgi verirsen sevinirim.

caddebostan mado'nun tam arka sokağına girince sırdaş cafe diye hemen görünüyo, 30'a bakıyo içerde 2 tane arzu diye bayan var ama benim favorim daha genç olan bayan :) sanırım haftasonları izinli diye biliyorum ben 3 4 kere gittim geçen seneden beri genelde hayatında önemli bi konu varsa ona odaklanıp onun hakkında konuşuo ve uzun bakıo bazen 40 dakika falan bile sürüyo, çok arkadaşımı götürdüm ve onlara da dedikleri genelde çıktı ben özellikle erkek arkadaşım için gidiyordum kişilik tasvirlerini çok iyi biliyo ne düşündüğünü niye böyle olduğunu söylüyo ve olumsuz bi durum görüyorsa umut vermemek için onu da söylüyo hem tarot hem kahve ikisini beraber bakıyo

Taksimde taksimhane rana'ya giden var mı?

x-cafe'de ki Rana ise ona ben fal baktirdim. Tutarliydi, her ayrildigimda ona giderdim.. biraz anne sefkati veriyor kadin .. arabamizin rengini filan bilmisti , cok detayli bakmiyor, ne icin gittiyseniz soruyor onun disinda da uzatmiyor.. Ben boyle olmasi imkansiz dedigimde azar bile yedim ahaha.. ama dedigi ufak tefek seyler cikti bende, severim kendisini. Birde soylenir, genc kizlar neden bu kadar cok parasini fal'a harciyorlar diye, gitsinler sinemaya tiyatroya der.. bu yuzdendir suratsiz olusu

Hahhahaaa fala para harcanmasını istemeyen bir falcı, ilginçmiş bir gidip tanışalım bakalım :))

[

mrb arkadaşlar
uzun süredir formu okuyorum ve en sonunda üye olmaya karar verdim,ben bundan 2,5 ay rezene cafedekı havva hanıma gıtmıstim,ilk gittiğimde kahve falına baktırdım,2.gittiğimde ise tarot baktırdım ,ve 14 şubatta ben şok yaşadım havva hanımın her dedıgını yasadım,ama formu okudugumda havva hanımın ayrıldıgını okudum,ve ben kendısıne ulasmak ıstıyorum lütfen numarasını bılen arkadaslar varsa bana mail gönderebilirler mi?xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım özelden sana havva hanım'ın cep telefonunu attım...:)Mesaj kutunu kontrol edersin...

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili aksana21 mesajınızı aldım tşk.ederim,ben çok memnun kaldım kendisinden ,bana şokları yaşattı:))

Ne demek canım..Ben de 2 ay oluyor kahve baktırmıştım kendisine..Çoğu şeyi gerçekleşti..Bir olay kaldı..O da olursa herhalde bende bir şok yaşarım..İnşallah bana da o şok nasip olur...

elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar

minigin öngörüsüne hayranım zaten, umudum hiiiiiiç kalmamıştı cok heyecanlıyım ve kararsızzz.. bu konuda kararsız kalmak güzelmiş ya

minigin öngörüsüne hayranım zaten, umudum hiiiiiiç kalmamıştı cok heyecanlıyım ve kararsızzz.. bu konuda kararsız kalmak güzelmiş ya

banada bi aday bulsanda bende zamanı gelince kararsız kalsam :2:
herkeşin kısmeti var bana 1 tane çıkmıyo ya
o kadarda çirkin değilim emme

o 3 vakit 3 aysa valla döverim sizi
ben zaten yenisini istiyom , benim fallar çıkmaz
çıkmazsada panik yok
yeni adaylara bakcaz

merhaba canım,

ben şuşu şengüle 1 sene evelsi baktırmıştım...baktırırken iyi demiştim...çünkü mevcut durumu ve kişilik analizlerini iyi yapmıştı...ama gelecek için söylediklerinin hiç biri çıkmadı...yanii..bana göre değmez...çok sıradan bir fal diye bilirim...tabii karar sizin...

yok çıkmaz
ben şöle esmer bi yakışıklı istiyom
yeni biş istiyom
sona falı kim umursar

Tatlışım,allah istediğin ne varsa versin sana ama hayırlısını versin herşeyin hepimize

ama bana önce yeni bir iş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…