caddebostanda nerede kaça bakıyor ve ne zamanları orada,dedikleri çıkıyor mu bilgi verirsen sevinirim.
Taksimde taksimhane rana'ya giden var mı?
x-cafe'de ki Rana ise ona ben fal baktirdim. Tutarliydi, her ayrildigimda ona giderdim.. biraz anne sefkati veriyor kadin.. arabamizin rengini filan bilmisti , cok detayli bakmiyor, ne icin gittiyseniz soruyor onun disinda da uzatmiyor.. Ben boyle olmasi imkansiz dedigimde azar bile yedim ahaha.. ama dedigi ufak tefek seyler cikti bende, severim kendisini. Birde soylenir, genc kizlar neden bu kadar cok parasini fal'a harciyorlar diye, gitsinler sinemaya tiyatroya der.. bu yuzdendir suratsiz olusu
[
mrb arkadaşlar
uzun süredir formu okuyorum ve en sonunda üye olmaya karar verdim,ben bundan 2,5 ay rezene cafedekı havva hanıma gıtmıstim,ilk gittiğimde kahve falına baktırdım,2.gittiğimde ise tarot baktırdım ,ve 14 şubatta ben şok yaşadım havva hanımın her dedıgını yasadım,ama formu okudugumda havva hanımın ayrıldıgını okudum,ve ben kendısıne ulasmak ıstıyorum lütfen numarasını bılen arkadaslar varsa bana mail gönderebilirler mi?xxxxxxxxxxxxxxxxx
Canım özelden sana havva hanım'ın cep telefonunu attım...:)Mesaj kutunu kontrol edersin...
sevgili aksana21 mesajınızı aldım tşk.ederim,ben çok memnun kaldım kendisinden ,bana şokları yaşattı:))
elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar
minigin öngörüsüne hayranım zaten, umudum hiiiiiiç kalmamıştı cok heyecanlıyım ve kararsızzz.. bu konuda kararsız kalmak güzelmiş ya
etilerde şuşu cafede şengüle ya da taksim mona lisa cafede duygu hanıma baktıranınız var mı? ben de fal bağımlılarındanım, baktırmayı da seviyorum eğer baktıranlar varsa yorumlarını merak ediyorum :)
Ne demek canım..Ben de 2 ay oluyor kahve baktırmıştım kendisine..Çoğu şeyi gerçekleşti..Bir olay kaldı..O da olursa herhalde bende bir şok yaşarım..İnşallah bana da o şok nasip olur...
o 3 vakit 3 aysa valla döverim sizi
ben zaten yenisini istiyom , benim fallar çıkmaz
çıkmazsada panik yok
yeni adaylara bakcaz
Seninkiler çıkar çıkar belii mi olur :18:
Esas benimkiler çıkmaz
yok çıkmaz
ben şöle esmer bi yakışıklı istiyom
yeni biş istiyom
sona falı kim umursar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?