ya ben vermek istiyorum ama özelden mesaj hakkımı kazanamamışım o sebepten buradan yazıyorum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kesinlikle sebanın fal evini öneririm hatun bakıyor valla bakırköyde dejavunun karşısında aslında serbest çalışıyordu şimdi kendisine yer açıyormuş ama kafe değil sadece fal evi benim gelecekle ilgili her şeyimi bildi..erkek arkadaşımla ayrıydım evleneceksiniz kızınız olacak dedi aynende oldu daha bir çok şey bence deneyin..
en iyisi yerini tarif edeyim haftaya açılıyomuş zaten olmaz ise oraya gidersin mesaj atamıyorum numarayı da siliyorlar bakırköyde ebuziya caddesinin arka sokağında dejavu kafenin karşınıda sebanın fal evi işte orası ama hafta ortası açacak galiba
numarayı bende istiyorum yazarsan burdan alabilirim.
xxxxxxxxxxxxxxx süper ya
sağol canım:)yeri deniz otobüsüne yakın mı?fazla bilmiyorum bakırköy'ü de.
yazdım ya xxxxxxxxxxxxxxSebanin numarasi varsa yarin gitmek istiyorum:)))))Kizlarrrrrrr
Sevgili Arkadaşlar, nette falcı sitelerinde gezinirken Hande diye bir falcı bayanın çok methedildiğin igördüm. Eskiden Botanik cafedeymiş şimdi oradan ayrılmış, telefonundan ulaşılıyormuş kendisine. Bu bayana fal baktıran yada ismini duyan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
canım özele numarasını atıyorum ve ella bence bu aralar bir numara bana söylediği şeyler çıkıyor ve cana yakın bir insan mennun kalacağını umarım söylediği öbür tarihleri bekliyorum gelişme olduğunda yazacağımm
elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar
hande çok kötü hiç tavsiye etmem. senin ağzından çaktırmadan laf alıyo sonra onu sana anlatıyor. eğer bi bilgi vermezsen tam sallıyor. hiç bir arkadaşım memnun kalmadı ben de dahil.çıkmadı hiç biri dediğimizde de sen üzülme diye ben sana yalan söylemiştim aslında fal öyle değildi diye sallıyor. ilgilenenlere duyrulur.
yazdım ya xxxxxxxxxxxxxx
Arkadaslar saskin bakkalda anka diye birine su fali baktirdim gercekten iyiydihepinize tavsiye ederim cok tatli bir bayan ilk firsatta tekrar gidicemm
hande çok kötü hiç tavsiye etmem. senin ağzından çaktırmadan laf alıyo sonra onu sana anlatıyor. eğer bi bilgi vermezsen tam sallıyor. hiç bir arkadaşım memnun kalmadı ben de dahil.çıkmadı hiç biri dediğimizde de sen üzülme diye ben sana yalan söylemiştim aslında fal öyle değildi diye sallıyor. ilgilenenlere duyrulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?