İstanbul'da Fal - Falcılar

bakırköyde gülden var duydunuz mu gittinizmi hiç ben gittim çingene falı baktırdım ama çıkıomu çıkmıomu bilmiorum uzun vadede
enfal var oraya da gittimadam 5 dakika baktı verdiği tarihlerin hiç biri tutmadı fiyasko isimleri aklımda tutamıyorum baya bir falcıya gittimde:)))

ya ben vermek istiyorum ama özelden mesaj hakkımı kazanamamışım o sebepten buradan yazıyorum xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

en iyisi yerini tarif edeyim haftaya açılıyomuş zaten olmaz ise oraya gidersin mesaj atamıyorum numarayı da siliyorlar bakırköyde ebuziya caddesinin arka sokağında dejavu kafenin karşınıda sebanın fal evi işte orası ama hafta ortası açacak galiba

numarayı bende istiyorum yazarsan burdan alabilirim.

sayı ile değil de yazı ile yazarsan olabilir belki:)

sağol canım:)yeri deniz otobüsüne yakın mı?fazla bilmiyorum bakırköy'ü de.

valla henüz açılmamış ama tarif ettiklerine göre bakırköyde ebuziyacaddesinin kilisenin arkasındaymış ama daha açık değil haftaya açılıyormuş kime sorsan gösterceği bir yer aslında ama bende sora sora bulacağım sebanın fal evi yazacak bulursun işte deniz ötobüsünden in sahilden karşıya geç ahanda sor no verdim da ara işte

hande çok kötü hiç tavsiye etmem. senin ağzından çaktırmadan laf alıyo sonra onu sana anlatıyor. eğer bi bilgi vermezsen tam sallıyor. hiç bir arkadaşım memnun kalmadı ben de dahil.çıkmadı hiç biri dediğimizde de sen üzülme diye ben sana yalan söylemiştim aslında fal öyle değildi diye sallıyor. ilgilenenlere duyrulur.

günaydın sağol cnm msj ını aldım çok tşk ederim facete' de bakmıştım ellaya ulaştım sağol

elmiranın bi buçuk ay rötarlı ama anlattığı şekilde çıktı, ella'nın iki hafta rötarlı onda ayrıntı yoktu sonuç odaklı, çıktı kızlar

merhaba sevgili xena001; tşk ederim ella hanımın numarasını msj atmışsın cvp yazamadım sana hakkkım yok önceden numarası vardı bulamamıştım bende 20 gün önce 1 kere telefonda baktırmıştım dedıklerı banada çıktı şimdi tekrar baktırıcam paylaşırım tşk ler

Handeye baktırdım bende 2 ay önce çok kötü, onunla ilgili tespitim o an kafanızda olan düşünceleri okuyor ve bildiğini sanıyoruz buna dikkat edin, söylediği hiçbirşey çıkmadıı...zamanınıza ve paranıza yazık....

Akşam ilginç bir şekilde yagmurun ilk falında söylediği bir şey geldi aklıma, hayatıma dogu kökenli birinin girecegini söylemişti tabi bunu sevgili gibi yorumlamıştı ama benim yeni patronum dogu kökenli :)
falın bir kısmı çıkmış bir kısmı çıkmamış gibi düşünebiliriz galiba :)

Arkadaslar saskin bakkalda anka diye birine su fali baktirdim gercekten iyiydi hepinize tavsiye ederim cok tatli bir bayan ilk firsatta tekrar gidicemm

Arkadaslar saskin bakkalda anka diye birine su fali baktirdim gercekten iyiydi hepinize tavsiye ederim cok tatli bir bayan ilk firsatta tekrar gidicemm

anka yı öven yepyenı bır uyelık daha...anka ya gıdecegım varsada sırf bu yuzden asla gıtmeyecegım

Sevgili Mariyo, ilginize çok teşekkür ederim. Uyarılarınızı dikkate alacağım. Hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…