İstanbul'da Fal - Falcılar

minikdepresif , burcu ne zmn cıkıcakmıs turneye , gıtmeden bı gıtsem dıyorum

çok yakın zaman sanırım.
ayrılma durumun var mı diye sordum sessizce , yok dedi ama turneye cıkıcam.
esas meslegini söledi 1,5 ay yokum nisanda burdayım didi 1,5 olduguna göre eli kulagında.
7 yıldır burdayım ayrılmam didi , oh didim bide kendini aratma bize

gercek meslegı neymıs yahu , muzısyen falan mı yoksa ?
son soyledıgı hıc bısı henuz olmadı ama gene de bı gıdesım var acıkcası :)
bu arada sen tarotmu baktırıosun kahvemı ? ben her ıkısıne de baktırdım cok farklı seyler soledı :S

2. baktırısım 2'de de kahve baktırdım :) bende sölediği çarpıcı bişi çıktı ondan gittim :)

bu durumda aylık burcu ziyeretimi yapmam lazım gitmeden
nolur nolmazz

Evett Seba 'yı merak edenler
Ben bugün baktırdım enerjisi çok pozitif hoş ,esmer bir hanım bayağı esmer
ben sevdim geçmişi anlatmıyor ,duruma sorduğuna odaklanıyor ,ileriye yönelik şeyler söyledi ama kafamda geçirdiğimden farklı bişi demedi sanırım artık bana fal bakılmıyor beni şaşırtıcak bişi söylemedi .dertleşmiş oldum açıldım.
bana iskambil baktı,çünkü tarot destesi çalınmış yenisi henüz oturmamış ,yarın değil sonraki pazar açmış olacakmış kendi yerini bakırköyde kilisenin oradaki dejavunun tam karşısına bir fal evi açıyormuş.
Söyledikleri çıkar mı bilemicem .:18:
Birde online Gamze hanımla aynı şeyleri söyledi farklı bir şey söylemedi.
Fiyatıda 50 tl

Hayırlısı allahtan hepimiz için arkadaşlar

Son düzenleme:

peki tarih falan verdi mi???

Sevgili aksana21 dediğin gibi gitmişsiniz havva hanıma ve bize bilgilendırdıniz inşaallah mutlu olursunuz ,bu burcu hanım nasıl peki ilk kez mi gittiniz siz ?bilgilendirirseniz memnun olurum iyi günler

peki tarih falan verdi mi???
ben enson iki sene oluyor sebaya gideli..yeri değişmiş bulamıyordum..bana dedikleri aynen çıkmıştı..eşinin ayağına bişey olacak dedi..adamın ayağı kırıldı..iki ay alçıda gezdi..iyi oldu adres yazan arkadaşa teşekürler..salıya bende gideyim diye düşünüyorum..yazarım size

ben yiğit'e 20gün önce filan gitmiştim. gerçekten ayrıntılı bakıyor. çok kısa bir zaman geçmesine rağmen söylediği bir çok şey çıktı. çıkan şeyler okulum ve ailemle ilgili. hatta durup durup vay be yiğit böyle olacak demişti dediğim oluyor. bence iyi bir falcı. tabi arada tutturamadığı şeyler oldu burdaki yorumlara güvenerek angels burcuya gittim ne bileyim öyle ahım şahım bişey değildi genel bi faldı işte. kişiden kişiye değişiyor sanırım. aşk hayatımla ilgili her falcı farklı şey söylüyor artık faldan soğudum bi netlik yok yani. yiğit eski sevgilin sana mayısın ilk haftası dönecek dedi. burcu eskisi martta dönecek ama mayısta yeni biri karşına çıkacak seçim senin dedi hele bir de la porte ayhan var o eskisi hiç dönmeyecek dedi . amaan her seferinde artık fal baktırmıycam diyorum şeytan dürtüyor işte. mart ayına az kaldı eğer bir şeyler olursa burcunun dediği çıkmış olucak mayısa daha çok var yiğiti bekleyip göreceğm :26:

50 tl mı fıyatı bun fıyata degermi sence?

İnanamıyorum hanımlar, hala Rita'nın telini isteyen var. Ritaya gidip de memnun kalan kimse yok ki, ama hala Rita soruluyo.
Ben Ritaya gittim, tek kelimeyle berbattı, sürekli soru soruyo, o kim, bu kim diye ve söylediği hiç bişey de çıkmıyor, bırakın artık Ritayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…