minikdepresif , burcu ne zmn cıkıcakmıs turneye , gıtmeden bı gıtsem dıyorum
çok yakın zaman sanırım.
ayrılma durumun var mı diye sordum sessizce , yok dedi ama turneye cıkıcam.
esas meslegini söledi 1,5 ay yokum nisanda burdayım didi 1,5 olduguna göre eli kulagında.
7 yıldır burdayım ayrılmam didi , oh didim bide kendini aratma bize
gercek meslegı neymıs yahu , muzısyen falan mı yoksa ?
son soyledıgı hıc bısı henuz olmadı ama gene de bı gıdesım var acıkcası :)
bu arada sen tarotmu baktırıosun kahvemı ? ben her ıkısıne de baktırdım cok farklı seyler soledı :S
çok yakın zaman sanırım.
ayrılma durumun var mı diye sordum sessizce , yok dedi ama turneye cıkıcam.
esas meslegini söledi 1,5 ay yokum nisanda burdayım didi 1,5 olduguna göre eli kulagında.
7 yıldır burdayım ayrılmam didi , oh didim bide kendini aratma bize
bu durumda aylık burcu ziyeretimi yapmam lazım gitmeden
nolur nolmazz
bende nerde benim kuzum diyodum , burcuyu duyunca nası geldi
iyi geceler fıstıklar ..
uyuyam yarın psikologcumla görüşcem
Evett Seba 'yı merak edenler
Ben bugün baktırdım enerjisi çok pozitif hoş ,esmer bir hanım bayağı esmer
ben sevdim geçmişi anlatmıyor ,duruma sorduğuna odaklanıyor ,ileriye yönelik şeyler söyledi ama kafamda geçirdiğimden farklı bişi demedi sanırım artık bana fal bakılmıyor beni şaşırtıcak bişi söylemedi .dertleşmiş oldum açıldım.
bana iskambil baktı,çünkü tarot destesi çalınmış yenisi henüz oturmamış ,yarın değil sonraki pazar açmış olacakmış kendi yerini bakırköyde kilisenin oradaki dejavunun tam karşısına bir fal evi açıyormuş.
Söyledikleri çıkar mı bilemicem .:18:
Birde online Gamze hanımla aynı şeyleri söyledi farklı bir şey söylemedi.
Fiyatıda 50 tl
Hayırlısı allahtan hepimiz için arkadaşlar
Bugün bende havva hanımdaydım:)Havva'nın dedikleri bende çıkıyor canım.Umarım sende de çıkar..Bugünde çok memnun ayrıldım kendisinde..Bir de Angels's Burcuyla tanıştım.o da çok şeker çok cici bayan..zaten bu 2 bayanın dedikleri aynı şeyler oldu..Havva iş ağırlıklı Burcu da aşk ağırlıklıydı..
peki tarih falan verdi mi???
ben enson iki sene oluyor sebaya gideli..yeri değişmiş bulamıyordum..bana dedikleri aynen çıkmıştı..eşinin ayağına bişey olacak dedi..adamın ayağı kırıldı..iki ay alçıda gezdi..iyi oldu adres yazan arkadaşa teşekürler..salıya bende gideyim diye düşünüyorum..yazarım sizepeki tarih falan verdi mi???
bakırköyde arzuhal kafede yiğite fal baktıran var mı?şuanı bildi ama gelecekle ilgili yorumları çıkar mı çok merak ediyorum.baktıran varsa çıktımı size söyledikleri
birde dejavuda ediye baktırdım.ikiside neredeyse aynı şeyleri söyledi.edi çok kısa baktı ama yiğitinki çok ayrıntılıydı.çok merak ediyorum bu ikisinden herhangi birine gidip memnun kalan var mı
Evett Seba 'yı merak edenler
Ben bugün baktırdım enerjisi çok pozitif hoş ,esmer bir hanım bayağı esmer
ben sevdim geçmişi anlatmıyor ,duruma sorduğuna odaklanıyor ,ileriye yönelik şeyler söyledi ama kafamda geçirdiğimden farklı bişi demedi sanırım artık bana fal bakılmıyor beni şaşırtıcak bişi söylemedi .dertleşmiş oldum açıldım.
bana iskambil baktı,çünkü tarot destesi çalınmış yenisi henüz oturmamış ,yarın değil sonraki pazar açmış olacakmış kendi yerini bakırköyde kilisenin oradaki dejavunun tam karşısına bir fal evi açıyormuş.
Söyledikleri çıkar mı bilemicem .:18:
Birde online Gamze hanımla aynı şeyleri söyledi farklı bir şey söylemedi.
Fiyatıda 50 tl
Hayırlısı allahtan hepimiz için arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?