Handeye baktırdım bende 2 ay önce çok kötü, onunla ilgili tespitim o an kafanızda olan düşünceleri okuyor ve bildiğini sanıyoruz buna dikkat edin, söylediği hiçbirşey çıkmadıı...zamanınıza ve paranıza yazık....
X cafe nerede ?
arkadaşlar soğanlık eminenin dedikleri çıkan var mı aranızda?
kızlar bugun havva hanıma fal baktırdım ve cok begendim insallh dedikleri cıkar genel olarak cok ıyı bıldı kahveye bakıp yorum yapıyo zaten ondan sonrada kendımı kaptırırp gittim caddebostandaki arzu ya cafenın adını unuttum ama ıki tane arzu calışyo genc olanına baktırdım gecen gun gıttığımde yoktu dırek oturur oturmaz soyledı son zamanlarda olan durumu ben daha once baktıra arkadaşlardan gercekten cıkıyomu onu öğrenmek istiyorum cevap verırsenız sevinirim
Bugün bende havva hanımdaydım:)Havva'nın dedikleri bende çıkıyor canım.Umarım sende de çıkar..Bugünde çok memnun ayrıldım kendisinde..Bir de Angels's Burcuyla tanıştım.o da çok şeker çok cici bayan..zaten bu 2 bayanın dedikleri aynı şeyler oldu..Havva iş ağırlıklı Burcu da aşk ağırlıklıydı..
bugün bende baktırdım havva hanıma bakalım tarihleri bekliem bu arada Angels's Burcu nerde numara ve adres blgilerini yazarsan özelden sevinirim
O da kadıköyde...google dan arayabilirsin.Angels cafe diye çıkıyor..Ben de telefonu yok..
son zamanlarda kötü günler geçiriyoum sevgilimden ayrıldım o yüzden umudu falcılardan arar oldum bakalım bugün havva hn umut vercek şeyler dedi bekleyip görücem artık tabi bu arada beklerken falcı falcı gezmeyide ihmal etmicem napalım psikolog yerine terapi niyetine falcıya gidiyorum bende:) o yüzden son favori falcılar kimler yazarsanız çok memnun olurum...
ne sebaymış yahu :) yeni üyeler hep adını sayıklayıp duruyorvardır bi hikmeti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?