İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili Seaderya,ilginize çok teşekkür ederim. Uyarılarınızı dikkate alacağım. Hoşçakalın.

xxxxxxxxxxxxxx ama çarşamba açılacakmış dün ben aradım bence açılmasını beklemek daha mantıklı haftaya çarşamba dedi bana
ama birimiz gidelim beğenir memnun kalırsak diğerlerine tavsiye edelim bölelikle paramz boşa gitmez

Son düzenleyen: Moderatör:

Rana artik x cafede degil taksimhane cafede.Ben de ona ilk gittigimde bu forumda cikiyor mu gelecek icin dedikleri diye sormustum.Sonradan da reklam gibi olmasin diye bir sey demedim :) zaten olagan durumu falan cok iyi biliyor.Bana gelecekle ilgili dediklerinin de cogu cikti.Hatta sonrasinda bikac kere daha gittim.Arkadaslarim da gitti.Onlar da memnun kaldi.Bence tatli bir bayan.Cok soguk diyen arkadaslarim da oldu ama elektrik meselesi iste.En son bikac gun once gittim suan beklemede oldugum seyler var.umarim onlar da cikar :))

kızlar bugun havva hanıma fal baktırdım ve cok begendim insallh dedikleri cıkar genel olarak cok ıyı bıldı kahveye bakıp yorum yapıyo zaten ondan sonrada kendımı kaptırırp gittim caddebostandaki arzu ya cafenın adını unuttum ama ıki tane arzu calışyo genc olanına baktırdım gecen gun gıttığımde yoktu dırek oturur oturmaz soyledı son zamanlarda olan durumu ben daha once baktıra arkadaşlardan gercekten cıkıyomu onu öğrenmek istiyorum cevap verırsenız sevinirim

arkadaslar daha öncede yazmistim ama tekrar sormak istiyorum, gecen yil Kadiköy pilav kafede calisan daha sonra ordan ayrilan Biriz Hanimi ariyorum acaba icinizden kendisinin telini yada nerde calistigini bilen varmi? sayet varsa lütfen paylasirmisiniz yada bana özelden mesaj atarmisiniz.

arkadaşlar bu seba denen hanım..zeytinburnu adliyedeki kadınmı esmer bir kadın ..omu bakırköyde fal evi açıyormuş..ben okadını biliyorum o zeytinburnunda çok ünlü..ben taşındım ordan..bir iki gittim..seneler önce ilk gittigimde dediği bişey için kavga ettiydim kadınla..ama çıktı..epeydir taşındım diye gitmiyorum..giden olursa bana haber verin

ya tel almak yasakmış ben nasıl bulucam onu..gitmem lazım mutlaka..o biliyor valla herşeyi..ya bilen varsa özelden yazın lütfennnn...ben daha önce de baktırdım ama eski yerinde değil kaybettim onu ...seba yı diyiorum

bakırköyde arzuhal kafede yiğite fal baktıran var mı?şuanı bildi ama gelecekle ilgili yorumları çıkar mı çok merak ediyorum.baktıran varsa çıktımı size söyledikleri
birde dejavuda ediye baktırdım.ikiside neredeyse aynı şeyleri söyledi.edi çok kısa baktı ama yiğitinki çok ayrıntılıydı.çok merak ediyorum bu ikisinden herhangi birine gidip memnun kalan var mı

Bugün bende havva hanımdaydım:)Havva'nın dedikleri bende çıkıyor canım.Umarım sende de çıkar..Bugünde çok memnun ayrıldım kendisinde..Bir de Angels's Burcuyla tanıştım.o da çok şeker çok cici bayan..zaten bu 2 bayanın dedikleri aynı şeyler oldu..Havva iş ağırlıklı Burcu da aşk ağırlıklıydı..

selamlar :) bakırköydeki dejavunun karşısında seba hanım dediğiniz kişiye fal baktırıp memnun kalan var mı acaba ? Birde ne kadar bakıyor bilginiz varmı ? yazarsanız sevinirim :)

bugün bende baktırdım havva hanıma bakalım tarihleri bekliem bu arada Angels's Burcu nerde numara ve adres blgilerini yazarsan özelden sevinirim

son zamanlarda kötü günler geçiriyoum sevgilimden ayrıldım o yüzden umudu falcılardan arar oldum bakalım bugün havva hn umut vercek şeyler dedi bekleyip görücem artık tabi bu arada beklerken falcı falcı gezmeyide ihmal etmicem napalım psikolog yerine terapi niyetine falcıya gidiyorum bende:) o yüzden son favori falcılar kimler yazarsanız çok memnun olurum...

falcıya gitme demem istiyosan git ama umut baglama.
psikologla falcı bir olur mu hiç
falcı dönücek der psikolog yalnızlıkla,acıyla nasıl başa çıkacağını öğretir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…