İstanbul'da Fal - Falcılar

o zaman bana dediği çıkan bi falcı önerebilirmisiniz lütfen ?

Özelden msj yazamıyorum, öyle her dediği çıkan bi falcı bilmiyorum, keşke bilsem Çok falcıya gittim, uzun süredir bu foruma da üyeyim. Bakırköy'de Fal Cafe de Çiğdem gittiğim en iyi falcılardan bir tanesi.

selam, istanbulda yeşilköydeki küba cafedeki irem abladan daha mükemmel bir fal bakan hatta sadece fal değil yıldıznameyle hayatınızı okuyan bir kişi daha olmadığına eminim. bilemediği bir tek şey yok ve bir insan bu kadar sıcak olabilir. ayrıca mekan çok kaliteli fiyatlarlada insanı sömürmüyorlar. tevsiye ederim arkadaşlar pişman olmazsınız çünkü ben hala şokumu üzerimden atamadım

kızlarr bugün bir arkadaişımda sebaya gittik arkadaşım baktırdı 50 tl ama pek memnun kalmadı,ben de baktırmadım sonra arzuhal cafe yiğite gittik 25 tl ye bakıo
şuanı iyi yorumluyor yani atığı bir nokta vardı ama onu pas geçiyorum.o kadar da olsun diyerek
nese daha önce gidip fal baktıranlardan yorum istıyorum. çıkıo yada çıkmıo diyen var mı umutlanmak istemıyorum da(

minik ben yutdışınddayım. dönünce türkiyeden denicem. belki onla ilgilidir sorun. kusura bakma aksilik için

yigit konusunda da benim dışımda herkes pek memnun. sanırım ben de gününde değildi. çünkü dediği 10 şeyde 9u yanlıştı. ama o anla ilgili olablir tabi sonuçta insanların günün gününü tutmuyo.
burcu hi. yanılmadı son gittiğimde ama hala eskisini sayıklıyo bana. dedim verdiğin tarihler geçeli çok oldu artık ondan bahsetme bana. ama çıkıyo dedi. bu durumda burcuya gitmekten vazgeçmicek oplsam da falları bana çıkmadı. yine de anı anlatışına güveniyorum. çünkü dediklerinin doğru olduğunu öğrendim hep sonradan.
gelecekle ilgili burcu 4 aydyr ocak sonu diyodu. fulya da en son öyle demişti.sonra marjinal kadir, damlalar tuğba. onlar da yanıldı. ama alıştım tabi ben.
fulyanın işle ilgili bi dediği çıktı, başka bi dediği yine işle ilgiliydi, olmadı.
benden bu kadar. salı akşamı ilgilenicem mesajlarla. çok acildiyse özür dilerim tekrar

peki ne kadara bakıyor ve adres bilgilerini- telefonunu yazarmısın

yahu arkadaşlar laftan anlamıyor musunuz ?
telefon, iletişim bilgisi vermek yasak!
reklam yasak!
off

Son düzenleme:
arkadaşlarla birkaç gün önce Emine ablaya gittik. inanılmaz birisi gerçekten... ağzım açık kaldı resmen, gerçekten eğlence için gitmiştim ama artık müdavimi olacağıma eminim :) herşeyi biliyor ve çok tatlı bir insan...

Seba nın dediği çıkar mı çıkmaz mı bilemicem ama yiğiti bende seviyorum olumsuz değil çatır çatır bakıyor bana hoş tutturdukları da oldu ama angels burcu yu tek geçiyorum
seviyorum ben kızı , faldan çok sohbet bizimkisi bugün gittim valla ferahladım ,açıkcası online gamze ve sebadan sonra rahatlattı
hepsinin aynı söylediği yerler var farklı söyledikleri yer var ama işte o yer en önemli yer bakalım nolucak
Hayırlısı artık diyorum

Sevgili Deepsimply, cumartesi gün kısmet olursa bende Burcuya fal baktırmak istiyorum. Rendevu almak gerekiyormu? Teşekkürler.

Sevgili Deepsimply, cumartesi gün kısmet olursa bende Burcuya fal baktırmak istiyorum. Rendevu almak gerekiyormu? Teşekkürler.

Burcu turneye gidicem dedi ama cumartesi olur mu olmaz mı bilmiyorum gitmeden önce bir ara oradaysa git telefonda randevu yazmıyorlar

nerdeki emine ablaya gittin taksim cadı kahvesindekine mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…