İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada bende arastirdim Medyum Erdogan Hoca, bildigin buyu yapip bozan biri cix cix cix.. yasak arkadasim bu tip kisilerin reklamini yapmak. Buyu ile alakali seyler bu forumda yasaktir.

Deneyimleri paylaşmak adına;

Monalisa cafe de Deniz adında birine baktırdım, katina destesi ile bakıyormuş, çok kötü bir faldı, hiç tavsiye etmem

Merhaba Olgu hanım hakkın da bilgisi olan var mı?Form da olumlu şeyler okudum merak ediyorum..Baktırsam mı?

Ben 6 ay önce baktırmıştım, bazı dedikleri çıktı, ancak tesadüf olabilir (%50 ihtimal durumu) bazı dedikleri hiç çıkmadı, şahsen ben tavsiye etmem, ama elbette siz bilirsiniz

Deneyimleri paylaşmak adına;

Monalisa cafe de Deniz adında birine baktırdım, katina destesi ile bakıyormuş, çok kötü bir faldı, hiç tavsiye etmem

Mona Lisa'da Guler abla vardi iyi bakan, oda gitmis maalesef. Bence digerlerine baktirmayin, her gittigimde farkli falcilar oluyodu ve bu yuzden digerlerine baktirma istegi hic olmadi bende. Bi kac defa arkadaslarla gidince Guler abla olmadiginda baktirdigimiz falcilar vardir, onlarda rezaletti ve verdigimiz paraya acimistik. Hani azicik ucundan bilinseydi bari demistim, maksat kafa dagitmak muhabbet, daha cok sinir etmisti kizin biri bizi. Bide iki saat dusunuyo dusunuyoo dusunuyooo ki agzindan laf ciksin, ben daha iyi bakardim yaw

Birseyi merak ediyorum EleanorMus, Elmira sana nasil fal bakti detayli bir sekilde anlatirmisin.. ozellikle gelecek hakkinda. Bi de ne tip kart kullanmisti? Kartlarin ismini bilmiyorumda, merak ettim.

bnde elmiraya baktrdım.fakt telde oldugu için pek bi fikrim yok kartlr hakkında. sz de önceden baktrdınız sanırım. yorumlarınızı öğrenebilirmiyim

bnde elmiraya baktrdım.fakt telde oldugu için pek bi fikrim yok kartlr hakkında. sz de önceden baktrdınız sanırım. yorumlarınızı öğrenebilirmiyim

Yeni baktiran sensin, sen anlat biz dinleyelim.. bende anlatirim

merhaba hanımlar,
Cezmi'nin telini arayan arkadaşlar, mail adresiniz silindiği için size tel no gönderemiyorum(
özelden de mesaj hakkım yok( nasıl yapıcz bilmiyorum...

Merhaba September77, ben dün sizdenCezmi beyin telefonunu istedim. Özel mesajlarınıza bakabilirmisiniz? Cezmi beyin telefonunu benim email adresime gönderrirseniz çok sevinirim. ayvaci nikli arkadaşımızada Cezmi beyin bilgilerini gönderirim. Teşekkürler hoşçakalın.

kadıköyde gitmiştim nostradamus cafede bankadan emekli bir bayan vardı,adını bir türlü hatırlayamıyorum,adını bilen varsa yazabilir mii?

Merhaba ElenorMus, ben size özelden mesaj atıyorum. Edirnedeki Erdoğan beyin telefonu mesajda belirttiğim email adresiem atarsanız çok seninirim. Teşekkürler hoşçakalın.

Merhaba arkadaşlar bugün hem narçil cafeyi hemde nostradamus cafeyi aradım Olgu ikisindede çalışmıyormuş.Daha önce olguya hiç gitmedim gitmek istiyorum Tabi Anadolu yakasında Başka tavsiye edeceğiniz biri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum çok ihtiyacım var...Ayrıca Burcuda 15 nisana kadar angel cafede olmayacakmış

acaba edirnede nerede oturuyor acik adresi varmi

Olgu hanım Acıbadem kahve keyfin de bakıyor...Pazar ve pazartesi günleri...Ben kafeyi aradım orda olduğunu söylediler ama gitmedim..Kafenin iletişim bilgileri internette var ordan bulabilirsiniz...Başka bir yerde daha çalışıyormuş ama neresi olduğunu bilmiyorum..

Arkadaşlar kim bu Cezmi bey merak ettim...Birkaç gündür form da adına rastlıyorum...Yok mu bana tavsiye edebileceğiniz bir falcı...Burcu hariç O'na baktırdım çünkü...Avrupa yakası da olabilir....Yardım edin

merhaba,september77cezmi tel arıyorum mail adresime gönderirsen çok sevinirim teşekkürler.
xxxxxxxxxxxxx

size çok teşekkür ederim.ben kendisine yaklaşık 10 yıl önce baktırdım,inanılır gibi değildi.bu kadar mı olur dedim.eşimden ayrılmak istiyordum çok yıpratıcı bir evlilikti.hiç üzülme 2 gün içinde o sana "ayrılalım artık sen beni istemiyorsun ve düzelmiyorsun" diyecek dedi.2 gün sonra eski eşim aynen bu kelimeleri söyledi.daha dediği bir çok şey çıktı.sonra kendisine ulaşamadım taşındı şirinevlerden.bir kaç gün içinde baktırır mutlaka yazarım size.çok teşekkürler tekrar.sevgiler

size çok teşekkür ederim.ben kendisine yaklaşık 10 yıl önce baktırdım,inanılır gibi değildi.bu kadar mı olur dedim.eşimden ayrılmak istiyordum çok yıpratıcı bir evlilikti.hiç üzülme 2 gün içinde o sana "ayrılalım artık sen beni istemiyorsun ve düzelmiyorsun" diyecek dedi.2 gün sonra eski eşim aynen bu kelimeleri söyledi.daha dediği bir çok şey çıktı.sonra kendisine ulaşamadım taşındı şirinevlerden.bir kaç gün içinde baktırır mutlaka yazarım size.çok teşekkürler tekrar.sevgiler

Yaprak89 mesaj attım canım sana Erdoğanın numarasını

Erdoğan Edirnede ama nerde oturduğunu bilmiyorum ama istersen telefonunu vereyim öğrenebilirsin eğer sen de edirnede isen (diğer arkadaş için)

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim cok geri kalmışım :))
cezmı bey kımdır nedır nerde bakıyodur bılgısını yada numarasını verırsenız cok sevınırımm

Yaprak89 mesaj attım canım sana Erdoğanın numarasını

Erdoğan Edirnede ama nerde oturduğunu bilmiyorum ama istersen telefonunu vereyim öğrenebilirsin eğer sen de edirnede isen (diğer arkadaş için)

bu erdoğan bey ne kadara bakıyor, edirnede olması sıkıntı ama teldede bakıyomuş bu ıyı bısey gercı telefonda bakılan fallara pek inanmıyorum ama insallh ıyıdır

Elmirayı merak edenlere :

Merhabalar Elmira'ya kısa bir zaman önce baktırdım
Mevcut durumu genel anlamıyla bildi geçmişle alakalı pek de birşey söylemedi aslında bana
Sadece belirli insanlar üzerinde durdu problemin asıl nedenini bilemedi bana göre İlk başta memnun kaldığımı hissetmiştim ama sonra vazgeçtim bu düşüncemden
Gelecekle ,ilgili dediklerine bakacağım yani ortalama diyebilirim kızlar

2 farklı tarot destesiyle açılım yaptı
Ancak kişi tahlillerini süper yapıyor nokta atışı kişileri çok iyi analiz ediyor ama durumları karıştırıyor sanki çok tatlı bir bayan

bu erdoğan bey ne kadara bakıyor, edirnede olması sıkıntı ama teldede bakıyomuş bu ıyı bısey gercı telefonda bakılan fallara pek inanmıyorum ama insallh ıyıdır

Merhaba;

Erdoğan 80 e bakıyor
Uzun süredir baktığını biliyorum ben de telefonla daha önce Elmira'ya baktırdığım için tereddüt ettim ama daha iyiydi bana göre yüz yüze baktırma şansın varsa belki fal için bu taraflara geliyordur bilmiyorum daha önceden İstanbuldaymış sorman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…