Merhaba Olgu hanım hakkın da bilgisi olan var mı?Form da olumlu şeyler okudum merak ediyorum..Baktırsam mı?
Deneyimleri paylaşmak adına;
Monalisa cafe de Deniz adında birine baktırdım, katina destesi ile bakıyormuş, çok kötü bir faldı, hiç tavsiye etmem
Birseyi merak ediyorum EleanorMus, Elmira sana nasil fal bakti detayli bir sekilde anlatirmisin.. ozellikle gelecek hakkinda. Bi de ne tip kart kullanmisti? Kartlarin ismini bilmiyorumda, merak ettim.
bnde elmiraya baktrdım.fakt telde oldugu için pek bi fikrim yok kartlr hakkında. sz de önceden baktrdınız sanırım. yorumlarınızı öğrenebilirmiyim
merhaba hanımlar,
Cezmi'nin telini arayan arkadaşlar, mail adresiniz silindiği için size tel no gönderemiyorum(
özelden de mesaj hakkım yok( nasıl yapıcz bilmiyorum...
Merhabalar herkese
Yeni üyeyim ve Soğanlıktaki Emine Ablanın numarasını arıyordum 1 haftadır sağolsun bir arkadaşım bugün yollamış telefon beklerken bana bir arkadaşım Erdoğan Bey'in numarasını verdi kendisi Edirne'de yaşıyormuş ben uzak olduğu için gidemem dedim Erdoğan Beyi aradım telefonda da baktığını söyledi ilk etapta çok emin olamadım araştırdım eskiden birçok ünlüye de açılım yapmış ve kendi tarot destesiyle acayip bir açılımı varmış ve baktırmaya karar verdim 1 saat açılım yaptı ve geçmiş şuanki durum acayip bir şekilde bildi kişilik analizi tarihler vererek doğum tarihi ve anne adıyla bakıyor.Gelecekle ilgili dediği birkaç şeyi bu sabah yaşadım ve şok oldum diğer gelecek tahminlerini bekleyeceğim ama fal değil çok profesyonel ve değişik bir ifade biçimi var tipleri bile tahmin edebiliyor ben çok memnun kaldım Emine Ablaya da gideceğim Erdoğan Medyum imiş ve dedesinden geçmiş ona.Paylaşmak istedim iletişim için ................
Merhabalar herkese
Yeni üyeyim ve Soğanlıktaki Emine Ablanın numarasını arıyordum 1 haftadır sağolsun bir arkadaşım bugün yollamış telefon beklerken bana bir arkadaşım Erdoğan Bey'in numarasını verdi kendisi Edirne'de yaşıyormuş ben uzak olduğu için gidemem dedim Erdoğan Beyi aradım telefonda da baktığını söyledi ilk etapta çok emin olamadım araştırdım eskiden birçok ünlüye de açılım yapmış ve kendi tarot destesiyle acayip bir açılımı varmış ve baktırmaya karar verdim 1 saat açılım yaptı ve geçmiş şuanki durum acayip bir şekilde bildi kişilik analizi tarihler vererek doğum tarihi ve anne adıyla bakıyor.Gelecekle ilgili dediği birkaç şeyi bu sabah yaşadım ve şok oldum diğer gelecek tahminlerini bekleyeceğim ama fal değil çok profesyonel ve değişik bir ifade biçimi var tipleri bile tahmin edebiliyor ben çok memnun kaldım Emine Ablaya da gideceğim Erdoğan Medyum imiş ve dedesinden geçmiş ona.Paylaşmak istedim iletişim için ................
Merhaba arkadaşlar bugün hem narçil cafeyi hemde nostradamus cafeyi aradım Olgu ikisindede çalışmıyormuş.Daha önce olguya hiç gitmedim gitmek istiyorum Tabi Anadolu yakasında Başka tavsiye edeceğiniz biri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum çok ihtiyacım var...Ayrıca Burcuda 15 nisana kadar angel cafede olmayacakmış
merhaba,september77cezmi tel arıyorum mail adresime gönderirsen çok sevinirim teşekkürler.
xxxxxxxxxxxxx
Yaprak89 mesaj attım canım sana Erdoğanın numarasını
Erdoğan Edirnede ama nerde oturduğunu bilmiyorumama istersen telefonunu vereyim öğrenebilirsin eğer sen de edirnede isen (diğer arkadaş için)
bnde elmiraya baktrdım.fakt telde oldugu için pek bi fikrim yok kartlr hakkında. sz de önceden baktrdınız sanırım. yorumlarınızı öğrenebilirmiyim
bu erdoğan bey ne kadara bakıyor, edirnede olması sıkıntı ama teldede bakıyomuş bu ıyı bısey gercı telefonda bakılan fallara pek inanmıyorum ama insallh ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?