İstanbul'da Fal - Falcılar

Lütfen rica etsem biri bana Olgu hanimin telini özelden mesaj atabilirmi yada buradan nerde hangi kafede calistigini yazabilirmi. Angels Burcuya bende gittim hic beyenmedim, dediklerinin hic biri cikmadi resmen insanin o an düsündügünü okuyor ve ona göre yorum yapiyor.
Symbol levent bana burcuyla ayni seyleri söyledi. Iki kisi ayni seyi anlatinca dogrudur dedim ama dedikleri cikmadigi gibi tam tersi olaylar oldu
Havva hanimin dedikleri hic tutarli degildi hep genel seyler konustu. Bir bilmece gibiydi ve yorumu hep kendi kendime yaptim.
ücündende memnun kalmadim.
Bide Olguyu deniyeyim diyorum. Sonra sonucu yazarim sizlere

Merhaba Olgu hanım hakkın da bilgisi olan var mı?Form da olumlu şeyler okudum merak ediyorum..Baktırsam mı?

Kızlar istanbul bakırköyde kuzenim bir cafeye gitmiş adını hatırlamıyorum.. Kuzey isminde bir falcıymış. Dönmeymiş anlattığı kadarıyla, herşeyin bire bir çıktığını söylüyo biz de bu hafta gidicez inşallah baktıranlar var mı ??:44:

merhaba,september77cezmi tel arıyorum mail adresime gönderirsen çok sevinirim teşekkürler.
xxxxxxxxxxxxx

merhaba hanımlar,
Cezmi'nin telini arayan arkadaşlar, mail adresiniz silindiği için size tel no gönderemiyorum(
özelden de mesaj hakkım yok( nasıl yapıcz bilmiyorum...

Merhaba Olgu hanım hakkın da bilgisi olan var mı?Form da olumlu şeyler okudum merak ediyorum..Baktırsam mı?

ben bir ay kadar once baktirdim olguya , bulundugum durum icin soyledikleri oldukca tutarliydi.
olacagini soyledigi seyler icin tam sure vermemisti ama subat sonu yada mart gibi demisti.

henuz dedikleri olmadi , olmasi umidiyle hala bekliyorum :)
olursa mutlaka burdan bilgi veririm:)

olgu hanımın bilgileri varsa gönderebilirmisinz

malesef ozel msj hakkim yok
bir ara narcil kafedeydi ama ordan ayrilmis sanirim.
suan nerde calistigini da bilmiyorum.

olgu hanımın bilgileri varsa gönderebilirmisinz

Merhaba Olgu hanım Acıbadem kahve keyfin de bakıyor..Pazar ve pazartesi günleri...Kafenin iletişim bilgileri internette var..Ben telefon açıp sormuştum burda demişlerdi..Eğer baktırırsanız paylaşın lütfen..Diğer günler de başka bir yerde bakıyormuş ama nerde bilmiyorum..

çok tesekkr ederim.ama bn istanbulda değilim.bna olgu hanımın telefon numarası lazım maalesef

Sanıyorum sorun aynı:)verilen tarihler de dedikleri olmuyor...Aslında tarih vermek fal da çok riskli...Burcu da aynısını yapmıştı..15 gün içersin de mutlaka olacak demişti..1 ay geçti...belki dediği gerçekleşecek ama ne zaman?....bir de Elmiraya baktıran var mı?Form da çok söz edilmişti..

bende once burcuya sonra olguya baktirdim.
burcunun dediginin uzerinden tam 1.5 ay gecti ama hala olmadi :)
olgu daha ucu acik soylemisti , subat sonu - mart ayi gibi :)
bakalim onda bir gelisme olacak mi ?

nerdeymiş acaba bu kafe baktırınca yaz bize ben hiç kuzeyi duymadım..:S

Merhabalar herkese

Yeni üyeyim ve Soğanlıktaki Emine Ablanın numarasını arıyordum 1 haftadır sağolsun bir arkadaşım bugün yollamış telefon beklerken bana bir arkadaşım Erdoğan Bey'in numarasını verdi kendisi Edirne'de yaşıyormuş ben uzak olduğu için gidemem dedim Erdoğan Beyi aradım telefonda da baktığını söyledi ilk etapta çok emin olamadım araştırdım eskiden birçok ünlüye de açılım yapmış ve kendi tarot destesiyle acayip bir açılımı varmış ve baktırmaya karar verdim 1 saat açılım yaptı ve geçmiş şuanki durum acayip bir şekilde bildi kişilik analizi tarihler vererek doğum tarihi ve anne adıyla bakıyor.Gelecekle ilgili dediği birkaç şeyi bu sabah yaşadım ve şok oldum diğer gelecek tahminlerini bekleyeceğim ama fal değil çok profesyonel ve değişik bir ifade biçimi var tipleri bile tahmin edebiliyor ben çok memnun kaldım Emine Ablaya da gideceğim Erdoğan Medyum imiş ve dedesinden geçmiş ona.Paylaşmak istedim iletişim için ................

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, bakırköy ve çevresinde kimleri tavsiye edersiniz? Ben bir tek laf cafedekileri biliyorum. Onların dışında tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?

Canım ben Bakırköy değil de Taksimde birçok kişiye gittim aslında bu forumda bahsedilen Elmira ve Mercan ı da denedim
Elmira şu an ki durumu iyi analiz ediyor gelecekle ilgili pek birşey söylemedi bana
Mercan biraz karışıktı ama ufak detayları bildi hayret ettim ikisi de gelecekle ilgili çok şey vermediler
Melekler Kahvesindeki Gülşen'i tavsiye ederim gerçekten iyi biliyor bakalım dedikleri çıkacak mı?
Emine Abla var Soğanlıkta yarın ona gidicem onun çok iyi olduğunu duydum
Bir de dün baktırdığım Medyum Erdoğan gerçekten mükemmeldi
Eskiden Melekler kahvesinde çalışmış bir Kerim var o da süper

Daha da fala karışmam sanırım :)

Birseyi merak ediyorum EleanorMus, Elmira sana nasil fal bakti detayli bir sekilde anlatirmisin.. ozellikle gelecek hakkinda. Bi de ne tip kart kullanmisti? Kartlarin ismini bilmiyorumda, merak ettim.

Merhabalar cosette84, Irmak'a majestikte çalışırken iki kez gitmişliğim var ve gerçekten de işinin piri olduğunu düşünüyorum. Uzun uzun oturup anlatıyor, salla pati yapmıyor.. Bilmesi mümkün olmayan şeyleri çat diye bilebiliyor. Ayrıca beni hiç terslemedi, tam tersine oldukça sempatik ve hoşsohbetti; yeteneğinden etkilendim. Nevi şahsına münhasır biri. Daha sonra gittiğimde kafeden ayrılmıştı ve başka bir yerde de çalışmadığını söylediklerinde çok üzülmüştüm. Şimdi sizden bu haberi duymak beni çok mutlu etti. Özel mesajım olmadığı için atamıyorum, şu adrese Irmak'ın telefon numarasını göndermeniz mümkün mü acaba? xxxxxxxxxxxxxxxxx
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…