olgu nun teli var bende...gönderiyorum...
merhaba,september77cezmi tel arıyorum mail adresime gönderirsen çok sevinirim teşekkürler.
xxxxxxxxxxxxx
Merhaba Olgu hanım hakkın da bilgisi olan var mı?Form da olumlu şeyler okudum merak ediyorum..Baktırsam mı?
ben bir ay kadar once baktirdim olguya , bulundugum durum icin soyledikleri oldukca tutarliydi.
olacagini soyledigi seyler icin tam sure vermemisti ama subat sonu yada mart gibi demisti.
henuz dedikleri olmadi , olmasi umidiyle hala bekliyorum :)
olursa mutlaka burdan bilgi veririm:)
olgu hanımın bilgileri varsa gönderebilirmisinz
Merhaba Olgu hanım Acıbadem kahve keyfin de bakıyor..Pazar ve pazartesi günleri...Kafenin iletişim bilgileri internette var..Ben telefon açıp sormuştum burda demişlerdi..Eğer baktırırsanız paylaşın lütfen..Diğer günler de başka bir yerde bakıyormuş ama nerde bilmiyorum..
ben bir ay kadar once baktirdim olguya , bulundugum durum icin soyledikleri oldukca tutarliydi.
olacagini soyledigi seyler icin tam sure vermemisti ama subat sonu yada mart gibi demisti.
henuz dedikleri olmadi , olmasi umidiyle hala bekliyorum :)
olursa mutlaka burdan bilgi veririm:)
Kızlar istanbul bakırköyde kuzenim bir cafeye gitmiş adını hatırlamıyorum.. Kuzey isminde bir falcıymış. Dönmeymiş anlattığı kadarıyla, herşeyin bire bir çıktığını söylüyo biz de bu hafta gidicez inşallah baktıranlar var mı ??:44:
ya ırmak'a ben geçen sene cafe majestik'te baktırmış ve memnun kalmıştım, sonra ayrıldı oradan, ben buldum ve evine gittim. o yüzden burada da paylaştım, umarım herkes benim gibi memnun kalır, bilemiyorum. 40 tl'ye bakıyor, evinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?