epilasyonla ilgili yazarken abone oldugum konularda baktım fal falcılarbir bakıyım dedim,nasılsın yolunda mı herşey..
ortaköyde gel bakıyım falına diyorlar,gel ben seninkine bakıyım diyorummİstanbul güzel şehir nerde mutluysan orda yaşa...
Valla benim favorilerden Burcu vardı hatırlarsın en son haziranda saçmaladı o da, anam iş diyosun eskiler var döncek diyolar.Bu falcılar da enteresanya ben mahkemem için gelmiştim aha görüyorum ben 2 eskisi de dönüyo diyolar İnsan yoldan çıkıyo zorla....
Diyemiyorum şu an sana bu iyiydi diye inan...yani zamanında bilenler oldu ama kalıcı değil
Devamli ayrilip barismissan, o iliski olene dek boyle suruyo galiba.. cok ciddiyim bitemiyor yani bi turlu, cunku zaten ayrilip barismissiniz, bu mazinizde var. Boyle bi cift taniyorum. 6 sene cikti bunlar ayrildilar baristilar, sonra bunlar en sonunda evlendi, cocuklari oldu, bosandilar.. ahanda yine barismislar, tekrar evlenicekler.. Boyleleride var
hah işte benim durum böyleydi aynenbir eskisinden ayrılıp öbür eski sonra tekrar aynı eski, böyle kısır döngü, en sonunda dedim aaaaaaaa yetti,bıktım bu adamlardan...sildim tüm numaraları,faceden de sildim artık dönüş yok dedim. Hayatıma yeni insanlar girsin istiyorum.O da olur inşallah
Girer girer, havalar bi isinsin oh oh
Bende Cezmi'nin teli var, geçen haftalarda mesajlaştık, hatta bi arkadaşım fal da baktırdı, ama 5 kişi olmadan yüzyüze fal bakmayı kabul etmedi. Onun için yarım bardak kahveye mi bakıyo, fincanı açmadan mı bakıyo bilemiyorum. Arkadaşım telde baktırdı. Geçmişle ilgili yorum yapmamış ve gelecekle ilgili şeyler söylemiş arkadalıma. Hesap numarası veriyo, siz parayı (120 TL) yatırdıktan sonra arıyosunuz, telde falınıza bakıyo... Başka baktıranlar varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
etoile naberr,aylardır girmiyorum,başka bir konu için yazarken bakıyım dedim,herşey yolundadır inşallah tüm kızlara selam
merhaba,september77cezmi tel arıyorum mail adresime gönderirsen çok sevinirim teşekkürler.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
fal baktırmıcam ama bana gömdersene :)
Imam hakkinda pek iyi seyler duymadim canim, tabi sen bilirsin.. Taksim'de bilmem ama, kadikoyde baktirdigim Ahmet beyde iyiydi. Gecmis ve an konusunda cok basarili, karakter tahlilide guzel. Amma velakin calistigi cafe'nin ismi aklimda degil. La porte cafe'nin caprazinda kaliyodu.
Taksim'de Hasan bey var sarmasik cafe'de, burdan cok elestiri almis biri, ama bende gayet basariliydi. Bazilarina buyu var sende demis, bana boyle birsey soylememisti. Bir kac kere gittim ve hic bir degisiklik yapmadi falinda, suanki durumum, gecmis ve gelecekle ilgili soyledigi seyler her seferinde ayniydi. Oda yine annemin saglik problemin bilen kisiydi ve ask ve saglik konusunda tamda dedigi gibi cikmisti. Belki de gitmissindir bilemiyorum.
Ayrica yine ayni fiyat araliginda soganlik Emine abla var, oda gayet basariliydi.
Sec sec begen.. :)
hayır, kartal soğanlıkta Emine abla, 20 tl verdim. verdiğim parada hiç bir şey... çok memnun kaldım, ve falı daha şimdiden çıkmaya başladı :)
Bu arada duygu hanıma bende yıllarca gittim evet enerjisi çok yükse geçmiş ve anlık şeyleri iyi biliyor geleceği hiç tutturamıyor. Ve onun gibi bir çok falcıyı denedim...BU arada Maltepede Zehra isminde bir bayan var, iletişim bilgilerini edindim iyi olduğunu söylediler ama 75 TL ye bakıyormuş acaba daha önce giden var mı? Gİdip gitmemekte kararsızım..SÖyleyenler baktıranların tanıdığının tanıdığıbu yüzden 1 e 1 baktıran arkadaşlar var ise yanıtlarını bekliyorum. Bir ay içinde önemli bir konuda ciddi karar vermem
lazım...
burcu bi sure uzaklarda-turnede olucak denmıstı , bilgisi olan var mı ?
gitti mi yoksa hala buralarda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?