İstanbul'da Fal - Falcılar

epilasyonla ilgili yazarken abone oldugum konularda baktım fal falcılarbir bakıyım dedim,nasılsın yolunda mı herşey..

Fal isini biraktin haa :)).. iyi yapmissin.. Bende cok baktirmiyorum, burayada geyik olsun diye geliyoruz, bide reklamcilari sevmiyorum onlari kiskisliyorum bende hala Istanbul'dayim, sanirim bu gidisle yerlesicem temelli

Sende hicmi bi falci bilemedi, illaki aralarinda olumlu olumsuz diyen olmustur angel_edalim.. bi citlat bize.

ortaköyde gel bakıyım falına diyorlar,gel ben seninkine bakıyım diyorumm İstanbul güzel şehir nerde mutluysan orda yaşa...

Valla benim favorilerden Burcu vardı hatırlarsın en son haziranda saçmaladı o da, anam iş diyosun eskiler var döncek diyolar.Bu falcılar da enteresanya ben mahkemem için gelmiştim aha görüyorum ben 2 eskisi de dönüyo diyolarİnsan yoldan çıkıyo zorla....

Diyemiyorum şu an sana bu iyiydi diye inan...yani zamanında bilenler oldu ama kalıcı değil

Devamli ayrilip barismissan, o iliski olene dek boyle suruyo galiba .. cok ciddiyim bitemiyor yani bi turlu, cunku zaten ayrilip barismissiniz, bu mazinizde var. Boyle bi cift taniyorum. 6 sene cikti bunlar ayrildilar baristilar, sonra bunlar en sonunda evlendi, cocuklari oldu, bosandilar.. ahanda yine barismislar, tekrar evlenicekler.. Boyleleride var

hah işte benim durum böyleydi aynen bir eskisinden ayrılıp öbür eski sonra tekrar aynı eski, böyle kısır döngü, en sonunda dedim aaaaaaaa yetti,bıktım bu adamlardan...sildim tüm numaraları,faceden de sildim artık dönüş yok dedim. Hayatıma yeni insanlar girsin istiyorum.O da olur inşallah

Girer girer, havalar bi isinsin oh oh

Herkese Merhaba ,

bekledim bekledim yazıyorum çıkmadı baktırdığım fallar bir kaç ufak ayrıntı hariç esas olayı kimse bilemedi ,işle ilgili bilemediler .
yada tam tersi oldu tarihlerde sarkmış olabilir ama sanmıyorum

esas olaylardna biri olursa yazarım ama ufak ayrıntılar hariç bu aşşağıdakilerden hepsi geçmiş ve anda iyiydi .ufak ayrıntıları çıkan sadece yiğit ve burcu oldu bunların içinde bunuda belirtmeliyim .

elmira
fincan melis
arzuhal yiğit
symbol fulya
symbol asiye
symbol nesil
angels burcu
çakra sevgi
seba
online gamze
nostradamus anka
nostradamus naz
dejavu edi

merhaba,september77cezmi tel arıyorum mail adresime gönderirsen çok sevinirim teşekkürler.
xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
etoile naberr,aylardır girmiyorum,başka bir konu için yazarken bakıyım dedim,herşey yolundadır inşallah tüm kızlara selam

merhabaa:) angel:)

evet..sen uzun zamandır yoktun...bende fal konusunu iyicene bitirdim...2-3 ay da bir...ama foruma aradı giriyorum ..tecrübelerimi aktarıyorum ve ellimde ki tel 'leri paylaşıyorum:)
keyfım iyi valla..fallar hikaye:) eğlence olsun iştee:)

görüşmeyeli sen nasılsın?

arkadaslar dun taksım symbol nesile ilk defa fal baktrdım memnun kaldım.
gecmıs - şuan gayet ıyı bıldı.

gelecekle ılgılı soyledıklerı ıcn bkac ay var cıkarsa yazarım.

ayrıca monalisa aysin hanımada baktrdım.
cok tatmn etmedı acıkcası...

Emine ablanın numarasını yollayabilir mısınız

burcu bi sure uzaklarda-turnede olucak denmıstı , bilgisi olan var mı ?
gitti mi yoksa hala buralarda mı ?

hayır, kartal soğanlıkta Emine abla, 20 tl verdim. verdiğim parada hiç bir şey... çok memnun kaldım, ve falı daha şimdiden çıkmaya başladı :)

Canım ben yeni üyeyim ve 100 mesaj atmadan ne yazik ki özel mesaj gönderemiyorum Rockolik_ kullanıcısı lütfen bana Kartal Emine Ablanın numarasını ulaştırabilir misiniz?

Merhaba,

Sizin bahsettiğiniz Zehra hanım hakkında bende pozitif duyumlar aldım fakat kendisinin iletişim bilgilerini bilmiyorum. Bana iletişim bilgilerini göndermeniz mümkün mü?

Teşekkür ederim.

İyi haftalar dilerim.

burcu bi sure uzaklarda-turnede olucak denmıstı , bilgisi olan var mı ?
gitti mi yoksa hala buralarda mı ?

Ben geçen hafta sordum bir ay yokmuş gitmiş yani. Bu arada Damlalar Barış'a gitmiştim en son söylediklerini çok dikkate almamıştım ama tutturdu diyebilirim. Çok kısa bakmıştı çok geç vakit baktırdım hatta çıkacaktı o haldeyken baktı bi de normal zamanda baktırayım diyorum. O zamanda tutturursa benim falcı belli artık :)

Ben form da yeniyim......İlk defa 2 sene önce Cadde Symbol de Serkana baktırdım..Ben dahil 4 kişiye dediklerinin hiçbiri çıkmadı.....Burayı takip ederek Burcuya gittim evet söyledi birşeyler ama o kadar ütöpik geldi ki bana açıkcası inanamadım.......Olguya gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz?Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…