İstanbul'da Fal - Falcılar

Birseyi merak ediyorum EleanorMus, Elmira sana nasil fal bakti detayli bir sekilde anlatirmisin.. ozellikle gelecek hakkinda. Bi de ne tip kart kullanmisti? Kartlarin ismini bilmiyorumda, merak ettim.

Yazmayım diyorum ama daha fazla dayanamayacağım şu Elmira'yla ilgili biri olumsuz bir şey yazdı mı hemen atlama huyuna o kadar sinir oluyorum ki sırf senin yazdıkların görmemek için sayfaya girmiyorum. burada elmira şöyle elmira böyle diye sürekli yaz sonra güya baktığı tarot kartlarını bilme kim inanır sana sen sazan avına çıkmışsın her zaman ki gibi, işte yine reklam yapan birini buldum oh oh en iyisi Elmira diyeceğimizi sanıyorsun , EleanorMus'un diğer bahsettiği Erdoğan hoca denilen kişi ki bu arkadaş belki onun reklamını yapıyor belki yapmıyor beni ilgilendirmez ben ona da gitmem ama bende senin yazdığını okuduktan sonra internetten aynı kişiyi bende araştırdım vay be adama bak web sayfası bile yapmış dedim ve ilk olarak iletişim bilgisine baktım ve Ankara' da yaşayan biri olduğunu gördüm EleanorMus'un bahsettiği ise "Edirne"'li (nokta.)

Bende senin devamli benim yazilarima atlamani sevmiyorum, birsey diyormuyum.. demiyorum. Birak beni taciz etmeyi, reklam amacli girenleri teshis ettim simdiye kadar, tesekkur edecegine yaptigina bak..

Git paralarini dok ona buna.. banane. Zaten fallar cikmayinca baska yollara basvurucaksin, onuda diyim.

Bu arada Elmira tek bi desteyle bakiyor.. iki farkli deste ilk defa duyuyorum. Enteresannn..

Son düzenleme:
Bu arada ben Elmira'dan sonra Elanit'ede baktirdim.. o daha pahaliya bakmasina ragmen. Cunku forumda herkes ondan konusuyordu, eski uyelerin daha onceleri ona gittigini ogrendik ve memnun kaldiklarini. Durum boyle olunca, bende gidiyim dedim.. bana gelecekte olucak cocuklarima varana kadar aynisini soyledi Elanit'te. Ve ikisininde bana soyledigi bir cok sey cikinca, baska bir falciya ihtiyacim kalmadi. Fallarim ciktikca, hepsinin isimlerini bir bir yazdim. Elmira, Elanit, Soganlik Emine, Emel vs diye. Tabi o zamanlar sen varmiydin bilemiyorum. Takip edenler bilir.

Bende her soylenene inanmis olsaydim suan Elif ve Ella'ya fal baktirmis olurdum.. arastirmadan para mara kimseye harcayamam. Ilk once deneyimler onemli, reklamci olup olmadigini bilmek onemli, sonra falcidan memnun kalan kisi sayisi onemli.. her begenmiyorum diyenede guvenmiceksin, genelde gelecek ile alakali olumsuz duyanlar begenmiyolar, yada hadi frekanslari tutmadigindan diyelim. O yuzden kimin begemedigide benim icin cok onemli. Birde erkek medyumlara fal baktirmiyorum. Dunyanin en iyisi gelse yine baktirmam.

Erdogan'a baktir sen bi, yorumlarini bekliyoruuuzzz =)))

Son düzenleme:
Ailemin yanina gitmeden once bi kursuncu teyzeye ugramistim, anlatmistim, bilenler bilir. Hem fal bakiyor, hemde kursun dokuyor fazla parada istemiyor, gonlunden ne koparsa iste. Fazla verdiginde kabul etmiyor, enteresan enteresan durumlar. Sen geri donuyosun buraya, gidiceksin ama kisa surede geri donuyosun, kalici olmucak demisti. Dedigi gibi aynen olmustu, baska diger mevzulardada dedigi gibi oldu. Gecenlerde yine nazar vardir diye gittim, bu seferde yeni seylerden bahsetti. 6 aylik bir surec verdi. Bu dedigi cikarsa benim icin kalici degisiklikler olucak demektir. Eger cikmazsa sansima kusucem maalesef. Ismini veremiyorum, zira sadece tanidiklara bakiyor. Bir kac kisiyi boyle geri gondermis, yaslica bir kadin ve artik bu isi yavas yavas azaltip bi zaman sonrada birakmayi dusunuyor. Anlatip anlatmama konusunda gidip geldim, ama neticede fal tecrubem.. Son alti ay, hadi bakalim zamanlara takilmamak lazim ama, sanirim benim donum noktam gercektende 6 ay icinde belli olucak.

MRB september bu cezmi bey kimdir nerde bakıyor kaça bakıyor acaba ?bi de benım mail adresime numarasını gönderebilir misniz?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Rica ederim, baktırınca paylaşırsanız çok sevinirim, ben de baktımayı düşünüyorum

Arkadaşlar birkaç gündür form da Cezmi beyden bahsediliyor...Kimdir nerde ve nasıl bakıyor?Telefon numarasını edinme şansım var mı?Bilgi verirseniz çok sevinirim...Hadi kızlar ya falcıya çok ihtiyacım var...yardım edin....

Çok merak ettim Cezmi beyi....Nasıl ulaşabiliriz acaba.?Sorunlarımız aynı da sizinle...Bilgi verirseniz sevinirim..

Bugün itibariyle Ella bende yalan oldu.Söylediği bişey için süre doldu zaten ilk baktığındada yazmıştım etkilenmediğimi yanılmamışım.

nerdeymiş acaba bu kafe baktırınca yaz bize ben hiç kuzeyi duymadım..:S

Kuzenim ve annesi baktırmış bire bir herşeyi söylemiş 20 tl miş.. tarot bakıyormuş, ŞOK olmuşlar heycanlı bi şekilde anlattılar bu hafta gidince yazarım adresini falan .. Bakırköyde ama cafenin ismini hatırlamıyorum kuzenim götürcek zaten heycanlıyım bakalım :18:

selamlar ben yeni üyeyim deneyimlerinizden yararlanmak isterim..online gamze ve sebanın no larını ya da yerlerini yazarmısınız

Sevgili Susan73 Kimseyi savunmak gibi bir niyetim yok ama sen çok onyargilisin... Erdoğan onceden nerdedir nasil yasar pek bir fikrim yok ama ben su an Edirne'de olduğunu ve hacı hoca olmadıgını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…