Birseyi merak ediyorum EleanorMus, Elmira sana nasil fal bakti detayli bir sekilde anlatirmisin.. ozellikle gelecek hakkinda. Bi de ne tip kart kullanmisti? Kartlarin ismini bilmiyorumda, merak ettim.
Yazmayım diyorum ama daha fazla dayanamayacağım şu Elmira'yla ilgili biri olumsuz bir şey yazdı mı hemen atlama huyuna o kadar sinir oluyorum ki sırf senin yazdıkların görmemek için sayfaya girmiyorum. burada elmira şöyle elmira böyle diye sürekli yaz sonra güya baktığı tarot kartlarını bilme kim inanır sanasen sazan avına çıkmışsın her zaman ki gibi, işte yine reklam yapan birini buldum oh oh en iyisi Elmira diyeceğimizi sanıyorsun , EleanorMus'un diğer bahsettiği Erdoğan hoca denilen kişi ki bu arkadaş belki onun reklamını yapıyor belki yapmıyor beni ilgilendirmez ben ona da gitmem ama bende senin yazdığını okuduktan sonra internetten aynı kişiyi bende araştırdım vay be adama bak web sayfası bile yapmış dedim ve ilk olarak iletişim bilgisine baktım ve Ankara' da yaşayan biri olduğunu gördüm EleanorMus'un bahsettiği ise "Edirne"'li (nokta.)
Merhaba September77, ben dün sizdenCezmi beyin telefonunu istedim. Özel mesajlarınıza bakabilirmisiniz? Cezmi beyin telefonunu benim email adresime gönderrirseniz çok sevinirim. ayvaci nikli arkadaşımızada Cezmi beyin bilgilerini gönderirim. Teşekkürler hoşçakalın.
size çok teşekkür ederim.ben kendisine yaklaşık 10 yıl önce baktırdım,inanılır gibi değildi.bu kadar mı olur dedim.eşimden ayrılmak istiyordum çok yıpratıcı bir evlilikti.hiç üzülme 2 gün içinde o sana "ayrılalım artık sen beni istemiyorsun ve düzelmiyorsun" diyecek dedi.2 gün sonra eski eşim aynen bu kelimeleri söyledi.daha dediği bir çok şey çıktı.sonra kendisine ulaşamadım taşındı şirinevlerden.bir kaç gün içinde baktırır mutlaka yazarım size.çok teşekkürler tekrar.sevgiler
MRB september bu cezmi bey kimdir nerde bakıyor kaça bakıyor acaba ?bi de benım mail adresime numarasını gönderebilir misniz?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
size çok teşekkür ederim.ben kendisine yaklaşık 10 yıl önce baktırdım,inanılır gibi değildi.bu kadar mı olur dedim.eşimden ayrılmak istiyordum çok yıpratıcı bir evlilikti.hiç üzülme 2 gün içinde o sana "ayrılalım artık sen beni istemiyorsun ve düzelmiyorsun" diyecek dedi.2 gün sonra eski eşim aynen bu kelimeleri söyledi.daha dediği bir çok şey çıktı.sonra kendisine ulaşamadım taşındı şirinevlerden.bir kaç gün içinde baktırır mutlaka yazarım size.çok teşekkürler tekrar.sevgiler
Rica ederim, baktırınca paylaşırsanız çok sevinirim, ben de baktımayı düşünüyorum
nerdeymiş acaba bu kafe baktırınca yaz bize ben hiç kuzeyi duymadım..:S
selamlar ben yeni üyeyim deneyimlerinizden yararlanmak isterim..online gamze ve sebanın no larını ya da yerlerini yazarmısınızHerkese Merhaba ,
bekledim bekledim yazıyorum çıkmadı baktırdığım fallar bir kaç ufak ayrıntı hariç esas olayı kimse bilemedi ,işle ilgili bilemediler .
yada tam tersi oldu tarihlerde sarkmış olabilir ama sanmıyorum
esas olaylardna biri olursa yazarım ama ufak ayrıntılar hariç bu aşşağıdakilerden hepsi geçmiş ve anda iyiydi .ufak ayrıntıları çıkan sadece yiğit ve burcu oldu bunların içinde bunuda belirtmeliyim .
elmira
fincan melis
arzuhal yiğit
symbol fulya
symbol asiye
symbol nesil
angels burcu
çakra sevgi
seba
online gamze
nostradamus anka
nostradamus naz
dejavu edi
Yazmayım diyorum ama daha fazla dayanamayacağım şu Elmira'yla ilgili biri olumsuz bir şey yazdı mı hemen atlama huyuna o kadar sinir oluyorum ki sırf senin yazdıkların görmemek için sayfaya girmiyorum. burada elmira şöyle elmira böyle diye sürekli yaz sonra güya baktığı tarot kartlarını bilme kim inanır sanasen sazan avına çıkmışsın her zaman ki gibi, işte yine reklam yapan birini buldum oh oh en iyisi Elmira diyeceğimizi sanıyorsun , EleanorMus'un diğer bahsettiği Erdoğan hoca denilen kişi ki bu arkadaş belki onun reklamını yapıyor belki yapmıyor beni ilgilendirmez ben ona da gitmem ama bende senin yazdığını okuduktan sonra internetten aynı kişiyi bende araştırdım vay be adama bak web sayfası bile yapmış dedim ve ilk olarak iletişim bilgisine baktım ve Ankara' da yaşayan biri olduğunu gördüm EleanorMus'un bahsettiği ise "Edirne"'li (nokta.)
mailine gönderdim...
Rica ederim, baktırınca paylaşırsanız çok sevinirim, ben de baktımayı düşünüyorum
arkdsslar bugun kadıkoyde fal baktrmam gerekıyor.
cokk ıhtyacım var.
tavsıye edeblcegınız bırı varmı..
cafe ra da sevgi abla var benim tavsiye edebileceğim.. bana hayatımdaki herşeyi sölemişti isim vererek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?