İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim uzuldum ne SIKINTIN var bilemiyorum ama, dilerim en kisa zamanda hallolur.

Soganlik Emine'yi sormussun, ben gecen sene baktirmistim ve soyledigi bi cok seyi yasadim. Ama super bi fal bekleme, cok kisa bakiyor ve 'to the point' direk ne icin gittiysen ona yoneliyor. Frekansi tutan kisiler oldukca begendiler, sonradan cikan oldu cikmayan oldu.. ama biraz fazla dogrucu davut. Yani sen uzuluceksin diye aksi birsey soylemez.
Bu forumda fallari tumuyle cikan kisi sayisi cok az.. ama Emine ablaya baktirip birebir yasamis bir eski uyemiz var (Ayni sekilde Elmira'ninda bakip evlenen bir kizimiz var, hatta dugun fotolarini filan paylasmisti burda). Olc tart ona gore karar ver, verdigin para sadece 20lira.. tabi uzak olmasi disinda SIKINTI yoksa, degecek bir falci bence.

Forumdan takip ettigim kadariyla, buyu muyu isine sarmis millet bu yuzden aman falci secerken dikkat et.. medyum diye bi hoca'ya gidip akillarinca buyu yaptirip hem parasindan oluyolar hemde zaten yaptiklari buyuler tutmayacagindan psikolojileri bozuluyor. Yazik gunahtir.. olmayacak dua'ya amin denmez. Neyse, benim payalasacaklarim bu kadar.

merhaba ; iyi sabahlar :) cezmi bey hakkındaki yorumlarınızı okudum ve çok merak ettim doğrusu. bilgilerini bana da verebilir misiniz? september77

Günaydın Hanımlar,

Özel mesaj hakkım olmadığı için mesajlarınıza cevap yazamıyorum((
Cezmi'ye ben baktırmadım, arkadaşım baktırdı, telefonda bakıyor, 120 tl. Özel mesaj hakkı olan arkadaş varsa mailine gönderirim telefon nosunu herkese gönderebilir. Giden yok mu bu arada yorumları dinlesek...

bn baktrmk istiyorum ama msj hakkım bnmde yok.nası yapıcaz bilemiyorum. telefon elime gecse hemn baktrcam ama maalesef ((arkadasın memnun kalmışmı peki biraz bilgi verebilirmisin

Deneyimleri paylaşmak adına;

Monalisa cafe de Deniz adında birine baktırdım, katina destesi ile bakıyormuş, çok kötü bir faldı, hiç tavsiye etmem

ona bende baktırdım arkadaşımda bana sölediği bir kaç şey tutttu ama arkadaşıma hiç biri tutmadı biz bi ara kimden bahsedio die bakakaldık soru sor dedi arkadaşım hiç birini bilemedin ki neyi sorayaım sana dedi çok kötüü.............

Cezmi beye bende baktırdım , dediklerinden sadece bir tanesi çıktı o kadar o da çıkmasada olurdu yani
telefonda baktırmıştım dediğim gibi dedikleri çıkmadı bende...
zaten soru sorarak bakıyor , telefonda kimseye tavsiye etmiyorum
yüz yüze nasıl bakar bilemiyorum ...

bn baktrmk istiyorum ama msj hakkım bnmde yok.nası yapıcaz bilemiyorum. telefon elime gecse hemn baktrcam ama maalesef ((arkadasın memnun kalmışmı peki biraz bilgi verebilirmisin

Cezmi bey çıkmadı bende ama Mercan hanımın mürekkep falını tavsiye ederim size..
Şok edicek tarzda bakıyor .... eminim çok memnun kalırsın telefonda baktırmıştım 1-1,5 saat sürdü
dış görünüşümden tut fobilerime kadar bildi + aşk + aile yorumları tam isabetti ...
dediklerinden bazı şeyler çıktı
ama süresi dolmayan konulara daha vakit var o yüzden çok yorum yapamıyorum

kzlar kadıkoyde tavsye edeblcegnız falcı varmı?
sevgı hnm demslerdı dun ama o herzman cafede olmuomus aradım dun yokum orda vs dedı.

Kızlar cok uzun zamandır falcılara gıtmıyorum bu cmt tekrar gıtmek ıstıyorum ben eskıden hep bakırkoy dejavu cafe neseye gıderdım 5 kere gıtmısımdır cogu seyıde tuttu kılısenın arka sokağındakı dejavu 1 cafeden bahsedıyorum yıne onamı gıtsem kararsız kaldım lutfen tavsıye verın bıde symbol cafe emır varmıs bıde hande dıye bı falcı duydum taksımde kıme gıdeyım acıl tavsıye verın

Taksim de Mis sokakta Bi kafe Melek Sevgi hanımın falını beğeniyorum
deneyebilirsin ...

Sevgi hanımı bulmaman iyi olmuş ; olanı biliyor ama dedikleri çıkmıyor
bir kaç arkadaşımda gitti hiç çıkmadı dedikleri ..

Sevgi hanıma bende gitmeyi düşünüyordum.Offf kafam karıştı..Bazıları methediyor bazıları kötüydü diyor...Ne yapsam karar veremedim..Mutlaka falcıya gitmek istiyorum ama kime?...Kızlar akıl verin bana...

Nerde bakıyor Mercan hanım?Bir de fiyatı ne kadar acaba?

Merhaba ben form da yeniyim..Elmira ile ilgili çok şey yazıldı..Siz de baktırmışsınız.Ne söylersiniz Elmirayla ilgili..Ben de telden baktırayım diyorum karar veremedim..

ben geçen sene bu zamanlarda 1 kere baktırdım. hatırladığım ve hayatımda çok net olan bi şey dediği gibi oldu. onun dışında söyledikleri çıktı mı takip etmemişim, aklımda kalan zaman geçince tekrar gidilebilecek bi falcıydı. ben de kararsızım işte.. 75 tl bütçeme çok geliyor..

teşk canım yorum için.. soğanlık bana çok uzak, ama orda bi akrabam var, bi gün onu ziyarete gidersem emineye de uğrarım diye düşündüm
elmirayı da tekrar aradım, evine gitmeye çekindim dedim, 2 çocuğuyla kalıyomuş, hiç endişen olmasın dedi, gerçi sesinden de negatif bi elektrik almadım yani. kuzene söyledim gidelim derse beraber gidecez sanırım. o zman yazarım buraya da.

Merhaba,
Soğanlık size uzaksa, gitmenizi tavsiye etmem. Zaten kendisinden memnun olan çok az kişi var. Ben de kendi adıma hiç memnun kalmadım. Ama karar gene sizin tabii.

yorum için saol arkadaşım. şuanda uzak diye gitmeyi düşünmüyorum ama ilerde yolum düşerse gidebilirim.

merhaba arkadaşlar,

bu kişilerin telefonlarını formda çok alan oldu ancak baktırıp yorum yazan olmadı. kimse baktırmadı mı? baktıranlardan yorumlarını bekliyoruz

keşke deneyiminizi daha önce paylaşşaydınız, ilk defa parama acıdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…