Ben evine gitmiştim, bence rahatlıkla gidebilirsiniz, iki çocuğuyla yaşıyor
Nerde bakıyor Mercan hanım?Bir de fiyatı ne kadar acaba?
100 ytl ye bakıyor telefonda yada evinde ...
ben telefonda baktırmıştım özelden atıyorum sana...
Elmira yı sormuşsunuz ; istersen Elmira ile Mercan a baktır aradaki farkı anlatırsın
Elmira bana göre sadece anı biliyor o kadar :))
Elimira burdan sadece 1 yada 2 arkadaşa elektriği tutmuştu .. ve çıktıkça anlatıyorlar zaten :)
merhaba ; iyi sabahlar :) cezmi bey hakkındaki yorumlarınızı okudum ve çok merak ettim doğrusu. bilgilerini bana da verebilir misiniz? september77
Gelmedi mesajınız..Tekrar gönderebilirmisiniz?Teşekkür ederim..
bn baktrmk istiyorum ama msj hakkım bnmde yok.nası yapıcaz bilemiyorum. telefon elime gecse hemn baktrcam ama maalesef((arkadasın memnun kalmışmı peki biraz bilgi verebilirmisin
September77 merhaba cezminin telini ben de istiyorum ama nasıl yapsak bilmiyorum mesaj hakkım yok senin gibi benim de
Aklıma birşey geldi 0jdgjj0j000
arkadaşlar ben de mercan hanımı merak ediyorum...internette medyum mercan diye biri var..acaba aynı kişi mi?bana mercan hanımın telefonunu ulaştırabilirseniz çok sevinirim..özel mesaj yazma hakkım yok..kimseye yazamıyorum o yüzden...
attım cnm şimdi msj kutusu dolmuş
mercan sayhan a baktırmıştım[/QUOnumara için çok teşekkr ederim. peki mercan sayhandan memnun kaldınızmı
mercan sayhan a baktırmıştım[/QUOnumara için çok teşekkr ederim. peki mercan sayhandan memnun kaldınızmı
Mercan lar Cezmi ler karıştı cnm , Cezminin numarasını atıyorum şimdi dediğim gibi hiç memnun kalmadım Cezmi den
Mercan hanımın falını çok beğeniyorum çok isabetli bakıyor , aylar öncesinde söylediği şeyler sonradan çıkıyor ve dediği tarihte ..
yanlız bazı konular için falının çıkmasına vakit var ...
siz ne falı baktırmıştınız ?
Çok teşekkür ederim aldım telefonunu..En kısa zamanda baktıracağım..Sanırım telefonda da bakıyor..Paylaşırım sizlerle..
Mercan lar Cezmi ler karıştı cnm , Cezminin numarasını atıyorum şimdi dediğim gibi hiç memnun kalmadım Cezmi den
Mercan hanımın falını çok beğeniyorum çok isabetli bakıyor , aylar öncesinde söylediği şeyler sonradan çıkıyor ve dediği tarihte ..
yanlız bazı konular için falının çıkmasına vakit var ...
siz ne falı baktırmıştınız ?
ben henüz baktrmadım.yarına randevu aldım.ne baktırcagımı bilemiorum ama
ben henüz baktrmadım.yarına randevu aldım.ne baktırcagımı bilemiorum ama
tarot falı ve su falına baktırmıştım
su falını tavsiye ediyorum daha şok edici ve ayrıntılı ve tarihler daha net çıkıyormuş
tarot falı ve su falına baktırmıştım
su falını tavsiye ediyorum daha şok edici ve ayrıntılı ve tarihler daha net çıkıyormuş
çok tesekkr ederim. yarın için sabırsızlanıyorum. umarım memnun kalırım
[SUP][/SUP]çok tesekkr ederim. yarın için sabırsızlanıyorum. umarım memnun kalırım[/QUOTE .!.:hayatının falını duyacaksın canım bundan emin olabilirsin
[SUP][/SUP]
hayatının falını duyacaksın canım bundan emin olabilirsin
bende hayatımın falını duymak istiyorum yardımcı olurmusun bilgilerini yollayabilirmisin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?