İstanbul'da Fal - Falcılar

cafeden ayrılmış, nerde olduğunu bilan var mı diye sormuştum ama kimseden ses çıkmadı. duyan , bilen yok mu arkadaşlar?

Nerde bakıyor Mercan hanım?Bir de fiyatı ne kadar acaba?

100 ytl ye bakıyor telefonda yada evinde ...
ben telefonda baktırmıştım özelden atıyorum sana...
Elmira yı sormuşsunuz ; istersen Elmira ile Mercan a baktır aradaki farkı anlatırsın
Elmira bana göre sadece anı biliyor o kadar :))
Elimira burdan sadece 1 yada 2 arkadaşa elektriği tutmuştu .. ve çıktıkça anlatıyorlar zaten :)

Son düzenleme:

Gelmedi mesajınız..Tekrar gönderebilirmisiniz?Teşekkür ederim..

merhaba ; iyi sabahlar :) cezmi bey hakkındaki yorumlarınızı okudum ve çok merak ettim doğrusu. bilgilerini bana da verebilir misiniz? september77

yaa...konuya belki 'maydonoz' olmamam gerekir ama...şu cezmi ile ilgili çok şey yazılmıştı...ben baktırmadım...ama eski üye olmamadan dolayı yazışmaları hatırlıyorum...zamanında cezmiye baktıranlar...cezmi vefat etti diye yorumda bulunmuşlardı...hatta bir gazete falan de yazmış....neyse....demek istediğim şu cezmi hakkında çok çelişkili yorumlar var...aynı kişiden mi bahsediliyor..onu da bilmiyorum..ama ben gene de önce araştırın sonra baktırın derim...yazık..para çok yüksek çünkü...

neyse...gene de sizi bilirsiniz tabii:)

Arkadaşlar ben de Mercan hanımı merak ediyorum...İnternette medyum Mercan diye biri var..Acaba aynı kişi mi?Bana Mercan hanımın telefonunu ulaştırabilirseniz çok sevinirim..Özel mesaj yazma hakkım yok..Kimseye yazamıyorum o yüzden...

bn baktrmk istiyorum ama msj hakkım bnmde yok.nası yapıcaz bilemiyorum. telefon elime gecse hemn baktrcam ama maalesef ((arkadasın memnun kalmışmı peki biraz bilgi verebilirmisin

September77 merhaba cezminin telini ben de istiyorum ama nasıl yapsak bilmiyorum mesaj hakkım yok senin gibi benim de
Aklıma birşey geldi 0jdgjj0j000

mercan sayhan a baktırmıştım

arkadaşlar merhaba,ben yeni üyeyim fakat hep okuyordum burdan önerileri hatta burda yazılan bikaç falcıyı denedim ama Yelkovan Cafe Handandan başka hiçbirinden memnun kalmadım,neyse arkadaşlar özelllikle şunun hakkında yorum almak için üye oldum,geçenlerde Majestik Cafe Şengül hnm'a fal baktırdım ,su falı baktı,dedikleri çok umutlandırıcıydı,o yüzden daha önce giden arkadaşlar varsa yorumlarınıza ihtiyacım var ,dedikleri çıkıyormu acaba ?? :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…