emelim cafede emel hanım var cok iyi bakıyor herkeze tavsiye ediyorum yer xxxxxxxxxxxxxxx
ben uzun zamandır takip ediyordum kısmet bugunmuş üye olmak icin burda bahsedilen cok falcıya gitim aralarında iyileride vardı kötüleride vardı gecenlerde bakır köyde kendi ofisinde bakan filiz hanımı sormuş .ben bundan 2 ay önce filiz hanımın ofisinde kendisine fal baktırdım .ve kendisinden memnun kaldım .iyisiyle kötusuyle her şeyi söylüyor.ve söylediy bazı şeylerde cıktı bazılarında zamanı var.onlarda cıkarsa budan sizlere bildirim.benim görüşüm tafsiye edecek bir falcı .ama burcuda beyendiyim falcılar arasında .ikiside bana göre sematik
havva hanım nerede bakıyor ? yolumuz düşerse belki baktırırız
yeliz hanım bana burcu ve filizin adresini ve telefonlarını özelimden yazarsan sevinirim...selamlar..aybike...
yok fal mal , çıkmıyo kardeşim
bence memnun kalırsın iyisiyle kötüsüyle herşeyi söylüyor en azından gecekleri söylüyor .yalanlarl süslemiyor baktırdıktan sonra bilgi bekliyorum ....bilgi verdigin icin tesekkür ederim, ben haftasonu filiz hanima telefonda baktircaktim ama kendisinin zamani olmadigi icin ancak bu aksam bakabilcek. Heycanla bekliyorum, insallah dedigin kadar vardir sonucu burdan bildiririm. burcuya hic baktirmadim ama burdan iyi yorumlarini okudum
bende ellaya baktırdım benimle ilgisi olmuyan şeyleri söyledi kısacası falı cıkmadı ellayı dütüst olmadıgını ve insanları başka şeylere yönlendiriyorNarin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...
ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...
Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...
Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.
aman neyse artık.
Eğer aksilik olmazsa peşembe günü giderim Olgu hanıma..Ben bilmiyordum sadece pazar ve pazartesi günleri baktırdığını biliyordum..Sevindim doğrusu..Şenay hanıma da baktıracağım..Yalnız belirtmem gerekir ki şimdi öğrendiğim bir haberle Burcunun dediği şey çıktı..En geç mayıs ayı demişti..Nil hanım da olacak demişti..İkisi de bildi..Şenay hanıma da giderim ama önce Olgu...Paylaşırım sizlerle..
merhaba :) evet havva hanım'a sık gidiyorum ben, bana dediği çoğu şey oldu. iş için önemli görüşmelerimi, kimlerle görüşeceğimi dedi ve çoğu oldu.
olmasını beklediğim bir şey var, bana çok olmaz gibi geliyor ama onun için de olacak dedi, onu bekliyorum.
ilk kasımda gitmiştim, en son 2 hafta önce gittim.
Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...
ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...
Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...
Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.
aman neyse artık.
keryneia sen havva hanıma gittin mii?
bu arada az önce benim öküzü,yüksek karakterli şahsiyeti gördüm internette.keyfi pek yerindeydi sinir oldum.biz burda onlar yüzünden falcı falcı gezelim adamın işler tıkırında kimbilir kimle napıyordu
bilgi verdigin icin tesekkür ederim, ben haftasonu filiz hanima telefonda baktircaktim ama kendisinin zamani olmadigi icin ancak bu aksam bakabilcek. Heycanla bekliyorum, insallah dedigin kadar vardir sonucu burdan bildiririm. burcuya hic baktirmadim ama burdan iyi yorumlarini okudum
kadıköy'de istanbul kafe diye bir yerdeydi geçen gittiğimde. süreya operasının karşısındaki sokaktan giriliyordu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?