İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün beşiktaş symbol'e gitttim. bora ayrılmış ve artık fal bakmıyormuş, öyle dediler. nihal'e baktırdım. çok bilemedi gibi ama karışıktı. nihal'in fallarının çıktığı oldu mu hiç kimseye?

yeliz hanım bana burcu ve filizin adresini ve telefonlarını özelimden yazarsan sevinirim...selamlar..aybike...

o değilde elmirayı rüyamda gördüm bu işaret mi acaba ?dün gece rüyama girdi bir kadın elindee tarot kağıtları elmirayım ben diyordu .

bence memnun kalırsın iyisiyle kötüsüyle herşeyi söylüyor en azından gecekleri söylüyor .yalanlarl süslemiyor baktırdıktan sonra bilgi bekliyorum ....

bende ellaya baktırdım benimle ilgisi olmuyan şeyleri söyledi kısacası falı cıkmadı ellayı dütüst olmadıgını ve insanları başka şeylere yönlendiriyor

o zaman bende müsait bir zamanda Nil hanıma giderim..umarım olgu iyi bakar falına.haberlerini bekliyorum.ilk fırsatta bende gideceğim

bana havva hanımın numarasını yollayabilir misin???

elmira saplantılı , elmira yada onun akrabası birisi ve o şarlatan kadına gelen telefonların çetelesini tutan (sekreteri galiba) birisi yine saçmalamış arkadaşlar:

yukarıdaki mesajı oku kim elanite ölmedi demiş,ben de kimden alıntı yapmışım gör. hadi elmira saplantını anladıkta benle zorun nedir ikide bir her yazıma sataşıyorsun anlamıyorum ki elmira? seni ben de Kazen gibi hiç sevmiyorum

sana kaç kere dedim ama işte ne diyim zor tabi durumun..bizim ruh sağlığımıza laf söyleyip hakaret ediyorsun ya ,bu kadar falcı gezip ruh sağlığını bozmuşsun yoksaa bu kadar fal bakmaktan mı desem baktım başka topiklerde de insanlara hakaret edip saldırıyorsun.sanırım bayanları sevmiyorsun

son kez eğlenerek yazıyorum ki ben senin gibi ne elmira saplantım var nede senin gibi falcı falcı geziyorum.artık güldürüyorsun forumdakileri parana yazık ya da fal bakan gözlerine yazık mı desem

Allaha şükür nişanlıdan tekmeyi yiyip ayrılmadım.kocadan ayrılmadım yada terkedilmedim. evli birini beklemiyorum, biri için fal baktırırken araya birilerini sokup flörtleşmiyorum...eğer bu durumların biri olsa kudururdum burdakilere saldırırdım tabi haklısın

boşver giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver..aman nazar değmesin çok iyi gidiyor..aman sabahlar olmasın çok eğleniyorum düşmanlar ,gözü olanlar çatlasın ..darısı burada iyi niyetli bekleyen arkadaşların başına.Allah herkese gönlüne göre versin.ama umutları boşa çıkanlar da insanlara saldırmasın

Son düzenleme:
Allah etrafindaki insanlara sabir versin.. zaten yazida bi tutar yok. 2km ote'den uydurma oldugu anlasiliyor.. yani arkadasim bizim IQ'muzun dusuk oldugunu dusunup bizi asagilayacagini mi saniyosun... ama yaniliyosun!

Son düzenleme:

Bu mesaj sendenmi geldi.. yani mutlusun sen simdi? Adam baskalariyla takilsin sende mutlu oluyosan ne diyim.. herkesin mutluluk anlayisi farkli demekki. S.O.B.E.

iyi günler. rica etsem bnada filiz hanımın bilgilerini gönderebilirmisinz.bnde sehrdısında oldugum için telefondan baktrma imkanım var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…