İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar merhaba

bende maltepe-kadıköy civarında kısacası anadolu yakasında fal baktırmak istiyorum .. daha önce cadde symbol cafe de baktırdım 2 kere ama pek memnun olmadım bana önerebilceğiniz kişiler var mı ? yardımcı olursanız sevinirim

Bana ters şeyler söyleyen tek falcı oldu olgu..diğer baktırdığım kişilerle zıttı dedikleri...o yüzden kesin birşey diyemiyorum..ama çok detay vermiyor..genel anlamda bakıyor..yine de memnun kaldım..

bende istiyorum Nil Hanım'ın numarasını lütfen.

Size de gönderdim numarasını..Gidenler yorumlarını mutlaka yazsınlar lütfen..Özellikle yıldızname baktıranlar..Çok merak ediyorum ama korkuyorum da kötü birşey çıkar mı diye..O yüzden baktıranlar anlatırsa çok sevinirim..

mimar34 , nil hanimin telefonunu rica ediyorum ama beni gormuosun galiba :2:

Gideyim bir burdan anlatırım.fakat doğum saatim biraz şüpheli yani tam olarak bilmiyorum bu durumda yıldıznameye bakabilirmi?

yaklasik 5-6 yil once kadikoy sogutlucesmede falbilim merkezi diye biryerde aysun hanim tarot fali bakardi ,MUHTESEMDİ! hem eskiyi hem de gelecegi nokta atisi yaparak soylerdi.sonra orasi kapandi kadini yillardir bulamiyorum,bilgisi olan var mi acaba,
50 yaslarinda,biraz aksi bir kadin ,kucukyali tarafinda oturdugunu duymustum,aysun hanimi bilen varsa lutfen burdan paylassin arkadaslar

Gideyim bir burdan anlatırım.fakat doğum saatim biraz şüpheli yani tam olarak bilmiyorum bu durumda yıldıznameye bakabilirmi?

nil hanıma gidecekseniz sadece doğum yılı ve isim istiyor kulağınıza okunan isim ne ise tam olarak onu istiyor öle dedi bana. ben cuma sabah gidiyorum randevumu aldım hem yıldızname hem tarot bakacak hayırlısı bakalım. samimi bi bayan yazarım burdan gelince.

ha birde anne ismi oda aynı şekilde tam kulağına okunan ismi soruyo. bazen söylenenle kulağa okunan isimler farklı olur diye. yıldızım kimle uygun die baktırcaksanız onunda doğum yılı anne adı onun adını istiyor okadar.

nil hanımı beğğenmedim tavsiye etmem

ben denedim hiç memnun kalmadım saçma sapandı herşey o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum ayrıca ek işi yapıyorsa buna zaman bulamıyorsa gitmeyecekler ve ben bakamam diyecek belli zamanlarda arayın diyecek bu kadar basit insanları yönlendirmesini bilmiyor demekki bence tavrı da tarzı da kötüydü yıllardır fal baktırırım çok falcı denedim ama hiç beğenmedim bence reklam sadece kadın

hanımefendi beğenmemiş olabilirsiniz, memnun kalmamış olabilirsiniz, ben dahil memnun kalan bir çok kişi var, neden şahsınıza alındınız ki? yoksa siz yasemin hanım mısınız? biri arayıp hoş olmayan cümleler kurmuş. ek veya asıl meslek, işi sadece fal bakmak dahi olsa tarz çok yanlış, sesinden ne kadar sinirli olduğunu farkettim. kendisi bana göre ki burda en az 10 kişi benimle aynı fikirde, son derece hanımefendi yardımsever ve saygılı. bence insan ilişkileri çok başarılı. sizin elektriğiniz tutmadı ise onu bilemem tabi.

cidden üzüldüm oysa ben dün aradığımda kendimi tanıttım nerden aldığımıda söyledim gayet samimi konuştu ve hatta benim isteğime göre hareket etti yer konusunda da. ben çekindim oda benim için ona göre bana yakın yeri ayarladı. 5-10 dakka sonra arayım seni randevuyu vereyim ve bilgilerini alayım dedi. aradı sonra çok samimi ve içten konuştu. şimdi şaşırdım. belki çok arayan olduğu için olmuştur ama haklıda olabilir. sürekli tanımadığı insanların araması onuda bi yerde germiştir. neyse sadece yazmak istedim kimseyi savunmak ya da üzmek için değil.

Çok şaşırdım ve üzüldüm..acaba aynı Nil hanımdan mı bahsediyoruz diye kendimle çelişkiye düştüm.Benim gördüğüm çok tatlı ve pozitif biriydi.Sıcakkanlı rahatlatıcı bir hanımdı.Böyle bir kabalık yaptıysa çok ayıp doğrusu.Hiç yakıştıramadım.Bundan sonra Nil hanımın telefonunu kimseye göndermeyeceğimi bildiriyorum kendi isteği de bu yöndeymiş zaten..Ne diyelim yolu açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…