bızde arkdsmla gtmstık arkadsıma cok olumlu seyler soledı benım eh ıste orta... bakalım gorcez...
ama soledgı seyler dger falcılarla paraleldı...dger baktrdklarımla aynı seyler soyledıı bakalm ckcakmı blmıyorum.
uzun sure baktrmycam ama kesınlkle..
mimar34 , nil hanimin telefonunu rica ediyorum ama beni gormuosun galiba:2:
bir de uzun mu bakıyor ???
bende istiyorum Nil Hanım'ın numarasını lütfen.
Size de gönderdim numarasını..Gidenler yorumlarını mutlaka yazsınlar lütfen..Özellikle yıldızname baktıranlar..Çok merak ediyorum ama korkuyorum da kötü birşey çıkar mı diye..O yüzden baktıranlar anlatırsa çok sevinirim..
Gideyim bir burdan anlatırım.fakat doğum saatim biraz şüpheli yani tam olarak bilmiyorum bu durumda yıldıznameye bakabilirmi?
Size de gönderdim numarasını..Gidenler yorumlarını mutlaka yazsınlar lütfen..Özellikle yıldızname baktıranlar..Çok merak ediyorum ama korkuyorum da kötü birşey çıkar mı diye..O yüzden baktıranlar anlatırsa çok sevinirim..
nil hanımı beğğenmedim tavsiye etmem
neye baktırdınız yıldızname mi tarotmu neden beğenmediniz merak ettim. bende gidicem de.
arkadaşlar,
Nil hanımla az önce yaptığım görüşmeye istinaden sizinle paylaşmak istediğim bir konu var. kendisi platformda numarasının paylaşılmasından arayan kişilerin tavırları sebebiyle son derece rahatsız olmuş durumda. kendisi telefonda fal bakmadığı gibi zaten fal bakma işini ek iş olarak yapıyor. dolayısıyla sadece belli süre ayırabiliyor. 'başka işin ne, o zaman o işini bırak fal bak' vs gibi cümleler çok yanlış çok kırıcı, kabul edilemez. kaldı ki fal baktırmak şahsi fikrimce, eğlence olabilir, belki sezgileri kuvvetli insanlara güvenmekden danışmakdan fikir almaktan gelebilir ama saplantı haline gelirse kendimize yazık ederiz.
sizlere nil hanımın ricasını iletiyorum, anlayışla ve olgunlukla karşılayacağınızı umuyorum. vermiş olduğu randevularda sorun yok yalnız şu andan itibaren numarasının paylaşılmasını kesinlikle istemiyor ve paylaşılması durumunda şikayetçi olacağını belirtti.
konu hakkında gereken hassasiyeti göstermenizi rica eder, kimsenin özel hayatına bu şekilde müdahale edemeyeceğimizi hatırlatmak isterim.
sevgilerimle
ben denedim hiç memnun kalmadım saçma sapandı herşey o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum ayrıca ek işi yapıyorsa buna zaman bulamıyorsa gitmeyecekler ve ben bakamam diyecek belli zamanlarda arayın diyecek bu kadar basit insanları yönlendirmesini bilmiyor demekki bence tavrı da tarzı da kötüydü yıllardır fal baktırırım çok falcı denedim ama hiç beğenmedim bence reklam sadece kadın
hiç beğenmedim yıllardır üyeyim çok falcı denedim çok saçma sapan baktı konuşmak bile istemiyorum
bana kaç kez ara dedi aradım her seferinde erteledi güya bakıyor nasıl bakıyorsa artık. ayrıca hiç kibar değil sürekli dert yanan aman geliyorlar baktırmak istiyorlar evime aldım sürekli kapı çalıyor anlamıyorum bu insanlar delirmişmi diyen bir kadın eğer fal bakıyor ve ek iş yapıyorsa insanlardan aldığı parayı hakedecek insanlara böyle dert yanmayacak eğer işi varsa şu saat arayın konuşayım diyebilir 5-10 dk sonra hallederiz diyor bekletiyor arıyorsun açmıyor saçma sapan hareketler düzgün insan müşteriye böyle davranmaz ayrıca para aldığı yere tükürmez yani müşteriye böyle davranılmaz sen onun avukatımısın ben beğenmedim arkadaşımda beğenmemişti tamam bakmayın ayırmayın vaktinizi deyip teşekkür edip kapattığımda bana açmış hesap soruyor bir insan karşısındakine böyle davranamaz eğer zamanınız yoksa bu işi yapmayın insanları da üzmeyin boşuna diye mesaj attım kendisine. tekrar tekrar aramaya başladı beni sonrasında seni dava edeceğim diyor bende üzerine ek iş yapıp vergi vermiyorsunuz haksız kazanç sağlayıp hala randevu verip erteliyorsunuz sürekli sikayet ediyorsunuz ne yaparsanız yapın şikayet edin dedim kimse müşterisine böyle davranamaz kusura bakmayın para verdiğiniz bir insan size tüküremez aynen budur falcı bile olsa kabalık yapamaz
bana kaç kez ara dedi aradım her seferinde erteledi güya bakıyor nasıl bakıyorsa artık. ayrıca hiç kibar değil sürekli dert yanan aman geliyorlar baktırmak istiyorlar evime aldım sürekli kapı çalıyor anlamıyorum bu insanlar delirmişmi diyen bir kadın eğer fal bakıyor ve ek iş yapıyorsa insanlardan aldığı parayı hakedecek insanlara böyle dert yanmayacak eğer işi varsa şu saat arayın konuşayım diyebilir 5-10 dk sonra hallederiz diyor bekletiyor arıyorsun açmıyor saçma sapan hareketler düzgün insan müşteriye böyle davranmaz ayrıca para aldığı yere tükürmez yani müşteriye böyle davranılmaz sen onun avukatımısın ben beğenmedim arkadaşımda beğenmemişti tamam bakmayın ayırmayın vaktinizi deyip teşekkür edip kapattığımda bana açmış hesap soruyor bir insan karşısındakine böyle davranamaz eğer zamanınız yoksa bu işi yapmayın insanları da üzmeyin boşuna diye mesaj attım kendisine. tekrar tekrar aramaya başladı beni sonrasında seni dava edeceğim diyor bende üzerine ek iş yapıp vergi vermiyorsunuz haksız kazanç sağlayıp hala randevu verip erteliyorsunuz sürekli sikayet ediyorsunuz ne yaparsanız yapın şikayet edin dedim kimse müşterisine böyle davranamaz kusura bakmayın para verdiğiniz bir insan size tüküremez aynen budur falcı bile olsa kabalık yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?