Nedir peki durum? Arayıp randevu almaya kalksak bakmama ya da tersleme gibi bir durumu olabilir mi bu Nil Hanım'ın? Madem artık istemiyormuş numarasının paylaşılmasını. Bilen biri varsa bir açıklama yapabilir mi rica etsem?
Nedir peki durum? Arayıp randevu almaya kalksak bakmama ya da tersleme gibi bir durumu olabilir mi bu Nil Hanım'ın? Madem artık istemiyormuş numarasının paylaşılmasını. Bilen biri varsa bir açıklama yapabilir mi rica etsem?
bakırkoyde arzu hanım var arzuhal cafede birde gunce hanım var tavsıye edebılecegımm gıttım gayet guler yuzlu ılgılı ve ısının ehlı ıdı bırde ırem hanım var daha cafenın web adresi var oradan da ulasabılırsınız xxxxx
ya falcılara fazla yüz verdik galiba tepemize çıkarttık bir sürü falcı var arkadaşlar kimse vazgeçilmez değil onların iş yapması yada yapmaması müşterilerine yani bizlere bağlı diyeceğim o ki eğer bu forumu takip eden falcılarda mutlaka vardır onlarda iyi okusun müşterilerine iyi davranmaz onları tersler ve havalara girerse bir müşteriye hasret kalırlar burda paylaşım yapan tüm arkadaşlarımın fikirleri benim için çok önemli....bir falcı gelir birisi gider....bizim farklı konularda arkadaşlığımız devam eder birbirinizi kırmayın...neden bu falcı hakkında bunu yazdın demeyelim öyle değil demeyelim hiç biri babamızın oğlu değil sana ii bakmıştır iyi davranmıştır bana kötüü davranmıştır yazarım bunu buraya eğer reklam için başka falcı kötülemeye kalkarsa bile başaramaz merak etmeyin...biz kendimize bakalım...
nil hanımı beğğenmedim tavsiye etmem
eğer ayrıldıysa çok üzülürüm bu arada nil hanımın numarasını atabilirim özelden mesaj atarsanızxxxxxxxxxxxxxx işte anla :))
Çok şaşırdım ve üzüldüm..acaba aynı Nil hanımdan mı bahsediyoruz diye kendimle çelişkiye düştüm.Benim gördüğüm çok tatlı ve pozitif biriydi.Sıcakkanlı rahatlatıcı bir hanımdı.Böyle bir kabalık yaptıysa çok ayıp doğrusu.Hiç yakıştıramadım.Bundan sonra Nil hanımın telefonunu kimseye göndermeyeceğimi bildiriyorum kendi isteği de bu yöndeymiş zaten..Ne diyelim yolu açık olsun...
BİR ŞEY DİKKATİMİ CEKTİ İNANILMAZ PAHALI FİYATLARI VE SİZİN ADINIZA BÜYÜK HÜZÜN SANIRIM BU KADAR FAL FALCI VE HUSRAN( maddi kayıbı saymıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?