İstanbul'da Fal - Falcılar

Nedir peki durum? Arayıp randevu almaya kalksak bakmama ya da tersleme gibi bir durumu olabilir mi bu Nil Hanım'ın? Madem artık istemiyormuş numarasının paylaşılmasını. Bilen biri varsa bir açıklama yapabilir mi rica etsem?

canım benim beni anlayan sen çıktın işte madem rahatsız yapmasın bu işi veya yapıyorsa da insanlara insan gibi randevu verip telefona cevap vermeyi ve yediği ekmeğe tükürmemeyi bilecek olay bu iyi falcı olması insanlara kaba davranmasını gerektirmez

numara paylaşılmamasından ziyade arayan kişilerden insanca davranmasını istedi sadece. arzu ederseniz bir hafta sonra falan arayın, belki biraz daha sakinleşmiş olur veya nasıl yapmak istersenzi öyle yapın :) sevgiler

Sevgili arkadaşlar, şu falcıların telefon veya adres vb bilgilerini bana yollarsanız çok çok memnun olurum. Gittiğimde yorumlarımı paylaşırım.

Adapazarlı Mazlum
Ankarada Deniz adlı gay ve şarkıcı olan falcı
Yasemin
Tekirdağdaki Motor Ayşe denen hanım
Bakıkrköy incirlideki esin hanım
Enfal

Bu arada benim mesaj hakkım yok. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Arkadaşlar bu arada benim mesaj kutuma sürekli virüslü mesajlar gelmeye başladı. Virüs olunca ne oluyorki acaba? Ne virüsü bilen varmı? Mesajları açtım acaba neye bulaşıyor virüs? Bilgisayaramı yoksa benim profilimemi?

ya falcılara fazla yüz verdik galiba tepemize çıkarttık bir sürü falcı var arkadaşlar kimse vazgeçilmez değil onların iş yapması yada yapmaması müşterilerine yani bizlere bağlı diyeceğim o ki eğer bu forumu takip eden falcılarda mutlaka vardır onlarda iyi okusun müşterilerine iyi davranmaz onları tersler ve havalara girerse bir müşteriye hasret kalırlar burda paylaşım yapan tüm arkadaşlarımın fikirleri benim için çok önemli....bir falcı gelir birisi gider....bizim farklı konularda arkadaşlığımız devam eder birbirinizi kırmayın...neden bu falcı hakkında bunu yazdın demeyelim öyle değil demeyelim hiç biri babamızın oğlu değil sana ii bakmıştır iyi davranmıştır bana kötüü davranmıştır yazarım bunu buraya eğer reklam için başka falcı kötülemeye kalkarsa bile başaramaz merak etmeyin...biz kendimize bakalım...

bakırkoyde arzu hanım var arzuhal cafede birde gunce hanım var tavsıye edebılecegımm gıttım gayet guler yuzlu ılgılı ve ısının ehlı ıdı bırde ırem hanım var daha cafenın web adresi var oradan da ulasabılırsınız xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Vaktim varken şu ana kadar gittiğim falcıları paylaşıyım sizinle...
Medyum ATUSA:yıldızname baktırdım, eylül ayıydî,şu zaman dilimi icinde sôylediği iki şey olmadi.100 tl fiyatı...
ELMİRA:Şu an için yani anı ve karşındakinin düşüncesini bilmede mükemmel,söylediği zaman buay basinda doldu malesef cikmadi,zamani gecince cikarsa bilmem ama sanmam baktirirken en etkilendigim fal oldu .75 tl...
ELLA:Telde baktı on para etmez :40 tl
MedyumZODYAK:2009da baktırdım,yaninda raki ve arabesk muzik esliginde iskambil bakar,yorumum paramı çöpe attım.200 tl
Rüyanız hayrolsun EMİNe:gecen yil tarot baktı hicbi dedigi cikmadi:50 tl
Sevim Özün:ara ara gitmisimdir bi dönem cok iyidi sonra bozdu 75-100 tl arasiydi
NURCANaha gecen hafta gittim tarot ve isime bakıyor tavsiye üzerine gittim umarım cıkarda hep gideceğim falcım olur.80tl
Şimdilik bu kadar vakit buldukca yazarım...

Arkadaslar fallar hak getire.. acikcasi suan ki gidisat sira disi ilerliyor bende =).. benimkiyle ayrildiktan bir hafta sonra arkadas ortaminda baska bir erkekten etkilendim ve suan aramizda birseyler var gibi. Kafami baska birinin karistiracagini bilen Elmira, Hasan, Ahmet ve Ayhan (kismen, anlattigi tipten biri cikmadi) oldu. Ama sanirim bu adam kafami karistirmakla kalmayacak, cok dengim biri!.. dilerim tanidikca guzel bir iliskiye doner

Bence takili kalmayin eski iliskilerde, yani suanki mutlulugumu kendime yeni firsatlara acik birakmama borcluyum. Zaten iyi gitseydi sizin hic bir mudahale etmenize gerek kalmazdi. Simdi eskisiyle tekrar olurmu bilemiyorum, acikcasi istedigim gibi kaliba girerse ancak o zaman. Cunku yenisi kadin oldugumu hissettirdi bana!!! ve bundan pek vazgececegimi de sanmiyorum

Arzu hanım fincan kafedeki Arzu hanım mı ?

arkadaşlar nil ablayı ben hastanede bulup numarasını isteyip paylaştığımda sıkıntısız kabul etti ama yasemin hanım olduğunu bildiğimiz bir hanım nilablada mesajı duruyormuş ikigündür ısrarla arayıp ondakika ayırın bana diye ısrar edip telde baktırmaya çalışmış bu gün cenazeleri olduğu için bakamaıyacağın ı şuyan önceden sözü verilmiş bir müşteriye gizem hanıma bakıyorum bugün imkansız demi,ş yasemin hanım terbiyesiz sden kendini ne sanıyorsun diye hakaret etmiş gizem hanım bugün nil hanıma yıldızmname balktırıken olmuş bu olay ben artadığımda çok sinirlendim forumun idarecesine nasıl ulaşabilirim kadın tehdit ediyor dedi sadece dolu olduğu günlerde ısrar etmemenızi ama ramanızdan rahatsız değil yanlız güvenlik gereği ofisinde bakmayacakmış onu söyledi yanlız yasemin hanım afal balkmadı bakmadan karalıyor yaemin hanım onu biliyorum bilginize isteyen özelden ulaşırsa nil hanımın mailini yada numarasını veririmde problem yok yasemin hanım yanı yaz diye rumuzlu hanım telde olayı berdavaya gertirip bide o müşterini boşver benim sorunum dHAA Önemli demiş nil hanım kabul etmediğinden bu durumu yaratmış gizem hanım da zaten yazsın lütfen bu gün giden yasemin hanıom hariç hepinize bakacak merak etmeyin

bende yazcam 1 2 ay önce taksımde melekler kahvesınde ayşe dıe bırıne fal bktmrstm ılk bktrdgmda tamamen sacma buldum ve burayada yzmıstım ama soyledıklerı hepsı bır bır oldu martın 3. haftası sevgılın gerı dncek ve ıstemıceksın demıstı dedım ıcımden ben ıstemıcemm gulmustum hatta martın 3. haftası donus oldu ve ne olduysa ben reddettım dedıklerı cıktı o ankı durumumu hıc bılememıstı baya attı dedım ama tarıhler cıktı bı tarıh kaldı onuda bılırse yazarım gene

ya güzel söylüyorsunda gitmediği insanı çıldırtıp haksızlık yapıp ekmeğiyle oynayan insanlşara acıyorum doğru diyorsun falcımı yok çok ama kimsenin kişil,ik haklarına saldırıda bulunamayız ben sadece gitmeden isn sanların özeline gece yarısına kadar girip müşterideyken önce telefon edip sonra mesajla fal bakan insdan ona oan mecburmuş gibi davranan yasemini kınıyorum onun adına nil hanıma özür borçluyuz diye düşünüyorum sadece giidemedin diiye ki kadının yanında şahit müşterisi var ve o yarın yazar oda buranın üyelirnden gizem haksızlığa lüzüm yok ben annemi ve komşumu götürdüm sabah ikiside çok mutlu mesut ayrıldılar yasemini gerçekten ayıplıyorum açıp özür dilesin bence nil hanımdan yakışmıyor böyle bir davranış

nil hanımla saat dört civarı telde konuştum ve kendisi neredeyse sinirden ağlayacaktı çünkü ortyada dolanıpğ kendisini ısararla arayıp bana bakmazsan seni rezil ederim vergisiz kazanç sağlıyorsun şikayet ederim diye arayıp duran bir hanım öncelik kapma yarşındaymış müşterimi bölüp ona haksızlık edemem demiş bende onun avukatı gibi oldum ama aramanızdan değil anlayışsız olan bşir hanımdan kendisine iftira atan şahidide var iftira edildiğine dair yasemin hanımdan şikayetçi sadece okadar yoksa kimseyle problemi yok sonrasında gizem hanıma yıldızname baktıktan sonrada nasılsdınız düzeldinizmi diye aradım iyiydi sıkıntı yok sizlerden yana yanlız bu gün cenazeye gidiyor kadın o yüzden ısrar dayanmaış kardeşim cenazem var mümkündeğil demiş yaseminde3 sanki baktırmış gibi ortalarda beğenmedim vs uydurmuş durum bu bana söyleyince onun cephesinde haklı olduğun u bildiğim için anlatma gereği duytdum deryabeh ide kendisi arayıp bu hanımın iftiralarını önlemek için üyemi olmam lazım dediğini söyledi ben ve derya o yüzden olayı bildiğimizde3n savunuyoruz ama asıl şahit gize4m hanım lütfen sizde yazın gerçeği nil hanım b u iftyirayı haketmiyor bu gün nil hanıma giden yıldızname baktıran arkadaş gizem hanım lütfreen gerçekler çıksın yazarmısınız durumu bu arada numara vermenişz ile ilgili bi sıkıntı yoko bende veriyorum sadece böyle sabır göstermiycek arkadaşlar başka sını denesinler istanbul falcı kaynıyor. dediğiniz gibi olgu kahvede çok iyiydi ben symbol serkanıda denene bilir derim ama nil hanım haklı yanında davranmalıyız o iyi ve mütevazi bir bayan ben bu sabah annemle gittiğimde öğrendim çok kaliteli ve ne acılardan geçmiş depremde 138 yakının yitirmiş ve sıfırdan biyerlere gelip üç çalışanı var onaların maaşlarını vs ödeyebilmekl miçin bu işide yapıyor yoksda işi zaten yoğun bu kadar kayıplar yaşamasına rağmen ayakta kalmayı başarabilmiş çok iyi biri lütfen tahrik edenlere kapılıp küsmeyelim
ona sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…