evet gittim, gerçekten çok başarılı, hala söylediklerinin etkisindeyim ama sonucu ne olur bilmem. gerçi sonucu olmasa bile çok faydalı bilgiler paylaştı benimle, memnun kaldım yani
Merhaba,
Ella'ya reklam olduğu yazılan ve kapatılan üyeliklerin dışında, giden ya da telefonda baktıran var mı? Yani Ella'nın falı çıkan üye var mı? Bilgi verirseniz çok yardımcı olacaksınız...
Ben de pazar günü için gitmeyi düşünüyordum..Siz gidin yorumlarınızı yazın sonra da ben randevu alayım..Korkuyorum biraz yıldızname baktırmaya..Ya kötü birşey çıkarsa diye..Ama çok da merak ediyorum...Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..Bu arada bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..
ben ismini burdan duyup bir kere baktırmıştım tlf da, ama bahsettiğim ikinci kategori (işime gelmeyenler) ye girdiği için not aldığım kağıdı da attım, söylediklerini de unuttum... ama sanki bakarken bazı konularda ben yonlendirdim ve cok bariz birşeyi bilememişti...
geçen gün bende internetten gordum ısmını merak ettım faceten buldum numarasını baktırdım bende başarılıydı söyledığı iki şey çıktı dığerlerıne 1 ay vaktı var onlarda çıkar ınşallah
gelecek bende hiç kimse çıkmadığı için onu yok sayarak anda beşiktaş symbol nihalin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
taksimde melekler gülşen denenebilir bi de bence. ama lütfen kaptırmayın kendinizi fala. ben ettim siz etmeyin. niyetim akıl vermek değil gerçekten. çok dilim yandı bi senedir faldan. biriinden çıkıp ötekine gittiğim oluyordu. sonra baş ağrılarından duramıyordum. ayda 1-2 ideal bence. falcılar bile öyle diyor
Arkadaşlar,
Ben dün Nil Hanım'a tarot ve kahve falı baktırdım. Öyle 2-3 saat ayıracak vaktim olmadığından yıldızname işine girmedim. Hoş,akıllı, kibar ve pozitif bir bayan. Tarot baktı öncelikle. Ben de hayatımda ilk defa tarot baktırdım bu arada. Önce genel bir durum analizi yapıp sonrasında sorular sormanızı istiyor ve onlara cevap veriyor. Saptamaları, yorumları mevcut durumla ilgili gayet başarılıydı. Geleceğe yönelik söylediklerini de olunca bir bir burdan yazarım:)
Kahve falını kısa kesti, zaten tarot bakmış üzerine kahve sanırım çok da anlamlı değildi.
Ben memnun kaldım kendisinden.
Bir de kimi kahve falı bakanların isim söyleme, anne ismi sorma gibi bir durumları oluyor. Kendisinin öyle talepleri yok. Bildiğiniz tarot ve kartlar üzerinden konuşuyor.
Arkadaşlar,
Ben dün Nil Hanım'a tarot ve kahve falı baktırdım. Öyle 2-3 saat ayıracak vaktim olmadığından yıldızname işine girmedim. Hoş,akıllı, kibar ve pozitif bir bayan. Tarot baktı öncelikle. Ben de hayatımda ilk defa tarot baktırdım bu arada. Önce genel bir durum analizi yapıp sonrasında sorular sormanızı istiyor ve onlara cevap veriyor. Saptamaları, yorumları mevcut durumla ilgili gayet başarılıydı. Geleceğe yönelik söylediklerini de olunca bir bir burdan yazarım:)
Kahve falını kısa kesti, zaten tarot bakmış üzerine kahve sanırım çok da anlamlı değildi.
Ben memnun kaldım kendisinden.
Bir de kimi kahve falı bakanların isim söyleme, anne ismi sorma gibi bir durumları oluyor. Kendisinin öyle talepleri yok. Bildiğiniz tarot ve kartlar üzerinden konuşuyor.
Gönderdim size umarım almışsınızdır..Ben de 3 ay içersinde 4 falcıya gittim..Çok fazla gerçekten...Şimdi Nil hanıma yıldızname baktırıp uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..hem tarot hem yıldızname ikisi bir arada bakıyormuş...tamam işte yeterli:)
merhaba deryabeh,
sanırım hala etkisindesindir :)) güzel şeyler çıksınn hayırlısı) nil hanım ın nasıl yıldıznameyi bakıyor?not alıyor mu? çok mu hızlı konuşur?biraz bahseder misin?işitme kayıplı sorun yaşadığım dolayı nasıl olacak diye dert ediyorum :s
Gönderdim size umarım almışsınızdır..Ben de 3 ay içersinde 4 falcıya gittim..Çok fazla gerçekten...Şimdi Nil hanıma yıldızname baktırıp uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..hem tarot hem yıldızname ikisi bir arada bakıyormuş...tamam işte yeterli:)
en son olgu hnma fal baktrdım.. uuzun brsurede baktrmayacagım.
gercektenn hayatı olumsuz etkılıyor.
olgu hnmın soledıklerı cıkan oldumu baktranlardan?
Ben baktırdım olguya..Yazdım da beğendim falını..Çok objektif bir falcı..Olur olmaz pembe tablo çizmiyor..Üstelik o iskambil kartlarını nasıl öyle okuyor şaşırdım..Söylediği birşey olacak...Mayıs ayın da demişti..Şu anda olma olasılığı çok yüksek...Bana iyi şeyler söylemedi...Olumsuzdu genelde...Bir de Olgu hanımla çok tutmadı frekansım..Şimdiye kadar kime fal baktırdıysam hep çok iyi anlaştık..Burcu zaten çok tatlı pozitif ve enerjisi çok iyi..Nil hanım sıcakkanlı ve hoş bir hanım..Hatta falından çok şey anlamasam da Handan hanımla dahi çok güzel bir iletişim kurdum..Sadece olgu ile o frekansı yakalayamadım..Burdan okuduğum kadarıyla falları çıkıyor..Çok memnun kalan var..Ben de memnun kaldım..Söylediğim olumsuz şeylere rağmen...Fal bakan kişi bazen olumluya doğru bakar bazen olumsuza doğru..Olgu biraz olumsuza yönelik gibi gelmişti bana.Söyledikleri olmayacak olaylar değildi..ekim 2012 tarihini verdi bana..Şimdi ne desem olmaz...O günü bekliyorum..Ne olduğunu ancak o zaman yazarım:)...Ama herşeye rağmen beğendim..Çok fazla detay anlatmadı..Genel anlamda baktı...Ve sen vereceksin kararı dedi...İşte ben de versem mi vermesem mi onun derdindeyim:)
Ben baktırdım olguya..Yazdım da beğendim falını..Çok objektif bir falcı..Olur olmaz pembe tablo çizmiyor..Üstelik o iskambil kartlarını nasıl öyle okuyor şaşırdım..Söylediği birşey olacak...Mayıs ayın da demişti..Şu anda olma olasılığı çok yüksek...Bana iyi şeyler söylemedi...Olumsuzdu genelde...Bir de Olgu hanımla çok tutmadı frekansım..Şimdiye kadar kime fal baktırdıysam hep çok iyi anlaştık..Burcu zaten çok tatlı pozitif ve enerjisi çok iyi..Nil hanım sıcakkanlı ve hoş bir hanım..Hatta falından çok şey anlamasam da Handan hanımla dahi çok güzel bir iletişim kurdum..Sadece olgu ile o frekansı yakalayamadım..Burdan okuduğum kadarıyla falları çıkıyor..Çok memnun kalan var..Ben de memnun kaldım..Söylediğim olumsuz şeylere rağmen...Fal bakan kişi bazen olumluya doğru bakar bazen olumsuza doğru..Olgu biraz olumsuza yönelik gibi gelmişti bana.Söyledikleri olmayacak olaylar değildi..ekim 2012 tarihini verdi bana..Şimdi ne desem olmaz...O günü bekliyorum..Ne olduğunu ancak o zaman yazarım:)...Ama herşeye rağmen beğendim..Çok fazla detay anlatmadı..Genel anlamda baktı...Ve sen vereceksin kararı dedi...İşte ben de versem mi vermesem mi onun derdindeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?