İstanbul'da Fal - Falcılar

merhabalar, aslında ben yeni üyeyim bugün üyeliğim onaylandı. burayı istanbulda falcı araştırması için girmiştim. aslen ankarada yaşıyorum. mayıs ayında bir görev nedeniyle bir haftaya yakın istanbulda olacağım. gelmişken de fal baktırmak istiyorum. burada "mimar34" ve diğerlerinin nil hanım hakkındaki görüşleri beni böyle birisi de olabilir düşüncesine sevketti. sonuçta uzun ve doyurucu bir yıldızname daha anlamlı olabilir diye düşünüyorum. yalnız buradaki sistemi çok bilmediğim için nil hanımın telefonuna nasıl ulaşacağım konusunda yardımcı olursanız sevineceğim. mail atamıyormuşum sistem öyle söyledi(

en son kime baktırdınız peki ?

arkadaşlar 1 saat kadar önce nil hanımdan cuma gününe randevu aldım aslında sonra gideceğimi söylemiştim ama dayanamadım neyse hayırlısı cuma akşam yazarım size düşüncelerimi. inşallah güzel şeyler çıkar. ben hem tarot hem yıldızname baktıracağım.

Ben de pazar günü için gitmeyi düşünüyordum..Siz gidin yorumlarınızı yazın sonra da ben randevu alayım..Korkuyorum biraz yıldızname baktırmaya..Ya kötü birşey çıkarsa diye..Ama çok da merak ediyorum...Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..Bu arada bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..

merhaba. aslında ben yeni üyeyim bugün üyeliğim onaylandı. burayı istanbulda falcı araştırması için girmiştim. aslen ankarada yaşıyorum. mayıs ayında bir görev nedeniyle bir haftaya yakın istanbulda olacağım. gelmişken de fal baktırmak istiyorum. sanırım siz nil hanımdan memnun kalan ve telefonunu bilen kişisiniz. yazdıklarınızdan böyle birisi ve uzun ve doyurucu bir yıldızname daha anlamlı olabilir diye düşünüyorum. yalnız buradaki sistemi çok bilmediğim için nil hanımın telefonuna nasıl ulaşacağım konusunda yardımcı olursanız sevineceğim. mailimi size nasıl bildirebilirim?

Turtiko canım gönderdim sana Nil hanımın telefonunu..Almadın mı?Özelden mesaj yazdım sana..

cnm ya sana zahmet banada gönderebilirmisin telefonunu
yanlız telefonda bakarken başarılımıdır ...
bir fikrin varmı ? zaten nilden sonra bende bir süre baktırmayacağım

Göndereceğim canım...10 dakika geçmesini bekliyorum:)...Telefon da bakar mı bilemiyorum..Ama ben genel olarak telefonla bakılan faldan çok hoşlanmıyorum..Ve yüz yüze görüşmenin daha doğru sonuçlar vereceğine inanıyorum..Nil hanım ya da başka birisi farketmez...Filiz hanıma da bu yüzden baktırmadım..Gidemeyeceğim kadar uzaktı..Telefondan verimli bir sonuç alacağımı düşünmediğim için vazgeçtim..Yine de aç sor bence..

taksimdeki neriman hanım ı önermişti bir arkadaş ama emin olamadım şimdi.
beşiktaşta ya da taksimde bildiğiniz iyi fal bakan kişileri paylaşırsanız sevinirim.
belki geçmişte var ama çok eski mesajlar:)

taksimdeki neriman hanım ı önermişti bir arkadaş ama emin olamadım şimdi.
beşiktaşta ya da taksimde bildiğiniz iyi fal bakan kişileri paylaşırsanız sevinirim.
belki geçmişte var ama çok eski mesajlar:)

en son kime baktırdınız peki ?

melekler kahvesi gülşen.
üç kere gittim gülşene. ilk falından o kadar etkilendim ki çıkmamasına rağmen bi daha gittim. ikinci de saçmaladı. üçüncü ise arkadaşıma eşlik etmek için gitmiştim, gidince dayanamadığım için baktırdım.
üçüncü falı da geçmiş ve an açısından başarılıydı. ama gülşen çok uzatıyor. dayını teyzeni filan da anlattıyor yarım saate yakın sürüyor falı.
geçmişimi ay ay bilmişti. 2 senelik bi geçmişi bana şaşırmadan aylarıyla söyledi. çıktı mı gelecek? hayır

gelecek bende hiç kimse çıkmadığı için onu yok sayarak anda beşiktaş symbol nihalin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
taksimde melekler gülşen denenebilir bi de bence. ama lütfen kaptırmayın kendinizi fala. ben ettim siz etmeyin. niyetim akıl vermek değil gerçekten. çok dilim yandı bi senedir faldan. biriinden çıkıp ötekine gittiğim oluyordu. sonra baş ağrılarından duramıyordum. ayda 1-2 ideal bence. falcılar bile öyle diyor

Son düzenleme:

mimar34 ve tum arkadaşlar selamlar,
aslında zamansızlık yzuunden bir turlu oturup yazamıyorum çok istesem de.. şöyleki aylar once uye olup unuttuğum şifremi daha az once geri aldım vs. beğenerek forumu takip ediyorum ve çoğu zaman fal krizim geldiğinde açıp son mesajlarınızı takip edip denemeler yapıyorum...yine boyle bir anda nil hanımdan bahsetmişsiniz, ben mesaj atamıyorum mimar34 bana tlf unu yazarsan çok memnun olurummm...
bundan yaklaşık 5-6 sene once fal nedir bilmezken ben de bir arkadaşım sayesinde çok merak saldım (ki her gun baktırırdı) sonrasında bir baktım baktırmadan duramıyorum, bazen beklediğim sıra vs sonunda duyduklarım kıyaslaması beni tatmin etmeyeceğini bilsem de...

gerçekten bugune kadar cok fazla kişiye baktırdım, bunlarla ilgili detaylı yorumlarımı paylaşacağım ilk fırsatta...sanırım şöyle oluyor; çoğunlukla hoşuma giden seyler duydugumda o kişiye gitmeye devam ediyorum-bazen çıkmasa da...ama işime gelmeyen birşey duyduğumda o falı da unutuyorum, yeri, kişiyi, ismini de :)

maalesef 100% budur dediğim kimse yok, ama çıkan şeyler var bir de beklediklerim..dedğim gbi bunları ilk fırsatta yazacağım artık şifremi aldım çünkü :)
mimar34 ten de mumkunse tlf no mesajını bekliyorum :/

teşekkürler

Merhaba,

Ella'ya reklam olduğu yazılan ve kapatılan üyeliklerin dışında, giden ya da telefonda baktıran var mı? Yani Ella'nın falı çıkan üye var mı? Bilgi verirseniz çok yardımcı olacaksınız...

ben ismini burdan duyup bir kere baktırmıştım tlf da, ama bahsettiğim ikinci kategori (işime gelmeyenler) ye girdiği için not aldığım kağıdı da attım, söylediklerini de unuttum... ama sanki bakarken bazı konularda ben yonlendirdim ve cok bariz birşeyi bilememişti...

arkadaşlar merhaba eminenin tel numrasını verebilirmisiniz rica etsem ben baakırköyde enfale gittim telefonumu resime bakma bahanesi ile eline alıp son aramadaki isimlerin hepsini söyledi evleneceksiniz dediği adamdan ayrıldım fos yani dejavudaki yiğitte pek hoşuma gitmedi 5 dk da sohbet eşliğinde baktı :/

Turtiko canım gönderdim sana Nil hanımın telefonunu..Almadın mı?Özelden mesaj yazdım sana..

canım cok teşekkür ederim paylaşımın için. yeni olunca biraz geç gördüm. nil hanıma baktırdıktan sonra buradan görüşlerimi yazarım.

ben de birçok falcıyı denedim ankarada. ama çok başarılı birini bulamadım açıkcası. en sonunda bir tek her daim gittiğim, bunaldığımda dertleştiğim bir inci ablam oldu. öyle çok ileri geleceğe yönelik yorumda bulunmuyor ama yakın gelecek, geçmiş ve mevcut durum analizleri konusunda başarılı. olaylara bakmadığım noktadan da bakmamı sağlıyor.bir anlamda terapii oluyor. eğer yolun ankaraya düserse onun adresini verebilirim.

bir de belki duymuşsunuzdur su binnazabla sitesinden ilkay gür'e tarot baktırdım. sesli 5 dklık mp3 gönderdi. genel durumumu başarılı özetledi gelecekle ilgili ayın sonuna birşeyler söyledi bakalım çıkacak mı merak ediyorum

Teşekkür ederim cevabınız için ilk kez baktıracağım ben yanlış anlamadım tabii ki:)
beşiktaş symbol tam olarak nerede tarif edebilir misiniz?

Gönderdim size umarım almışsınızdır..Ben de 3 ay içersinde 4 falcıya gittim..Çok fazla gerçekten...Şimdi Nil hanıma yıldızname baktırıp uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..hem tarot hem yıldızname ikisi bir arada bakıyormuş...tamam işte yeterli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…