taksimdeki majestik mi bu ? ismi tutku mu?
merabalar ben uzun zamandır giremiyordum foruma. bu arada minikin attığı çooook önemli bir mesajı görmemişim ve çok çok ayıp oldu. nasıl özür dileyeceğimi bilmiyorum kendisine. telefondan takip ediyordum ve orada mesajı görmemişim. bilgisayardan açınca fark ettim.
1 senedir gitmediğim falcı kalmadı. neriman iyi bir falcı değil bence. duymak istedikleriniz söyleyip yolluyor. ama anda fena değil. hiç bir falcının geleceği çıkmasa da en başarılı kşi kesinlikle burcuydu. anda çok başarılıydı. burcu. hiç kimsenin demediğini demişti ısrarla. ve ben 40a yakın kişiye gittim. sadece o gördü.
yakın gelecekte fulyanın çıkan bir iki falı oldu ama ufak ayrıntılar. esas gelecek onda da yok.
melekler kahvesi gülşen de enteresan bi kadın geçmişi tarihleriyle bilmişti ama onun falı da çıkmadı. nurdoğan vardı bi de.bana onun düşüncelerini dökmüş meğer aylar sonra öğrenmiştim. ama gecek tabi ki yokama ben esas sizi bir konuda uyarmak istedim. yeni arkadaşlar bi heves, bir umut her falcıya gitmeye çalışıyor sanırım. ben de daha 3-4 ay öncesine kadar böyleydim.
yapmayın arkadaşlar. olacak olan işleriniz aksatıyor kesinlikle sık fal. kendimden biliyorum
hatta en son 3 hafta önce baktırdığım biri bana dedi ki : ben şimdi sana fal baktım ya sakın çıkmadan bana bi daha geleyim deme. başkasına da gitme. otur oturdupun yerde enerjmiler alma üstüne. çıkmaz hiç bi falın.
ben sadece kendimden yola çıkarak uyarmak istedim. tabi ki siz bilirsiniz.
ama en güzeli dua etmek. gözyaşlarıyla ellerimi açtığımda hiç boş dönmedim ben.
bu arada çıkan bir iki falım da ayda bir baktırdığım zamanlara rast geliyor. bilginize.
her şey gönlünüzce olsun kızlar
arkadaşlar 1 saat kadar önce nil hanımdan cuma gününe randevu aldım aslında sonra gideceğimi söylemiştim ama dayanamadım neyse hayırlısı cuma akşam yazarım size düşüncelerimi. inşallah güzel şeyler çıkar. ben hem tarot hem yıldızname baktıracağım.
Elmakurdumusun hoşgeldin canım..Yoktun uzun zamandır..Nil hanımdan bu forumda ilk bahseden bendim sanırım..Tamamen tesadüfen baktırmıştım..Angels kafeye Burcu için gitmiştim..Kendisi yoktu rahatsızdı..Sonra çıktım kafeden başka kimseyi bilmiyordum çünkü..Ama geri döndüm..Dedim ki buraya kadar geldim baktırayım birine..Oradakiler beni nil hanıma yazdı..Kahve falı baktırdım..Şoke olarak çıktım yanından..Şöyle ki baktırdığım hiçbir falcı onun kadar detay bilemedi...Çok yazmak istemiyorum..Ama oturduğum evi kaç metrekare olduğunu ve ilerde nasıl bir ev de oturacağıma kadar bildi..Sonra buraya yazdım..Ama gitmek isteyenler Angels kafeden aayrıldığını söylediler..Son günler debirden popüler oldu..İlk kim dedi kim bahsetti bilemiyorum...Ama ben gideceğim yıldızname için..Ondan sonra da fal işine uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum..Sevgiler....
merhaba. aslında ben yeni üyeyim bugün üyeliğim onaylandı. burayı istanbulda falcı araştırması için girmiştim. aslen ankarada yaşıyorum. mayıs ayında bir görev nedeniyle bir haftaya yakın istanbulda olacağım. gelmişken de fal baktırmak istiyorum. sanırım siz nil hanımdan memnun kalan ve telefonunu bilen kişisiniz. yazdıklarınızdan böyle birisi ve uzun ve doyurucu bir yıldızname daha anlamlı olabilir diye düşünüyorum. yalnız buradaki sistemi çok bilmediğim için nil hanımın telefonuna nasıl ulaşacağım konusunda yardımcı olursanız sevineceğim. mailimi size nasıl bildirebilirim?
cnm ya sana zahmet banada gönderebilirmisin telefonunu
yanlız telefonda bakarken başarılımıdır ...
bir fikrin varmı ? zaten nilden sonra bende bir süre baktırmayacağım
en son kime baktırdınız peki ?
taksimdeki neriman hanım ı önermişti bir arkadaş ama emin olamadım şimdi.
beşiktaşta ya da taksimde bildiğiniz iyi fal bakan kişileri paylaşırsanız sevinirim.
belki geçmişte var ama çok eski mesajlar:)
Ben de pazar günü için gitmeyi düşünüyordum..Siz gidin yorumlarınızı yazın sonra da ben randevu alayım..Korkuyorum biraz yıldızname baktırmaya..Ya kötü birşey çıkarsa diye..Ama çok da merak ediyorum...Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..Bu arada bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..
Merhaba,
Ella'ya reklam olduğu yazılan ve kapatılan üyeliklerin dışında, giden ya da telefonda baktıran var mı? Yani Ella'nın falı çıkan üye var mı? Bilgi verirseniz çok yardımcı olacaksınız...
Turtiko canım gönderdim sana Nil hanımın telefonunu..Almadın mı?Özelden mesaj yazdım sana..
gelecek bende hiç kimse çıkmadığı için onu yok sayarak anda beşiktaş symbol nihalin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
taksimde melekler gülşen denenebilir bi de bence. ama lütfen kaptırmayın kendinizi fala. ben ettim siz etmeyin. niyetim akıl vermek değil gerçekten. çok dilim yandı bi senedir faldan. biriinden çıkıp ötekine gittiğim oluyordu. sonra baş ağrılarından duramıyordum. ayda 1-2 ideal bence. falcılar bile öyle diyor
mimar34 ve tum arkadaşlar selamlar,
aslında zamansızlık yzuunden bir turlu oturup yazamıyorum çok istesem de.. şöyleki aylar once uye olup unuttuğum şifremi daha az once geri aldım vs.beğenerek forumu takip ediyorum ve çoğu zaman fal krizim geldiğinde açıp son mesajlarınızı takip edip denemeler yapıyorum...yine boyle bir anda nil hanımdan bahsetmişsiniz, ben mesaj atamıyorum mimar34 bana tlf unu yazarsan çok memnun olurummm...
bundan yaklaşık 5-6 sene once fal nedir bilmezken ben de bir arkadaşım sayesinde çok merak saldım (ki her gun baktırırdı) sonrasında bir baktım baktırmadan duramıyorum, bazen beklediğim sıra vs sonunda duyduklarım kıyaslaması beni tatmin etmeyeceğini bilsem de...
gerçekten bugune kadar cok fazla kişiye baktırdım, bunlarla ilgili detaylı yorumlarımı paylaşacağım ilk fırsatta...sanırım şöyle oluyor; çoğunlukla hoşuma giden seyler duydugumda o kişiye gitmeye devam ediyorum-bazen çıkmasa da...ama işime gelmeyen birşey duyduğumda o falı da unutuyorum, yeri, kişiyi, ismini de :)
maalesef 100% budur dediğim kimse yok, ama çıkan şeyler var bir de beklediklerim..dedğim gbi bunları ilk fırsatta yazacağım artık şifremi aldım çünkü :)
mimar34 ten de mumkunse tlf no mesajını bekliyorum :/
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?