İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar biri benim soruma cevap versin lütfen;nostradamusdaki falcı Anka mı yoksa Kimya mı? kimi önerirsiniz? Evlilik yolundayım ama şu fal merakım bitmiyo :))

Arkadaşlar bizzat kendim baktırdım Nil hanıma geçen hafta pazar günü. Lütfen kimse Nil hanımı karalamasın. Öyle nazik kibar hoşgörülü bir hanım ki benim yanımda arayanları tek tek izahatta bulunuraka geri çevirdi sonra görüşelim dedi hepsine. Asla ve asla inanmam tam 3 saa dil döktü bana akşam 8 oldu benim başka işim olmasa bir iki saat daha konuşurdu çünkü insanlara yardımcı olmayı seviyor. Ağlamış olduğuna üzüldüm çok değerli bir hanım kimse onun hakkında xxxxxxxxxx hikayeler uydurmasın ! yazz kullanıcısını kabul etmedemediyse ya ondan hoşlanmamıştır uslubundan ya da gerçekten benim şahit olduğum gibi vakti yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım eski sevgilinle ne kadar berabersin bir de çok öenmli bir nedenden dolaı ayrılmadıysanız bence bi dinle dene derim hala seviyorsan tabii... kaybettiğini anlayınca bişiler yapma abasına girmesi hem iyi hem kötü iyi çünkü demekki kaybetmek istemio kötü çünkü daha önceden aklın nerdeydi valla bu erkekleri anlamak inan zor tatlım umarım gönlünce olur . diğer adamdan çok mu etkiliniosun yoksa sana eskisini mi unutturuo bunuda iyice bi düşün derim=)) yalnız böle atladım yorum yaptım ama sadece fikrimi dile getirdim umarım rahatsız etmemşmdir =) bi ilişkim yok şu an ama az çok tahlil edebilio insan =) hakkında hayırlısı seni hangisi mutlu edecekse o olsun

bu arada falcılar söledimi sana hani eskisi seni arayacak vb şeyler =)

Lütfen banada birisi Nil hanimin telini özelden yazabilirmi benim mesaj hakkim yok özelden yazamiyorum. Tesekkürler

aynen yasemin hanımın söyledikle rini duyduğumda şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum nerdeyse sıra kapmaya ne lüzüm var demek lazım bide şunu anlamadım burda önce mimar34 ve ben gitmiştim nil hanıma sonra deryabeh denedi birde beerrin hanım sanırım onlar gördüler kadının yoğunluğunu sonuçta yani sabır lazım kadın yarın ölecekmiş gibi niye bir güne sığmaya çalışıyoruzki sakin olalı ve bence nil hanım nasılsa burda kadın istanbulda yaşıyor allahın günü bitmmediki sıramızı bilelim sevgiler

Merhaba, bende yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım yok ve Filiz hanımın tel. numarasını itiyorum. Umarım bu ricamıza cevap gelir :)

Nil hanım ve Filiz hanımın telefon numaralarını benimle paylaşırmısınız lütfen!!!!

aynen bende yenı uyeyımmm :) duyun sesimizi

bende deneyımlerımı paylasım belkı görurler kaprıs cafe roza ıcınde bulundugum durumu bıldı verdıgı trhler bır kaç gun atlama ıle tuttu ama ılerı olmadı tasulada aynılarını söledı oda fos yanı bırde chıll cafe ozancan oda gecmısı bıldı ama gelecege zaman var bu cocuk senın kaderın dedı ama cocukla ıplerı tamamen kopardık hande vardı bırde onu hıc tavsıye etmıyorum o bagımsız bakıyorr cafe de degıl bırde bakırköyde ayse var sutlu kafa dıye ıncırlıde arkadasın tavsıyesıyle gıttım 10rakamı vermıstı 10 gun oldu eskı sevgılımle konustuk ama yıne ılerısı olmadı yanı bır kacta kahve falı ıste :) ama sonuc olarak hepsı yalan oldu yıldıznameye baktırmak ıstıyorum nil hanımı duydum burda ona ulasmak ıstıyorum:)

helppppp mee :)))

sen falcılara küçük bir servet harcamışsın yapma sakın bir falcıya 20den yukarı verme en fazla 25 yazık vallaa...

Arkadaşlar kafedeki ismi Mulla'ymış hangi kafede çalıştığını bilen varmı ?

sen falcılara küçük bir servet harcamışsın yapma sakın bir falcıya 20den yukarı verme en fazla 25 yazık vallaa...

evet ama bır falcıya gıdıyosun begenmıyosun ıkıncısıne gıdıyosun bır 20 daha verıyosun ettımı 40 :) onuda begenmezsen 60 oluyorr :) yanı ister istemez bu para cıkıyorr :)

eğer ayrıldıysa çok üzülürüm bu arada nil hanımın numarasını atabilirim özelden mesaj atarsanız

ben de nil hanımın numarasını alabilir miyim.beş yıllık ilişkim evlilik arifesinde bir anda bitti ve çok bunalımdayım,iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

nolur bana nil hanımın numarasını gönderebilir misiniz (((

bana telefon numarasını gönderebilir misiniz lütfenn ((

rica etsem bana da nil hanımın numarasını atabilir misiniz ((

Kurtuluş'ta ki falcı Rita hanım'a nasıl ulaşabilirim? Yardım edebilecek olan, numarasını bilen var mı??? Benim bir tanıdığım gitmiş kendisine yıllar önce, söyledikleri 10sene sonra bile halen çıkıyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…