Arkadaslar kafam cok karisik suan. Gecenin 3unde benimki arayip bana cuma gunu surprizi oldugunu ve bugun gelip anlatacagini soyledi, tabi dayanamayip sordum, istedigim ufak tatile gidecegimizi soyleyince cok sasirdim. Sesi takildi ve cok heyecanliydi. Devamli erteledigimiz birseyi beni kaybettigini sanarak yapmasi, gercekten sevdiginin bir gostergesimidir, yoksa basit gonul alma cabasimi. Sanirim kendini agirdan satmak ise yariyor. Simdi, eski sevgili yolami geliyor, ama yeni tanistigim adama ne olucak.. Benim burdan herkese tavsiyem, hayatiniza devam edin ve tek birseye odaklanmayin. Bugun neler olucak ben bile cok merak ediyorum. Sanirim SIKI bir konusma yapicam ve ondan sonra kararimi tam olarak vericem. Herkesin iyi dilekleri uzerimde olsun, hakkimda hayirlisi :18:
Arkadaşlar bizzat kendim baktırdım Nil hanıma geçen hafta pazar günü. Lütfen kimse Nil hanımı karalamasın. Öyle nazik kibar hoşgörülü bir hanım ki benim yanımda arayanları tek tek izahatta bulunuraka geri çevirdi sonra görüşelim dedi hepsine. Asla ve asla inanmam tam 3 saa dil döktü bana akşam 8 oldu benim başka işim olmasa bir iki saat daha konuşurdu çünkü insanlara yardımcı olmayı seviyor. Ağlamış olduğuna üzüldüm çok değerli bir hanım kimse onun hakkında xxxxxxxxxxx hikayeler uydurmasın ! yazz kullanıcısını kabul etmedemediyse ya ondan hoşlanmamıştır uslubundan ya da gerçekten benim şahit olduğum gibi vakti yoktur.
eğer ayrıldıysa çok üzülürüm bu arada nil hanımın numarasını atabilirim özelden mesaj atarsanız
Nil hanimin telini banada özelden yazarmisin rica etsem
arkadaşlar bu rita kimdir nerde bakıyor???
Nil hanım ve Filiz hanımın telefon numaralarını benimle paylaşırmısınız lütfen!!!!
Vaktim varken şu ana kadar gittiğim falcıları paylaşıyım sizinle...
Medyum ATUSA:yıldızname baktırdım, eylül ayıydî,şu zaman dilimi icinde sôylediği iki şey olmadi.100 tl fiyatı...
ELMİRA:Şu an için yani anı ve karşındakinin düşüncesini bilmede mükemmel,söylediği zaman buay basinda doldu malesef cikmadi,zamani gecince cikarsa bilmem ama sanmam baktirirken en etkilendigim fal oldu .75 tl...
ELLA:Telde baktı on para etmez :40 tl
MedyumZODYAK:2009da baktırdım,yaninda raki ve arabesk muzik esliginde iskambil bakar,yorumum paramı çöpe attım.200 tl
Rüyanız hayrolsun EMİNe:gecen yil tarot baktı hicbi dedigi cikmadi:50 tl
Sevim Özün:ara ara gitmisimdir bi dönem cok iyidi sonra bozdu 75-100 tl arasiydi
NURCANaha gecen hafta gittim tarot ve isime bakıyor tavsiye üzerine gittim umarım cıkarda hep gideceğim falcım olur.80tl
Şimdilik bu kadar vakit buldukca yazarım...
Bir kaç sene önce bir kez gittiğim galatasaray lisesinin yan sokağında bir kafe vardı. orda saçları uzun bir adam vardı İsmi Olcay mış sanırım.
geçen gün gideyim dedim kapanmış orası . ordaki kişiler Olcay beydir dediler. şimdi düşünüyorumda falı bende bayağı çıkmış.
Bu kişinin nerde fal baktığını bilen arkadaşlar varmı ?
sen falcılara küçük bir servet harcamışsın yapma sakın bir falcıya 20den yukarı verme en fazla 25 yazık vallaa...
eğer ayrıldıysa çok üzülürüm bu arada nil hanımın numarasını atabilirim özelden mesaj atarsanız
Sadece mesleğimi bilmedi....Bu konuda ilerde ne yapmak istediğimi ve yapacağımı söyledi..Çok şaşırmıştım..Çünkü bu bilinmesi zor bir konuydu..Ve daha anlatmak istemediğim ne detaylar..Ben gideceğim ve yıldızname baktıracağım..Ama kötü birşey çıkarsa diye korkuyorum..Ama çokda merak ediyorum..Herhalde merakım korkuma galip gelecek...Yıldızname çok farklı birşey..Bir kere fal değil..Hatta eğer doğum gününüzü bilmiyorsanız Ebced usulüyle bulunuyor..Ve Ebced yöntemini bilen gerçekten yapabilen kişi çok değil..Ve bu yıldıznameden sonra uzun bir süre fal baktırmayı düşünmüyorum.Toplam 4 kişiye baktırdım..Fazla bence...
Arkadaşlar bizzat kendim baktırdım Nil hanıma geçen hafta pazar günü. Lütfen kimse Nil hanımı karalamasın. Öyle nazik kibar hoşgörülü bir hanım ki benim yanımda arayanları tek tek izahatta bulunuraka geri çevirdi sonra görüşelim dedi hepsine. Asla ve asla inanmam tam 3 saa dil döktü bana akşam 8 oldu benim başka işim olmasa bir iki saat daha konuşurdu çünkü insanlara yardımcı olmayı seviyor. Ağlamış olduğuna üzüldüm çok değerli bir hanım kimse onun hakkında xxxxxxxxxxxxxxxx hikayeler uydurmasın ! yazz kullanıcısını kabul etmedemediyse ya ondan hoşlanmamıştır uslubundan ya da gerçekten benim şahit olduğum gibi vakti yoktur.
aynen yasemin hanımın söyledikle rini duyduğumda şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum nerdeyse sıra kapmaya ne lüzüm var demek lazım bide şunu anlamadım burda önce mimar34 ve ben gitmiştim nil hanıma sonra deryabeh denedi birde beerrin hanım sanırım onlar gördüler kadının yoğunluğunu sonuçta yani sabır lazım kadın yarın ölecekmiş gibi niye bir güne sığmaya çalışıyoruzki sakin olalı ve bence nil hanım nasılsa burda kadın istanbulda yaşıyor allahın günü bitmmediki sıramızı bilelim sevgiler
rica etsem bana da nil hanımın numarasını atabilir misiniz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?