İstanbul'da Fal - Falcılar

her ikisine de baktırmış biri olarak ayrıntı alabilir miyim biraz:):)
filiz hanım ın ben de zamanı doldu çünkü ne kadar sarktı zaman sizde??

neriman hanım bana net tarih vermedi ama olacak dedi bakalım...

şöyle filiz hanım bana nisan ayıyla ılgılı baya sey demıstı baya sey de tarıf ettgı sekılde gerceklestı. bu aşk hayatıma grıcek olan kişi ile alakalıydı. ben umudumu kesmıtım tam tarıf ettgı gb 2 ısımlı bırı oldu burcu da aynı tarıfıde aynı ama asıl yaz ayı ile ilgili dedıklerı cok fazlaydı ondan ben o zamanı beklıyorum acıkcası

ve neriman hanımın dedıklerının hepsi arkadasıma cıktı ki bız kahve tarot baktırmıstık. banada 7-11 nsan balık burcu biri demişti evet cidden filiz hanımn dedgı gb cıktı bu kişi karsıma tabi ben ıstemeedım oo ayrı

denicegm 3 falcı kaldı bırı ıstınyedeki gülsüm , diğeri nil hanım ve hep gttgm didem

sanırım ofisinde bakmak istemiyor. siz yer kararlaştırdınız mı?? zaten ofisinde bakacaksa yeri çok basit metrobüs son durakta inince bahariye ye doğru çıkarken..

ben karsıyı hıc bılmıyorm daha aramadım ararım yernı bulamam nıl hanımn zamanını calmıym ögrenıp gdiyım dıyorum :/

bak şimdi bende sabah randevum var nil hanımdan sen böleee diyince korktum ama kendisi zaten olumsuz bakmıyormuş giden arkadaşlar var en yakın zamanda. hayırlısı ama artık bende yarın akşam yazarım tecrübe mi. allah herşeyi kalbimize gönlümüze göre versin. biz yine de dualarımızı yapıyoruz ediyoruz. bende annemden destek aldım o eskiden daha yaygın olduğunu ve bakıldığını söyledi kötü birşey söylemedi. zaten bir kez bakılıyormuş. bence kadere kimse müdahale edemez allahtan başka. neyse onu yaşayacağız hayatımız da canım. inancımızı kaybetmediğimiz sürece inşallah birşey olmaz allahın izniyle. zaten nil hanımda forumda görmüşsündür bu işte bayaa iyi birisi. hayırlısı canım

kızlarr çok teşekkür ederimmm :) filiz hanım ve nil hanım ın bilgileri ile ilgili :) yaa nil konusunda kararlıyım ama ne bılım yaa 100 tl cok degıl mı :) cımrıyım bıraz galıba ama yıldızname ye bır kez mı bakılıyorr ben daha once kıtap aralatmak dedıklerı seye baktırmıstım galıuba oda yıldıznameydı ıkıncıye baktırırsam olur mu bababnnem baktırmıstı benım adıma köyde ben ıstanbuldaydım aklında kalanları söledı ama ben cok anlamadım :) o yuzdne bırde kendım baktırmak ıstıyorum . :)

msnden gamze hanıma fal baktıran var mı,çıkıyor mu,nasıl bakıyor kızlaaarrrrrrrrrrr
tavsiye edermisiniz??????????

Hayatım bilgi derseniz Nil de ganimet bilgi Odtü mezunu kafası çalışan bilgi küpü bir hatun ayet ayet açıklama yapıyor

ben karsıyı hıc bılmıyorm daha aramadım ararım yernı bulamam nıl hanımn zamanını calmıym ögrenıp gdiyım dıyorum :/

bu nil hanım angles cafede günde 20 liraya çalısırken şimdi bi anda meşhur oldu kişi başına 150 lira alıyomuş !!!!!!!!! ilğinç bişey sanırım bu durum ...... reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya buda öyle bişey.

20tl cafenin karar verdiği bir fiyattı, eğer durumunuz müsait değilse bunu kendisi ile paylaşmayı deneyebilirsiniz. peşin hükümlü olmayın bence

Hayatım bilgi derseniz Nil de ganimet bilgi Odtü mezunu kafası çalışan bilgi küpü bir hatun ayet ayet açıklama yapıyor

Yıldıname Kurandan ayetleri yorumlamaktır.ve bunuda Odtü menzunu değil.İlahiyat Fakültesi menzunları bile zor yorumlarlar.Kitap alıp isim değerlerini toplayarak orda ki bilgileri okumakla karşı tarafa cevap verilmez.yorum önemlidir.ve bunu birtek İlim irfan sahibi çok az insan yorumlayabiliyor.aksi durumda Kadere resmen müdale olur.
Size tavsiyem Nil hanım'ı bu kadar met edene kadar.açında bir yıldızname nedir onun hakkında bilgi edinin.sonra insanları yönlendirin.

150 nedir ya bunlar ya türkiyede yaşamıyor yada parayı sokaktan süpürdüğümüzü sanıyor 15 tl falın hakkı fazla vermeyin verirseniz 150yi veren 200de verir deyip yükseltirler ne mezunu olursa olsun ünv. ne alakası var hissel bir şeydir fal .....bazılarıda ücret bile almıyor ne koparsa diyor...

150 mı yuhh :) o kadar da verılmez yaa ben en ıyısı yıne tarota gıdım taksım roza nın bana trhlerı tutmustu bır kaç gujn atlama ıle ona gıdım 20 tl :) :)

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım =)) aman allah nazarlardan korusun ama bence sen eski sevgiline hala aşıksın =))) inş bu şansı iyi değerlendirir ve çok mutlu olursunuz :)) hehe çaspkın iyiymiş =)))hem erkeklermi olcaak boşverr=)))

kime baktırmuıştın peki fal?

Merhaba,
Arkadaşlar Nil Hanım'ın 150 TL aldığı nereden çıktı? Tarot + yıldızname 100 denmişti. Tarot ve kahve falı da 40 TL denmişti. Ben pazara randevu aldım tarot ve kahve için. Ne vereceğim? Bilgi lütfen.

Arkadaslar kursuncu emıne varmıs hatta vefat etmıs sımdı fırdevs dıye bı kadın bakıyormus evı karayollarındamı neymıs gazı mahhaleesınde gazı meslek lısenın karsısında yesıl apartmanmıs sıyah kapısı varmıs gıtsem bılurmuyum gıden varmı hıc? Acık adresını bılen varmı cok acıl cvp yazın lutfen

bildiklerin doğru canım hem paragöz biri değil 3 saate 100 lira az bile

canım sen aradıgında sormadın mı ? :) valla bende aldım numarasını da bır turlu arayamadım daha :) sız gıdın deneyımlerınızı paylasın bızımle heheheh ona göre gıdım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…