her ikisine de baktırmış biri olarak ayrıntı alabilir miyim biraz:):)
filiz hanım ın ben de zamanı doldu çünkü ne kadar sarktı zaman sizde??
neriman hanım bana net tarih vermedi ama olacak dedi bakalım...
sanırım ofisinde bakmak istemiyor. siz yer kararlaştırdınız mı?? zaten ofisinde bakacaksa yeri çok basit metrobüs son durakta inince bahariye ye doğru çıkarken..
ben karsıyı hıc bılmıyorm daha aramadım ararım yernı bulamam nıl hanımn zamanını calmıym ögrenıp gdiyım dıyorum :/
yeri kararlaştırdığınızda yazarsınız tarif etmeye çalışırım size elimden geldiğince:)
Nil hanım'ı duyunca denemek çok istedim.ama araştırma yapınca vazgeçtim.Yıldızname apayrı birşey.İlim irfan sahibi olmak lazım yorumlamak için.Ki bunuda yapabilen insan sayısının çok azlığından bahsediyorlar.olur olmaz kişilerden bunu baktırmaya çalışılırsa yorumlar neticesinde kader'e müdale ve terslikler söz konusu olabiliyormuş.
Benim nacizane fikrim uzak durmak lazım.
Canım ben gönderdim sana Nil hanımın numarasını özelden..Almadın mı?[/QUOTE
mimar34 aldim canim mesajini... cok cok tesekkür ederim.
bak şimdi bende sabah randevum var nil hanımdan sen böleee diyince korktum ama kendisi zaten olumsuz bakmıyormuş giden arkadaşlar var en yakın zamanda. hayırlısı ama artık bende yarın akşam yazarım tecrübe mi. allah herşeyi kalbimize gönlümüze göre versin. biz yine de dualarımızı yapıyoruz ediyoruz. bende annemden destek aldım o eskiden daha yaygın olduğunu ve bakıldığını söyledi kötü birşey söylemedi. zaten bir kez bakılıyormuş. bence kadere kimse müdahale edemez allahtan başka. neyse onu yaşayacağız hayatımız da canım. inancımızı kaybetmediğimiz sürece inşallah birşey olmaz allahın izniyle. zaten nil hanımda forumda görmüşsündür bu işte bayaa iyi birisi. hayırlısı canım
ben karsıyı hıc bılmıyorm daha aramadım ararım yernı bulamam nıl hanımn zamanını calmıym ögrenıp gdiyım dıyorum :/
bu nil hanım angles cafede günde 20 liraya çalısırken şimdi bi anda meşhur oldu kişi başına 150 lira alıyomuş !!!!!!!!! ilğinç bişey sanırım bu durum ...... reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya buda öyle bişey.
Hayatım bilgi derseniz Nil de ganimet bilgi Odtü mezunu kafası çalışan bilgi küpü bir hatun ayet ayet açıklama yapıyor
bu nil hanım angles cafede günde 20 liraya çalısırken şimdi bi anda meşhur oldu kişi başına 150 lira alıyomuş !!!!!!!!! ilğinç bişey sanırım bu durum ...... reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya buda öyle bişey.
150 nedir ya bunlar ya türkiyede yaşamıyor yada parayı sokaktan süpürdüğümüzü sanıyor 15 tl falın hakkı fazla vermeyin verirseniz 150yi veren 200de verir deyip yükseltirler ne mezunu olursa olsun ünv. ne alakası var hissel bir şeydir fal .....bazılarıda ücret bile almıyor ne koparsa diyor...
Muma donmus, nasil korkmus kaybedeceginden.. beni mutlu etmek icin yapmadigini birakmadi.. bende sans vermeye karar verdim =)
Bu arada falimin bi kismi cikiyor gibi, cok onemli bir detay var ve ondan bahsetti bende saskinlikla dinleyiverdim.. ay digeride asik oldu sanirim, arayip duruyor.. oyff capkin kiz sarkisini birakmaliyim sanirim
Merhaba,
Arkadaşlar Nil Hanım'ın 150 TL aldığı nereden çıktı? Tarot + yıldızname 100 denmişti. Tarot ve kahve falı da 40 TL denmişti. Ben pazara randevu aldım tarot ve kahve için. Ne vereceğim? Bilgi lütfen.
Merhaba,
Arkadaşlar Nil Hanım'ın 150 TL aldığı nereden çıktı? Tarot + yıldızname 100 denmişti. Tarot ve kahve falı da 40 TL denmişti. Ben pazara randevu aldım tarot ve kahve için. Ne vereceğim? Bilgi lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?