vermek isterdım ama özel msj hakkım yokbirde ne kadara baktıgını ogrensem umarım cok degıldır
Arkadaşlar kafedeki ismi Mulla'ymış hangi kafede çalıştığını bilen varmı ?
Arkadaşlar kafedeki ismi Mulla'ymış hangi kafede çalıştığını bilen varmı ?
umarım hayrlısı olur, yıldızname bakarken kendi aldığı notlarıda paylaşıyor, not almanada yardımcı oluyor. egosu yüksek biri değil, sohbeti keyifli ve bilgili bir kadın. rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz
yaklasik 5-6 yil once kadikoy sogutlucesmede falbilim merkezi diye biryerde aysun hanim tarot fali bakardi ,MUHTESEMDİ! hem eskiyi hem de gelecegi nokta atisi yaparak soylerdi.sonra orasi kapandi kadini yillardir bulamiyorum,bilgisi olan var mi acaba,
50 yaslarinda,biraz aksi bir kadin ,kucukyali tarafinda oturdugunu duymustum,aysun hanimi bilen varsa lutfen burdan paylassin arkadaslar
Sadece mesleğimi bilmedi....Bu konuda ilerde ne yapmak istediğimi ve yapacağımı söyledi..Çok şaşırmıştım..Çünkü bu bilinmesi zor bir konuydu..Ve daha anlatmak istemediğim ne detaylar..Ben gideceğim ve yıldızname baktıracağım..Ama kötü birşey çıkarsa diye korkuyorum..Ama çokda merak ediyorum..Herhalde merakım korkuma galip gelecek...Yıldızname çok farklı birşey..Bir kere fal değil..Hatta eğer doğum gününüzü bilmiyorsanız Ebced usulüyle bulunuyor..Ve Ebced yöntemini bilen gerçekten yapabilen kişi çok değil..Ve bu yıldıznameden sonra uzun bir süre fal baktırmayı düşünmüyorum.Toplam 4 kişiye baktırdım..Fazla bence...
canım eski sevgilinle ne kadar berabersin bir de çok öenmli bir nedenden dolaı ayrılmadıysanız bence bi dinle dene derim hala seviyorsan tabii... kaybettiğini anlayınca bişiler yapma abasına girmesi hem iyi hem kötü iyi çünkü demekki kaybetmek istemio kötü çünkü daha önceden aklın nerdeydi valla bu erkekleri anlamak inan zor tatlım umarım gönlünce olur . diğer adamdan çok mu etkiliniosun yoksa sana eskisini mi unutturuo bunuda iyice bi düşün derim=)) yalnız böle atladım yorum yaptım ama sadece fikrimi dile getirdim umarım rahatsız etmemşmdir =) bi ilişkim yok şu an ama az çok tahlil edebilio insan =) hakkında hayırlısı seni hangisi mutlu edecekse o olsun
bu arada falcılar söledimi sana hani eskisi seni arayacak vb şeyler =)
mimar34, lütfen cok önemli banada Nil hanimin telini özelden yazarmisin. Benim mesaj hakkim yok. Tesekkürler simdiden.
Canım ben gönderdim sana Nil hanımın numarasını özelden..Almadın mı?
an ihtibarıyle filiz hanımın dedgı bir kac dediiği cıktı ama benm için önemli olan yaz ayıı bakalım yani umudunuzu kaybetmeyın bendede zaman aksadı ama benm ıcın bikac iyi sey cıktı
ve neriman hanım tam dedgı tarıhte tuturdu bana haydi hayırlısı oda yazın demıstı !
an ihtibarıyle filiz hanımın dedgı bir kac dediiği cıktı ama benm için önemli olan yaz ayıı bakalım yani umudunuzu kaybetmeyın bendede zaman aksadı ama benm ıcın bikac iyi sey cıktı
ve neriman hanım tam dedgı tarıhte tuturdu bana haydi hayırlısı oda yazın demıstı !
rita kurtuluş ta bakıyor, savaş sokak karanfil apt zemin kat
isim ya da kesin zaman vermiyor , ama içinde bulunduğunuz durumu bayağı anlatıyor
siz ne zaman gideceksiniz il hanım a ya da gidecek misiniz??ben de özellikle sizin yorumlarınızı bekliyorum:)
canım eski sevgilinle ne kadar berabersin bir de çok öenmli bir nedenden dolaı ayrılmadıysanız bence bi dinle dene derim hala seviyorsan tabii... kaybettiğini anlayınca bişiler yapma abasına girmesi hem iyi hem kötü iyi çünkü demekki kaybetmek istemio kötü çünkü daha önceden aklın nerdeydi valla bu erkekleri anlamak inan zor tatlım umarım gönlünce olur . diğer adamdan çok mu etkiliniosun yoksa sana eskisini mi unutturuo bunuda iyice bi düşün derim=)) yalnız böle atladım yorum yaptım ama sadece fikrimi dile getirdim umarım rahatsız etmemşmdir =) bi ilişkim yok şu an ama az çok tahlil edebilio insan =) hakkında hayırlısı seni hangisi mutlu edecekse o olsun
bu arada falcılar söledimi sana hani eskisi seni arayacak vb şeyler =)
acaba bana nasıl oraya gidebilicegmı tarif edermısnız bahceliewlerde oturuyorum ve metrobusle kadıkoye gelebilrm ama dewamı nasıl olucak bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?