İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarr nil hanımdan memnunsunuz anladığım kadarıyla. numarasını bana da gönderir misiniz?

Ben fallarımı cep telinin ses kaydına cekiyorum, daha sonra tekrar donup dinleme imkanı oluyor ama genelde söylerseniz kabul etmiyorlar kaydı, çaktırmadan yapmanız gerekiyor o nedenle

Yukarıda geçen bayanla ilgili 2010 yılında yazışma olmuş forumda eger ulaşabilirseniz bana da haber verir misiniz?

mimar34, lütfen cok önemli banada Nil hanimin telini özelden yazarmisin. Benim mesaj hakkim yok. Tesekkürler simdiden.

Muma donmus, nasil korkmus kaybedeceginden.. beni mutlu etmek icin yapmadigini birakmadi.. bende sans vermeye karar verdim =)

Bu arada falimin bi kismi cikiyor gibi, cok onemli bir detay var ve ondan bahsetti bende saskinlikla dinleyiverdim .. ay digeride asik oldu sanirim, arayip duruyor.. oyff capkin kiz sarkisini birakmaliyim sanirim

an ihtibarıyle filiz hanımın dedgı bir kac dediiği cıktı ama benm için önemli olan yaz ayıı bakalım yani umudunuzu kaybetmeyın bendede zaman aksadı ama benm ıcın bikac iyi sey cıktı

ve neriman hanım tam dedgı tarıhte tuturdu bana haydi hayırlısı oda yazın demıstı !

her ikisine de baktırmış biri olarak ayrıntı alabilir miyim biraz:):)
filiz hanım ın ben de zamanı doldu çünkü ne kadar sarktı zaman sizde??

neriman hanım bana net tarih vermedi ama olacak dedi bakalım...

arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım.hepinize merhaba demek isterim.benim istanbulda gitmediğim falcı kalmadı.suya bakan tarot bakan aklınıza ne gelirse ancak 7 ay önce bir bayan yıldıznameye baktı gerçekten süper hem geçmişinizi anlatıyor.hemde gelecekle ilgili şeyler söylüyor.bana gelecekle ilgili söyledikleri çıkmaya başladı.:)çok mutlu oldum.darısı sizlere

Filizin dedikleri tam tersi olmuştu bende
Nerimanında demiş oldularından iş oldu aşk beklemede:)ama arkadaşıma dediği herşey oldu.ki imkansız bir şeydi.
Umarım seninde iyi olan herşey tutar.Benimde geçikenler:)))

Nil hanım'ı duyunca denemek çok istedim.ama araştırma yapınca vazgeçtim.Yıldızname apayrı birşey.İlim irfan sahibi olmak lazım yorumlamak için.Ki bunuda yapabilen insan sayısının çok azlığından bahsediyorlar.olur olmaz kişilerden bunu baktırmaya çalışılırsa yorumlar neticesinde kader'e müdale ve terslikler söz konusu olabiliyormuş.
Benim nacizane fikrim uzak durmak lazım.

siz ne zaman gideceksiniz il hanım a ya da gidecek misiniz??ben de özellikle sizin yorumlarınızı bekliyorum:)

acaba bana nasıl oraya gidebilicegmı tarif edermısnız bahceliewlerde oturuyorum ve metrobusle kadıkoye gelebilrm ama dewamı nasıl olucak bılmıyorum

özlersen ve facebookta ilk kimin profiline bakıyorsan onu seççççç bence

acaba bana nasıl oraya gidebilicegmı tarif edermısnız bahceliewlerde oturuyorum ve metrobusle kadıkoye gelebilrm ama dewamı nasıl olucak bılmıyorum

sanırım ofisinde bakmak istemiyor. siz yer kararlaştırdınız mı?? zaten ofisinde bakacaksa yeri çok basit metrobüs son durakta inince bahariye ye doğru çıkarken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…