bildiklerin doğru canım hem paragöz biri değil 3 saate 100 lira az bile
Arkadaslar kursuncu emıne varmıs hatta vefat etmıs sımdı fırdevs dıye bı kadın bakıyormus evı karayollarındamı neymıs gazı mahhaleesınde gazı meslek lısenın karsısında yesıl apartmanmıs sıyah kapısı varmıs gıtsem bılurmuyum gıden varmı hıc? Acık adresını bılen varmı cok acıl cvp yazın lutfen
bildiklerin doğru canım hem paragöz biri değil 3 saate 100 lira az bile
canım sen aradıgında sormadın mı ? :) valla bende aldım numarasını da bır turlu arayamadım daha :) sız gıdın deneyımlerınızı paylasın bızımle heheheh ona göre gıdım bende :)
canım valla bende kursun dokturdum ama pek bı faydasını göremedım :) haıyırlısı olsunn hatta su felan verdı onu ıcıcekmısım 6 gun boyunca felan ıctım ama :)
canım sen aradıgında sormadın mı ? :) valla bende aldım numarasını da bır turlu arayamadım daha :) sız gıdın deneyımlerınızı paylasın bızımle heheheh ona göre gıdım bende :)
canım ne kadara bakıyor bu sevgı hanım yerı nerde?arkadaşlar bir sevgi hanım var.muhteşem bakım yapıyor ondan randevu alabilmek için 1 hafta bekledim.yaşayacağım olayların tarihini veridi.hepsi sırasıyla olmaya başladı.yıldızname bakıyor 1 saate yakın sürüyor.o bakım yaptıktan sonra siz soru sorabiliyorsunuz.bazı arkadaşlar 150 tlden bahsediyorlar sakın vermeyin yazık paranıza.
jua mrb bu pen cafe dediğin tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misin birde kahve falı mı yoksa tarota mı iyi bakıyor birde kac para bilgin var mı teşekkür ederim:)
Ben sormadım ne vereceğimi. Çünkü burada giden arkadaşlar fiyat vermişlerdi. 150 TL falan denilince sonra şaşırdım. Deneyimlerimi pazar gidip geleyim paylaşacağım:)
arkadaşlar bir sevgi hanım var.muhteşem bakım yapıyor ondan randevu alabilmek için 1 hafta bekledim.yaşayacağım olayların tarihini veridi.hepsi sırasıyla olmaya başladı.yıldızname bakıyor 1 saate yakın sürüyor.o bakım yaptıktan sonra siz soru sorabiliyorsunuz.bazı arkadaşlar 150 tlden bahsediyorlar sakın vermeyin yazık paranıza.
sevgi hnm pendikte yaşıyor.evinde bakıyor.
70 tlye bakıyor.birde kadıköyde betüş hnm var.oda 250tlye bakım yapıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?