İstanbul'da Fal - Falcılar

canım valla bende kursun dokturdum ama pek bı faydasını göremedım :) haıyırlısı olsunn hatta su felan verdı onu ıcıcekmısım 6 gun boyunca felan ıctım ama :)

nil hanıma tarot ve kahveye gıtsek nasıl dedıklerı oluyor mu :) 40 tl verdıgımıze degsın cunku her ıkısını taksımde 20 ye bakıyorlar :)

canım sen aradıgında sormadın mı ? :) valla bende aldım numarasını da bır turlu arayamadım daha :) sız gıdın deneyımlerınızı paylasın bızımle heheheh ona göre gıdım bende :)

canım banada numarasını gonderebılırmısın bende baaktırıcam randavu alıcam en kısa zamanda gıtmek ıstıyorum acaba numarasını gonderebilirmisiniz :) ?

Ben sormadım ne vereceğimi. Çünkü burada giden arkadaşlar fiyat vermişlerdi. 150 TL falan denilince sonra şaşırdım. Deneyimlerimi pazar gidip geleyim paylaşacağım:)

canım sen aradıgında sormadın mı ? :) valla bende aldım numarasını da bır turlu arayamadım daha :) sız gıdın deneyımlerınızı paylasın bızımle heheheh ona göre gıdım bende :)

arkadaslar pekı gazıosmanpaşadakı birsen hanıma
gıden varmı evınde bakıomus??????????? ne kdara bakıyo? nasıl bakıyo? telefonu yada adresı varmı????

arkadaşlar bir sevgi hanım var.muhteşem bakım yapıyor ondan randevu alabilmek için 1 hafta bekledim.yaşayacağım olayların tarihini veridi.hepsi sırasıyla olmaya başladı.yıldızname bakıyor 1 saate yakın sürüyor.o bakım yaptıktan sonra siz soru sorabiliyorsunuz.bazı arkadaşlar 150 tlden bahsediyorlar sakın vermeyin yazık paranıza.

canım ne kadara bakıyor bu sevgı hanım yerı nerde?

jua mrb bu pen cafe dediğin tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misin birde kahve falı mı yoksa tarota mı iyi bakıyor birde kac para bilgin var mı teşekkür ederim:)

Büyük Parmak Kapı sokakta. Sanırım sokağın girişinde bir büfe var. Sokaktan içeriye girince sol kolunun üzerinde bir hanın 2. katında en son 20 TL idi. Zam gelmediyse...

Ben sormadım ne vereceğimi. Çünkü burada giden arkadaşlar fiyat vermişlerdi. 150 TL falan denilince sonra şaşırdım. Deneyimlerimi pazar gidip geleyim paylaşacağım:)

valla ben onumuzdekı ıkı hafta gıdemıcemm :) ama arkadasla yıldızname baktırcaz karar verdık .

canım sen deneyımlerını paylaş bızımlee ayy ınsallah guzel seyler sölerr :) hakkında hayırlısı.

sevgı kaça bakıyor bu sevgı ısmınde de bır keramet var :) nerde evınde mı bakıyor face de felan mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…