nişantaşı sembolde yağmura giden var mı aranızda bayanlar ?????
nazar cafe diye biyer kücücük zten benetton un karsı sokağında pembe cıkmazı diye gecio ama yine diorum bana bildi size olur olmaz bilmem umarım memnun kalırsınız.. gelecek gidip cıkan varsa onlar sölesin bence..
sana sayfa 3436 daki sanırım daha evvel yazdığım deneyimi sunuyorum Yağmurla.
Öncelikle , alıcıyı şaşırdığım için kusura bakmayın. Ama öyle şeyler yaşadım ki şu cafelerde gerçekten ben falcı denen kadın yerinde olsam o masaya oturmaya utanırım. Bir misal. Nişantaşı Symbol 'de gözleri korkunç korkunç bakan Yağmur olabilir karıştırıyorum, koyu tenli bir kadın var. Şimdi size aramızdaki konuşmayı yazıyorum.
Ben: Yaaa,ben çok direk birşey soracağım. Bir karar vermeliyim. Kime malı satmalıyım diye. İşimle ilgili hangi ata oynamalıyım bilmiyorum. A müşterisine mi B müşterisine mi oynayayım? Bir bakabilirmisin .hangisine oynayayım atımı???
Falcı: Bir kart çek bakayım.
Ben: Eeeehhhhh??
Falcı: Alacalı bulacalı olana.
Ben: Efendim , efendim?????
Falcı: Rengi hafif alacalı bulacalı olan ata.
Ya yapmayın ya!!!!!! Ne atı kardeşim!!!!!?????? Ben giyim koleksiyonu yapıyorum, hangi at derken hangi müşterim diyorum????? Şimdi elimde at nalı olsa kafasına atmayayım mı şimdi??????
eger oysa 2 hafta ıcınde barısırsınız dediği kişi 2 hafta icinde yurtdısına gitti. ve aylarca da dönmedi ...
Canım eğer bu kendini Medyum Göker diye tanıtan kişiyse uzak durun derim zira.. bana söylediklerinin hiç biri olmadı. ve bi dönem hayalkırıklığına uğradıgımdan beni fallardan soğuttu. anı iyi biliyor ama gelecekle alakalı cok kolpa seyler söylüyor
Göker anı iyi bilir ,muhabbeti iyidir bunun için gidiyorum fiyat makül makara yapmayayani geleceğe yönelik bişi beklemeyin derim naçizane
bahar544,
cnm özel msj atamıyorum malesek buradan anlatmaya çalışıcam
ya kusura bakma lütfen henüz yeni gördüm mesaını
didemi soruosun sanıırm
şimdi bakırköy meydanından aşağıya doğru in dümdüz sapmadan.ana cadde gelecek önüne. sonra orda herhangi birine CARUSEL avm yi sor (zaten 50m ilerde hemen ama sen sor genede)bu avm nin birkaç kapı girişi var. sen C kapısını ,avm nin önüne geldiğinde ordaki görevlilerden birine sor. sonra c kapısının önüne gel. sırtını karusele ver.tam karşında bi ara sokak göreceksin,karşıya geç ve o ara sokağa gir. sonra o sokaktan dümdüz ilerle,40m sonra sağında migros kalacak, onunhemen yanı da ÜÇ VAKİT CAFE.
umarım açıklayabilmişimdir=?
melekler gülsene gttm gecmısı guzel bıldı gelecegı blmıyorm ayın 30 u ddı bana kızdı . gitmeseydm keske. sırf arkadslarm övdü diye gttm.
gülsen : öss ye grmıssn
ben : sey aslnda hyr okulu bıtrdm bn
gülsen : sınav var ozamn
ben: dgsyi görmüşünüzdür
gülsen :ben nerden biliym dgs yi senn . 35 yasndaym ben . bzm zamanımzda yktu
ben: o da olur .cokkorktum cok kalabalıktı herkesle ıc ıce fal bakılırmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?