İstanbul'da Fal - Falcılar

bu sengul melekler kahvesındekı sengulmu ?
yarın taksıme gtcem ve majestık sengul --melekler gulsah veya gulsen adını tam hatrlamıyorm --damlalar sevınc arasında kaldım majestık taksımde kı dmı ?

gülşene de gitme. ona da gittim sadece ne biliomuusn, düşündüğün bi insan olablir mesela, onun görünüşünü net tarif eder, geçmiş zamanı tutturur,iyi hoş ama geleceğe dair ufak tefek belki bişeyler tutturur ama fos genel olarak.tutturamadıkları çok daha fazla öle söliyim sana.

1-2 arası git şengüle .sıra beklemezsin. hatta bende düşünüorum bugün gitmeyi ama net deil henüz. bu arada sadece salı günü yok orda şengül. dier günler oradaydı gene de gidip dönmemek açısından araıp majestiği bi sorsan ii olur.

hım majastıktı sengulun dedıklerı cıkıyomu pekı? cafe falcılarına gıtmıyorum ama o sengulun methını duydum cok

evet ,isim verir,tarih verir.zaten o tarihleri fln not alıo kendisi anlatırken bi kağıda. eer almazsa sen al mutlaka yda kafanda tut o tarihleri. yaşayınca ilginçinası olur fln diosun.bak demişti fln. eer erken gidersen sırada kimse olamayablir. o zmn yarım saat fln bakıo.

1-2 ay oynucak şeyleri net bilir ama daha uzun süreleri gerçekten bilmiiorum. bana hp 2 aylık süreçlerdi veriği. yakın gelecek net verir.

Valla günaha girioz ama Allah bilir herşeyi. değiştirmek de O'nun elinde. çünkü herşeyi görüyo ve duyuo. istese falları da tersine çevirir, o yüzden Allah a inanalım, falı da yaşadığımız zmn Allah ın takdiri, diyelim.

Aaa şaşırdım ya, bana bir kere baktı öyle degil böyle dedigim bir konuda onun dedigi çıkmıştı şaşırmıştım, belki ayrıldı da müşteriyi tutmak için söylemiyor olabilirler diye düşündüm bende

fulyanın beni de şaşırtan falları çok olmuştur. bana dediği günde dediklerini yaşadıklarım da oldu. zaten ondan sonra müdavimi oldum. ama son bi kaç aydır yaşadıklarımla söyledikleri arasında uçurum var. bunu forumda ssöyleyen bi kaç kişiyiz zaten. onlar da eskisi kadar başarılı bulmuyor. ben de bıraktım. belki de ben hep yanlış günlerine denk geldim, bu da olabilir tabii

Fulya'yı yakalamak cok zor, belkıde ayrıldı söylemıyorlar! Ne zaman gitsem yokk! sembol Nişantaşı garsonları ve çalışanlarıda bır garip zaten, soru soruyorsun cevaplamadan gıdıyolar, bi garipler! Çok havadalar!

ümraniyedeki didemde tel.de bakıyor ama benim özel msj hakkım yok olan arkadaşlar vardı iletişim bilgilerini bana burdan vermişlerdi ve gitmiştim tavsiye ederim ben memnun kaldım düşünebilirsin...

telefon numarasını bi arkadas gönderdi saolsun.bnde konusum hesabına parayı gönderdim. bugun tam 3 hafta oldu hala bakıcak. yok hastayım yok çocugum uyumadı sürekli bi bahane.

Kızlar bilenler damlalar cafe yi bana tarif edebilirmi sevinç hnmı cok merak ettim sabahtan beri forumu okuyorum tek dikkatimi ceken o oldu bi gideyim diorum fikrinizi söylermisiniz sizde

toprak beyle konuştum bugun. istanbul dışında oldugum için telefonda bakabileceğini söyledi. aksam tekrar konusacagız.siz ne falı baktırmıştınız acaba? ne tavsiye edersiniz

toprak beyle konuştum bugun. istanbul dışında oldugum için telefonda bakabileceğini söyledi. aksam tekrar konusacagız.siz ne falı baktırmıştınız acaba? ne tavsiye edersiniz

toprak karşıda modada bakıyor eğer aynıysa ben hiç memnun kalmadım arkadaşım da bende baktırdım 3 kaz baktırdım hiç biri çıkmadı

toprak karşıda modada bakıyor eğer aynıysa ben hiç memnun kalmadım arkadaşım da bende baktırdım 3 kaz baktırdım hiç biri çıkmadı

ewet modada olduğunu söyledi.hadi ya üzüldm şimdi heveslenmiştim bnde baktırcak birini buldum diye :))

yaklasık 6-7 aydır yazmıorum burda eskiler bilir gitmediğim baktırmadıgım falcı yoktu elmirası elaniti 10 kere baktırsam ayda hiç gık demeden baktılar iyi niyetleri 0 tavuk gibi yolundum.. cıkan varmı hiç ama hiç biri cıkmadı ne paralar döktüm... öncelikle söyliyim elmirayı en cok ben savunurdum asla ve asla falı cıkmadı.. hayatım bambaska alakasız bi yola girdi! elanit anı muhtesem bilirdi allah rahmet eylesin helaldir param.. he cafe falcılarına gelince melekler sengül, gül,nihal bu 3lü daha az paraya daha ii sonuclar aldıgım falcılar.. yalnız bugun birini denedim göker diye cocuk beni sasırttı fal gurmesi sayılırım bu cocukta fena diil hemde 20 lira deneyebilirsiniz yine sölüorum cokkk bi beklentiye girmeyin madem baktırcaksınız ucuz ama ortalama üstü bulun derim...

Bugun taksim sembol dilek'i sordum dünde hasta demişlerdi ? bugun de hastaymış ne zaman gelecegi belli degilmiş, sembol falcılarını kaçırıyor galiba?

telefon numarasını bi arkadas gönderdi saolsun.bnde konusum hesabına parayı gönderdim. bugun tam 3 hafta oldu hala bakıcak. yok hastayım yok çocugum uyumadı sürekli bi bahane.

hadi yaa ne şanssızlık ben gittiğimde de biraz rahatsızdı evine gittim ben. bence tekrar ara sor para göndermişsin madem boşuna gitmesin.

hadi yaa ne şanssızlık ben gittiğimde de biraz rahatsızdı evine gittim ben. bence tekrar ara sor para göndermişsin madem boşuna gitmesin.

canım yazılanları bende sımdı gordum bende kac gundur arıyorum kendısını bıldıgım kadarıyla sureklı hastanedeydıı bel fıtıgı olmus galıba olee demıstıı bakamadı bende yatırdım ama asla bı suphem yokk beklıyorum ben arayacagım dedii iyi bı bayan ıkı kere gıttım bende telde de cok gorustum kendısıylee

canım bu göker nerede bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…