bu sengul melekler kahvesındekı sengulmu ?
yarın taksıme gtcem ve majestık sengul --melekler gulsah veya gulsen adını tam hatrlamıyorm --damlalar sevınc arasında kaldım majestık taksımde kı dmı ?
hım majastıktı sengulun dedıklerı cıkıyomu pekı? cafe falcılarına gıtmıyorum ama o sengulun methını duydum cok
isabet olmuş bulamamanız. ben en büyük fulya hayranlarından briydim ama inanın bana çok bozdu o.
bir değil iki değil. kaç kere şans verdim belki günüde değildir diye ama yok. hiiç eskisi gibi değil fulya
Aaa şaşırdım ya, bana bir kere baktı öyle degil böyle dedigim bir konuda onun dedigi çıkmıştı şaşırmıştım, belki ayrıldı da müşteriyi tutmak için söylemiyor olabilirler diye düşündüm bende
ümraniyedeki didemde tel.de bakıyor ama benim özel msj hakkım yok olan arkadaşlar vardı iletişim bilgilerini bana burdan vermişlerdi ve gitmiştim tavsiye ederim ben memnun kaldım düşünebilirsin...
Hayır, Sebnem'in pek çok söylediği şey bende de yakın çevremdeki insanlarda da çıktı, ama aynı kişiye devamlı gidince hep aynı şeyleri duyuyorsun, bir de uzun zaman verdiği için tekrar oluyor, Şebnem'in söylediği çoğu şeyi yaşadım ben ve yakın çevremdeki insanlar da. ben Anna'ya da giderim yılda 1 defa. Toprak bey daha kısa vadeli bakıyor ona da 3 ayda bir baktırırım.
toprak beyle konuştum bugun. istanbul dışında oldugum için telefonda bakabileceğini söyledi. aksam tekrar konusacagız.siz ne falı baktırmıştınız acaba? ne tavsiye edersiniz
Tarot baktırıyorum canım
toprak beyle konuştum bugun. istanbul dışında oldugum için telefonda bakabileceğini söyledi. aksam tekrar konusacagız.siz ne falı baktırmıştınız acaba? ne tavsiye edersiniz
toprak karşıda modada bakıyor eğer aynıysa ben hiç memnun kalmadım arkadaşım da bende baktırdım 3 kaz baktırdım hiç biri çıkmadı
telefon numarasını bi arkadas gönderdi saolsun.bnde konusum hesabına parayı gönderdim. bugun tam 3 hafta oldu hala bakıcak. yok hastayım yok çocugum uyumadı sürekli bi bahane.
hadi yaa ne şanssızlık ben gittiğimde de biraz rahatsızdı evine gittim ben. bence tekrar ara sor para göndermişsin madem boşuna gitmesin.
yaklasık 6-7 aydır yazmıorum burda eskiler bilir gitmediğim baktırmadıgım falcı yoktu elmirası elaniti 10 kere baktırsam ayda hiç gık demeden baktılar iyi niyetleri 0 tavuk gibi yolundum.. cıkan varmı hiç ama hiç biri cıkmadı ne paralar döktüm... öncelikle söyliyim elmirayı en cok ben savunurdum asla ve asla falı cıkmadı.. hayatım bambaska alakasız bi yola girdi! elanit anı muhtesem bilirdi allah rahmet eylesin helaldir param.. he cafe falcılarına gelince melekler sengül, gül,nihal bu 3lü daha az paraya daha ii sonuclar aldıgım falcılar.. yalnız bugun birini denedim göker diye cocuk beni sasırttı fal gurmesi sayılırım bu cocukta fena diil hemde 20 lira deneyebilirsiniz yine sölüorum cokkk bi beklentiye girmeyin madem baktırcaksınız ucuz ama ortalama üstü bulun derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?