İstanbul'da Fal - Falcılar

gercekten gece gece koptum! :)
hatırladım ben de baktırmıştım ama cok fena kotuydu, ondan adını bile silmişim hafızamdan

canlar merhaba bu üç falcı arasında kararsız kaldım eğer giden arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenebilir miyim?hangisi sizce isabetli ve iyi bakıyor?

nerımana bundan 2 yıl once bır kere baktırmıstım .durum analızı gecmısı cok ıyı bıldı ama ,gelecege daır hıc bır dedıgı cıkmadı

sevınc hanıma da bır kere baktırdım gectıgımız hafta .ben oldukca memnun ayrıldım.dedıgı bır kac sey cıktı .

daha cıkacak dıye bekledıklerım de var .

dıgerıne hıc gıtmedım canım yorum yapamayacagım o yuzden

selamlar daragaya7,

su 35 sayfayı okudum en son yazdığım zamandan beri, sanırım sende var,
erenkoy deki şebnem,
kurtuluştaki anna ve (referans gerekli demişsiin, isim de soylersen sevinirim)
toprak bey in telefonlarını bana msj yollayabilir misin rica etsem :/

canım yaa uzuldum senın adına ,neyse artık olan olmus .

ben bu cezmıden en basından berı hoslanmamıstım zaten ,bırden gundeme geldı bu ınsan

hıc elektırık alamamıstım ,hatta senınle de konusmustuk canım .

bu arada talın'e gıttın mı sen tatlım gıtmeyı dusunuyordun ?

bu arada arkadaşlar, gitmeden once bir vakit bulup 3 vakit cafe didem i denedim, gidince cafe yi hatırladım ama didem e mi baktırmıştım onu çıkaramadım...birkaç sene once 3 arkadaş gitmiştik, pek memnun kalmamıştık gibi ki bir daha izini bile unutmuşum...
pek cok sey anlattı ama bazen daha soyut bakan falcılar oluyo, oyle gibiydi anlamadım :/ yani soylediklerini bir yere oturtmak zor oldu gibi...bir de cok bariz birkaç seyin ustunde durmadı bile, yani ayrılma sebebimiz soylediğine gore baska birseymiş, ama çok net başka bir sebebi var aslında..bunu bilmesi gerekmez miydi dedim kendi kenidme, ve bilemediği için beğenmedim diyebilirim...ama kesinlikle tutturdugu seyler de oldu...valla kafam karıştı o yuzden ama heralde tekrar gitmem

bu arada 90% (100 kişiden 90 ı) olacak diyen ekolun tam tersini soyledi, o yuzden anlamamazlıktan mı geldim, onu da bilmiyorum :)

haaaa bu arada butun bunlar olup da yine patlama noktasına geldiğim an fallara konu malum şahsı aradım ve uzun bir süre sonra konustuk :) bu durumda tetit ettiğim bilgiler oldu, daha once fbirkaç falcıya sorup da sonra direk ona sorduğum :) sonra dusundum acıp soru sorunca aslında daha basit oluyor hersey (bilgi alma sureci, soruların cevapları) ama o zaman da "aramıyorum" statumu kaybetmiş oluyorum...karışık yani!

yarın kesin yeni birine gitmeliyim...olmadı yine olguya gidebilirim, çok beğenmiştim cunku ama yeni biri olsa daha iyi, tabi soylediklerine gıcık oldugum için ikinci bir resetleme falı ihtiyacı duymayacağım biri olsa iyi olur :)
ilk önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, valla daraldım şu son 10 gundur

Yaprak89 mesaj attım canım sana Erdoğanın numarasını

Erdoğan Edirnede ama nerde oturduğunu bilmiyorum ama istersen telefonunu vereyim öğrenebilirsin eğer sen de edirnede isen (diğer arkadaş için)

selamlar,
bu bahsettiğiniz erdoğan daha once ist te yaşıyor olabilir mi?
olsa da olmasa da tlf unu ben de alabilir miyim? edirnede işim olacak yakın zamanda, tşk şimdiden

ya sanırım bu erdogan seneler once bir ark ımın baktırıp herseyi bildi dediği ve izini kaybettiği kişi, gerçi o olmasa da sen memnun kalmışsın zaten, umarım giriyorsundur foruma, gercekten cok mutlu olucam tlf unu yollayabilirsen, ya da EleanorMus
tan alan başka bir arkadaş varsa yollayabilirse....? :/

boşuna gitmeyin derim, verdiği tarihler doldu hiçbiri çıkmadııı.....................

hadi canım?? aa şaşırdım bende geçmişi o kdr net verdi ki ve geleceği de o kdr tutarlı sölediki..daha zamanı var verdii tarhilerin ama beni çok etkilemişti. aynı didemden bahsedioruz dimi ÜÇ VAKİT CAFE DİDEM?

çok şaşırdım :S

Serap hanıma baktıran oldumu arkadaşlar ?

ben baktirmistim, aslinda begenmistim de ama sonrasinda kendimi fal dunyasina adayinca daha memnun kaldigim falcilar oldu. Serap hanim da pahali falcilardan. Bir de fali gercekten kisa suruyor. Bana gelecek icin soylediklerinin suresi var daha bu arada ama diger falcilarla paraleldi bu arada soyledikleri.

Arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum...Ben bu kadıköydeki feza sultanı çooook merak ediyorum!!lütfen gidenler yazabilir mi bu fezaya gidilir mi??dedikleri çıkıyor mu giden arkadaşlar lütfeeeen yorumlarını yazsın şimdiden teşekkürler

nil hanım bir dönem cok popülerdi , acaba baktıranlardan falı cıkan oldu mu ?
son donemde kendisinden pek bahsedilmiyor , yorumlarınızı rica ederim :)

tsk,

evetttttttt uzun uğraslar sonucu kurtulustakı rıtayı buldum telefonla konustuk yarın gıdıyorum
Nadidecim bende uzun zamandir ariyorum ve bulamadim bana yardimci olabilirmisin?mailim xxxxxxxxxxxxxxxxxxx adres telefon her ne varsa lutfen yardimci olursan cok mutlu olurum:2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…