sana sayfa 3436 daki sanırım daha evvel yazdığım deneyimi sunuyorum Yağmurla.
Öncelikle , alıcıyı şaşırdığım için kusura bakmayın. Ama öyle şeyler yaşadım ki şu cafelerde gerçekten ben falcı denen kadın yerinde olsam o masaya oturmaya utanırım. Bir misal. Nişantaşı Symbol 'de gözleri korkunç korkunç bakan Yağmur olabilir karıştırıyorum, koyu tenli bir kadın var. Şimdi size aramızdaki konuşmayı yazıyorum.
Ben: Yaaa,ben çok direk birşey soracağım. Bir karar vermeliyim. Kime malı satmalıyım diye. İşimle ilgili hangi ata oynamalıyım bilmiyorum. A müşterisine mi B müşterisine mi oynayayım? Bir bakabilirmisin .hangisine oynayayım atımı???
Falcı: Bir kart çek bakayım.
Ben: Eeeehhhhh??
Falcı: Alacalı bulacalı olana.
Ben: Efendim , efendim?????
Falcı: Rengi hafif alacalı bulacalı olan ata.
Ya yapmayın ya!!!!!! Ne atı kardeşim!!!!!?????? Ben giyim koleksiyonu yapıyorum, hangi at derken hangi müşterim diyorum????? Şimdi elimde at nalı olsa kafasına atmayayım mı şimdi??????
canlar merhaba bu üç falcı arasında kararsız kaldım eğer giden arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenebilir miyim?hangisi sizce isabetli ve iyi bakıyor?
Toprak bey isim, telefon numarası vb veremiyor ama durum tespitleri tarihler oynayarak çıkıyor bende ve arkadaşlarımda. olabilir tabi her yorum tutmayabilir. Ben kimseye referans olmuyorum sadece yaşadığım olayları paylaşıyorum...
Cezmiyi merak edenler, bilgi veriyorum: falı 120 TL. Baktırdım, daha doğrusu o birşey anlatmıyor... ben soru sordum, o da kendince yanıtladı... Böyle olacağını bilsem 120 TL verir miydim? Hayır vermezdim... Bana verdiği tarihlere daha var. Olur da çıkarsa burada yazarım...
ben sana özelden mesaj atayım canım kadına bi sorayım da sonra sıkıntı olmasın olur mu
bu arada arkadaşlar, gitmeden once bir vakit bulup 3 vakit cafe didem i denedim, gidince cafe yi hatırladım ama didem e mi baktırmıştım onu çıkaramadım...birkaç sene once 3 arkadaş gitmiştik, pek memnun kalmamıştık gibi ki bir daha izini bile unutmuşum...
pek cok sey anlattı ama bazen daha soyut bakan falcılar oluyo, oyle gibiydi anlamadım :/ yani soylediklerini bir yere oturtmak zor oldu gibi...bir de cok bariz birkaç seyin ustunde durmadı bile, yani ayrılma sebebimiz soylediğine gore baska birseymiş, ama çok net başka bir sebebi var aslında..bunu bilmesi gerekmez miydi dedim kendi kenidme, ve bilemediği için beğenmedim diyebilirim...ama kesinlikle tutturdugu seyler de oldu...valla kafam karıştı o yuzden ama heralde tekrar gitmem
Yaprak89 mesaj attım canım sana Erdoğanın numarasını
Erdoğan Edirnede ama nerde oturduğunu bilmiyorumama istersen telefonunu vereyim öğrenebilirsin eğer sen de edirnede isen (diğer arkadaş için)
Canım ben Bakırköy değil de Taksimde birçok kişiye gittim aslında bu forumda bahsedilen Elmira ve Mercan ı da denedim
Elmira şu an ki durumu iyi analiz ediyor gelecekle ilgili pek birşey söylemedi bana
Mercan biraz karışıktı ama ufak detayları bildi hayret ettim ikisi de gelecekle ilgili çok şey vermediler
Melekler Kahvesindeki Gülşen'i tavsiye ederim gerçekten iyi biliyor bakalım dedikleri çıkacak mı?
Emine Abla var Soğanlıkta yarın ona gidicem onun çok iyi olduğunu duydum
Bir de dün baktırdığım Medyum Erdoğan gerçekten mükemmeldi
Eskiden Melekler kahvesinde çalışmış bir Kerim var o da süper
Daha da fala karışmam sanırım :)
boşuna gitmeyin derim, verdiği tarihler doldu hiçbiri çıkmadııı.....................
arki ler
şu asmin cafe tolga hakkında ne biliosunuz bilen yoku ayoll?
medyum tolga olrak da geçio nette. tolga engin.
Serap hanıma baktıran oldumu arkadaşlar ?
Nadidecim bende uzun zamandir ariyorum ve bulamadim bana yardimci olabilirmisin?mailim xxxxxxxxxxxxxxxxxxx adres telefon her ne varsa lutfen yardimci olursan cok mutlu olurum:2:evetttttttt uzun uğraslar sonucu kurtulustakı rıtayı buldum telefonla konustuk yarın gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?