yaklasık 6-7 aydır yazmıorum burda eskiler bilir gitmediğim baktırmadıgım falcı yoktu elmirası elaniti 10 kere baktırsam ayda hiç gık demeden baktılar iyi niyetleri 0 tavuk gibi yolundum.. cıkan varmı hiç ama hiç biri cıkmadı ne paralar döktüm... öncelikle söyliyim elmirayı en cok ben savunurdum asla ve asla falı cıkmadı.. hayatım bambaska alakasız bi yola girdi! elanit anı muhtesem bilirdi allah rahmet eylesin helaldir param.. he cafe falcılarına gelince melekler sengül, gül,nihal bu 3lü daha az paraya daha ii sonuclar aldıgım falcılar.. yalnız bugun birini denedim göker diye cocuk beni sasırttı fal gurmesi sayılırım bu cocukta fena diil hemde 20 lira deneyebilirsiniz yine sölüorum cokkk bi beklentiye girmeyin madem baktırcaksınız ucuz ama ortalama üstü bulun derim...
hadi yaa ne şanssızlık ben gittiğimde de biraz rahatsızdı evine gittim ben. bence tekrar ara sor para göndermişsin madem boşuna gitmesin.
toprak karşıda modada bakıyor eğer aynıysa ben hiç memnun kalmadım arkadaşım da bende baktırdım 3 kaz baktırdım hiç biri çıkmadı
Kızlar gecen hafta, damlalar sevınc ıle majestic sengul'e giittim.bence sevinc daha iyi idi.sengul sureklı harf bulmaya çalıyor, adam asmaca gıbıydı. o var mı bu var mı, soru sordu..oysakı dınlemelıydım ben, hep!
sevınc'ı begendım, yaklasık 40 dakıka baktı, gerçi çoğu falcı başarılıdır geçmişte, durumda ama sevınc, iyi laf yapıyor ağzı, etkılıyor insanı, sureklı anlatıyor, konusuyor, iyiydi yani.. ne bılıyım begendım ben.her ıkı falcıda tarıh verdı ama tarihler cok genel..misal 8 saat, 8 gün, 8 hafta beklersen eğer zaten yıl biter, uzak atıyorlarki 8 leri kovalayalım, tarihler umurumda değil zaten, sarı çizmeli mehmet ağa.
20 lira sevinç, terapiyse amaç eğlence ise gidilebilir.ama bu eğlenceleri abartmamak gerek. sevinç mi sengul mu? kesınlıkle SEVİNÇ.
canlar merhaba bu üç falcı arasında kararsız kaldım eğer giden arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenebilir miyim?hangisi sizce isabetli ve iyi bakıyor?
melekler kahvesınde cok eskıden eren vardı 2008 lerde o cok ıyıydı.. selda vardı o hala ordamı bılmıyorum oda cok populerdı ve gercekten ıyı bakıodu zamanında ufak tefek olaylarımı bılmıstı
taksimdeki göker nerede kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?