İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu Göker nerede bakıyor?Taksimde mi?Bir de ne falı bakıyor tarot mu kahve mi?..Çok soru sordum:)Cevaplarsanız sevinirim...Teşekkürler.

arkadaslar ella yı taa aylar oncesınden denedım ve gercekten guzel bakmıyor soyledıgı hıc bısey tutmuyor,,bı ara fılız modası cıktı oda tam bı fıyasko bı kac arkadasım la denedık ayrı ayrı zamanlarda herkese fıx ısımler verıyor hasan kım fatma kım gıbı sorular soruyor,heralde bu ısımler cogunlukta oldugu ıcın bunları dılıne dolamıs,olmayacak ısıne olacak der senı salak gıbı kandırır,paranıza yazık bu ıkısınıde denemeyın sakın.......

kadınlar kahvesındekı meryem tam bı fıyasko canım cıcım dıyıp yaglamaya bı baslıyor soyledıgı hıc bısey cıkmadı,bıde herkese aman falını kımseye anlatma tılsımı bozulur demesı yokmu,herkese aynılarını soyluyor da onadan:)

melekler kahvesınde cok eskıden eren vardı 2008 lerde o cok ıyıydı.. selda vardı o hala ordamı bılmıyorum oda cok populerdı ve gercekten ıyı bakıodu zamanında ufak tefek olaylarımı bılmıstı

üsküdarda çicekcı duragının orda oturan yasemın abla vardı,eskıden maltepede cafesı varmıs onun da ılk baktıgı fal guzeldı sonrakılerı bozdu bıdahada gıtmedım.

gazi mahallesınde fıkrıye vardı,onunda ılk falı guzeldı,hatta kıtap bıle yazmıs kadın. oda cıvıttı sonrakı fallarda,kafamı karıstırdı soyledıklerı corba oldu beynımde

hadi yaa ne şanssızlık ben gittiğimde de biraz rahatsızdı evine gittim ben. bence tekrar ara sor para göndermişsin madem boşuna gitmesin.

Bende de aynı durum söz konusu, art niyetli düşünmeyeyim hastadır gerçekten diyerek 3 haftadır bekliyorum siz yazmışsınız sizin de başınıza gelmiş ben de parayı gönderdim ama bakmadı, iade etse bakmayacaksa...

toprak karşıda modada bakıyor eğer aynıysa ben hiç memnun kalmadım arkadaşım da bende baktırdım 3 kaz baktırdım hiç biri çıkmadı

Toprak bey isim, telefon numarası vb veremiyor ama durum tespitleri tarihler oynayarak çıkıyor bende ve arkadaşlarımda. olabilir tabi her yorum tutmayabilir. Ben kimseye referans olmuyorum sadece yaşadığım olayları paylaşıyorum...

Kızlar gecen hafta, damlalar sevınc ıle majestic sengul'e giittim.bence sevinc daha iyi idi.sengul sureklı harf bulmaya çalıyor, adam asmaca gıbıydı. o var mı bu var mı, soru sordu..oysakı dınlemelıydım ben, hep!

sevınc'ı begendım, yaklasık 40 dakıka baktı, gerçi çoğu falcı başarılıdır geçmişte, durumda ama sevınc, iyi laf yapıyor ağzı, etkılıyor insanı, sureklı anlatıyor, konusuyor, iyiydi yani.. ne bılıyım begendım ben.her ıkı falcıda tarıh verdı ama tarihler cok genel..misal 8 saat, 8 gün, 8 hafta beklersen eğer zaten yıl biter, uzak atıyorlarki 8 leri kovalayalım, tarihler umurumda değil zaten, sarı çizmeli mehmet ağa.

20 lira sevinç, terapiyse amaç eğlence ise gidilebilir.ama bu eğlenceleri abartmamak gerek. sevinç mi sengul mu? kesınlıkle SEVİNÇ.

canlar merhaba bu üç falcı arasında kararsız kaldım eğer giden arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenebilir miyim?hangisi sizce isabetli ve iyi bakıyor?

yakın zamanda tarih vermişse eer şengül, yaşayınca belki fikrin değişir.sevinç bende tutarsızdı açıkcası.

gazıosmanpasa da bırsel abla var oda gecmısı bılmekte cok basarılı ama onumuzdekı zaman adına verdıgı hıc bı olay tutmadı,bılıo da karıstırıyo gıbı yada senın anlattıklarına ıstınaden yorum yapıo,gecmısı cozme adına oldukca basarılıdır hakkını asla yıyemem....

bı ara tatlıses tv de cıkmıs erol vardı tarotcu ona seneler once baktırmıstıkk,hala soyledıklerı kulagımda cınlar,unıversıteyı 2. gırıste kazanacagımı,unıversıtenın denız yada gol manzaralı olacagını cok ılgınc detaylar vermıstı ve ılerleyen zamalarda hepsı tutmustu,sonra bıdahada ara kı bulasın erolu numaraları falan hep degısmıs ınternetten cok arastırdım ama bulamadım kendısını bıdaha

taksimdeki göker nerede kızlar?

nazar cafe diye biyer kücücük zten benetton un karsı sokağında pembe cıkmazı diye gecio ama yine diorum bana bildi size olur olmaz bilmem umarım memnun kalırsınız.. gelecek gidip cıkan varsa onlar sölesin bence..

millett, asmin cafe TOLGA hakkında görüşleriniz nedir? henüz bugün duydum o kişiyi bi arkadaş vasıtasıyla. forumda net bilgi bulamadım.

bilen giden var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…