6 ay önce amcamın kızı ablam ben toplanıp gaziosmanpaşadaki elmas a gittik kadın su falı bakıyor geçmişi tamamiyle bildi hemde kimsenin bilmediği içimde sır olan şeylere kadar eşimin ailesiyle ilgili herşeyi bildi şok olmuştum ben sırf bebeğim olcakmı diye gitmiştim aslında çaremin drlarda olduğunu bildiğim halde aptallıkmı diyim merakmı diyim bilemedim ve gittim ama çok rahatladım kaderimde 2 çocuk olduğunu ikisinin arasında 2.5 yaş olduğunu ilki erkek 2. kız olduğunu hatta çevremin baskısıyla 3.düşünceğimi ama yapmayacağımı söyledi sonrada 2012 yılında hamile kalacaksın dedi ve hiç inanasım gelmemişti çünkü eşimin ssk kapalıydı maddi durumumuz pekte iyi değildi yani doktora gidebilmem için hiçbir yolum yoktu bu yıl imkansız demiştim kadına benim tedavi sürem aylar sürer ki daha doktora gideceğim ne ara demiştim.
doktorluk birşeyin yok hormon bozukluğu var sende ama fısss bi gidip görün dra yeter demişti gerçektende hormonal sorunum var.
birde şunu eklemişti bebekle birlikte önce araba sonrada eviniz olacak maddi durumum iyi değilken içimden amma salladı demiştim.
ve sonuç kadına gittikten 2 ay sonra eşim bagkurlu oldu kendi işini kurdu maddi durumumuz düzeldi ben mart ayında doktora gittim mayıs ayında aşılamam yapıldı hormonal sorunun var ama yumurtlamana adetine engel değil deyip doktorum alternatiflere yöneldi yani herşey kısaca çok çabuk gelişti kimbilir belkide bu yıl gebe kalabilirim.
ve eşim 2013 yılının başında araba almayı kafasına koydu ona göre bütçesini hazırlıyor.
amcamın kızı o dönem hastaydı biranda gözbebekleri iltihaplandı hastanede yatmalar kortizon bir sürü tedavi oda bi umut falcıya gelmişti kadın 2 ay sonra iyileşeceksin dedi aynen öyle oldu 2 ay sonra drları iyileştin artık dediler.
ablam ısrarlarımıza dayanamayıp gelmişti ona büyü var dedi kadın muska falan verdi 2 tane okunmuş su falan büyü aileye yapılmış ama sen etkilenmişsin dedi kadın bugüne kadar hiç aşk ve iş teklifi gelmeyen ablama son 3 ayda 5 6 tane iş teklifi ve 2 3 erkekten çıkma teklifi geldi.
inanıp kendimi bi falcıya kaptırmak istemiyorum ama yaşadıklarımıza bakınca şaşırıyorum.
tabiki yinede herşeyi allah bilir.
nil hanım bir dönem cok popülerdi , acaba baktıranlardan falı cıkan oldu mu ?
son donemde kendisinden pek bahsedilmiyor , yorumlarınızı rica ederim :)
tsk,
hadi canım?? aa şaşırdım bende geçmişi o kdr net verdi ki ve geleceği de o kdr tutarlı sölediki..daha zamanı var verdii tarhilerin ama beni çok etkilemişti. aynı didemden bahsedioruz dimi ÜÇ VAKİT CAFE DİDEM?
çok şaşırdım :S
bu arada arkadaşlar, gitmeden once bir vakit bulup 3 vakit cafe didem i denedim, gidince cafe yi hatırladım ama didem e mi baktırmıştım onu çıkaramadım...birkaç sene once 3 arkadaş gitmiştik, pek memnun kalmamıştık gibi ki bir daha izini bile unutmuşum...
pek cok sey anlattı ama bazen daha soyut bakan falcılar oluyo, oyle gibiydi anlamadım :/ yani soylediklerini bir yere oturtmak zor oldu gibi...bir de cok bariz birkaç seyin ustunde durmadı bile, yani ayrılma sebebimiz soylediğine gore baska birseymiş, ama çok net başka bir sebebi var aslında..bunu bilmesi gerekmez miydi dedim kendi kenidme, ve bilemediği için beğenmedim diyebilirim...ama kesinlikle tutturdugu seyler de oldu...valla kafam karıştı o yuzden ama heralde tekrar gitmem
Acaba özelden bana ,varsa, açık adresini ve telefonunu yazabilir misiniz bu bayanın?6 ay önce amcamın kızı ablam ben toplanıp gaziosmanpaşadaki elmas a gittik kadın su falı bakıyor geçmişi tamamiyle bildi hemde kimsenin bilmediği içimde sır olan şeylere kadar eşimin ailesiyle ilgili herşeyi bildi şok olmuştum ben sırf bebeğim olcakmı diye gitmiştim aslında çaremin drlarda olduğunu bildiğim halde aptallıkmı diyim merakmı diyim bilemedim ve gittim ama çok rahatladım kaderimde 2 çocuk olduğunu ikisinin arasında 2.5 yaş olduğunu ilki erkek 2. kız olduğunu hatta çevremin baskısıyla 3.düşünceğimi ama yapmayacağımı söyledi sonrada 2012 yılında hamile kalacaksın dedi ve hiç inanasım gelmemişti çünkü eşimin ssk kapalıydı maddi durumumuz pekte iyi değildi yani doktora gidebilmem için hiçbir yolum yoktu bu yıl imkansız demiştim kadına benim tedavi sürem aylar sürer ki daha doktora gideceğim ne ara demiştim.
doktorluk birşeyin yok hormon bozukluğu var sende ama fısss bi gidip görün dra yeter demişti gerçektende hormonal sorunum var.
birde şunu eklemişti bebekle birlikte önce araba sonrada eviniz olacak maddi durumum iyi değilken içimden amma salladı demiştim.
ve sonuç kadına gittikten 2 ay sonra eşim bagkurlu oldu kendi işini kurdu maddi durumumuz düzeldi ben mart ayında doktora gittim mayıs ayında aşılamam yapıldı hormonal sorunun var ama yumurtlamana adetine engel değil deyip doktorum alternatiflere yöneldi yani herşey kısaca çok çabuk gelişti kimbilir belkide bu yıl gebe kalabilirim.
ve eşim 2013 yılının başında araba almayı kafasına koydu ona göre bütçesini hazırlıyor.
amcamın kızı o dönem hastaydı biranda gözbebekleri iltihaplandı hastanede yatmalar kortizon bir sürü tedavi oda bi umut falcıya gelmişti kadın 2 ay sonra iyileşeceksin dedi aynen öyle oldu 2 ay sonra drları iyileştin artık dediler.
ablam ısrarlarımıza dayanamayıp gelmişti ona büyü var dedi kadın muska falan verdi 2 tane okunmuş su falan büyü aileye yapılmış ama sen etkilenmişsin dedi kadın bugüne kadar hiç aşk ve iş teklifi gelmeyen ablama son 3 ayda 5 6 tane iş teklifi ve 2 3 erkekten çıkma teklifi geldi.
inanıp kendimi bi falcıya kaptırmak istemiyorum ama yaşadıklarımıza bakınca şaşırıyorum.
tabiki yinede herşeyi allah bilir.
Acaba özelden bana ,varsa, açık adresini ve telefonunu yazabilir misiniz bu bayanın?
çok isterdim ama telefonu bende yok amcamın kızı bulmuştu iş arkadaşının tavsiyesi üzerine birden kalkıp gitmiştik ona bi sorarım eğer varsa teli özelden yazarım.
rica etsem banada gönderirmisin birsen hanımın telefonunu.çok isterdim ama telefonu bende yok amcamın kızı bulmuştu iş arkadaşının tavsiyesi üzerine birden kalkıp gitmiştik ona bi sorarım eğer varsa teli özelden yazarım.
rica etsem banada gönderirmisin birsen hanımın telefonunu.
Taksim'de elde tutulur falcı yok denecek kadar sayılı, en azından benım deneyimlediğim! Çoğu para avcısı zate tiplerden anlaşılıyor..Hele oraya buraya kağıt yapıştırmıyorlar mı, resmen dolandırıcılık, para bu kadar mı kolay kazanılıyor? Bizde acalım bı yer, ilan dağıtalım başlayalım milletin ağzından laf almaya, soru soralım, kim o, bu kim, çalışıyor musun, aranız neden açık, sonraaaa nasıl buldun doğru söyle!! bu ne yaa, böyle falcı mı olur, fal mı olur?
Gecen gün Taksımde arkadaşlarla bir cafeye girdim, fal bakılıyormuş, adını anımsamıyorum, rezalet bir faldı! Aptallık bende, ne işin var orda! ..Neyse girdik, kadın başladı soru sormaya, ama ben cevap vermek durumuda degılım, sen hissettiklerini! söylemek zorundasın..Bir de bana hiddetlenmez mi? soruyorum cevap ver diyor...Böyle rezalet görmedım!
Kadın baana soruyor, öğrenmek istiyor,, ben susuyorum...Kadın hiddetlenmeye başlıyor, konuşmamı anlatmamı istiyor ve bunu bayaa bayaa söylüyor,, konuş anlat diyorr..pes yanii! eee o zaman be teyze ne anlamı kaldı fala! sen neden orda oturuyorsun!! yer değiştirelim de ben senın falına bakayım!
5 dak.sonra güya fal! bitti.... REZALETTİ..... para çöpe gitmiş oldu!!! Kızlar, her yere girip çıkmayın!! okuyun burdan, biriktirin tavsiyeleri, bekleyin!
Benim bildiğim fal, fincanda gördüğün, hissettiğin aktarılır karsındakıne, kartlarla bakacaksanda yine hissetiklerin şekillerle belirir ve baktırana yorumlarsın!!! Soru sorarak, anlat demekle fal bakılmaz...Böyle rezalet olmaz!
telefonunu aldım sana özelden yazarım inş değişmemiştir.
al bendende o kadar ben arkadaş ortamında kahve falı bakıyorum öylesine zaten 10 şeyden 5i tutuyor ama bana bakan yok meraktan gittim kahve falı baktırdım evime yakın bi yerde acılan cafede kadın bi kere niyetini soruyor bebeğim olmuyor onun için geldim dedim niyetini söyledikten sonra ne anlamı kaldı madem falcısın döktür.
niye acele ediyorsunki dedi yok ne acelesi dedim 2 yıl olmuş daha evleneli dedi yok hayır 5 yıl olcak dedim rahmin ters dedi hayır rahim filmi çektirdim değil dedim sen nasıl dayandın rahim filmine o rahim filmi değildir dedi zaten dayanamadım bağıra bağıra çektirdim sonrada bilincimi kısa süreyle yitirdim dedim.
bi ebeye git drlar bilemezler rahmin ters dedi:)))
evimle ilgili herşeyi salladı sadece geçmişi bildi oda eşimin ailesi beni sevmiyor bu kadar parama üzüldüm ablama baktı onada amcanın oğlu varmı dedi evet 1 tane dedik seni düşünüyorlar evlilik için dedi evliki dedik düşünmüşler o zaman dedi 2 cihan bi araya gelse olmaz dedik hem ablamdan küçük hemde amcamla babam düşman gibi.
köyden biri gelcek seni istemeye dedi bizim köyde kimsemiz yokki.
yani salladı da salladı.
birsen değil canım elmas özelden gönderirim tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?