İstanbul'da Fal - Falcılar

selam, Rica etsem bu bayanın tel. gönderebilirmisiniz ...

nil hanım bir dönem cok popülerdi , acaba baktıranlardan falı cıkan oldu mu ?
son donemde kendisinden pek bahsedilmiyor , yorumlarınızı rica ederim :)

tsk,

ben mart sonu gibi baktırdım nil hanıma tarot ve yıldızname. tarotu cidden çok etkileyici ve güzeldi. geömiş ve anı çok ii bilmişti ama gelecek henüz çıkmadı. hoş az bi zamanı kaldı ama çıkarmı bilmem çıkarsa yazarım. onun dışında beğendiğimi söylemiştim ben :))

dün gece arkadaşlarla konuşurken 1 ay önce bi arkadaşım almira cafe de bakırköyde bi cocuğa fal baktırmışlar hatta şirketten önce başkaları gitmiş artık dayanamayıp o ve patronlarıda gitmişler. çocuk şakır şakır isim vermiş hepside şok olmuş ama inanamazsın bana dediki dior arkadaki erkan oda senle geldi demiş şaştım diyor. herşeyi bildi müthişti dedi. gelecek ise şirketteki gidenlerden bazılarına çıkmış ama daha ona çıkmamış. neyse kim kine bu çocuk. adını arkadaşımda bilmiyor öğrenip söylecek bana yazarım ama bilen vardır belki. evet bilenler ya da gidenler kimdir ki bu falcı?

evet aynı bakırköy didem sıfır yanii...
hemde birsürü a4 kağıda yazıp verdi tarihleri fln ama fos...

aynen size katılıyorum,......bana öyle gelmişti..

ben anadolu yakasında oturduğum için bilmiyorum karşıdaki falcıları ve hiç gitmedim. ama almira cafedeki bu falcıyı merak ettim gidenler bilenler lütfen yazar mısınız :))) biraz araştırdım önceki yazılanlarda enfal die biri çıkıyor o mudur ki acaba yoksa başkasımı.

Acaba özelden bana ,varsa, açık adresini ve telefonunu yazabilir misiniz bu bayanın?

Taksim'de elde tutulur falcı yok denecek kadar sayılı, en azından benım deneyimlediğim! Çoğu para avcısı zate tiplerden anlaşılıyor..Hele oraya buraya kağıt yapıştırmıyorlar mı, resmen dolandırıcılık, para bu kadar mı kolay kazanılıyor? Bizde acalım bı yer, ilan dağıtalım başlayalım milletin ağzından laf almaya, soru soralım, kim o, bu kim, çalışıyor musun, aranız neden açık, sonraaaa nasıl buldun doğru söyle!! bu ne yaa, böyle falcı mı olur, fal mı olur?

Gecen gün Taksımde arkadaşlarla bir cafeye girdim, fal bakılıyormuş, adını anımsamıyorum, rezalet bir faldı! Aptallık bende, ne işin var orda! ..Neyse girdik, kadın başladı soru sormaya, ama ben cevap vermek durumuda degılım, sen hissettiklerini! söylemek zorundasın..Bir de bana hiddetlenmez mi? soruyorum cevap ver diyor...Böyle rezalet görmedım!

Kadın baana soruyor, öğrenmek istiyor,, ben susuyorum...Kadın hiddetlenmeye başlıyor, konuşmamı anlatmamı istiyor ve bunu bayaa bayaa söylüyor,, konuş anlat diyorr..pes yanii! eee o zaman be teyze ne anlamı kaldı fala! sen neden orda oturuyorsun!! yer değiştirelim de ben senın falına bakayım!

5 dak.sonra güya fal! bitti.... REZALETTİ..... para çöpe gitmiş oldu!!! Kızlar, her yere girip çıkmayın!! okuyun burdan, biriktirin tavsiyeleri, bekleyin!

Benim bildiğim fal, fincanda gördüğün, hissettiğin aktarılır karsındakıne, kartlarla bakacaksanda yine hissetiklerin şekillerle belirir ve baktırana yorumlarsın!!! Soru sorarak, anlat demekle fal bakılmaz...Böyle rezalet olmaz!

al bendende o kadar ben arkadaş ortamında kahve falı bakıyorum öylesine zaten 10 şeyden 5i tutuyor ama bana bakan yok meraktan gittim kahve falı baktırdım evime yakın bi yerde acılan cafede kadın bi kere niyetini soruyor bebeğim olmuyor onun için geldim dedim niyetini söyledikten sonra ne anlamı kaldı madem falcısın döktür.
niye acele ediyorsunki dedi yok ne acelesi dedim 2 yıl olmuş daha evleneli dedi yok hayır 5 yıl olcak dedim rahmin ters dedi hayır rahim filmi çektirdim değil dedim sen nasıl dayandın rahim filmine o rahim filmi değildir dedi zaten dayanamadım bağıra bağıra çektirdim sonrada bilincimi kısa süreyle yitirdim dedim.
bi ebeye git drlar bilemezler rahmin ters dedi:)))
evimle ilgili herşeyi salladı sadece geçmişi bildi oda eşimin ailesi beni sevmiyor bu kadar parama üzüldüm ablama baktı onada amcanın oğlu varmı dedi evet 1 tane dedik seni düşünüyorlar evlilik için dedi evliki dedik düşünmüşler o zaman dedi 2 cihan bi araya gelse olmaz dedik hem ablamdan küçük hemde amcamla babam düşman gibi.
köyden biri gelcek seni istemeye dedi bizim köyde kimsemiz yokki.
yani salladı da salladı.

Son düzenleme:
daragaya7 tsk ler sebnem in no sunu aldım :)
bir de toprak ve anna yı sormuştum, onları da yollayabili rmisin acabaaa?
çoook tşk lerrr :)

pekı bu elmasın fıyatı nekdr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…