evet aynı bakırköy didem sıfır yanii...
hemde birsürü a4 kağıda yazıp verdi tarihleri fln ama fos...
daragaya7 tsk ler sebnem in no sunu aldım :)
bir de toprak ve anna yı sormuştum, onları da yollayabili rmisin acabaaa?
çoook tşk lerrr :)
elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.
Bakırköyde Capacity'nin asagısındakı balıkcıların yanında cafe mandal var orda Ada var. oan gidin. Kim gittyise memnun kaldı
Canım mesaj kutun dolmuş :)
Bana da gönderebilir misin elmasın telini, gop'un ne tarafında acaba?
Bakırköyde Capacity'nin asagısındakı balıkcıların yanında cafe mandal var orda Ada var. oan gidin. Kim gittyise memnun kaldı
göndericem canım her 10dka bi özel msj gönderme hakkım olduğu için bekliyorum:)
gaziosmanpaşayı ben hiç bilmem zar zor gitmiştik pazariçi var böyle yokuş silahtarağa mh yıldıztabya cadsi falan oralarda
eğer biliyorsan oraları elinle koymuş gibi bulabilirsin.
kızlar ben şebnem hanıma gittim. açıkçası hiç beklediğim gibi olmadı. telefon numarası içinde 1 olan birinden iyi haber alacaksın dedi mesela, içinde 1 olan bir sürü numara olabilir. koyu renkli b plaka dedi, yine aynı şekilde. 2 ay içerisinde iş değişikliği olacak dedi, olursa mutlaka haber vereceğim size.
bana söyledikleri tamamen genel ve öylesine geldi. geçmişe dair ''aa nasıl bildi'' dediğim tek bişey yok. gelecekle ilgili söyledikleri çok geneldi, bu rağmen söylediklerinden çıkan olursa mutlaka buraya gelir yazarım, kimsenin hakkı üstümde kalsın istemem fakat kimse de bizim paramızı haksız yere alsın da istemem. herkesin kendi kararı fakat ben kimseye tavsiye etmiyorum.
aaa banada içinde 1 olan dedi hatta araba koyu renk f plaka dedi gibi gibi demekki herkese mi benzer söylüyor gittimiz arkadaşıma da öle şeyler demiş. :)))) neyse bakıcaz yazarız yine olursa ama bilmemmm :)))))
olan paramıza ve zamanımıza oldu desene. umarım bizim yaptığımız hatayı başkaları yapmaz bunları okuyarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?