İstanbul'da Fal - Falcılar

evet aynı bakırköy didem sıfır yanii...
hemde birsürü a4 kağıda yazıp verdi tarihleri fln ama fos...

ben didem i açıkcası çok beğendim, hiçbir sölediği yanlış değildi bilio musun. ben hala gittiğime pişman değilim. belki elektrik meselesidir bilemiorum.

ben çıkan olursa yazmıcam demiştim ama, madem böle bi beğenilmeme durumu var, bana bikaçgün içinde olacak bi durumu not aldırmış baktım kağıtlara. eer olursa

yazaım, o zmn netleştirmiş oluruz durumu

daragaya7 tsk ler sebnem in no sunu aldım :)
bir de toprak ve anna yı sormuştum, onları da yollayabili rmisin acabaaa?
çoook tşk lerrr :)

tuliptuli ben şebneme cumartesi günü gittim, büyük bir hayal kırıklığı, gitmeni tavsiye etmiyorum. Geçmişe dair bile bişey söyleyemedi, hiç bir isim bilemedi.

kızlar ben şebnem hanıma gittim. açıkçası hiç beklediğim gibi olmadı. telefon numarası içinde 1 olan birinden iyi haber alacaksın dedi mesela, içinde 1 olan bir sürü numara olabilir. koyu renkli b plaka dedi, yine aynı şekilde. 2 ay içerisinde iş değişikliği olacak dedi, olursa mutlaka haber vereceğim size.

bana söyledikleri tamamen genel ve öylesine geldi. geçmişe dair ''aa nasıl bildi'' dediğim tek bişey yok. gelecekle ilgili söyledikleri çok geneldi, bu rağmen söylediklerinden çıkan olursa mutlaka buraya gelir yazarım, kimsenin hakkı üstümde kalsın istemem fakat kimse de bizim paramızı haksız yere alsın da istemem. herkesin kendi kararı fakat ben kimseye tavsiye etmiyorum.

Bakırköyde Capacity'nin asagısındakı balıkcıların yanında cafe mandal var orda Ada var. oan gidin. Kim gittyise memnun kaldı

Ya yapmayın ya!!!!!! Ne atı kardeşim!!!!!?????? Ben giyim koleksiyonu yapıyorum, hangi at derken hangi müşterim diyorum????? Şimdi elimde at nalı olsa kafasına atmayayım mı şimdi??????[/QUOTE]

Bende ilk baktırdıgımda başarılı buldum çok güzel nokta atışları yapmıştı memnun kalmıştım ikinci kez tekrar gittigimde cok kısa baktı başından savdı resmen

elmasın fiyatı yok ne verirseniz ama genelde 20 den aşağısını pek beğenmiyor biz 20 tl verdik kişi başı:)
ama hakediyor bence ne sorsanız cevap veriyor.

Arkadaşlar,

Kadınlar klübü aracılığıyla yani sizin tavsiyelerinizle şimdiye kadar ELmira ile iletişim kurmuştum. Falı çıkar çıkmaz, söyledikleri doğru yanlış ona denecek bişi yok. Ancak kendisi bana verdiği randevu saatine sadık kaldı ve hizmetini verdi.
Yine sizin aracılığınızla Ümraniye Didem'e ulaştım. Ancak ücretini geçen hafta iletmiş olmama rağmen, ne telefonlarıma çıktı ne de bana randevu saati için geri dönüş yaptı, sms ile hemen geri döneceğine dair farklı zamanlarda 2-3 bildirimde bulundu,rahatsızmış vs, ben de para iademi istedim, onu da hemen yapacağını aynı şekilde sms ile bildirdi. Gidiş o gidiş...40 liramı kendisine kaptırmış oldum.
Forumda ismi geçtiği için mağdur olmamanız adına sizleri de bilgilendirmek istedim.
Eğer paramı söz verdiği gibi iade ederse onu da yine burdan yazarım sizlere:)
Sevgiler...

Canım mesaj kutun dolmuş :)

Bana da gönderebilir misin elmasın telini, gop'un ne tarafında acaba?

göndericem canım her 10dka bi özel msj gönderme hakkım olduğu için bekliyorum:)
gaziosmanpaşayı ben hiç bilmem zar zor gitmiştik pazariçi var böyle yokuş silahtarağa mh yıldıztabya cadsi falan oralarda
eğer biliyorsan oraları elinle koymuş gibi bulabilirsin.

Sana zahmet olucak ama lütfen bana da atarmisin numarasını cok teşekkürler .

aaa banada içinde 1 olan dedi hatta araba koyu renk f plaka dedi gibi gibi demekki herkese mi benzer söylüyor gittimiz arkadaşıma da öle şeyler demiş. :)))) neyse bakıcaz yazarız yine olursa ama bilmemmm :)))))

aaa banada içinde 1 olan dedi hatta araba koyu renk f plaka dedi gibi gibi demekki herkese mi benzer söylüyor gittimiz arkadaşıma da öle şeyler demiş. :)))) neyse bakıcaz yazarız yine olursa ama bilmemmm :)))))

olan paramıza ve zamanımıza oldu desene. umarım bizim yaptığımız hatayı başkaları yapmaz bunları okuyarak.

olan paramıza ve zamanımıza oldu desene. umarım bizim yaptığımız hatayı başkaları yapmaz bunları okuyarak.

kizlar bende sebneme gitmeyi dusunuyordum, iyi ki yazdiniz bunlari. Anlamiyorum bu isi birileri cok memnun kalirken birileri hic begenmiyor fallari falcilari. Hadi 10 lira 20 lira olsa neyse 100 lira da az para degil yani..Off cok kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…