İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?

Sevgili Pptya87, Elmas hanımın telefonu banada gönnderirseniz çok mutlu olurum.Sevgiyle kalın.

kızlar bu fal vs hepsı hıkaye

bana burcu olgu vs nerdeyse tum falcılar brdaha asla eskısıyle olamayacagımı soylemıslerdı.

sonucc... suan beraberızz :)

rica etsem bnada gönderebilirmisiniz

aaa banada içinde 1 olan dedi hatta araba koyu renk f plaka dedi gibi gibi demekki herkese mi benzer söylüyor gittimiz arkadaşıma da öle şeyler demiş. :)))) neyse bakıcaz yazarız yine olursa ama bilmemmm :)))))

Canım, senin arkadaşın da yıllardır gidiyormuş sanırım, doğru mu hatırlıyorum? O arkadaşın da bu tür bir durumla karşılaştı mı?
Bazı falcılar çok denilen falcılar için eskiden iyiydi şimdi bir şey bilmiyor deniyor ya, benim şöyle bir öngörüm var bu konuda, varlıklarla iletişim kurdukları için acaba o varlıkla belli bir süre sonra yanlış yönlendirme mi yapmaya başlıyorlar? Yani o varlıkları yönetemez hale mi geliyorlar? Aldıklaı bilgiler saçmalama noktasına götürüyor falcıları? Ben özelden sanırım sana ve telefonunu isteyen arkdaşlara bir uyarı yapmıştım, uzun süredir 1 yılı geçkin bir süredir gitmiyorum ben Şebnem'e ama falıyla ilgili değil bu durum, yani benim gitmemem. Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yılı okuyunca zaten ben çok şaşırmıştım!!! Senin arkadaşın hala gidiyor ve dedikleri çıkıyor mu? Gerçekten merak ediyorum...

kızlarr soran arkadaslar adına ben yazmak ıstedım yine cunku ozel msjım halaa yok umranıye didem hanım ıcın telde bakacagı ıcın tekrar randevulasmıstık..olmadı bende ofısıne yada evıne gıtmek ıstedıgımı belıttım kabul ettı ve gıttım...yatırdıgım param bosa gıtmedı yanı gayet guzel ucuncu defa gıtmeme ragmen gayet tutarlı tarıhler ve yorumlar aldım...

ayrıca bı kac ozellıgınıde farkettım cok ta sewındım okuyorum burdaa bırını cok begendıgın zamn reklam oluyor yazmayın diyee ama bende para yatırdım ve bosa gıtmesınıde ıstemedım hem aklıma oyle bırsey getırmek ıstemedıgımden onca yoldan kalktım gıttım gercekten rahatsız ve tam belıtmeden bı kac kısının ucretınıde soyledımm ıkı kısının ıadesını yapmıs zaten ve dier bır kısı ıcın telde bakacagını soyledı...
evde bakmaya devam edıyor ofısıne gıdemedıgını soyledıı yardımcısı ızındeymiş..ben aksam gıttıgım halde ev cok kalabalıktı Allh bılıyor ya yazılanları okuyunca tereddut etmek ıstemesemde ettım goruncede oyle bı kadın olsa nıye bukadar cok gelen var dıyede dusunmekten alamadım kendımı ins herkese dedıgı gıbı ulasmıstır ucretler yada falları denıldıgı gun bakılır...
sunuda eklemek ıstıyorum,benım 16 yasında bır teyzemın kızı var teyzem vefat ettıkten sonra babada yoldan cıktıı kız aylardır ortada yok abisi adını bıle etmıyor bızım ıcımız el vermedı aramadıgımız yer kalmadı bu defa onun ıcın gıttım kendı oturdugunuz yerde aramayın sızın cok ıyı tanıdıgınız yakın bı arkadası var deyıp kızı tarıf ettı adıyla bırlıkte gercekten oyle bır arkadası var tanıdıgımız onunla beraber farklı farklı evlerde kalıyorlar onune gecmezsenız daha kotu seyler yasayacak dedıı..enıstem olacak adamı aradık ve sımdıı tarıf ettıgı yerlerde arıyolar kızın numarasını bulduk ama dogruyu soylemıyor yanımda yok dıyor bakalım ıns dedıgı gıbı cıkar buluruz bu durum bızıde ıyıce sarstı zaten...

umarım yazdığın gibi bana da söz verdiği gibi ücret iadesi yapar, ancak meşguliyeti ve rahatsızlığı telefona çıkmaması, randevu vermemesi ve para iade etmemesi için gerekli sebepler değil, ev kalabalıksa demekki bakıyor, istediği kişilere zaman ayırıyor,
bana ne kadar başarılı bir falcı olursa olsun ciddiyetsizlik olarak geliyor,tabi ki bu benim şahsi fikrim...teyzenin kızı konusunda da en kısa zamanda kendisine kavuşmanızı dilerim.

ctesı dayanamdım tekrar gıttım sebaya,cok yakın bı arkadasınla dostlugunu bıtecek dedı,bugun cok arkadasımla kedı kopek gıbı tartıstık ve artık dostlugumuz arkadaslıgımız dıye bı kavram kalmadı aramızda,gercekten nankormus tıpkı sebanın anlattıgı gıbı,ıyı bı haber degıl belkı ama yıne de paylasmak ıstedım harf e kadar verdı e harflı bırı dedı..gercektende e harfli,dıger soyledıklerı de zamanla cıkarsa sebadan baska hıc bı falcıya gıtmeyecegım falcımı sabıtleyecegım.suana kadar ıkı sefer gıttım ıkısındede yakın gelecek ıcın soyledıklerı bırebır oldu.dıgerlerı uzun vadelı hep beraber bekleyıp gorecegız bakalım.yoruluyo ınsan falcı falcı gezmekten,sebanın soyledıklerı olumsuzda olsa olumluda olsa yemınederım aldıgı parayı hakedıyo.hıc kımse herseyı yuzde yuz bılemez tabıı,ınsan enazından gıttıgı falcılarda bıraz da olsa ılerıye yonelık dogru tutarlı tahmınler duymak ıstıyo,gecmısımı ben zaten bılıyorum gecmıs bılen falcılardan gına geldı artık,suaralar seba benım fal krızımı dıngınleyecek gıbı duruyo...

Öncelikler herkese merhaba...

Siteye sırf bu konu için kayıt oldum bütün mesajları okudum neredeyse.Çoğu yazılan falcıya bende gittim.Benim memnun kaldıklarımdan bazıları memnun kalmamış benim memnun kalmadığımdan memnun kalmış.Eskiden çok fazla falcıya giderdim,bir çoğunu denedim.Taksimde ve bakırköyde.Ben şuana kadar sembol tarık,Melekler kahvesinde ercan ve pinokyo cafede bir kadına baktırmıştım (ismini hatırlamıyorum) o çok iyi bakmıştı.Bir çok arkadaşım yeşilköy stones ta gülü çok övdü,her gitmek istediğimde bir mesele çıktı gidemedim,şimdi cafe arıyorum gül hanım yok diyorlar.Gül hanımla iletişimde olan biri varsa bana yardımcı olabilir mi?

Ben meleklerde sadece ercan diye birine baktırmıştım memnun kalmıştım, onun dışında orda iyi bakan ,tavsiye edebilceğiniz birileri var mı?Falcıyı melekler cafe sınırlandırmadan taksim ve bakırköy civarında tavsiye edebilceğiniz falcı için önerilerinizi bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.

Bu bayanın iletişim adresini bende öğrenebilir miyim?

cok tesekkr ederım canım ınsallh...

rica etsem banada gönderirmisin elmas hanımın telefonunu şimdiden teşekkürler.

merhaba ben hic tafsiye etmiyorum falcilara gitmeyi ,cunki onlar hepsi yalanci ,onlar nerden bile bilirki senin gelecegini ,Allahtan baska hic kimse bilemez ,halbuki Allah haram buyurmustur falcilari bizlere ,peki neden bizler allahin sozunu tutmayipta falcilara gidiyoruz, neden bu yuku kendimizde tasiyorz yapmiyalim kizlar cok gunah kiyamet gununde nasil cikariz allahin huzuruna gunahlarimizlami.neden iyi seyler yapipda sevap kazanmiyoruz .Benim fikrim bu Birazda kendimizi dusunelim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…