göndericem canım her 10dka bi özel msj gönderme hakkım olduğu için bekliyorum:)
gaziosmanpaşayı ben hiç bilmem zar zor gitmiştik pazariçi var böyle yokuş silahtarağa mh yıldıztabya cadsi falan oralarda
eğer biliyorsan oraları elinle koymuş gibi bulabilirsin.
göndericem canım her 10dka bi özel msj gönderme hakkım olduğu için bekliyorum:)
gaziosmanpaşayı ben hiç bilmem zar zor gitmiştik pazariçi var böyle yokuş silahtarağa mh yıldıztabya cadsi falan oralarda
aaa banada içinde 1 olan dedi hatta araba koyu renk f plaka dedi gibi gibi demekki herkese mi benzer söylüyor gittimiz arkadaşıma da öle şeyler demiş. :)))) neyse bakıcaz yazarız yine olursa ama bilmemmm :)))))
kızlar bu fal vs hepsı hıkaye
bana burcu olgu vs nerdeyse tum falcılar brdaha asla eskısıyle olamayacagımı soylemıslerdı.
sonucc... suan beraberızz :)
kızlarr soran arkadaslar adına ben yazmak ıstedım yine cunku ozel msjım halaa yok umranıye didem hanım ıcın telde bakacagı ıcın tekrar randevulasmıstık..olmadı bende ofısıne yada evıne gıtmek ıstedıgımı belıttım kabul ettı ve gıttım...yatırdıgım param bosa gıtmedı yanı gayet guzel ucuncu defa gıtmeme ragmen gayet tutarlı tarıhler ve yorumlar aldım...
ayrıca bı kac ozellıgınıde farkettım cok ta sewındım okuyorum burdaa bırını cok begendıgın zamn reklam oluyor yazmayın diyee ama bende para yatırdım ve bosa gıtmesınıde ıstemedım hem aklıma oyle bırsey getırmek ıstemedıgımden onca yoldan kalktım gıttım gercekten rahatsız ve tam belıtmeden bı kac kısının ucretınıde soyledımm ıkı kısının ıadesını yapmıs zaten ve dier bır kısı ıcın telde bakacagını soyledı...
evde bakmaya devam edıyor ofısıne gıdemedıgını soyledıı yardımcısı ızındeymiş..ben aksam gıttıgım halde ev cok kalabalıktı Allh bılıyor ya yazılanları okuyunca tereddut etmek ıstemesemde ettım goruncede oyle bı kadın olsa nıye bukadar cok gelen var dıyede dusunmekten alamadım kendımı ins herkese dedıgı gıbı ulasmıstır ucretler yada falları denıldıgı gun bakılır...
sunuda eklemek ıstıyorum,benım 16 yasında bır teyzemın kızı var teyzem vefat ettıkten sonra babada yoldan cıktıı kız aylardır ortada yok abisi adını bıle etmıyor bızım ıcımız el vermedı aramadıgımız yer kalmadı bu defa onun ıcın gıttım kendı oturdugunuz yerde aramayın sızın cok ıyı tanıdıgınız yakın bı arkadası var deyıp kızı tarıf ettı adıyla bırlıkte gercekten oyle bır arkadası var tanıdıgımız onunla beraber farklı farklı evlerde kalıyorlar onune gecmezsenız daha kotu seyler yasayacak dedıı..enıstem olacak adamı aradık ve sımdıı tarıf ettıgı yerlerde arıyolar kızın numarasını bulduk ama dogruyu soylemıyor yanımda yok dıyor bakalım ıns dedıgı gıbı cıkar buluruzbu durum bızıde ıyıce sarstı zaten...
6 ay önce amcamın kızı ablam ben toplanıp gaziosmanpaşadaki elmas a gittik kadın su falı bakıyor geçmişi tamamiyle bildi hemde kimsenin bilmediği içimde sır olan şeylere kadar eşimin ailesiyle ilgili herşeyi bildi şok olmuştum ben sırf bebeğim olcakmı diye gitmiştim aslında çaremin drlarda olduğunu bildiğim halde aptallıkmı diyim merakmı diyim bilemedim ve gittim ama çok rahatladım kaderimde 2 çocuk olduğunu ikisinin arasında 2.5 yaş olduğunu ilki erkek 2. kız olduğunu hatta çevremin baskısıyla 3.düşünceğimi ama yapmayacağımı söyledi sonrada 2012 yılında hamile kalacaksın dedi ve hiç inanasım gelmemişti çünkü eşimin ssk kapalıydı maddi durumumuz pekte iyi değildi yani doktora gidebilmem için hiçbir yolum yoktu bu yıl imkansız demiştim kadına benim tedavi sürem aylar sürer ki daha doktora gideceğim ne ara demiştim.
doktorluk birşeyin yok hormon bozukluğu var sende ama fısss bi gidip görün dra yeter demişti gerçektende hormonal sorunum var.
birde şunu eklemişti bebekle birlikte önce araba sonrada eviniz olacak maddi durumum iyi değilken içimden amma salladı demiştim.
ve sonuç kadına gittikten 2 ay sonra eşim bagkurlu oldu kendi işini kurdu maddi durumumuz düzeldi ben mart ayında doktora gittim mayıs ayında aşılamam yapıldı hormonal sorunun var ama yumurtlamana adetine engel değil deyip doktorum alternatiflere yöneldi yani herşey kısaca çok çabuk gelişti kimbilir belkide bu yıl gebe kalabilirim.
ve eşim 2013 yılının başında araba almayı kafasına koydu ona göre bütçesini hazırlıyor.
amcamın kızı o dönem hastaydı biranda gözbebekleri iltihaplandı hastanede yatmalar kortizon bir sürü tedavi oda bi umut falcıya gelmişti kadın 2 ay sonra iyileşeceksin dedi aynen öyle oldu 2 ay sonra drları iyileştin artık dediler.
ablam ısrarlarımıza dayanamayıp gelmişti ona büyü var dedi kadın muska falan verdi 2 tane okunmuş su falan büyü aileye yapılmış ama sen etkilenmişsin dedi kadın bugüne kadar hiç aşk ve iş teklifi gelmeyen ablama son 3 ayda 5 6 tane iş teklifi ve 2 3 erkekten çıkma teklifi geldi.
inanıp kendimi bi falcıya kaptırmak istemiyorum ama yaşadıklarımıza bakınca şaşırıyorum.
tabiki yinede herşeyi allah bilir.
umarım yazdığın gibi bana da söz verdiği gibi ücret iadesi yapar, ancak meşguliyeti ve rahatsızlığı telefona çıkmaması, randevu vermemesi ve para iade etmemesi için gerekli sebepler değil, ev kalabalıksa demekki bakıyor, istediği kişilere zaman ayırıyor,
bana ne kadar başarılı bir falcı olursa olsun ciddiyetsizlik olarak geliyor,tabi ki bu benim şahsi fikrim...teyzenin kızı konusunda da en kısa zamanda kendisine kavuşmanızı dilerim.
cnm gelecekte fos mu diyosun sende sanadamı gelecek tahminleri cıkmadı?
rica etsem banada gönderirmisin elmas hanımın telefonunu şimdiden teşekkürler.göndericem canım her 10dka bi özel msj gönderme hakkım olduğu için bekliyorum:)
aranızda laf cafede çiğdeme baktıran varmı?
Çiğdem değilde kuzey adlı birisi gelmiş yeniymiş.Onun için arkadaşlarım çok iyi dedi.Deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?