kuzey hangi günler kafede oluyor?
Bende de aynı durum söz konusu, art niyetli düşünmeyeyim hastadır gerçekten diyerek 3 haftadır bekliyorum siz yazmışsınız sizin de başınıza gelmişben de parayı gönderdim ama bakmadı, iade etse bakmayacaksa...
Canım, senin arkadaşın da yıllardır gidiyormuş sanırım, doğru mu hatırlıyorum? O arkadaşın da bu tür bir durumla karşılaştı mı?
Bazı falcılar çok denilen falcılar için eskiden iyiydi şimdi bir şey bilmiyor deniyor ya, benim şöyle bir öngörüm var bu konuda, varlıklarla iletişim kurdukları için acaba o varlıkla belli bir süre sonra yanlış yönlendirme mi yapmaya başlıyorlar? Yani o varlıkları yönetemez hale mi geliyorlar? Aldıklaı bilgiler saçmalama noktasına götürüyor falcıları? Ben özelden sanırım sana ve telefonunu isteyen arkdaşlara bir uyarı yapmıştım, uzun süredir 1 yılı geçkin bir süredir gitmiyorum ben Şebnem'e ama falıyla ilgili değil bu durum, yani benim gitmemem. Eskiden 3-4 yıl derdi, şimdi 20 yılı okuyunca zaten ben çok şaşırmıştım!!! Senin arkadaşın hala gidiyor ve dedikleri çıkıyor mu? Gerçekten merak ediyorum...
kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?
evet bende merak ettim okudum eskileri çook memnun kalanlar var. öyle mi cidden . bir de daha önce sorduğum enfal nasıl almira cafe. gidenler bilenler :))))
rica etsem banada gönderirmisin elmas hanımın telefonunu şimdiden teşekkürler.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
avcılarda halder cafe diye bir yer var tarot bakmıştım çok şaşırtmıştı beni bakan bayan değişmiş olabilir ama hala giden arkadaşlarım memnunlar.şimdi beraber olduğum sevgilimin adını vermişti bana ancak o dönem sevgilimle o kadar iyi arkadaştıkki aklımın ucundan geçmemişti o isimde bir tanıdığım yok demiştim.ama o zamanın parasıyla 15 liraydı ve çok kısaydı değmez bence
ben hiç memnun kalmadım melisten. benim gibi memnun kalmayan bi kaç kişiyle de konuşmuştum forumda. karar sizin tabi yine de. ama ben tavsiye etmiyorum. tek bir kelimesi bile çıkmadı. iki kere gittim. ilk falından memnun kalmadım ama o kadar çok övüldü ki bi kere daha gittim belki gününde değildi diye düşünerek. ikisi de kötüydü. üstelik bilmiyorum tesadüftür büyük ihtimalle ama melise iki gidişimde de çok kötü haberler aldım falların hemen üzerine. çok mutlu olacaksın dediği dönemde ne gözyaşları dökmüştüm.
kızlar yaa yok mu hiç falcı orta hallisi olsada olur
kadıköyde istanbull cafenin falcıları çok iyi ben orayı öneriyorum xxxxxxxx randevu almadan gitmeyin çok yoğun oluyor
telefon numarası paylaşmak yasak forumda :)
hangısı en ıyısı ben sembole gitmiştim evet bıraz ıyıydı ama armağana ben baktırdığımda bılmıştı sımdı ıyı degıl dıyorsunuz sızce en ıyısı hangısı?
ama ben cafenin numarasını yazdım ve ayrıca bilmiyordum özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?