İstanbul'da Fal - Falcılar

yoo ben para göndermedim ben bizzat gittim baktırdım bbc isimli arkadaşa yazmıştım o yollamış henüz bakmamış sen karıştırdın.evine gittim biraz rahatsızdı formda okuduguma görede bel fıtığı falan olmuş bana düzgün bir bayan gibi geldi zannetmiyorum paranın üstüne yatacağını.burdan paylaşın akıbetini merak ediyorum bende.ümraniyeye yakın olduğum için tekrar giderim biraz zaman geçsin verdiği tarihleri bekliyorum ben pek memnun kalmıştım...

canım benim beraber gittiğim arkadaşımın arkadaşı giden yıllardır biz ilk kez gittik bişliyosun . neyse evet onun arkadaşına hep çıkmış yıllarca ve gidiyormuş yazmıştım daha önce örneğiyle falan ama cidden ben şaşırmadım anlattım ya daha önce. ama sevdim yinede kendisini. haaaaa çıkarsa sürpriz olur bana yazarım size ama cidden bi beklenti içine giremedim zaten kızımn olması evlenmesi falan falan en az 20 yıl veriyorum yani çooooooooooooook uzak ki ölür müyüz kalır mıyız allah bilir. haaaa kısa vadeli şeylerde anlattı bayaa ama dedim ya aman aman olamadım aslında baya bir beklentiyle gitmiştim ama ama ama diyorum. neyse çıksında şaşırayım yazayım çünkü çook güzel şeyler söyledi. sen daha eski tanıyosun canım diğer taraftanda okuyunca a belki olucak falan diyorum bazen ama neyse hayırlısı olsunn. :))))

kizlar forumun eski sayfalarinda bahsedilen bir melis var,bakirkoy tarafindaymis. Bir ara herkes gidip memnun kalmis ne oldu ona,gelecek cikmamaya mi basladi yoksa bakmiyor mu artik?

evet bende merak ettim okudum eskileri çook memnun kalanlar var. öyle mi cidden . bir de daha önce sorduğum enfal nasıl almira cafe. gidenler bilenler :))))

evet bende merak ettim okudum eskileri çook memnun kalanlar var. öyle mi cidden . bir de daha önce sorduğum enfal nasıl almira cafe. gidenler bilenler :))))

ben hiç memnun kalmadım melisten. benim gibi memnun kalmayan bi kaç kişiyle de konuşmuştum forumda. karar sizin tabi yine de. ama ben tavsiye etmiyorum. tek bir kelimesi bile çıkmadı. iki kere gittim. ilk falından memnun kalmadım ama o kadar çok övüldü ki bi kere daha gittim belki gününde değildi diye düşünerek. ikisi de kötüydü. üstelik bilmiyorum tesadüftür büyük ihtimalle ama melise iki gidişimde de çok kötü haberler aldım falların hemen üzerine. çok mutlu olacaksın dediği dönemde ne gözyaşları dökmüştüm.

Son düzenleme:
rica etsem banada gönderirmisin elmas hanımın telefonunu şimdiden teşekkürler.

bende su falı baktırmak istiyordumm ama guvenılır bırı bualamadımm kahveye buldum tarota da en son rozaya gıttım söyledıgı trh tutmadı ne kadar bakıyor elmas han ve adresını yada telefonunu verırımısınız bana da . :))

tesekkurler.

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2

ben kadıköyde istanbull cafede ajlan diye bir bayana gidiyorum kahve tarot iskambil falına bakıyor ve çokta iyi bakıyor orda diğer bir bayan daha var oda iskambil falına bakıyor birebirde çıkıyorum ben orayı tavsiye ediyorum

bana soracak olursan birde kadıköyde istanbull cafede dene derim 2 tane falcıları var ve 2 side çok iyi ajlan ve ebru hanım gitmeden randevu al numarası xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

bende gitmiştim melise bende memmun kalmamıştım şu ana kadar gittiğim falcılar arasında ajlan ve ebru hanımı tek geçiyorum tek kelimeyle harikalar kadıköye gidipte onlara fal baktırmadan gelen pişman olur ajlan hanım daha önce cafe in ve noturadamusta çalışmış ve ordanda istanbul cafeye geçmiş ebru hanımda kadıköyde cafelerde ilk fal bakan kişiymiş 2 side bir birinden harika ama rendavusuz almıyorlar numarası xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kadıköyde istanbull cafede ajlan diye bir bayana gidiyorum kahve tarot iskambil falına bakıyor ve çokta iyi bakıyor orda diğer bir bayan daha var oda iskambil falına bakıyor birebirde çıkıyorum ben orayı tavsiye ediyorum

hangısı en ıyısı ben sembole gitmiştim evet bıraz ıyıydı ama armağana ben baktırdığımda bılmıştı sımdı ıyı degıl dıyorsunuz sızce en ıyısı hangısı?

bence en iyisi kadıköyde istanbull cafede bakan ajlan ve ebru hanım üzerine tanımam 10 üzerinden 8 veririm onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…