İstanbul'da Fal - Falcılar

fatoş,gül,naz,nesrin,aslı,toprak,tarık,olgu,serkan,emine,dilek daha hatırlayamadığım biçok kişi son olarak uçurtma neriman yok yok yok ya gerçekten yok

kazık yemeye doyamıyorum varsa anadolu yakasında söyleyin hanımlar =) avrupa yakasındakilere çok baktırdım =)

şimdi okudum katina falı hakkında yorumlar yazılmış,bu katina falı neyin nesidir.Bilinen bir falmıdır,herkez baakabilir mi?bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürrler.

şimdi okudum katina falı hakkında yorumlar yazılmış,bu katina falı neyin nesidir.Bilinen bir falmıdır,herkez baakabilir mi?bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürrler.

bi suru tarot destesi vardir. katina da onlardan biri. ask fali olarak bilinir. eskiden izmirli buyuculer kullanirmis. tarota gore yorumlamasi daha zor ama iyi bir yorumcunun ekinde su ani inanilmaz aktarabilen kartlardir katina kartlari. gelecek zaten Allah'tan...

[/QUOTE]

şebnem hanımın telefonunu mesaj gönderebilirmisiniz acaba

Bakirkoyde almira cafe denilen bir yer varmis enfal diye biri bakiyormus giden varmi birde randevu ile bakiyomus tlfnunu bilen varmi ozelden msj atarsa sevinirim

sarmaşık hasan burada cok konusu geçmiş ama reklam çıkmış gibi hatırlıyorum, bende denemiştim akıl verip göndermişti

Ben yoruldum tüm msjları okumaya çalışmaktan ilk kez gidicem, bir arkadaşımın ısrarıyla. Nu Cafe yi tavsiye eden bir arkadaşım var ama başka bir arkadaşım da etmiyor. Anadolu yakasında kimdir son trend?

Gittim cnm parama ilk acidigim yerdi bilemedikce insani azarliyor cok kufurbaz bir kadin kesinlikle tavsiye etmiyorum

teşekkür ederim kışın bir arkadaşım gitmişti ona bir kaç şey çıkmış o yüzden merak edip sordum ztn bana çok uzat gitmem boş yere.
tavsiye edebieceğiniz iyi bakan varmı peki gidim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…