- 1 Şubat 2012
- 161
- 36
- 118
kazık yemeye doyamıyorum varsa anadolu yakasında söyleyin hanımlar =) avrupa yakasındakilere çok baktırdım =)
şimdi okudum katina falı hakkında yorumlar yazılmış,bu katina falı neyin nesidir.Bilinen bir falmıdır,herkez baakabilir mi?bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürrler.
[/QUOTE][Q
Cnm ben yeni gordum malum dun gece selma hanimdan sonra misil misil uyumusum:))) cnm bahsettigimiz kisi ayni birsen sanirim ben catlaktir kesin bi kadin derken bunu kastediyordum olumude trafik kazasinida hastaligida tak diye soyler kotu haberden korkan gitmesin kizlar cunku direkt soyluyo sormustum bi kere nasil yapiyosun yazik degilmi diyecunku iyi bir kadin aslinda ben transa giriyorum ne soyledigimi bilmiyorum dedi bide baska falcilar gibi tekrar tekrar gelsinler diye qllayip pullayipmi gonderiyim gunah dedi... Giden goze alsin yani tatlislarrrrr
UOTE=daragaya7;18946876]ayyy:-( eğer aynı kişiden söz ediyorsak ben şebneme gitmeden önce ona baktırmıştım 2.5-3 yıl önce bir kaç defa. kadın gerçekten ilginç derecede biliyor, yalnız söylediği tarihlerden bir on sene kadar daha erken yaşadım ben bu olayı geçen sene, ölümden döndüm, 12 gün yoğun bakımda kaldım kan değerlerim 0 landı resmen. kurtulma şansım %4 du ve kadın bana bir ameliyat geçireceğimi eğer ondan kurtulursam uzun bir yaşamım olacağını söylemişti. yüzüne söylüyor yani, ama tarihi 10 yıl sonra falan diye söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum. şebnem mesela kötüyü görür sağlık sorunu yada kayıp yaşanacaksa daha yumuşak söyler, mesela teyzemi kaybetmeden 6 ay kadar ailede hasta bir kadın var dedi düzenli olarak ve şebnem ölümü kokuyla hissediyor böyle ilginç bir durumu var. bana kanla ilgili bir sorun yaşayacaksın ama atlatacaksın demişti şebnem. ilginç olan da benim ameliyat olduğum hastalık sürecinde kan değerlerim 0 lanma noktasına geldi. birsen hanım bunu bana eğer kurtulursan diyerek anlatmıştı, ben tabi hiç üzerinde durmamıştım ama aylar sonra hatırladım. yazarken dahi geriliyorum kusura bakma
acaba gaziosmanpaşa daki birsen hanıma giden falları çıkan oldumu gitmek istiyorum boşa gitmiş olmıyim iyi değilse k
şebnem de kim ? niye bırakamıyorum şu fal olayını :18:
Canım sen bu kuzey'e gitmiştin sanırım..Sana ileriye dönük söyledikleri çıktımı acaba??
Canim kuzey az soyluyor oz soyluyor bana soyledigi tarih aynen tuttu birseyler daha soyledi ama zamani var
Gittim cnm parama ilk acidigim yerdi bilemedikce insani azarliyor cok kufurbaz bir kadin kesinlikle tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?