İstanbul'da Fal - Falcılar

2 aydır fal baktırmıyordum.Bir daha asla da gitmem diyordum..Bana bakılan tüm fallar terse işliyordu..
İş konusunda bir karar vermem gerekiyordu 1 haftadır kendimi yiyip bitiriyordum cevabı veremiyordum..bu arada arkadaşlarım kuzey'i çok met edip duruyordu..Dayanamadım böyle stres yapacağıma gideyim bakayım dedim ve gittim..
Masaya oturdum içimden direkt bu muymuş kuzey çocuk bu ya ne anlar faldan diye geçirirken bir başladı falla..8 ay falcı falcı gezdim ben böylesini görmedim..Bu çocukta açayip bir şey var..Gelecek için dedikleri olur olmaz bilemem hiçte umudum yada beklentim yok zaten..ama benim kafamdaki soru işaretinin cevabını aldım..bu bana yetti...
Bayağı kısa bakıyor ama hisleri korkunç derecede güçlü bir çocuk.Atmıyor,sallamıyor kısa ve öz ama dobra konuşuyor...
Bilginize sunulur arkadaşlar....Denenebilir bir falcı...

peki laf cafe kuzey mi çiğdem mi bende bu hafta deneyeceğim ama hangisni karar veremedim ısrarla çiğdem diyenler var etrafımda ama burdada kuzeyi duydum hangisi kararsızım

peki laf cafe kuzey mi çiğdem mi bende bu hafta deneyeceğim ama hangisni karar veremedim ısrarla çiğdem diyenler var etrafımda ama burdada kuzeyi duydum hangisi kararsızım

Canım benim arkadaşlarım var bakırköy tarafında oturanlar..Onlar laf kafeye çok eski giderler..Bana çiğdem için çıkar çıkmaz demediler ama kuzey için dedikleri çıktı dediler..Hatta bir tanesi fal baktırdığı günün gecesi Kuzey'in demiş olduklarını bire bir yaşamış....Gene de sen bilirsin..Bilemem ben çünkü çiğdeme hiç gitmedim.Kuzey'e de buğün gittim sadece..

ok canım o zaman bende kuzeyi deneyim bu hafta içi gidicez bakalım yazarım yine. saol bu arada canım :)))

valla cnm hayatında biri olduğunu bileseler bile, bu seferde diyolarki onu sevmiyo, öylesine takılıyo, aklında sen varsın diyolar :) yani anlıcan her şeye bi kılıf buluyo bu falcı milleti :)

çok doğru sölüyosun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ve falcıların eline düşürmesin, salla gitsin nasılsa çıkmazsa kaybedicekleri bişeyleri yok..,, olan bizim umutlarımıza zamanıza ve paramıza oluyo onlar yeni sevgilileriyle zerre kdr vicdanları sızlamayıp mutlu mesut hayatlarına devam ederken biz falcı falcı dolaşıyoruz bende bu forumdaki bi çok kişi gibi dersimi çok iyi aldım bidahamı falcıya gitmek tövbe yaniii

O dur canım uzun zaman majestikte çalışmış sanki boynunda problem var gibi. Bu arada sen bildiginden şaşma ben nerimana cok fazla gittim ama dediği hiç birsey çıkmadı.

evet boynunda problem vardı, haklısın onca falcıdan sonra (ki çoğunun ne dediğini bile hatırlamıyorum) emreyi bir daha denemekte fayda var

kızlar selam ben kurşun döken gerçekden bu işi ticarete dökmemiş birini arıyorum...Lütfen bildiğiniz tanıdığınız birileri varsa bilgilerini bana gönderir misiniz?Herkesin kendi düşüncesi elbet de inanana inanmayana saygı duyarım lakin bana iyi geldiğini düşünüyorum ve ne zaman döktürsem rahatlığını yaşadığım olaylar oldu.Güvendiğiniz bildiğiniz insalar varsa paylasır mısınız bilgilerini? sevgiler fal bakan bazı insanlar da dökebiliyormuş wala anlasam ben kendime bile dökücemm :)) ama yok :)

medyum paşahan var mutlaka denemelisin çok ayrıntılı bakıyor...

laf cafeye randevuyla mı gidiliyor? bide şu kuzey erkek midir? ne falı bakıyor tarot mu?

laf cafeye randevuyla mı gidiliyor? bide şu kuzey erkek midir? ne falı bakıyor tarot mu?

Randevusuz gidiliyor canım 1 den sonra orda oluyor dediler.kuzey 20 li yaslarda yakışıklı hafif yumuşak bır arkadas:) katına kartları ve kahve birlikte yorumluyor. Katına kartları iyi yorumluyor hisleride bana göre bayağı kuvvetli. Gecmis ve an 10 numara gelecek Allah bilir..bu arada 24 tl fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…