İstanbul'da Fal - Falcılar

lütfen arkadaslar telf numarası olan maıl atabılırmı cokacıl

tşkler

cevap için teşekkürederim.

okuduğum yazılardan soğanlık emine hanım ile ilgili güzel yazılmışdı genelde rica etsem tlf numarasını bilen msj gönderebilirmi yrn gitmek istiyorum

Yılmaz'ın adına burada rastlayınca şaşırdım açıkçası. Ben daha önce 3 defa gittim, ilkinde 4 kız gittik, bir tek bana bakmadı (seansa başlamasıyla kapaması bir oldu) paramı geri verdi. "Ne bileceğimi merak ederek gelme" dedi. İnat ettim ikinci defa gittim. Normalde tarot kartlarını kullanmasına rağmen yüzüme bakıp herşeyi anlattı. Anlattığı şeylerin bir kısmı saçma geldi ama 3-4 ay geçmeden dediklerini bir bir yaşamaya başladım. Son olarak geçen yıl gittim. Bu sıralar bir kere daha gitmeyi düşünüyorum. Hala duruyorsa Harbiye'ye yakın bir yerde ofisi vardı. İsteyen olursa telefon numarasını verebilirim.

kuzeye bende gittim arkadaşımla , çok sevimli bi çocuk evet beni şok etti bayaa bildi ama enerji olayı zaten dedi de bana seni çok sevdim die. cidden geçmiş ve anı 10 numara bildi zaten o kadar pozitif bi çocukki gülmekten bi ara dinleyemedim kesinlilkle rahatlamak için gidilebilecek birisi gelecek çıkar mı bilmem ama benim çok özel bi durumumu şak die o anda söledi ve bilmesi zor bişeydi. neyse denebilir. arkadaşımada ii bakmış onunda durumunu herşeyi bilmiş en yakın gelecek benim için bu ay sonu dedi çıkarsa yazarım.

Kızlar ben de taksimde kapris cafe'de rosa'ya ve maltepe'de oya abla'ya baktırmıştım. Enteresan bi sekilde ikisi de yakın tarihte ayrıldıgım erkek arkadaşımın beni geri arayacagını soylemişti. Ikisi de o kadar iddali konustu ki, rosa bana ciceklerle geleceksin, cok net dedi, oya abla önce Allah ama bu çok çok net görünüyo böyle olacak dedi. Fakat bu söyledikleri imkansız bişeydi, biz çok ama çok kötü ayrılmıştık, dolayısıyla boşuna umut bagladım, onu unutmamı geciktirdim, hatta bekledim dönmesini . Ikisi de kimse yok demişti, hemen başkasıyla beraber olmaya başladı. Sanki fal bakanlar olmasını istedigimiz şeyleri söylüyo, düşüncelerimiz okuyo gibi geliyo. Ben artık fal baktırmamaya karar verdim, zaman kaybı .

Son düzenleme:
ben caddebostanda sırdaş cafe'deki arzu hanımı tavsiye ediyorum baya baya bilmişti 3 hafta önce baktırdığımda şimdi de verdiği tarihi bekliyorum. En yakın zamanda size yine haber vericem :)

ben hepinize fal bakıcam hemde ücretsiz hepinizin eski sevgilisi dönücek hayatında biri yok olsada sizi düşünüyor ama hepsi dönücek ve mutlu sooon

şimci bugün bi mani olmazsa mesai bitimi minik kuzey'e gider
az ve öz konuşsun bakalım
bakırköye kadar gitmişken fellik fellik aradığım beyaz çantayıda bulurumda gittiğime değer umarım

fivi selam bana da yılmaz ın numarasını yollayabilir misin? tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…