şarampol cafe'de dünya hanım'a gidin kadın harika...
oraya ancak pazar günü gidebilirim esenler bana çok uzak
zaten pazar tarıka gitmeyi düşünüyordu arkadasım da bakalım
aslında hiç gidesim yok ama bu su falını herkes çok övüyor denemediğim bir bu kaldı bir deneyeyim bakayım diyorum zaten naz da yarın yokmuş
Telını alabılır mıyım
ya biraz alakasız olcak ama ben avukatım. falcı yerine bir avukata ihtiyacın olursa en azından yol gösterebilirsem size sevinirim.? zorda olduğunuzu düşünerek bole bir msj atıyorum açıkcası.
bi suru tarot destesi vardir. katina da onlardan biri. ask fali olarak bilinir. eskiden izmirli buyuculer kullanirmis. tarota gore yorumlamasi daha zor ama iyi bir yorumcunun ekinde su ani inanilmaz aktarabilen kartlardir katina kartlari. gelecek zaten Allah'tan...
kızlar burda çok daha öncede sormuştum ama cevap veren olmamıştı. Tatlıses tvde gece 11de çıkan yılmaz çetinkaya veya günnur meriçboyu'yla alakalı bi bilgisi olan var mı? baktıran ya da arayan? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim lütfen bi bilgi :44:
Canım özelden sana havva hanım'ın cep telefonunu attım...:)Mesaj kutunu kontrol edersin...
ben hepinize fal bakıcam hemde ücretsiz hepinizin eski sevgilisi dönücek hayatında biri yok olsada sizi düşünüyor ama hepsi dönücek ve mutlu sooon
Yılmaz'ın adına burada rastlayınca şaşırdım açıkçası. Ben daha önce 3 defa gittim, ilkinde 4 kız gittik, bir tek bana bakmadı (seansa başlamasıyla kapaması bir oldu) paramı geri verdi. "Ne bileceğimi merak ederek gelme" dedi. İnat ettim ikinci defa gittim. Normalde tarot kartlarını kullanmasına rağmen yüzüme bakıp herşeyi anlattı. Anlattığı şeylerin bir kısmı saçma geldi ama 3-4 ay geçmeden dediklerini bir bir yaşamaya başladım. Son olarak geçen yıl gittim. Bu sıralar bir kere daha gitmeyi düşünüyorum. Hala duruyorsa Harbiye'ye yakın bir yerde ofisi vardı. İsteyen olursa telefon numarasını verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?