İstanbul'da Fal - Falcılar

katinaya acemice evde bende bakıyorum.
anla ilgili çok doğru kartlar veriyor, iyi yorumlayan birisini bulursam gitmek isterim diyodum kuzeye mi gitsem :) aşkla ilgili çok isabetli bi tarot çeşidi :)
nerdeydi bu ?
fiyatta uygunmuş
belki yeni bi aşk görür

Ben kartlarını sevmezdim..İskambil olsun tarot olsun..Kahve her zaman tercihimdi..İlk defa katina falı baktırmış oldum..Ciddi anlamda da etkilendim..Bende mi eve alsam bu katlardan acaba demeye başladım şimdi:)
Bu arada evet canım dediğin gibi aşk ağırlıklı..
Kuzeyde çok iyi yorumluyor..Hoş sohbet tatlı bir çocuk..Enerjisi çok güzel..Bence gidip bir kahvesi içebilirsin..Dobra dobra da konuşuyor biraz kısa bakıyor 10 dakika kadar sürdü bana falı..ama bana göre kurduğu her cümle isabetliydi...C.tesi 12;30 gibi gittim..1 de gelir dediler..İlk falı ben oldum..Bana ilk fallarım genelde iyi güzel olur şanslısın bayağı diye bir cümle kurdu..Sende Gidersende eğer erken gitmeye çalışırsan bence daha başarılı...:)
Bakırköyde canım Laf cafe..Balıkcıların orda...

acaip kartlar biraz :) ama bazen öyle kartlar çekiyorum ki ana bu kadar oturur :)
bide bişi dicem ben falda 10 dakikayı yeterli buluyorum, yarım saat olunca bişi değişmiyo ki , kelimeler çoğalıyo o kadar. benim ilgi yok oluyor sonra ne dediklerini unutuyorum :)
nesil bana 10 dakika bakmıştı , cokta doyurucuydu.
çok ukalaca bi cümle kurmuştu , peh demiştim yürü git ama adamın dediği oluyo :)
du şu kuzeyi bi deniyim ben ama ben akşam gidebilirim ancak. iş çıkışı :)

Son düzenleme:
sevgili nergis mesaj hakkım yok malesef biraz önce bakırköy didemi aradım onunda döktüğünü duymuştum 50 tl dedi çüşş yani :) ilgilendiğin için teşekkür ederim bayanın ismini öğrenebilir miyim yanlıs anlasılmalara sebep olmayayım sonra :):)

Sen bana katina aldıracaksın ama ya:)))Deme öyle..:)
Bende sevmiyorum canım öyle uzatıp duranları az ama öz konuşacak:)Ha bak birde doğru söylüyon canım genelde peh hadi ordan dediklerin bir bakıyorsun zamanla bayağı bir tuturmuş oluyorlar...
Sen dene canım mutlaka Kuzey'i hazır katina kartların var bakarsın bir iki tüyo kaparsın ondan:)Ban açılışa denk gelmiştim sende bir gece kapanışa gidersin..ama yaz bana mutlaka merak ederim şimdi:)))

şaşırdım açıkçası. ne bileyim ben o kadar da bayılmadım. tabi olur da çıkarsa dedikleri o zaman gelir yine yazarım buraya :)

doğru diyon bi iki tüyo kaparım
bende c.tesi iş çıkışı gidicem :) sinemaya gitcem için c.tesi gitmicedim ama iş konsere döndü , konser iler ki vakitte o kısmı değerlendiriyim hahahahha :)
dur dur bilgisayarım yapılsın aksamları evden girebiliyim ben sana katinadan bakarım
insanlar üzerinde denemem lazım
tabi yorumlarım gidersem

bende gitmeyi düşünüyorum kuzeyi çok merak ediyorum açıkçası ama olumsuz yorumlarda duydum ne dersiniz tavsiye edermisiniz

bende gitmeyi düşünüyorum kuzeyi çok merak ediyorum açıkçası ama olumsuz yorumlarda duydum ne dersiniz tavsiye edermisiniz

ya kotu degil merak etmeyin :) sadece mukemmel de degil. katina deyince cok heveslenmistim. en sevdigim destedir o. eskiden fulya harika bakardi. sonra cok bozdu o da. ben kuzeyi de fulyanin eski fallarini bulurum belki diye denedim ama olmadi. yoksa kotu degil. ama cok cok iyi bir katina yorumcusu da degil.

Geçen gün bir arkadaşımla Sarmaşık cafe'deki Hasan bey'e gittim. İkimize de çok benzer şeyler söyledi Verdiği tarihlere daha var, ekim-aralık arası dedi.... Bakalım çıkarsa burada yine yorumumu yazarım...

Bana mı denk gelmiş bu kuzey anlamadım.Bana katina falı bakarak eski erkek arkadaşım isminin harflerini karışık olarak arka arkaya sıraladı.Bu var mı?bu var mı? gibi 7 harfi tuturdu..Bu bende ilk dir o kadar falcı arasında.Burcu bile 2 harfi tutturmuştur.Barış ta baş harfi tuturup bana sormuştur...dur dahası da var...Nerde nasıl tanışıp bu ilişkiye başlamışız ve bu çok enteresan bir hikayedir..anlatsam aaa denir yani..Tipini sanki karşısında oturuyor gibi tarif etmiş..keza karakterini de...Ha ileriye dönük iç acıcı konuşmadı..Beklenti içine sokmadı beni...zaten 10 ay olmuş...olsa bu zamana kadar neler olurdu...Ha bir de bu arada fala gidiş sebebim bu değildi.işle alakalı bir durum vardı.Kafam karışık cevap veremiyordum...o an için vermem gerekiyordu.vermeme de yardımcı oldu...:)İleri ye dönük bir kaç öngörüde bulundu..Bilemem olur olmaz..Bana göre geleceği Allah tan başka kimse bilemez.....o yüzden unuttum bile ne dedi...
Sevgillerle..

Son düzenleme:

Ooooo süpersin valla bana katina falı:)))Bari bir adam bulayım katina aşk falı ya onda.. bana eş lazım eşş:)))
Bende şu sıra meleklere sardım:)bende onların kartlarını alayım bari...
Körler sağırlar birbirini ağırlar yaparız:)
Neyse tatlım herşey gönlünce olsun..İyi Kandiller dilerim..

maşallah ne isim varmış seninkinde de 7 harf
kısmet ya bu işler. benim gittiğimde morali bozuktur ne bileyim o gün kendini iyi hissetmiyordur, elektrk alamamıştır.. mümkün hepsi.
en güzeli kendin deneyip karar vermek zaten. ki bence denenebilir bi falcı. kötü değildi bence de. sadece çok bayılmadım ben.
neyse bugün kandil. duaları unutmayın canlarım

kandilin kutlu olsun

herkese merhaba ,

emine akkaya'yı deneyen bir fikri olan varmı acaba ?
bugun bir tv programında izledim ,ilginç tespitleri vardı.

internetten iletişim detaylarını buldum , mail attım ;tarot 60 ve kahve 55 tl ye bakıyormus.
daha once baktıran , tavsiye eden var mı ? o kadar para vermeye degermi?

tsk,

Yok tatlım 8 harfli..F harfinden 2 tane var..Adı batasıca
Aynen kısmet bu işler hiç belli olmuyor inan...
Seninde Kandilin kutlu olsun canım..Allah gönlüne göre versin...
Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…