İstanbul'da Fal - Falcılar

eğer fal baktırmak elektrık meselesı ıse su zamana kadar gıttıgım enıyı falcı seba,dedıklerını bırbır yasıyorum.randevusuz asla gıtmıyorum cunku randevusuz gıttıgımde muhakkak onumde bekleyenler oluyo,duyacaklarım ıcın sıra beklerken heycan yapmaya baslıyorum..normalde ıskambıl falına asla ınanmazdım ama sebanın her actıgı ıskambıl falı cok net tutuyo,kac arkadasımı goturduysem hepsı cok memnun kaldı,bır falkolık olarak seba benım fal krızıme su aralar kesın cozum sunmakta:)

zelişle ilgili bi anımı anlatayım. gittik arkadaşlarla oyun oynamaya melekler kahvesine. fal için değil yani. kahvemi içip kapadım ben. ama kendim bakacaktım, falcıya yazdırmadım kendimi. neyse arkadaşlar kapalı görünce sanmışlar fal baktırıcam. bi kadın geldi aldı beni. zaten seviyorum falı. e dedim ayağıma kadar gelmiş hazır.. koşa koşa gittim. ama yok böyle bi sallamasyon. bana yazdı durdu. en sonunda onun dediği gbi olmadığını söylemek zorunda kaldım ' Allah canını almasın kız baştan söylesene.' dedi. e sen bilsene niye ben söylüyorum. neyse nasıl bitirceğimi şaşırdım falı. saate falan bakıyorum, sussun da tabuya döneyim diye bekledim.
çıkışta kasadaki de tanıyor tabi beni... beğenmedin di mi falı dedi yüzümden anladı herhal..

Cnm noyu yolladim arayinca kadinlar kulubunden dersin

iyi günler kimdir bu seba acaba nrede bakıyor birde kaç tl dir bilgi alabilirsem çok sevinirim

Bunu ben de biliyorum da, diyelim ki bunu bilmeyen biri bu reklamları site ile alakalı zannederse ve reklamdaki kişiyle bağlantı kurarsa.. Sen dikkatlisin, ben dikkatliyim de herkes dikkatli mi? :)

Bunu ben de biliyorum da, diyelim ki bunu bilmeyen biri bu reklamları site ile alakalı zannederse ve reklamdaki kişiyle bağlantı kurarsa.. Sen dikkatlisin, ben dikkatliyim de herkes dikkatli mi? :)
elli kere yazıldı ama sitede. medyum gibi çok tehlikeli bi olaya girişmeden önce bi araştırmasını yapsın insanlar. hiç değilse bi zahmet geçmişte yazılanlara dönüp baksın, ne bileyim google a yazıversin. en olmadı gelip sorsun. burda adını gördüm ama reklam mıdır biliyo musunuz diye. bilenler de açıklar zaten durumu. öyle medyumlara gitmeden her gördüğüne balıklama atlayacak olanlar bu sitede olmasa başka yerde keklenir zaten. azcık araştırmacı oluversin milyarlar yatırmadan önce.
körü körüne de atlanmaz artık böyle şeylere.
zaten büyüler hocalar filan aman aman. kaş yapayım derken gözünüzden elinizden kolunuzdan ahiretinizden oluverirsiniz.
size demiyorum yanlış anlamayın. genel olarak. meduym lafı geçtiği için üzerime düşeni yapma gereği hissettim sadece

Son düzenleme:

Canım benim, gördüğüm kadarıyla her yazılan isme ya da mesaja balıklama atlayanlar çok. Özellikle bu forumu takip ediyorum, tüm mesajları okumaya çalışıyorum. Biri diyor ki "Ayşe çok iyi.." peşinden birkaç kişi telefon numarasını istiyor. Ben de isim paylaştım, ama tabi önce herkes araştırsın, adamın sitesini, fan sayfasını, TV programlarını izlesinler. Sonra karar verip gitsinler..

Adam hakkında o kadar konuştum, daha önce gitmiştim ve memnun kalmıştım ama, sizin için son bir deneme daha yapacağım ki, boş yere ismini sizlerle paylaşmış olmayayım. Sonucu sizinle de paylaşırım.

seba nerde canm hangi cafede bi de ne kadara bakıor

aa ciddmsn ben saskınbakkal serkaana gittim adam 2 dakka baktı fala.hızlı hzlıda konusuor kandırıldm demek.çok met ettiler kadınlar kahvesnde fal sırası beklrkn tnstgm bayanlar ama seneler önce baktırmslar tabi onlarnda haberi yoktur bende ögrendm baktım saskınbakkaldayms bu mu met ettikleri diyip kalktım yani masadan

bende öyle 1 saatten daha fazla bekledim hatta, o kadar beklediğime mi yanayım sonucunda 1 tane birşeyi bile tutturamamış olmasına mı; tarotlu kahve falı idi benimki, tarot kagıtlarınıda beğenmedim, zaten açtıkça zırvalamaya başlamıştı bende daha fazla uzatmadan kalktım masadan..Burda okuduklarımdan yola çıkarak gitmiştim üstelik beğenenler oldugunu görünce şüpheye düştüm kendimden aynı kızdan mı bahsediyoruz diye; sarı saçlı, zayıf bir kız.

cok günaha giriyoruzz aslındaa fal yüzünden ama her sefernde bu son diyorum bi hafta sonra moralim bozuluo olumlu dusunemiorm yalanda olsa sallıoda olsa ii syler duymak istiyo ınsan ama allaha yalvarıorum bende takıntı oldu artık her hafta sonu veya iki haftada bir gidiyorumm su ayrıldgm sevglm dönsünn valla döndügü gün baktırmıcam artıkk

Tüm falcılar kendilerine olumlama yapmayı misyon edinmişler sanırım olumsuz birşeyde görseler o an oradan mutsuz ayrılmaman için bol bol umut pompalıyorlar ama sonuç daha kötü oluyor.Zihin okuyup gelecekle ilgili olarak olmasını istediğin şeyler üzerinden olumlama yapmaya çalışıyorlar olay bundan ibaret bence.

uzun zmndır girmiyorum topice.en son soğanlık emineye baktrmıştım.dünde zeynolojinin dediği adama baktrdım.gerçekten iyiydi.1 saat boyunca anlattı 20 tl verdim.artık taksimdeki cafelere falan inanmıyorum hiç hepsine çok param gitti ayda 1 adam gbi birine baktırıcam artık.buda ya soğanlık emine olur yada bu adam.ben ikisindende çok memnun kaldım.belki şu ana kadar 30 kişiye fal baktrmışımdır...

Ya bu kimdi zeynolojinin bahsettigi

aa hoşgeldiiin şaka gibi. sabah seni düşünüyordum. inanamyorum :)
eyüpteki adam di mi zybolojininki? yakup mu yusuf mu neydi hatta adı. o mu ?

Ya gerçekten nasıl olabilir böyle bi şey? sabah sabah aklıma geldin. uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu halbuki. resssmeeen şoktayım :)

Son düzenleme:

zafermiş adı da. iyi sallamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…